VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Virgilijus rašė:
Atsiguliau sveikas, 5 ryto atsibudau užgulta nosimi ir perštinčia gerkle...
Savijautos pagerinimui įkalsiu TherFlu.
Būkite sveiki
Aha, būsime... Ir man tas pats. Ligoninėj būdama susirgau
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Tara rašė:
Dvesiu.
Varyk į mano vietą, aš išeinu 5dienį, nors pora savaičių blaivas pabūsi. Išprotėjai gal - parom gert
IšKaimo, gal gali plačiau papasakoti, ką matei ir sužinojai. Ačiū
Neprisijungęs
Tara rašė:
Dvesiu.
tai gal šiandien jau stabdžius spausi? Gazas - dugnas, kaip matai, nepasiteisino.
Neprisijungęs
Kaip juos nuspausti? Pasidariau saldžios arbatos, bet visa diena priešakis.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Tara rašė:
Pasinadosiu Veronikos patarimu: "Išmiegok savo bėdà" gal bút kas ir pasikeis. Dar pridursiu: retai pasitaiko protingú Motrú. Veronika tu turi suprasti: vynas buvo neblogas.
Tara, nenori susibėgt arbatos?
Noriu.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 15d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 2d. |
Tara rašė:
Kaip juos nuspausti? Pasidariau saldžios arbatos, bet visa diena priešakis.
Tara, turi atkentėt, jeigu nori šviesaus rytojaus ryto.
Neprisijungęs
Papildžiau atsargas, negaliu sustoti, gerti nenoriu bet nepavyksta išsipagirioti.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Papildžiau atsargas, negaliu sustoti, gerti nenoriu bet nepavyksta išsipagirioti.
į darbą nebereikia?
Neprisijungęs
Tara, nieko naujo neparašysiu, bet gal išblaivintojų paslaugomis verta pasinaudoti?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 16d. |
Tara rašė:
Nu, bet vyrų silpnumas šiais laikais: dvesia, ne nori, bet negali... (Vos ne "noriu, bet negaliu" )
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 4d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 28d. |
Žinau šitą uždarą ratą: pachnielas spaudžia, o reikia į darbą/reikalai. Tada pasirenki "ai, tiek to.. Visvien matosi/jaučiasi, kad pachmielnas - tai geriau įkalsiu "в лечебных целях". Poto įsijungia kita pavara...
Tokiais atvejais geriausia atsiriboti nuo pasaulio, jei yra sąlygos. O jei namie dar 3,14sa protą, tai voobšče nėr kur dingt (aš tokiais atvejais dingdavau į malinas pas draugelius). Sudėtinga...
IMHO
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 15d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 2d. |
Užliuvo perskaitytas sakinys...
<...> Nes gyvenimas neina atgal ir negaišta vakarykštėj dienoj... <...>
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
Pas Tave yra Asmeninės žinutės? Ten parašyčiau .
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 26d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 8d. |
Iškaimo rašė:
Pas Tave yra Asmeninės žinutės? Ten parašyčiau .:)
Šiaip tai čia ir daugiau smalsaujančių yra ;)
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Virgilijus rašė:
kaip ir nėra...? gal nemoku pamatyti, ar gal tik išrinktiesiems ta galimybė suteikiama?
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 4d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 28d. |
Audronis rašė:
Iškaimo rašė:
Šiaip tai čia ir daugiau smalsaujančių yra
O tai jau ten misija baigta?
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Audronis rašė:
Iškaimo rašė:
Šiaip tai čia ir daugiau smalsaujančių yra
O tai jau ten misija baigta?
Taip, 8 d. išbuvau, daugiau nebeištvėriau, nes nuobodu. Negaliu be veiklos. Nuotaiką tai sutvarkė. Nežinau kas - gal vaistai, gal blaivumas, gal aplinka. Ką tik grįžau iš kaimynų vakarėlio su pirtimi ir net neparagavau nė gurkšnio alaus. Visai nesinorėjo ir nesinori.
Šiaip toje Ąžuolyno klinikoje beveik pusė visų ten esančių pacientų-alkoholikai, bandantys išsiblaivyt ir iškart po to kas kur-koduotis, gert disulfiramą ar siūtis "torpedą". Jei kam sunku sustot gert, tai labai rekomenduočiau tą kliniką.
Aš nieko nedariau. Tiesiog sustojau ir nebenoriu teršt organizmo nuodais. Be to padarė išsamius tyrimus kraujo, tai irgi jau problemos lenda su skrandžiu, kepenym ir kasa. Viskas, gana
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 20d. |
Duok dieve ilgam Iškaimo.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 24d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 23d. |
Iškaimo rašė:
Artaz rašė:
Audronis rašė:
Šiaip tai čia ir daugiau smalsaujančių yraO tai jau ten misija baigta?
Taip, 8 d. išbuvau, daugiau nebeištvėriau, nes nuobodu. Negaliu be veiklos. Nuotaiką tai sutvarkė. Nežinau kas - gal vaistai, gal blaivumas, gal aplinka. Ką tik grįžau iš kaimynų vakarėlio su pirtimi ir net neparagavau nė gurkšnio alaus. Visai nesinorėjo ir nesinori.
Šiaip toje Ąžuolyno klinikoje beveik pusė visų ten esančių pacientų-alkoholikai, bandantys išsiblaivyt ir iškart po to kas kur-koduotis, gert disulfiramą ar siūtis "torpedą". Jei kam sunku sustot gert, tai labai rekomenduočiau tą kliniką.
Aš nieko nedariau. Tiesiog sustojau ir nebenoriu teršt organizmo nuodais. Be to padarė išsamius tyrimus kraujo, tai irgi jau problemos lenda su skrandžiu, kepenym ir kasa. Viskas, gana
smagu, labai smagu, kad tau mieloji viskas gerai
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Negalvoju ilgam ar trumpam.Tiesiog gyvenu
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 26d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 8d. |
Iškaimo rašė:
Taip, 8 d. išbuvau, daugiau nebeištvėriau, nes nuobodu. Negaliu be veiklos. Nuotaiką tai sutvarkė. Nežinau kas - gal vaistai, gal blaivumas, gal aplinka. Ką tik grįžau iš kaimynų vakarėlio su pirtimi ir net neparagavau nė gurkšnio alaus. Visai nesinorėjo ir nesinori.<...>
Kažin ar pati geriausia veikla... Ar būtent tokios ir pasiilgai? Kažkada, kai užsispyręs negėriau kelis mėnesiu, per gimtadienį paragavau porą stikliukų ir neužsikabinau. Kaip tada savimi didžiavausi... Po pusmečio gėriau net daugiau nei prieš tai... Bent aš netampyčiau katino už ūsų, bent jau pradžioje...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 16d. |
As irgi "netampyciau katino uz usu", Iskaimo. Viskas per daug sviezia. Pradzioj turi susiguleti
Neprisijungęs
Dėkui už patarimus, jūs, žinoma, teisūs. Tik mano gėrimas buvo kitoks. AŠ ir taip kompanijose negerdavau. Liedavau viena pasislėpusi. Tie kaimyniški pasipirtinimai man niekad nebuvo problema. Ir nesvarbu kaip bus. Svarbu, kad dabar gerai jaučiuosi. Išprotėčiau, jei nuolatos bijočiau ko nors. Šiuo atveju bijočiau pradėt gert ☺
Dabar varau vejos šienaut, o vyrelis tegu sau toliau vemia. Atsirado alaus vartotojas, mat. Sakiau, kad šiandien taip bus, nu bet kur čia po pirties neišgersi. Erelis. Man bent bloga nebūdavo 😉
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 20d. |
kaip fainiai kaimyniška pirtis..
pjauki vėją moterie, tegu vyrai būna ramybėj )
mano planai irgi priklausomai nuo vyrų keitėsi porą syk,pakankmai užknisa, bet lygsvara pačios yra, gaudau tsakant, pažiūrėsma kaip laikysis iki vakaro.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 20d. |
Iškaimo rašė:
žvejys rašė:
Negalvoju ilgam ar trumpam.Tiesiog gyvenu
Planuoti reikia ir galvoti reikia kitaip gyvenimas ko vertas?
Neprisijungęs