VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Audronis rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
išeinu į savo demonų karalystę ...
Paprašyk, kad perduotų linkėjimus maniškiams...
nenori perduoti pats? demonai kiekvienam savi ...
Neprisijungęs
ok, varau absoliuto, nes sąmonė per daug gyva, nesusikalbu su ja ...
arba aš užmušiu ją, arba ji mane...
kitaip šansų išgyventi nėr ...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 21d. |
Vilke, nuo savęs nepabėgsi. Tu gi tai žinai.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vilke, nuo savęs nepabėgsi. Tu gi tai žinai.
Žinau. bet šiandien šansų pabėgti nėr, tiesiog bandau užmušti sąmone alkoholiu, kad nepasikarti
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 14d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 26d. |
Vienišas Vilkas rašė:
nenori perduoti pats? demonai kiekvienam savi ...
Taigi. Visi mes jų turim...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 8d. |
aš pabūsiu kaip piktoji dvasia: turi reikaliuką su savo amžina ir nemirtinga dalimi, sąmone
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
ok, varau absoliuto
bent jau lietuvišką alkopramonę paremtum...
Neprisijungęs
Sudaužiau passatą, sėdžiu policijoj, 1,8 ačiū dievui, nieko nesuvažinėjau. Gyvenimas pakibo ant ribos... tokiois dar netrurėjau... pati gyva, bet sumušta, auto nebėr...
Neprisijungęs
ir manęs nebėr, aš gi sakiau... nebegaliu nebūti savimi...
Neprisijungęs
per kruvinąjį mėnulį rėžiau sau taip, kad galiu ir nebeišsrėbti ... dėkoju likimui, kad tik sau, nesuluošinau ir nepasiunčiau anapilin niekuo dėtų ... tad namo jau būčiau nebesugrįžusi ... parvežė tie patys pareigūnai, kurie formino eismo įvykį, ačiū jiems už normalų žmogišką bendravimą. buvo iškviestos visos tarnybos ...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 4d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Sudaužiau passatą, sėdžiu policijoj, 1,8 ačiū dievui, nieko nesuvažinėjau. Gyvenimas pakibo ant ribos... tokiois dar netrurėjau... pati gyva, bet sumušta, auto nebėr...
Užjaučiu, VV iš visos širdies
gerai, kad išblaivinti nenuvežė. Laikykis.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
blogai, gaila, kad iki to atėjai.
O gal čia tik kūryba?
Neprisijungęs
prie pabaigos gėrimo manęs irgi sėkmė nelydėjo.
Kažkas stebuklingo, kad nieužsimušei ir nieko neužmušei..akimirka nuo nelaimės didelės ir sudarkyto gyvenimo..tikiuosi dabar tau jau viskas aišku?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 4d. |
Egle rašė:
prie pabaigos gėrimo manęs irgi sėkmė nelydėjo.
Kažkas stebuklingo, kad nieužsimušei ir nieko neužmušei..akimirka nuo nelaimės didelės ir sudarkyto gyvenimo..tikiuosi dabar tau jau viskas aišku?
Man irgi buvo perspėjimas, iš aukščiau tur būt, panašiai kaip VV...
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 9mėn. | 23d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 16d. |
Vienišas Vilkas rašė:
1,8 - čia priputei, promilės?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 21d. |
Užjaučiu. Vilke, kaip tu, šiandien?
Neprisijungęs
nu nia, atsiprašau už žiaurumą, bet aš nesuprantu, gi moteris dar nebūdama alkoholinėj komoj žinojo, kad sės ir važiuos butelio, tai galėjo atiduot, paslėpt nuo savęs tuos raktelius, išnaudot šansą komoj jų neturėt po ranka..žinojo kad žada atsijungt, žinojo kad turi polinkį sėst už vairo, kaip suprantu ne pirmas kartas kai girta vairuoja..ir vistiek tą daro, vistiek viskas dzin, prevencija dzin...bliamba vilke nu kuo aiškiausiai turi reikalą su kažkokiu išreiptu savo pačios egoizmu..svarbiausiai geri berniukai policininkai, krepšininkai, rokeriai..
aš nepajėgi užjaust žmonių kurie žaidžia rusišką ruletę for fun..nu pikta ir viskas.
Neprisijungęs
Jaučiuosi baisiai... Pateisinimo mano elgesiui negali būti. Deja, negaliu nei laiko atsukti atgal, nei gyva į žemę sulįsti... Proto užtemimas totalus vakar buvo man. Taip, 1.8 - promilės.
Ačiū visiems...
Neprisijungęs
gana tų žemių..
Sveik, nurimk, išsimiegok, pasistiprink V.V, parašyk
gerai, kad gyva ir sveika.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Jaučiuosi baisiai... Pateisinimo mano elgesiui negali būti. Deja, negaliu nei laiko atsukti atgal, nei gyva į žemę sulįsti... Proto užtemimas totalus vakar buvo man. Taip, 1.8 - promilės.
Ačiū visiems...
Kas gi čia su mumis darosi??? Aš ir gi noriu gyvas sulysti į žemę ir kodėl visa tai su mumis vyksta??? Kaip gyventi toliau??? Žinai VV, turbūt reikia viskà pradėti iš prdažiû, prdėti gyventi "iš naujo", kol dar turime tokę galimybę.
Neprisijungęs
Tur būt, Tara, reikia... bet kur tą senąjį netikusį save padėti? Kaip jį atvesti į naują gyvenimą? Po to, ką padariau vakar, senojo gyvenimo nebegali būti, bet nežinau, ar sugebėsiu gyventi kitaip...
Slankioju kaip šešėlis iš kampo į kampą, vos pakrutėdama...
Vakare dar laukia pokalbis su vyru, telefonu, neįsivaizduoju kokius žodžius reiks rasti, kaip vėliau jam į akis pažiūrėti...
Neprisijungęs
Žinai VV, (mne by tvoi problemy) čia jeigu supranti RU. Visada vengiau fiziniú komfliktú, panašu kad po vakar dienos nuotikiú jokie atsprašymai nepadės... todėl kaip moko AA reikia susitaikyti su tuo ko negali pakeisti! Vyras tave supras, bet kaip gyventi toliau, pati žinai kad visas blogis kartojasi??? Ir vis baisesne forma.
Neprisijungęs
Rusų vienintelė užsienio kalba, kurią suprantu. Žinau, kad beprasmiška graužtis dėl to, ko pakeisti nebegali, bet kol kas kitaip neišeina. Reikia nuoširdžiai atgailauti ir stengtis išpirkti savo kaltę. Ir daryti viską, kad ateitis būtų kitokia... Ir tau sunku dėl to, ką vakar pridarei...
Neprisijungęs
Ne kiek sunku, tiesiog slegia atsakomybė, tai nėra sisiję su šeima. Nors ir šeimoje reikalai ne geresni nei pas tave. Parsivežiau vyno, labai dūšioje prastai. Pas mane užgėrimai cikliški, todėl bėdos - "użprogramuotos".
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 14d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 26d. |
Vienišas Vilkas rašė:
Mano artimas giminaitis po panašaus pasivažinėjimo negeria jau ne vienerius metus. Tiesa ten dar teko išlaidas už šviesoforo remontą padengti... (Veiksmas vyko ne Lietuvoje, su Lietuvoje vykusiais šviesoforo griuvimais nieko bendro neturi)
P.S. Čia ne moralo skaitymas. Labai panaši istorija, todėl papasakojau.
Neprisijungęs