VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 20d. |
čia kaip tam juokelyje apie psichologą..
https://www.youtube.com/watch?v=Ow0lr63y4Mw
net vokiškai kalbančiam žmogui galima pagaut kampą.
mergička ateina pas psichologą ir pradeda parintis kur ji kankinasi..tuo tarpu gera diedo reakcija
senas bajeris, bet gal nematei...
Neprisijungęs
Be vaistų išbūnu. Vasarą neturėjau iš kur gaut, tai 2 mėn pragyvenau be xanaxu ir į jį panašiu. Bėda tik, kad ar su.vsistais, ar be jų, gyvenimo prasmės nematau. Bent vaistai padėtų, negalvodama juos gerčiau iki gyvenimo pabaigos..Alkoholis padėtų - nifiga. Net nežinau kodėl geriu, nes juk nepadeda nė veknio.
Per daug rašau. Atrodo, kad dėmesio reikalaučiau...
Pariukės gaila... Ir kad jai nesigauna, optimizmo neprideda...
Neprisijungęs
Egle rašė:
čia kaip tam juokelyje apie psichologą..
https://www.youtube.com/watch?v=Ow0lr63y4Mw
net vokiškai kalbančiam žmogui galima pagaut kampą.
mergička ateina pas psichologą ir pradeda parintis kur ji kankinasi..tuo tarpu gera diedo reakcija
senas bajeris, bet gal nematei...
Nemačiau, bet geras "Stop it!" Nugi kaip paprasta
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 15d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 2d. |
Sekantį šeštadienį superdupermegacool balius Eit nenoriu, neit negaliu. Jaučiuos bjauriai, nes turiu elgtis prieš savo norus. Žibins akimis visą vakarą ir uždavinės durnus klausimus: kodėl negeri? Feee, net puoštis nenoriu
Neprisijungęs
baliai ateina ir praeina ;)gyvatės
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 8mėn. | 16d. |
Veronika rašė:
Sekantį šeštadienį superdupermegacool balius
Eit nenoriu, neit negaliu. Jaučiuos bjauriai, nes turiu elgtis prieš savo norus. Žibins akimis visą vakarą ir uždavinės durnus klausimus: kodėl negeri? Feee, net puoštis nenoriu
O tu mojuok taure ir sypsokis (taureje vanduo) Man tai issisukti padeda
Neprisijungęs
Aš tai net į galvą neimu kaip tem kas žiūrės mano gėrimą. Noriu geriu, noriu ne, koks kieno reikalas, net neaiškinu. Pasakau, kad nenoriu, o į replikas net neatsakau, tiesiog nutyliu..Džiaukis pramoga ir tiek
Neprisijungęs
Reiks pasiimt planšetę, kai nusibos girtų vapalionės, sėsiu kur kamputyje ir į forumą įlysiu
Neprisijungęs
O taip, šiuolaikinės technologijos gelbsti visais atvejais
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mėn. | 24d. |
Nerūkau | 8m. | 6mėn. | 23d. |
Veronika rašė:
Sekantį šeštadienį superdupermegacool balius
Eit nenoriu, neit negaliu. Jaučiuos bjauriai, nes turiu elgtis prieš savo norus. Žibins akimis visą vakarą ir uždavinės durnus klausimus: kodėl negeri? Feee, net puoštis nenoriu
ale tik negalvok-puoškis ir eik, aš vakar vėl baliuky buvau, tai net pašokt gavau )) ir moterų pavydo mačiau:))) pasirodo daug ką galima pamatyt blaiviom akim ir išgirts, kas anksčiau praslysdavo pro ausis. Keistas jausmas, kai negėrus įsijauti į kompanijos nuotaiką, tai atrodo, kad ir pati būtum pasvaigus...tik viena bėda išsimušiau iš miego grafiko, tai visą naktų prablūdinėjau gyvu miegu
Neprisijungęs
nuojauta sako, kad liūto dalis negatyvo jau išbūta, išmiegota, išgodota, spręndžiu iš to kad jau vėl norisi veikti kryptim ta kuria sugalvojau veikti. Jau vien kokybiškas ir besalygiškas leidimas sau miegoti yra labai galingas dalykas..
Neprisijungęs
visiškai neapsiverčia liežuvis pasakyt, kad pasuoju, pavargau gal net seniai palūžau..taip pavargau blogai jaustis fiziškai..i. Nebegaliu stengtis..bet ir negaliu pasiduot ar bent jau sustot stengtis..Prieštaringi jausmai per dažnai...netikiu, kad palengvės..
Neprisijungęs
Gal čia koks periodas prastas Bent porą savaičių taip prastai jaučiuos. Silpnumas, nuovargis, mieguistumas, galvos skausmas... Tipo, kraujo tyrimai geri
Nieka nesuprantu
Neprisijungęs
aš žinau savo sveikatos nuosmūkio priežastis, išbandžiau keletą gydymų, gal ne taip, gal ne iki galo, nesėkmingai, liko vienas, paskutinis nebandytas iš esmės, bet aš taip pavargau.. .kuo daugiau žinau ir bandžiau, tuo baisiau, nes vis daugiau sunaudoju vilties..Labiausiai baisu tikėti ir netikėti vienu metu..nemoku ir negaliu paaiškinti..
Neprisijungęs
yra bent pora žmonių forume, kurie galėtų tiksliai pasakyt kaip ta yra..bet jie geria, o man ironiška neįmanoma gerti, negaliu to padaryt..vat ko negaliu, tai to..
Neprisijungęs
Mieloji, tu gi žinai, kad mes pakylam iš pelenų
Neprisijungęs
jo, surinkau, surykiavau savo vitaminų, mineralų, probiotikų atsargas ir naujus vaistus ant spintelės..ar gi galėčiau kitaip..
Neprisijungęs
Apkabinu statau šalia tavo buteliukų ant spintelės savo pieštuką nuo slogos. Toks mažas palaikymas
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 2mėn. | 24d. |
Nerūkau | 8m. | 6mėn. | 23d. |
Egle rašė:
aš žinau savo sveikatos nuosmūkio priežastis, išbandžiau keletą gydymų, gal ne taip, gal ne iki galo, nesėkmingai, liko vienas, paskutinis nebandytas iš esmės, bet aš taip pavargau.. .kuo daugiau žinau ir bandžiau, tuo baisiau, nes vis daugiau sunaudoju vilties..Labiausiai baisu tikėti ir netikėti vienu metu..nemoku ir negaliu paaiškinti..
Nenuleisk rankų, Eglut, nepasiduok šitai būsenai...pažįstu vieną žmogų, kuris yra visiškai beviltiškoje padėtyje, bet pas jį tiek vilties , tikėjimo ir optimizmo, kad viskas baigsis gerai...kad ir aš pradedu tikėt, kad gal ir būna stebūklų...
Neprisijungęs
ačiū mergaitės, truputėlį geriau, kai išsileidi iš vidaus tą susikaupusią neviltį, frustraciją, baimę ir visą kitą kompaniją..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 7mėn. | 20d. |
Jaučiuosi puikiai , jokių kvailų minčių apie ragavimą (gėrimą), nervingumas kap visada banguoja, gal daugiau susėje su laikmečiu darbų daug laiko mažai . Mityba yra mano blogoji pusė, šiuo metu, rytas be kavos ne rytas , jei mišrainė tai tik su grietine ir majonezu, jei vakare susirinkimas būtinai bus banhūhenas: jei piknikas gamto tai būtinai šašlai ,saldūs pyragai, gazuoti gėrimai, kava:jei pirtis būtinai kugelis. Bet tai nėra taip blogai , jei gryščiau į seną kompanija (geriančia) būtų žymiai blogiau. Šiandien paskaitinėjau geriančių paistalus, prisiminiau savo "ruja" , pas vien nuvaževes buteliuką , pas kitą stikliuką, kvailas lankymas būdavo , nauda jokios. Dabar turiu pilnavertį gyvenimą , pilna veiklos , spalvų, gražių rytų kap šis , kam keist . Na ne sakau kad niekada neparagausiu , vėl papulsiu į situacija ir kas žino kaip baigsis. Parašyčiau niekada negersiu atrodyčiau kvailai, išgerčiau ir pasislėpes meluočiau na savijauta tada nenoriu net prognozuot. Dabar obuolių metas (derlius nekoks) , proga apsirūpinti žiemai, Lietuvos kaime alpeistų sodybų tuzinas arba pabėgo į užsienį arba didmiestį , kada sproks durnumo bomba neaišku. Geros dienos, blaivios dienos visiems.
Neprisijungęs
Man nervainervainervai ir nervai. Buvau nusiteikus negert. Bet ryte nuo nervinės įtampos net pykint pradėjo ir vėl atmintis - kokio diametro šlanga užsimautų ant duslintuvo. Dar buvo mintis - aš gi nedebilė, galiu susitvarkyt pati, kad nereiktų jokių uždarų klinikų. Norėjau net skaitiklį įjungt. Galvoju, kol ateis eilė išvažiuot gydytis, jau būsiu kiek laiko negėrus ir atsisakysiu eilės. Ir nė velnio. Debilė esu, be valios ir su sutrikusia laimės hormono gamyba.... Tikrai tikrai tikrai noriu numirt.
Neprisijungęs
Kad taip būtų paparasta šitą š**ą užraukti valios pastangomis, manau čia tiek nerašinėtume.
NeDebilė esi ir nevadink taip savęs.
Iškaimo, o tu bijai dėl kažko tos klinikos? Kas tave neramina? Nagi brūkštelk
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Man nervainervainervai ir nervai. Buvau nusiteikus negert. Bet ryte nuo nervinės įtampos net pykint pradėjo ir vėl atmintis - kokio diametro šlanga užsimautų ant duslintuvo. Dar buvo mintis - aš gi nedebilė, galiu susitvarkyt pati, kad nereiktų jokių uždarų klinikų. Norėjau net skaitiklį įjungt. Galvoju, kol ateis eilė išvažiuot gydytis, jau būsiu kiek laiko negėrus ir atsisakysiu eilės. Ir nė velnio. Debilė esu, be valios ir su sutrikusia laimės hormono gamyba.... Tikrai tikrai tikrai noriu numirt.
o ką taviškiai medikai poliklinikoj dėl siuntimo sakė? ar dar neįvyko pokalbis?
Neprisijungęs
kaip aš jaučiuosi?
oi kaip gerai kad jaučiu.
chi chi
džiaugiuos jog jaučiuosi.
Kaip jumi?
Neprisijungęs