VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 21d. |
lietus, neaiškios kilmės muzikėlė iš gretimo kambario, naujas ir taupytas rytietiškas kilimas greta, svajonės išpildymas, rytietiškų kvapų rūkas iš aksominės kosmetinės (svajonių išpildymas), ačiū Veronikai..pabuvom ir susitikom tryse, paprastai, sukūrėm tai iš nieko, iš to paties..merkiasi akys. Jaučiuosi apdovanota keliom kryptim, ačiū merginos. Čiuda..ir dar prie viso to, dar ne vakaras. Gero Jums.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 3d. |
Geriausias sekmadienis per šiuos metus
Neprisijungęs
Jeeee! Jei ne šitos mergaitės šiandien (nu Eglė su Veronika), bučiau jei nemirusi, tai žliumbusi, o dabar taip gera... Ir alyvuogės kokios skanios... Nesu ragavusi tokių (pas mane gi tik burokai auga
)
Dar ačiukas jums abiems :*
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 24d. |
vau kokie stebūklai kitame Lietuvos pakrašty vyksta
Neprisijungęs
Gyvi pokalbiai - gėris Pasiplanuojam
mergaitės?
Neprisijungęs
stebūklai vyksta mano kieme irgi, pamaitinau visas gėles, išpušinau namus sekmadienio vakarą su didžiausiu malonumu ir intensija duoti sau viską, ką galiu tik, chi chi..ir ne materialia ir materialia prasme.
Iškaimo, mergyt jau žinai ką gali nusipirkti ir padovanoti sau besąlygiškai, kai bus sunkiau, ogi alyvuogių skaniausių, tai veikia,chi chi..duoti sau duoti ir duoti sau tą nealkoholinę paguodą, kol galų gale pataikysi
Neprisijungęs
uhhh, pabuvau šį vakarą sau tikra motina....yoohuu..
Neprisijungęs
pasiplanuojam, aš prisiderinsiu, galim vėl neutralioj erdvėj arba jau ilgesniam savaitgaliui gamtoj. Bet man atrodo ) mus iš čia tuoj iškraustys, nes perdaug jaučiamės. Galim užkurti susitikimų skyrių vėl.
Neprisijungęs
o aš sekmadieniavau prie prie jūros ir po pušyną, penkios valandos gamtoje su nuostabia drauge-kaifas
Neprisijungęs
Apturėjom turiningą savaitgalį Visos.
Neprisijungęs
Egle rašė:
pasiplanuojam, aš prisiderinsiu, galim vėl neutralioj erdvėj arba jau ilgesniam savaitgaliui gamtoj. Bet man atrodo
) mus iš čia tuoj iškraustys, nes perdaug jaučiamės. Galim užkurti susitikimų skyrių vėl.
tai gal į pajūrį norit traukt?
Neprisijungęs
Nida rašė:
Egle rašė:
pasiplanuojam, aš prisiderinsiu, galim vėl neutralioj erdvėj arba jau ilgesniam savaitgaliui gamtoj. Bet man atrodo
) mus iš čia tuoj iškraustys, nes perdaug jaučiamės. Galim užkurti susitikimų skyrių vėl.
tai gal į pajūrį norit traukt?
Reik pamąstyt
Neprisijungęs
uij, grupelė jaunųjų kolegų mane kažkaip prabudino, prablaivė, sumobilizavo, nusiurbiau aš dozę jaunatviškos energijos ..kaip vampyras, bet atsikvošėjau, galiu gyvent..
Neprisijungęs
susiurbiau didelę lėkštę srubos, jaučiuosi sočiai
gal miego spąstų pavyks išvengti?
o iš tikro, tai VV naujienos nuliūdino absoliuti nesąmonė, bet padaryta sąmoningai. Tikrai nemaniau, kad su savo auto lėks užsipildyt...
Neprisijungęs
jo, liūdna, kai žmogiukas pavojingai griauna savo gyvenimą.. jei labai įsijungti ir atjausti, tai iš siaubo norisi užsimerkt..
Neprisijungęs
Atsiguliau sveikas, 5 ryto atsibudau užgulta nosimi ir perštinčia gerkle...
Savijautos pagerinimui įkalsiu TherFlu.
Būkite sveiki
Neprisijungęs
pradėjo patikti šis ruduo, visuma tai gerutė. Jaučiu vietom net pilnatvę va taip dabar išlaikyt kursą..va taip kaip vakar, šį ryt..daugmaž, didžia dalim, ot gerai.
Neprisijungęs
Aš šiandien susisukus Be miego, ir dar galvą skauda, kaip po baliaus
Vakar vyras grįžo toks kominis, akys stulpu, naktį, tipo jūs ką? Miegat? Visą naktį prablūdijo ir aš nepailsėjau... Panašu išgyvenu sausas pagirias...
Neprisijungęs
stresą Verute..nemiegas, nervas, jau pakanka kad sukeltum sau pakankamą stresą...reik kažką daryt šiandien kad pasilsėt, penktadienis suteikia daugiau galimybių?
Neprisijungęs
Džiaugiuosi už Eglę ir užjaučiu Veroniką.
Neprisijungęs
Ačiū, Vilke, ir tai praeis.
Neprisijungęs
Labai labai blogai. Štai kaip jaučiuosi
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Kas, bebriuk, blogai-nepraeina liūdesys?
Neprisijungęs
Mano nuotaika šiandien irgi labai nekokia, liūdna baisingai
Neprisijungęs
Nida rašė:
Bebras rašė:
Kas, bebriuk, blogai-nepraeina liūdesys?
Gal taip supuolė vienu metu viskas - paūmėjo depresija, nustojau gert - puoliau į kitas priklausomybes t.y. virtualų pasaulį. Šiandien užėjo stiprus noras gerti o aš gyvai neturiu kam išsipasakot tai pagalvojau saviškei išsipasakosiu. Nespėjau pasakyti poros sakinių kad man blogai noriu prisigerti tai iškart pradėjo mėtytis ultimatumais tipo jei gersi tada skiriamės ir t.t. Dabar nekalbam vienas su kitu savijauta daugiau nei šūdina kaip ir mano sumautas gyvenimėlis.
Neprisijungęs