VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Veronika,su pusmečiu sveikinu:)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 6d. |
alikas rašė:
Veronika,su pusmečiu sveikinu:)
Ačiū, Alikai
Neprisijungęs
Kokia tyla ir ramybė šiandien.
Geros sveikatos viesiems
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 0d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 12d. |
Virgilijus rašė:
Kokia tyla ir ramybė šiandien. <...>
Tikriausiai nieko išskirtinio nevyksta. Galėčiau papasakoti, kad vakar į mano mašiną įvažiavo ir pasišalino iš įvykio vietos, bet bus ne į temą, nes vairuotoja buvo visiškai blaivi. Tik vat kam bėgti reikėjo, tai nesupratau...
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Virgilijus rašė:
Kokia tyla ir ramybė šiandien. <...>
Tikriausiai nieko išskirtinio nevyksta. Galėčiau papasakoti, kad vakar į mano mašiną įvažiavo ir pasišalino iš įvykio vietos, bet bus ne į temą, nes vairuotoja buvo visiškai blaivi. Tik vat kam bėgti reikėjo, tai nesupratau...
Išsigando moteriškaitė ir viskas
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
Geros sveikatos viesiems
už sveikatą ačiū
Dyrbam, Virgilijau. Išmaunu iš miesto per rudeniškus nuostabius laukus Nu myliu aš jį nerealiai.
Neprisijungęs
matyt išsigando, bet jei žinoma, kad blaivi - reiškia atsirado?
Už dingimą bauda yra visai nemenka kiek žinau.
Neprisijungęs
Gali netekt teisių. Va taip.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 0d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 12d. |
Veronika rašė:
Išsigando moteriškaitė ir viskas :lol:
Išsigąsti galima, bet gi ne prieš daugiabutį namą aikštelėje prie ugdymo įstaigos, kur apie mašinas nemažai žmonių sukiojasi. Kaip į jos pasakymą „Nepastebėjau“ žaliai apsirengęs pareigūnas atsakė „Kitą kartą kai nepastebėsit, 3 metus pėsčia vaikščiosit“.
Atsirado todėl, kad buvo liudininkų, numeris žinomas, o paskui buvę balkone kaimynai pirštu bakstelėjo, kad ji eina į savo mašiną. Tada jau dingti nebuvo kur, dar turėtų ačiū pasakyti, kad priėjom, nes būtų įpaišytas pasišalinimas...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Bebre, kaip laikais?
Egle rašė:
o kur Bebras mūsų? alio atsiliepk?
Aš čia, niekur labai nedingau. Paūmėjo mano nuolatinė palydovė depresija, forumo nebeskaitau, apskritai beveik nieko nebedarau, pagrindinė dienotvarkė kokią maksimum valandą padirbt, o po to ką ...nusimyžt ir paėst. Praustis retkarčiais. Sakinį vos surezgu gyvai žodžiu, dabar atsiverčiu vordą, rašyt lengviau, bet irgi ilgai trunka, rašau jau kokia dešimt minučių kelis sakinius, nulis minčių. Tokia realybė, ką čia slėpt. Šiaip reikėtų gultis į durnyną, bet dabar nėra galimybės. Ačiū kad prisimenat, bent jau ne toks vienišas jausiuos, nors dabar niekaip nesijaučiu, apatija viskam. Šiandien buvau išslinkęs į miestą anksti ryte, žiūriu visi eina, skuba į darbus, sėda į mašinas, veda vaikus į daržą, gyvena žodžiu...aš tarsi kitoje planetoje, nesuprantu aš to „normalaus“ gyvenimo, net nežinočiau ką pasakyti ko paklausti bendraamžių. Apskritai jau labai senai su kuom nors gyvai bendravau neskaitant saviškės ir artimųjų, bet ir poreikio nejaučiu. Totali izoliacija.
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 7mėn. | 11d. |
Būtum Vilnietis-pasikviesčiau puodeliui kavos:)Paplepėti gyvai
Šiuolaikiškos moterys šiuo klausimu neišdidžios
Bebras rašė:
Veronika rašė:
Bebre, kaip laikais?
Egle rašė:
o kur Bebras mūsų? alio atsiliepk?
Aš čia, niekur labai nedingau. Paūmėjo mano nuolatinė palydovė depresija, forumo nebeskaitau, apskritai beveik nieko nebedarau, pagrindinė dienotvarkė kokią maksimum valandą padirbt, o po to ką ...nusimyžt ir paėst. Praustis retkarčiais. Sakinį vos surezgu gyvai žodžiu, dabar atsiverčiu vordą, rašyt lengviau, bet irgi ilgai trunka, rašau jau kokia dešimt minučių kelis sakinius, nulis minčių. Tokia realybė, ką čia slėpt. Šiaip reikėtų gultis į durnyną, bet dabar nėra galimybės. Ačiū kad prisimenat, bent jau ne toks vienišas jausiuos, nors dabar niekaip nesijaučiu, apatija viskam. Šiandien buvau išslinkęs į miestą anksti ryte, žiūriu visi eina, skuba į darbus, sėda į mašinas, veda vaikus į daržą, gyvena žodžiu...aš tarsi kitoje planetoje, nesuprantu aš to „normalaus“ gyvenimo, net nežinočiau ką pasakyti ko paklausti bendraamžių. Apskritai jau labai senai su kuom nors gyvai bendravau neskaitant saviškės ir artimųjų, bet ir poreikio nejaučiu. Totali izoliacija.
Neprisijungęs
Aik ans peklon.Žmona atvažiavo,o pas mane nauja drauge sedi.Jo...:A tegu razborinasi, prie ko cia as ane.Jauciuos ramiai.
Neprisijungęs
alikas rašė:
Aik ans peklon.Žmona atvažiavo,o pas mane nauja drauge sedi.Jo...:A tegu razborinasi, prie ko cia as ane.Jauciuos ramiai.
Nu nieko sau, Alikai Tai gal pasirink
Neprisijungęs
Veronika rašė:
alikas rašė:
Nu nieko sau, Alikai
Tai gal pasirink
Man gyvenime sunkiausia yra pasirinkt.Pries kazkiek metu buvo lygiai ta pati situacija tik as buvau visas girtas kaip tase tai mane pasirinko.Situacija kartojasi,tik dabar negeriu.Todel ramu,blaivam viskas kitaip issisprendzia.
Neprisijungęs
alikas rašė:
Veronika rašė:
alikas rašė:
Nu nieko sau, Alikai
Tai gal pasirink
Man gyvenime sunkiausia yra pasirinkt.Pries kazkiek metu buvo lygiai ta pati situacija tik as buvau visas girtas kaip tase tai mane pasirinko.Situacija kartojasi,tik dabar negeriu.Todel ramu,blaivam viskas kitaip issisprendzia.
Vistiek turėsi išmokt pamoką. Kitaip nebus. Nes, situacijos kartosis ir kartosis ir... pribaigs tave Bijai prisiimt atsakomybę už savo pasirinkimą? Ar neapsisprendi, kuri geresnė?
Tuomet, pasirink abi iš karto
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Šiuolaikiškos moterys šiuo klausimu neišdidžios
Bijau, kad prastas pašnekovas būčiau...
Neprisijungęs
ką Alikai pasirinkai- žmoną ar draugę? o gal trečią variantą?
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 24d. |
valančiuk, +2?
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 27d. |
Veronika rašė:
Virgilijus rašė:
Geros sveikatos viesiemsuž sveikatą ačiū
![]()
Dyrbam, Virgilijau. Išmaunu iš miesto per rudeniškus nuostabius laukusNu myliu aš jį nerealiai.
puošiasi jau medžiai rudeniškom spalvom...smagu, gražu, geraaaaaa
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 27d. |
alikas rašė:
Veronika rašė:
alikas rašė:
Nu nieko sau, Alikai
Tai gal pasirink
manau nereikalinga tau nei viena, nei antra -jausmų nulis, todėl ir ramu
Neprisijungęs
Išankstinė nuostata
Bebras rašė:
Smiltis123 rašė:
Šiuolaikiškos moterys šiuo klausimu neišdidžiosBijau, kad prastas pašnekovas būčiau...
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Išankstinė nuostata
Galbūt taip, bet remiuosi savo patirtimi ir būsena, vadinasi tai ne iš piršto laužta. Bent nusišypsojau
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Smiltis123 rašė:
Išankstinė nuostata
Galbūt taip, bet remiuosi savo patirtimi ir būsena, vadinasi tai ne iš piršto laužta. Bent nusišypsojau
Jei nusišypsojai,vadinasi būtų šansų ir prakalbinti
Neprisijungęs
Eglute, o tavo AVATARAS man kartais originale nėra matytas?
Neprisijungęs
Iškaimo, grįžai namučio? Kaip jauties?
Neprisijungęs