VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Egle rašė:
nieko sau, bet bent jau aišku ką daryti..ar ramiau jau V.Vilke?
Kokia bus nuobauda už straipsnį jau buvau pasižiūrėjusi, tik klausimas buvo - gausiu minimalią ar maksimalią. O už nulaužtą medį nežinau, ar miesto ūkis man kada pareikš ieškinį ar ne, nežinau kaip būna tokiais atvejais.
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Gavau minimalią galimą nuobaudą už savo pažeidimą - 1158 eurai bauda, išsimokėsiu per 2 metus, ir 3 metams netekau teisės vairuoti.
brr, visai jau atsilikęs, nemaniau kad baudos jau tokios didelės.
VV, nuoširdžiai linkiu išlaukti tuos 1,5 m, atsikratyti skolos/baudos ir rašyti nelabai "juodus" eilėraščius.
Ačiū, Virgilijau
Nuo kitų metų berods, balandžio, vidutinis ir sunkus girtumas už vairo jau kriminalizuojamas, bus nebe administracinė, o baudžiamoji atsakomybė - realus laisvės atėmimas, tai man dar "pasisekė", spėjau prisidirbti laiku...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 7d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Egle rašė:
nieko sau, bet bent jau aišku ką daryti..ar ramiau jau V.Vilke?
Kokia bus nuobauda už straipsnį jau buvau pasižiūrėjusi, tik klausimas buvo - gausiu minimalią ar maksimalią. O už nulaužtą medį nežinau, ar miesto ūkis man kada pareikš ieškinį ar ne, nežinau kaip būna tokiais atvejais.
kreipkis į juos neoficialiai pati pirma, kad nereiktų pergyvent..gal bus draugiškas susitarimas, kai pamatys kad tau rūpi.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Dėl medelio, jei tave paguos, galiu atsiūsti ąžuolo gilių,prisirinkau Vingio parko glūdumose, reik šią savaitę pasodint, jei man pasiseks, užaugs dvidešimt ąžuoliukų vazone po pusantrų metų, juokauju..bet labai tikiuosi kad nors vienas sudigs.
Nulaužiau kaštoną, ne ąžuolą, tai dar ir tų pasodink dėl manęs nors vieną ...
Neprisijungęs
aš dar beržą arba liepą turiu vazonėly berods, nu nebent koks krūmas..pats atvarė pasisėjo balkone vazonėly..jei išdigs ąžuoliukai tai kažkaip bus likims mums susitikt, atiduosiu, pati pasodinsi sako nelegalu patiems medžius viešose vietose sodint, bet tai tik dar labiau mane motyvuoja..
Neprisijungęs
keliu tris stiklines vandens V.Vilke už tave ir tavo pergalę šiandien
Neprisijungęs
Egle rašė:
keliu tris stiklines vandens V.Vilke už tave ir tavo pergalę šiandien
Paaiškink man, tundrai, kodėl vandens, kodėl tris, ir kur ta mano pergalė???
O jei rimtai - ačiū labai visiems, kas mane palaikė, o ne pasmerkė ir auklėjo šiuo nelengvu ir nemaloniu man gyvenimo momentu. Išvadas pasidariau.
Neprisijungęs
gerti vandenį tai ir mano pergalė )
Neprisijungęs
Egle rašė:
gerti vandenį tai ir mano pergalė
)
Aaa... man sunkiai sekasi vairuoti pagal tavo minčių vingius...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 3d. |
Džiaugiuosi, kad tavoji nežinia jau baigėsi. Apkabinu. Dabar, kai nervai šia prasme atsileido, prasideda kitas gyvenimo skirsnis
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Džiaugiuosi, kad tavoji nežinia jau baigėsi. Apkabinu. Dabar, kai nervai šia prasme atsileido, prasideda kitas gyvenimo skirsnis
Ačiū, Egle13, baigėsi...
Jaučiuosi kažkokia kaip užmušta, ir sąmonė lyg išėjusi pasivaikščioti. Einu pamiegoti, tai protingiausia, ką šiuo momentu galiu padaryti.
Neprisijungęs
Tiesa, dar vietoj baudos buvo galimybė rinktis viešuosius darbus, tik valandų neatsimenu kiek sakė, gal apie 170. Bet kur aš su savo kaulais juos dirbsiu...
Neprisijungęs
Praeitą naktį sapnavau keistą sapną...
Vyras, man nežinant, kažkokiam pilvotam milijonieriui atdidavė mano vilką, tą, mano paguodą ir myliuką... O aš blaškausi panikos apimta, bandau išklausti, kur jį išvežė, vyras varo mane šalin ir sako gerai, kad jį atidaviau. Tada puolu prie kažkokios moters, kuri žino to milijonieriaus telefoną, bet man abejingai atsako, kad dabar jo neranda. O aš vaitoju iš bejėgiškumo ir skausmo, kur mano šuo, ar jam viskas gerai...pabudau visa panikoje ir apsipylusi ašaromis...
Įdomiausia, kad nei vyro nėra šalia, nei jis galėtų taip pasielgti...
Kažkodėl sapnas niekaip neišeina iš galvos...
Neprisijungęs
Dėl sapno, tai nesiimsiu spėlioti, bet manau, kad tai yra pasąmonės virsmai susiję su nesaugumu ir praradimais. Bent man taip būna, kad kai ištinka didelis stresas, visiškai neprisimenu sapnų, o gal ir nesapnuoju. Be vėliau, uch ... ir visai netikėtai, bet man naudingai, nes ta energetika turi kažkur pasidėti.
Bet aš ne apie tai, šios dienos darbo kalendoriuje, tarp kitų darbo planų aptikau tokį savo įrašą "kaip Vilkas" . Paskaičiau apie Tavo šindieną tik dabar ir pagalvojau, kad gal esi prisijungus prie mano smegenų
, nes pati viską kuo puikiausiai išrašei: bauda yra nei minimali, nei maksimali - vidutinė (nesant nei sunkinančių, nei lanvinančių aplinkybių), dėl medžio, šitas teisėjas nesprendžia, turėtum gauti pretenziją iš kokios aplinkosaugos, ar sąvininko, bet, jei dar negavai, tikėtina, kad ir negausi, nes jei medelis priklausė miesto ūkiui, sumokėdama jau paskirtą baudą atlyginsi ir nuostolius savivaldybės biudžetui (kaip sakoma viskas įskaičiuta
). Dėl tokių veikų, tikrai yra projektas, kad iš ATPK keis į BK. Vilke, zuiki, tau pasisekė tikrai, šonkauliai sugis, o "galvos trauma", manau, kad tikrai išėjo į naudą
. Viskas turi būti tik geryn ir geryn, kaip cinikai teisininkai sako "bausmė pasiekė savo tikslą", o gal ir ne cinikai
. Smagu už Tave, tikrai
.
Neprisijungęs
Telepatija, Viktorija, telepatija...
Tai zuikis aš ar Vilkas? Apsispręsk
Šita "galvos trauma" privertė mane atsikvošėti pagaliau ir įsisąmoninti, kad vieną akimirką kelio atgal gali nebebūti... Likimas šį kartą manęs pasigailėjo, nebegaliu daugiau bandyti jo kantrybės.
Ačiū Tau.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 11d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 10d. |
kaip sakoma-netampyk likimo už ūsų, gerai kas gerai baigiasi, sveikinu pagaliau viskas išsisprendė ir žygiuojam toliau
Neprisijungęs
Nida rašė:
kaip sakoma-netampyk likimo už ūsų, gerai kas gerai baigiasi, sveikinu pagaliau viskas išsisprendė ir žygiuojam toliau
Žygiuojam. Žygis nebus lengvas.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
Žygis nelengvas, bet į šviesą
Neprisijungęs
Veronika rašė:
... kai pats sau užtrenki duris,
Likimas atidaro langą ...
tu atsibundi bežiūrįs
į mėlyną, bekraštį dangų ...
...................................
Neprisijungęs
mistika kažkokia... einu kavos pakartoti...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
tu atsibundi bežiūrįs
gražu
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
ir aš su tavim:)
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
tu atsibundi bežiūrįs
puiku, tai ko reikia - šviesios eilės
Neprisijungęs
Nida rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
ir aš su tavim:)
Kompanijoj smagiau Kas dar kavos?
Neprisijungęs
Nida rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
tu atsibundi bežiūrįs
...................................gražu