VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 26d. |
saugaus Tau proto aptemimo ir nusileidimo ant žemės, jei toks yra..tikiuosi šį kartą be miško
Neprisijungęs
Eglute, tai kad aš jau miške, atėjau pasigrožėti rudeniu. Koks oras kokia graži saulė. Kokia ideali temperatūra, vos keli laispniai šilumos, mano mėgstamiausia. Mano siela dainuoja o ir alaus bonka jau nugerta bet turiu dar visą krūvą. Kodėl ne trauktinė? Aš gėrimą renkuosi pagal tai ko tuo metu reikalauja organizmas. Dabar jis reikalauja stipraus alaus xe xe
Neprisijungęs
Oi chebra nu ka jus suprantat. Paziurekit kaip grazu koks oras nueikit isgerkit ir viskas pasitaisys. Nusipirkau dabafkes oj pilsiu oi laksiu. Depresijos nebeliko ne kvapo. Kokios cia dar blin depresijos reik dziaugtis siuo nuostabiu gyvenimu oi lyyylia xe xe Kokie grazus geltonu lapai abarzet srazu. Nu ka reik nusimyzt nuo alaus labai varo kur ciq medis koks xe xe ja jebuuu
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 3d. |
Stenkis kuo ilgiau tempti geriant - kad euforija/kaifas niekur nedingtų. O tai poto prasideda depresijos, seilėjimasis...
Neprisijungęs
Bebras rašė:
... nueikit isgerkit ir viskas pasitaisys.
kodėl manai, kad mums reikia kažką taisyti? Gražiu oru ir Vingio parku mėgaujuosi ir be taisymo.
Viskas ir taip puiku
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Oi chebra nu ka jus suprantat. Paziurekit kaip grazu koks oras nueikit isgerkit ir viskas pasitaisys. Nusipirkau dabafkes oj pilsiu oi laksiu. Depresijos nebeliko ne kvapo. Kokios cia dar blin depresijos reik dziaugtis siuo nuostabiu gyvenimu oi lyyylia xe xe
Kokie grazus geltonu lapai abarzet srazu. Nu ka reik nusimyzt nuo alaus labai varo kur ciq medis koks xe xe ja jebuuu
Bebras vėl Žmogumi tapo, pirmyn Bebre, užleidžiu pozicijas.
Neprisijungęs
..
Neprisijungęs
tris kartus bandžiau parašyt žinutę, komentarą paskutniems trims komentatoriams..ir pritrūkau žodžių..būna ir taip pasirodo..
Neprisijungęs
Egle rašė:
tris kartus bandžiau parašyt žinutę, komentarą paskutniems trims komentatoriams..ir pritrūkau žodžių..būna ir taip pasirodo..
Ką jau čia tiems seniems pirdyloms cinikams rašyti. Juk toks džiaugsmas kai kitas užgeria. Neveltui yra priežodis 'džiaukis, lietuvi, kad kaimyno namas dega" Tokie čia ir likimo broliai atsiprašant. Manau to džiaugsmo apturėsit vis mažiau - savo jau atgėriau, net nuo elementariausio alaus jau bloga, pragulėjau lovoje, dabar skauda galvą ir kepenis.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Susikaupk ir parašyk ketvirtą, gal žodžius stebūklingus rasi? Bebras šiandien devinatme danguje ir jam jokios užuojautos nereikia. Galime tik palinkėti jam sėkmės, kad kur sprando nenusisuktų. Numanau nes pats nesenai TEN buvau, tik gaila kad „grįždamas“ labai stipriai subine trenkiausi į žemę, dar dabar skauda...
Neprisijungęs
nu jau tikrai geriau lovoj su skaudančiomis kepenimis pamiegot, nei miške atsitrenkt girtam į medį, prasiskelt galvą, prarast sąmonę ir užmigt darganoj...nu žinai..Kiba pasirinkai geresnį iš nekokių variantų..
Neprisijungęs
Tara rašė:
Egle rašė:
Susikaupk ir parašyk ketvirtą, gal žodžius stebūklingus rasi? Bebras šiandien devinatme danguje ir jam jokios užuojautos nereikia. Galime tik palinkėti jam sėkmės, kad kur sprando nenusisuktų. Numanau nes pats nesenai TEN buvau, tik gaila kad „grįždamas“ labai stipriai subine trenkiausi į žemę, dar dabar skauda...
aš susikaupus, tik nedrįsau įžeist. bet praėjo neradimas, pagalvojau ir praėjo..užjaučiu ir neseniai metusius gerti..
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Egle rašė:
Ką jau čia tiems seniems pirdyloms cinikams rašyti. Juk toks džiaugsmas kai kitas užgeria. Neveltui yra priežodis 'džiaukis, lietuvi, kad kaimyno namas dega" Tokie čia ir likimo broliai atsiprašant. Manau to džiaugsmo apturėsit vis mažiau - savo jau atgėriau, net nuo elementariausio alaus jau bloga, pragulėjau lovoje, dabar skauda galvą ir kepenis.
Šiam kartui panašu, kad atgėriai. Džiaugsmo Bebre mažai, labai jau nesenai pats visa tai praėjau.
Laikykis.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Aha ir aš tą patį pagalvojau, nelabai man tie pagėrę, bet ir pati iš to mėšlo ragavau, todėl nenoriu bruktis į šitą temą su savo komentarais .
Neprisijungęs
Bebras rašė:
<...>. Manau to džiaugsmo apturėsit vis mažiau - savo jau atgėriau, <..>.
gaudau ant žodžio Tadaaam, kažkas naujo kolega, neblogai.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Egle rašė:
Tara, aš tau pagrosiu
https://www.youtube.com/watch?v=nKhN1t_7PEY
ouč..
bet klausyk kokia nuotaika sklandė aštuoniasdešimtais kokiais..
chi chi..
Neprisijungęs
Egle ačių, pralinksminai
šauniai pagrojai. Nuo lopšinės susilaikyk, man bus nepatogu..
Neprisijungęs
Chebra nežinau kur dėtis turbūt reiktų pas kokį psichologą ar dar kur nors. Kodėl jie tokie brangūs be dvidešimt europinių niekaip. Aš blin į kirpyklą einu kas du mėn ir tai moku septynis europinius o ir efektas matosi lysa galva. O šitie kas savaitę lupa po dvidešimt o efektas neaiškus. Nėr ką daryt sergančiai sielai jomajo
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 8d. |
Ne iš karto pasijaučia nauda/pokytis. Man labai padeda. Ir minu jau pusmetis kas savaitę. Tik mano psichė ne paprasta, o priklausomybių psichologė.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Bebras rašė:
gaudau ant žodžio
Tadaaam, kažkas naujo kolega, neblogai.
Taip, manau, kad jau atgėriau. Nėbėra gėrimo nuo kurio nebūtų bloga. Ką begerčiau - degtinę, trauktinę, likerį, vyną, alų. Viskas baigiasi baisiu apsinuodijimu. Po vakarykščio alaus siaubingai tebeskauda galva, naktį jau galvojau dėsiu kelis šliaukus. Spėju organizmas nusilpo iki tam tikros ribos kad bet koks užgėrimas tampa jau gerokai per didelis krūvis. Tai kaip sakoma viskas kas turi pradžią, turi ir pabaigą. Penkiolika metelių prabaliavojau ir organizmas dabar sako stop.
Kita opera būtų susitvarkyti savo polinkius į priklausomybes, nes kai negeriu puolu į kitas destruktyvias veiklas. Kolkas niekaip nepavyksta tapti tuo "teigiamu statistiniu vienetu" daug dirbančiu ir uždirbančiu, vedančiu savo moterį per gyvenimą, reprodukuojančiu atžalas ir darančiu kitas "rimto vyro" veiklas. Aš vis dar esu plevėsa, vėjo pamušalas ar kaip ten juos vadina. Na čia jau reikia kokią gerą "psichę" susirasti ir kratyti savo kapšą...
Neprisijungęs
) kratyk savo pinigų maišą ir psichologei ir visai nebūtina staigiai tapti statistiniu reprodukciniu vienetu, tapk savim, poto visos kitos užgaidos..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 7mėn. | 26d. |
Bebras rašė:
Egle rašė:
Bebras rašė:
gaudau ant žodžio
Tadaaam, kažkas naujo kolega, neblogai.
Taip, manau, kad jau atgėriau. Nėbėra gėrimo nuo kurio nebūtų bloga. Ką begerčiau - degtinę, trauktinę, likerį, vyną, alų. Viskas baigiasi baisiu apsinuodijimu. Po vakarykščio alaus siaubingai tebeskauda galva, naktį jau galvojau dėsiu kelis šliaukus. Spėju organizmas nusilpo iki tam tikros ribos kad bet koks užgėrimas tampa jau gerokai per didelis krūvis. Tai kaip sakoma viskas kas turi pradžią, turi ir pabaigą. Penkiolika metelių prabaliavojau ir organizmas dabar sako stop.
Kita opera būtų susitvarkyti savo polinkius į priklausomybes, nes kai negeriu puolu į kitas destruktyvias veiklas. Kolkas niekaip nepavyksta tapti tuo "teigiamu statistiniu vienetu" daug dirbančiu ir uždirbančiu, vedančiu savo moterį per gyvenimą, reprodukuojančiu atžalas ir darančiu kitas "rimto vyro" veiklas. Aš vis dar esu plevėsa, vėjo pamušalas ar kaip ten juos vadina. Na čia jau reikia kokią gerą "psichę" susirasti ir kratyti savo kapšą...
Nesakyk Bebre , kad nieko nemoki ar nesugebi. Kokį turi hobi ar slaptą svajone kuri turi išsipildyt to ir siek , o tuos išgalvotus verslus ar sritis kurias nukopines nuo kažko mesk iš galvos. Aš kažkada kūriau auto servisa kol viena diena mečiau gėrimą ir tą nukopijuota verslą , surinkau visą nereikalinga įranga ir visas dalis sukroviau į mašiniuke ir be jokio širdies skausmo į metalyną už gautus nusipirkau svarstykles ir sėdau į savo vietą ir esu tarp žmonių, o žmonės su savo istorijomis , blogomis ir geromis yra patys geriausi psichologai. Išsinerk iš kailio ir būk savimi, tu gali.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Nesakyk Bebre , kad nieko nemoki ar nesugebi. Kokį turi hobi ar slaptą svajone kuri turi išsipildyt to ir siek , o tuos išgalvotus verslus ar sritis kurias nukopines nuo kažko mesk iš galvos. Aš kažkada kūriau auto servisa kol viena diena mečiau gėrimą ir tą nukopijuota verslą , surinkau visą nereikalinga įranga ir visas dalis sukroviau į mašiniuke ir be jokio širdies skausmo į metalyną už gautus nusipirkau svarstykles ir sėdau į savo vietą ir esu tarp žmonių, o žmonės su savo istorijomis , blogomis ir geromis yra patys geriausi psichologai. Išsinerk iš kailio ir būk savimi, tu gali.
Nesuprantu žvejy tavo idėjos. Verslas yra mano pragyvenimo šaltinis. Jei mesiu verslą, iš ko tada maitintis, rengtis. Iš ko už butą mokėti. Ką siūlai vietoj verslo? Eiti dirbti už minimumą? Kaip aš galėčiau susirasti gerai apmokamą darbą jei samdomo darbo nesu dirbęs jau beveik penki metai? Darbdavys paklaus ką veikei tuos penkis metus. Ai čia turėjau savo versliuką, bet dabar vėl noriu būt samdomu. O tai ką tu gali daryti? E..ee..eee...va čia yra esminis klausimas. Juk už gražias akis nieks nemokės 600 - 1000 Eur.
Neprisijungęs
Mestelnu dar keletą minčių plėtojant tą pačią temą. Man apskritai labai įdomu kaip ir ar gerai materialiai gyvena blaivūs alkoholikai ir ar įmanoma integruotis į visuomenę, darbo rinką. Kažkaip įkvepiančių istorijų beveik nei vienos. Dažniausiai viskas apsiriboja tik savipagalbos grupių lankymu, bet nuo to materialinė padėtis juk nesikeičia. Čia daugiau kalbu apie tuos, kurie jau būna daug ką gyvenime praradę. Manau tokiems sunku integruotis, todėl jie su pasididžiavimu ir kalba, kad dabar esu blaivus ir lankau aa, nors iš esmės tai nėra didelis pasiekimas, veikiau tik pradžia naujo gyvenimo. Ok, lankai, o kas toliau? O kur naujas darbas, nauja šeima, naujas būstas, nauja kvalifikacija? Juk čia ir yra pagrindiniai uždaviniai, vien iš blaivybės gyvas nebūsi. Deja, kažkaip apie tai nutylima.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
... Manau tokiems sunku integruotis, todėl jie su pasididžiavimu ir kalba, kad dabar esu blaivus ir lankau aa, nors iš esmės tai nėra didelis pasiekimas, veikiau tik pradžia naujo gyvenimo. Ok, lankai, o kas toliau? O kur naujas darbas, nauja šeima, naujas būstas, nauja kvalifikacija? Juk čia ir yra pagrindiniai uždaviniai, vien iš blaivybės gyvas nebūsi. Deja, kažkaip apie tai nutylima.
gerą temą užkabinai. Bet ar būtina nauja šeima ar naujas būstas? Žinau pavyzdžių, kai nuo dugno ar beveik nuo dugno pakilta nekeitus šių dalykų.
Pritariu, kad blaivybė pati savaime nėra kažin kokia tai vertybė.
Neprisijungęs