VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Tai čia pakalbėk, gal palengvės ant dūšios...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Bandau, tokiais atvejais prisimenu kaip gerai kad yra forumas nors ir žinau kad ir kiti forumiečiai turi krūvą bėdų. Na bet palaikom vieni kitus. Ai nebežinau ką aš čia skiedžiu. Rankos dreba, mintys išblaškytos, reik uspakajoncų išgert
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Bandau, tokiais atvejais prisimenu kaip gerai kad yra forumas nors ir žinau kad ir kiti forumiečiai turi krūvą bėdų. Na bet palaikom vieni kitus. Ai nebežinau ką aš čia skiedžiu. Rankos dreba, mintys išblaškytos, reik uspakajoncų išgert
Kalbėk viską, kas ant dūšios, būryje visada lengviau nei vieniems su savo bėdomis ristis. Ir man šiuo metu forumiečiai labai padeda...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 21d. |
gali būti, kad sumažinsi stresą kalbėdamas, šiaip tai psihikos, chronnės ligos ir jei neklystu apskritai ligos paūmėja kartu su padidėjusiu stresu, ar ilgalaikiu patiriamu stresu. Mano atveju taip yra, tai moderuoju kaip tik sugebu šitą dalyką, nors kaip sykis streso metu pakankmai sunku imtis kokios apalaiduojančios veiklos ar bent jau veiksmelio, judesėlio..bet žingsnis po žingsnio, jei nenoriu labai giliai įklimt darau kažką kiekvieną dieną beveik. su didesniais ar mažesniais nuosmūkiais, gerai prablaivo daug kartų patirta karti mintis, kad niekas nepagerės, geriau nepasidarys savaime kada nors..tad belieka sužinot kas asmeniškai konkrečiai ir individualiai tinka streso kiekiui sumažinti. Man visa tai labai keista, patikėk ne mažiau nei dar tada kai nesupratau su kuo susijus bloga savijauta..iki dabar keista
Keista kad tai yra taip sudėtinga ir kad būna ir labai paprasta..jau užsiplepėjau.
Neprisijungęs
Pavargau.Nėra lengva sakyt žmonėms tiesą, neslėpt tikrų jausmų.Labanaktis visiems.
Neprisijungęs
pailsėki alikai, labanakt, jei tai yra tavo tiesa, ką tu sakai, tai darai milžinišką darbą sau ir net kitiems greta;) titanišką darbą, vien už tai gali sau padėkoti
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 21d. |
Bebras rašė:
Nida rašė:
Bebras rašė:
Labai labai blogai. Štai kaip jaučiuosi
Kas, bebriuk, blogai-nepraeina liūdesys?
Gal taip supuolė vienu metu viskas - paūmėjo depresija, nustojau gert - puoliau į kitas priklausomybes t.y. virtualų pasaulį. Šiandien užėjo stiprus noras gerti o aš gyvai neturiu kam išsipasakot tai pagalvojau saviškei išsipasakosiu. Nespėjau pasakyti poros sakinių kad man blogai noriu prisigerti tai iškart pradėjo mėtytis ultimatumais tipo jei gersi tada skiriamės ir t.t. Dabar nekalbam vienas su kitu savijauta daugiau nei šūdina kaip ir mano sumautas gyvenimėlis.
Taip buvo ir pas mane , tris kartus per diena skirdavosi . Sudėdavai makatus , čiuošk , tai ne vėl gerai , tai nors rūbus per nauja susilakstydavo . Dabar gerai , bet vis pagalvoju o jei kandys įsimes, senokai stalčių nebuvo išsivertes. Kažkoks nenormalus darausi , zyzia, kabinėjasi , o man nė motais, senstu. Šios savaitės atradimas vyrai-malkos, vat blemba dasigyvenom.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 21d. |
alikas rašė:
Pavargau.Nėra lengva sakyt žmonėms tiesą, neslėpt tikrų jausmų.Labanaktis visiems.
Manim niekas netiki kai tiesa sakau , matyt tas daugelio metų įdirbis (melas) dar duoda daug vaisių. Dar kas liečia vaisius šiandien ruošiuos važiuot skint obuolių , bet vėl bėda nėra su kuo. Galvoja kad kašiuke ,kai parodžiau dvidešimt dėžių po dvimpenkis kg. , tai dulkės net išrūko kai paspruko. Nesuprantu tų moterų juk sekmadienis ir dar gražų orą prognozuoja , vienas malonumas. Naujas ruduo , naujas projektas , nauja nemiga , va kap jaučiuos šia minute.
Neprisijungęs
Labas rytas.Rytais jaučiuos geriau.Atsibundi ir pirmyn.Ateis tuoj elektrikas,laidus jam išvedžiojau tik sujungs pigiau kainuos.Namo įrengimą įpusėjau,nors koją skauda,po truputi dirbu.Pinigai pasibaigė,tenka lyst į skolas,niekis dirbsiu atiduosiu.Mama po insulto taip ir neatsigauna, vakar skambinau,tarpais jau nesuvokia ką šneka.turiu ryt važiuot tvarkyt popierius dėl visų įgaliojimų.Kelio gabalas 120 km į vieną pusę su tokia koja nelabai,bet kaip nors.Su žmona sutarėm,kad skirsimės taikiai.mažų vaikų nėra,namai,mašina,sodo namas kur dabar pastačiau.Ryte mintys šviesesnės.Vakarais būna labai blogai.Gelbėja ,kad jau turiu internetą,kad turiu keletą draugų,kad yra didelė negėrimo patirtis.Ir kad esu labai užsispyręs senelė kilus iš Telšių.Šią minute džiaugiuos,kad nors sprendimus priiminėju labai lėtai,bet kai priimu atgal nebegryžtu.Tas ne kartą man labai padęjo.Aušta rytas,kava,pusryčiai ir atvira dušia į gyvenymą.Geros visiems dienos.
Neprisijungęs
geros dienelės dėkui, kad pasidalinai apie tai kaip ir kuom gyveni
Neprisijungęs
Smagu už tave, Alikai, kad sėkmingai tvarkaisi su problemomis. Reikia iš tavęs mokytis kaip priiminėti sprendimus. Aš labai blaškausi, matyt, dėl nepasitikėjimo savimi. Bet bandysiu nuraminti save ir sau padėti.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 3d. |
Pasidariau karštos arbatos su medumi ir ciberžole Gal išsklaidys mano prastą savijautą.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Pasidariau karštos arbatos su medumi ir ciberžole
Gal išsklaidys mano prastą savijautą.
Bacila kimba? Apsimuturiuok šiltai
Neprisijungęs
o kas yra ciberžole Veronika? karis?
Neprisijungęs
Egle rašė:
o kas yra ciberžole Veronika? karis?
Nea, kurkuma
http://www.jogosmityba.lt/index.php?id=91
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
Nežinau, gal Kažkas aštriais dantim dūšią graužia
Neprisijungęs
graži ciberžolė.. aš išgyvenu ilgesį ir abstinenciją sutuokiniui, nors dar ryte buvo , chi chi...nesamonė kai pora dirba skirtinguose miestuose, pora dienų, bet taip kartais su minuso ženklu..sekmadienis visą laiką kaip pirmadienis, nė cepelino nepasidarysi..ech..nesuprantu..kaip rusai sako kuda padatsa, kur dingt..chaosas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
Nežinau, gal
Kažkas aštriais dantim dūšią graužia
Veronika, tau
<...geriau pakviesk į vidų savo Sielą,
ir apkabinki ją - šiltai šiltai,
ištarki švelniai - mano miela,
sugrįžki į Namus - myliu Tave labai...>
Neprisijungęs
Ačiū, mieloji. Šypsausi
Reikia dar sykį perskaityt tavo straipsnį, nes beskaitydama vakar užmigau
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Ačiū, mieloji. Šypsausi
![]()
Reikia dar sykį perskaityt tavo straipsnį, nes beskaitydama vakar užmigau
Aha, ir man reiks, ir dar ne kartą. Bet ne šiandien, roviau savo penkis burokus, pavargau.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 24d. |
Veronika rašė:
+ imbieras ir citrina-man skaniausiai
Neprisijungęs
man labai patiktų, jei taip ups ir prasukt greituoju būdu gyvenimą iki ketvirtadienio, pagreitintai, kaip filmą, greitai gretai kaip darbuojuosi pamatyt ir fsio..stebėčiau ir gėrėčiausi, o dar tik pirmadienio pietūs..darbai, reikalai, valandos slenka..echh nu ką, teks irtis pačiai..
Neprisijungęs
Jei kas man papasakotų tokią istoriją, sunkiai bepatikėčiau. Žodžiu ryte einant į darbą skverelyje mane apši*o varna, nekukliai - tiesiai į plaukus . O.K. grįžtant namo toje pat vietoje ta pati situacija, tik nesu tikra, ar varna ta pati
. Prisiminiau, kad dar vakar darbinio ginčo metu pasakiau bendradarbiui, kad jis man ant galvos TAI TIKRAI neši* s
. Toks juokas ir linksmumas apėmė, kad gal čia ženklas iš viršaus
, net to darbinio streso nebeliko, o istoriją kolegai jau ką tik papasakojau telefonu
.
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Jei kas man papasakotų tokią istoriją...
Geras Tikrai ženklas
Bet toks nerimtas
Neimčiau galvon. Bet daugiau juokinga, negu liūdna. Kaip tikrai lietuvei 😀
Neprisijungęs
Vika atsitiktinumų sako nebūna, pagal vyresnių žmonių priežodį, nuleido tau laimę ant peties
Neprisijungęs