VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 24d. |
vyrai labai daug prikrauna į lėkštę kai gamina
Neprisijungęs
Egle rašė:
vyrai labai daug prikrauna į lėkštę kai gamina
tai blogai ar gerai? beje, į gamintojus nepretenduoju, kol nėra patikrinto recepto (kimči)
Neprisijungęs
tai aišku kad gerai, užtikrintai )kad būtų
Neprisijungęs
begerent kavą, sau pasižadėjau, kad šiandien grįšiu namo anksčiau ir gaminsiu gaminsiu, turkšiuosi namuose, tvarkysiu, iškylausiu, kirkinsiu katiną ir berods skaitysiu tikrą knygą (!)
norisi šito žalio avokadų guakamole ir dar ko nors šilto.
P.s nes vakar prisidirbau, užsilaikiau ofise, žinojau kad nepajėgsiu gamint, nusipirkau jūros kopūstų, kurie paleido savo turinį tiesiai į kuprinę..no no...gaminti ir dar kartą gaminti, be jokio prekybcentrio..
http://segebute.blogspot.lt/2011/10/guakamole.html
p.s kaip daugmaž planuojami darbai (o gal kas ir visai stipriai juos planuoja) , taip daugmaž neblogai ir laisvalaikį pasiplanuot, pvz ką valgysiu naktį, ką skaitysiu, ką mylėsiu..rimtu veidu, atsakingai, neduok die nepavyks įgyventint, ajaja kiek nuostolių pridarys..
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 8d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 1d. |
Buvau gavęs dovanų tokį mix'ą medus su česnaku (nesamapAlas, produktas iš Portugalijos). Paragavau ir liko stovėti be reikalo. O vat šiandien, gamindamas imbierinę arbatą, galvoju kuom čia pasaldinti ir apsidžiaugiau, kad nereiks išmesti to medaus. Manau gera bomba prieš gripaką, bo kažkaip aplinkiniai apsisnarglėjo.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 7mėn. | 24d. |
Artaz į medų čielos skiltelės sudėtos ar pjaustytos?
Tai senas receptas medus ir česnakas , iš vis česnakas kaip vaistas labai vertinamas , ypač vasariniai. Žinoma jų užauginti yra sunku (normalaus dydžio) ir kalbant didesnį kiekį , žinoma ten lysvute galima. Pritaikius auginimo technologijas galima užauginti žieminio česnako dydžio , bet vėl ar tai bus vaistas? Turgaus bobučiukės , nu tos kur pardavinėja vos ne po skiltele ir aiškinančios kad nenaudoja trašų , taip tai tiesa bet kuo treše dirva , čia to tikrai nerašysiu paprasčiausia šlykštu. Gerai gryškim prie česnako , mes juos auginom nuo neatmenamų laikų , nežinau ar galima tai atsekti bet kai paklausai močiutės tai ir ji neatmena kelios kartos tai augino. Paslaptis auginime paprasta pataikyt sodinimo ir nuėmimo laiką , kita sėjomaina. Atsiprašau jei per daug įsijaučiu , šio forumo paskirtis kita , bet manau česnakas tinka netik prie bonkelės , bet gyvenant blaiviai kap vaistas. Na žinoma paragavus česnako pas merginas nelabai išdegs nušaut , kvapelis nekoks
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Artaz į medų čielos skiltelės sudėtos ar pjaustytos?
Tai senas receptas medus ir česnakas , iš vis česnakas kaip vaistas labai vertinamas , ypač vasariniai. Žinoma jų užauginti yra sunku (normalaus dydžio) ir kalbant didesnį kiekį , žinoma ten lysvute galima. Pritaikius auginimo technologijas galima užauginti žieminio česnako dydžio , bet vėl ar tai bus vaistas? Turgaus bobučiukės , nu tos kur pardavinėja vos ne po skiltele ir aiškinančios kad nenaudoja trašų , taip tai tiesa bet kuo treše dirva , čia to tikrai nerašysiu paprasčiausia šlykštu. Gerai gryškim prie česnako , mes juos auginom nuo neatmenamų laikų , nežinau ar galima tai atsekti bet kai paklausai močiutės tai ir ji neatmena kelios kartos tai augino. Paslaptis auginime paprasta pataikyt sodinimo ir nuėmimo laiką , kita sėjomaina. Atsiprašau jei per daug įsijaučiu , šio forumo paskirtis kita , bet manau česnakas tinka netik prie bonkelės , bet gyvenant blaiviai kap vaistas. Na žinoma paragavus česnako pas merginas nelabai išdegs nušaut , kvapelis nekoks
Išilgai supjaustytos. Ir česnako neperdaugiausiai - santykis su medum gal 20%.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 7mėn. | 24d. |
Na taip santykį laiko įvairų iki 50%, šiaip šiuo momentu labai turėtų pagelbėt nes staigus atšalimas nevienam gali pagelbėt atsilaikyt prieš ligas.
Neprisijungęs
man visiškai tas pats buvo kai detoksikavausi nuo cukraus. malonu matyti kad ir vyrukui tas pats liūdesys. Eksperimentas (ale sekmadieniškos tv laidelės stilium) apie tai kaip pasikeičia žmogaus savijauta staigiai nutraukus cukraus ir greitmaisčio vartojimą ilgesniam laikui, ty menesiui.Ir tai pagal mane visiškai sveikam, normaliam vyrukui.
video (angliškai)
http://www.trueactivist.com/watch-what- … ampaign=af
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 6d. |
Nieko negali būti geriau už juodąją arbatą su bergamote...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Kodėl gi?
Neprisijungęs
o aš dabar kaip tik pasidariau juodos arbatos su citrinos ir imbiero griežinėliais . įsidėjau medaus šaukšelį.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Veronika rašė:
Kodėl gi?
Nes, man ji skaniausia
Neprisijungęs
skubrės folijoje, treningai, šiltos kojnės....ir pasaulis atrodo tobulai išsipildęs..tik mokyklos laikais turėjau treningus..senas tobulas rūbas..
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 6mėn. | 27d. |
Egle rašė:
skubrės folijoje, treningai, šiltos kojnės....ir pasaulis atrodo tobulai išsipildęs..tik mokyklos laikais turėjau treningus..senas tobulas rūbas..
gyvenu pajūry, bet skumbrės folijoje nesu ragavusi, o šiltos kojinės ir treningai tai mano kasdienė naminė apranga-kas gali būt geriau už minkštučius treningiukus, židinį, karšto vyno taurę (pajuokavau) arbatos puodelį...
Neprisijungęs
Pu-erch arbata tikrai graži, kvapu ir skoniu.. o jus tonizuoja? prieš miegą gėrinėju.
Neprisijungęs
Man tai ji ypač į temą, kai po valgio norisi "kažko tokio"... ir viską viduje sutvarko kaip reikia
Neprisijungęs
Iš kur gaut, kad paragaut to gėrio?
Neprisijungęs
Labas rytas,
labai noriu sužinoti daugiau apie šias arbatas. Ačiū
Neprisijungęs
Pirkau aš iš skonio ir kvapo tokį ritinėlį panašų, ir atskirai sveriamos pora rūšių..man gerai...pora savaičių beveik negeriu kavos natūraliai, tai toks rimtai gėris, primena rūkytas, džiovintas slyvas. ir plius gaunasi, jog eiti specialiai išgert kavos bus šventė, kai kiekvvieną dieną negeriu. Įdomiai čia vyksta. čia aš apie Pu-erch ir Kavą.
Neprisijungęs
Negėriau normalios kavos devynias dienas. Man normali, kai šaukštelis stovi nuo stiprumo. Kur atostogavau buvo labai prasta, tai rinkausi arbatas. Na ir šiandien, nuo pat ryto pasidariau savo įprastinės rytinės kavos... fee... karti, neskani. Kaip greit keičias skonis, atpratau...
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
Labas rytas,
labai noriu sužinoti daugiau apie šias arbatas. Ačiū
Va čia iš esmės gerai pasakojama:
https://youtu.be/QlLrOQoCZmo
https://youtu.be/ysqM75bmPvE
Neprisijungęs
o, kaip gerai, viena ranka arbata, kita darbas, ausinėse pasakojimas apie arbatą..šiandien teko pilnatvė, dirbt tai kas teikia ramybę ir malonumą..
Neprisijungęs
Parsitysiau Puerho. Einu skanauti žiūrėdama Artaz įdėtas nuorodas. Mažu patiks
Neprisijungęs
pasaulio prakaito dirbtuvės ir šokoladas.
https://www.minds.com/blog/view/5018754 … r-yourself
(angliškai)
boikotas.
Neprisijungęs