VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 27d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 14d. |
Egle rašė:
daug sykių pati naudojausi drąsių sielų drąsa, atvirumu, kažkuria prasme anonimiškumo koncepto atsisakymu..jei stipriau pagalvojus, tai visą laiką naudojuosi..
Labai čia vienpusiškai Taigi, pati geranoriškai nusiimi anonimiškumo kaukę, to pasėkoje kitas žmogus lygiai taip pat atsiskleidžia
Manau, kas išdrįsta nors šiek tiek praskleist anonimiškumo skraistę - laimi daugiau
Neprisijungęs
Manau, kad tikrai atėjo laikas pasimatyti. Visiems norintiems. Gyvi pokalbiai ir apsikabinimai yra gėris. Taip lengviau ir smagiau. Ką galvojat, jei pasiplanuotumėm lapkričio mėn. po Vėlinių susibėgt į krūvą? Aš už
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 3d. |
už
p.s noriu į Kauną..
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 6d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 4d. |
aš už
Neprisijungęs
Niū smagumas bus
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 8mėn. | 28d. |
As irgi noreciau
Neprisijungęs
Ir aš norėčiau, bet be automobilio nemokėsiu keliaut
Neprisijungęs
Kooperuosimės Manau.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
nepergyvenk, jei tik tik noro bus, išspręsim šią problemytę (tikrai autobusų ir traukinių tvarkaraščio nesiūlysiu)
Neprisijungęs
Nida rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
nepergyvenk, jei tik tik noro bus, išspręsim šią problemytę
(tikrai autobusų ir traukinių tvarkaraščio nesiūlysiu)
Va va, aš ne tik kad autobusais ir traukiniais, bet ir miesto visuomeniniu transportu važinėt nemoku. Stresas man dabar
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 8mėn. | 28d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Ismoksi, patikek Visai nieko
Neprisijungęs
tai gal greit įsekim datą susimątymui
Neprisijungęs
Egle rašė:
tai gal greit įsekim datą susimątymui
Galima
Neprisijungęs
Siūbuoja susitikimo laivelis nuo merginų krykštavimų, vyrai net į forumą šiandien nosies nekiša : Ups... Audronis prisijungė
Neprisijungęs
man kažkoks lengvumas ir atsipūtimas dėl vyriškos giminės, ne į tema ) kas čia darosi
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nida rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
nepergyvenk, jei tik tik noro bus, išspręsim šią problemytę
(tikrai autobusų ir traukinių tvarkaraščio nesiūlysiu)
Va va, aš ne tik kad autobusais ir traukiniais, bet ir miesto visuomeniniu transportu važinėt nemoku. Stresas man dabar
nieko nuostabaus, dabar dauguma tokių, nes visuomeniniu tik senoliai ir mokiniai važinėja, o mes nei tie, nei anie nors ateis laikas, kai teks išmokt, bet tai dar tik ateity
Neprisijungęs
vismuomeniniu dar ir Eglė važinėja, nors seniai įtariau kad esu ir senolis ir vaikas, žodžiu liuks
Neprisijungęs
Egle rašė:
vismuomeniniu dar ir Eglė važinėja, nors seniai įtariau kad esu ir senolis ir vaikas, žodžiu liuks
nuostabu manau-vienu auto mažiau, reiškia mažiau teršiamas oras ir t.t.
Neprisijungęs
Nida rašė:
Egle rašė:
nuostabu manau-vienu auto mažiau, reiškia mažiau teršiamas oras ir t.t.
pati visą vasarą planavau su dviračiu į darbą minti, deja taip nei karto ir nepavyko, bet ateinančią, tai būtinai
Neprisijungęs
Nida rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Nida rašė:
nepergyvenk, jei tik tik noro bus, išspręsim šią problemytę(tikrai autobusų ir traukinių tvarkaraščio nesiūlysiu)
nieko nuostabaus, dabar dauguma tokių, nes visuomeniniu tik senoliai ir mokiniai važinėja, o mes nei tie, nei anie
nors ateis laikas, kai teks išmokt, bet tai dar tik ateity
Tai aš jau beveik prie tų senolių...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nida rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Va va, aš ne tik kad autobusais ir traukiniais, bet ir miesto visuomeniniu transportu važinėt nemoku. Stresas man dabarnieko nuostabaus, dabar dauguma tokių, nes visuomeniniu tik senoliai ir mokiniai važinėja, o mes nei tie, nei anie
nors ateis laikas, kai teks išmokt, bet tai dar tik ateity
Tai aš jau beveik prie tų senolių...
gal visai bus nebloga patirtis, kažką naujo išgirsi, gal nežinomom gatvėm prasivėžinsi juokauju žinoma
Neprisijungęs
Nida rašė:
gal visai bus nebloga patirtis, kažką naujo išgirsi, gal nežinomom gatvėm prasivėžinsi
juokauju žinoma
Va būtent, bus proga į viską pažvelgti iš kito rakurso
Dar gerai, kad žygio batus gerus nusipirkau, galėsiu žygiuoti atgal į savo protą, iš kurio buvau išėjusi užvakar ...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 8d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 20d. |
Nida rašė:
pati visą vasarą planavau su dviračiu į darbą minti, deja taip nei karto ir nepavyko, bet ateinančią, tai būtinai :)
Žinok čia labai tinka pasakymas "Kartą paragavęs negali sustoti" ;) Užpraeitais metais iki lapkričio atvažinėjau nepriklausomai nuo oro. Pernai ir šiemet mažiau galiu minti, vis reikalų yra kur be mašinos neapsieinu. Bet dviračiu važiuoti norisi, kojos niežti ;)
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Nida rašė:
gal visai bus nebloga patirtis, kažką naujo išgirsi, gal nežinomom gatvėm prasivėžinsi
juokauju žinoma
Va būtent, bus proga į viską pažvelgti iš kito rakurso
Dar gerai, kad žygio batus gerus nusipirkau, galėsiu žygiuoti atgal į savo protą, iš kurio buvau išėjusi užvakar ...
puikus palyginimas dauguma čia mūsų tokių
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 6mėn. | 19d. |
O susitikimas su savom malkom,ar tik mergaitiškas?
Veronika rašė:
Manau, kad tikrai atėjo laikas pasimatyti. Visiems norintiems. Gyvi pokalbiai ir apsikabinimai yra gėris. Taip lengviau ir smagiau. Ką galvojat, jei pasiplanuotumėm lapkričio mėn. po Vėlinių susibėgt į krūvą? Aš už
Neprisijungęs