VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 21d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 3d. |
pariuke rašė:
o aš šiandien geriu. Na taip viskas nesiseka, kad baisu. <...>
Pateisinti savo gėrimą mes esame aukščiausios klasės meistrai.
Norėjau tau vėl užduoti tą patį klausimą, kurį esu uždavęs anksčiau, bet pagalvojau, kad atsakymą į jį aš žinau...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 19d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 18d. |
Audronis rašė:
pariuke rašė:
o aš šiandien geriu. Na taip viskas nesiseka, kad baisu. <...>
Pateisinti savo gėrimą mes esame aukščiausios klasės meistrai.
Norėjau tau vėl užduoti tą patį klausimą, kurį esu uždavęs anksčiau, bet pagalvojau, kad atsakymą į jį aš žinau...
o as tikriausiai i penkta diena gerimo perlipau
Neprisijungęs
Nežinau atsakymo į Audronio klausimą. Tikrai nežinau. Bet sustojau gerti. Reikia spręsti esamas problemas, kad daugiau nebūtų. Gal ir be reikalo išgėriau. Lova pakeis į kitą, mašinos kapotas nieko ten baisaus, tegul toks ir lieka. Liko viena problema tai koja. Bet skauda mažiau, tai bent jau namuose nuo darbo pailsėsiu, knygą perskaitysiu, pasvajosiu. Bandysiu blaiviai praleisti laiką.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Nežinau atsakymo į Audronio klausimą. Tikrai nežinau. Bet sustojau gerti. Reikia spręsti esamas problemas, kad daugiau nebūtų. Gal ir be reikalo išgėriau. <...>
Kai į klausimą galėsi tvirtai ir nedvejodama atsakyti, tada bus ir rezultatas. Dabar gi, yra noras bečiauškant su draugėmis vynelio pagurkšnoti, tik kad po to bloga nebūtų ir sąžinė taip negraužtų...
Skamba, kaip moralo skaitymas, bet taip iš šono šviečia.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 15d. |
Pariuke kap laikais?
Neprisijungęs
laikausi. Bet nelabai kaip. Kol dar vasara su draugėmis vakare kasdien gamtoje kažką geriam- dažniausiai po 2 butelius alaus. Savaitgaliais aš nedraugauju su jomis, kada būna nusigėrimas iki nugriūvimo. Susigalvoju priežasti - darbas sveikata ar dar kas.
Neprisijungęs
Joa, ateina Bobų vasara tai smagu dar pagerti šiltais jaukiais vakarais, kažkokia užplūsta nostalgija, galvoju ši savaitgali irgi paragauti..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Joa, ateina Bobų vasara tai smagu dar pagerti šiltais jaukiais vakarais, kažkokia užplūsta nostalgija, galvoju ši savaitgali irgi paragauti..
Gerb. klimatologė Galvonaitė paaiškino, kad čia dar ne jokia Bobų vasara. Anticoklonas dar ne nuo Azorų. Taip kad, galvokis kitą progą
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Taip kad, galvokis kitą progą...
Jau seniai yra. Sekmadieni krepšinis vakare, Lietuva - Gruzija, arba laimime ir einame toliau arba namučio prašikus rungtynes, taip kad alus man čia bus privalomas atributas...
Neprisijungęs
per daug pasitikėjau savimi, vėl negaliu sustoti.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Nepanikuok. Visada yra dar vienas bandymas.
Neprisijungęs
Nieko naujo pariukė, dar teks pagerti ne viena kartą, tai dėk dabar kaip reikiant!...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 15d. |
pariuke rašė:
O tai galvoji , kad tik pasitikėjimo užtenka. Kas tau patinka girta būsena, skonis ar kompanija?
Neprisijungęs
šiandien net nuo darbo atsiprašiau sugalvojusi priežastį. blogai, labai labai blogai. bet negaliu sustoti. žinau kad kam negalima gerti nei lašelio, kitaip viskas blogai. ir vėl bloga bloga bloga....
Neprisijungęs
pariuke rašė:
šiandien net nuo darbo atsiprašiau sugalvojusi priežastį. blogai, labai labai blogai. bet negaliu sustoti.
tai toliau kaip suprantu kvasini? kelinta jau diena išviso??...
Neprisijungęs
pariuke rašė:
šiandien net nuo darbo atsiprašiau sugalvojusi priežastį. blogai, labai labai blogai. bet negaliu sustoti. žinau kad kam negalima gerti nei lašelio, kitaip viskas blogai. ir vėl bloga bloga bloga....
susiimk, pariuke, žinai, kai nori, tai tikrai gali
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 15d. |
Detoksikacinin pariuke paprašyk kad mielos draugės nuvežtų..mažiau kankinsiesi
Neprisijungęs
bet tu tikras vaikas ..
Neprisijungęs
Padaryk ramiai pachmieliuka pariuke, o žėk jau ir savaitgalis, prasičiuhinsi be streso pati savo jėgomis namų salygomis...
Neprisijungęs
Arba daryk pahmieliuką, jei jau čia taip galima sako, nesu suprantanti, bet daryk ką nors su mintim , kad negeri dar visą savaitgalį..
bet teoriškai jau turėtum sustot netrukus -šiandien ryt, šeštadienį pragert, sekmadienį ant adatų, pirmadienį darban..nemanau kad pasiimsi dar vieną pravaikštą..čia blogiausias planas, geriausias planas išsiblaivyti šeštadieniui...
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Kaip tu šiandin Pariuke ? Mano istorija buvo identiška - pradžioje savaitgaliais, vėliau darbo dienom po darbo (beveik kasdien), o kai kartą buvo vietoj darbo, supratau, kad tai jau ne kas . Bandyk bet ką - AA, Šičko, psichoterapją, arbatas ...bet ką, bet bandyk, nes geriant tokia progresija ir vėliau norint nustoti gali pritrūkti ir pinigų
. Man narkologas nepadėjo, o gal padėjo pasakydamas vieną įsimintiną frazę - "niekas negali pasakyti kas konkrečiam žmogui padeda užsikabinti už blaivybės". Aš tik besikreipdama pagalbos supratau, kad esu ne šiaip "vynelio mėgėja"
.
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Bandyk bet ką - AA, Šičko, psichoterapiją, arbatas ...bet ką, bet bandyk
Aga, bandyt reikia. Nu bet tai kai sunku rast ką bandyt....
Neprisijungęs
atsilaikiau šiandien. Vėl pajaučiau tą bjaurų dalyką kaip sunku sustoti. Dabar gal labiau įvertinsiu kaip gera būti blaiviai- ir ne dieną, ne savaitę, o kaip buvau išbuvusi 8 mėn. Rytoj bus jau lengviau. Šiandien buvo kančia atsilaikyti.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
<...>Dabar gal labiau įvertinsiu kaip gera būti blaiviai- ir ne dieną, ne savaitę, o kaip buvau išbuvusi 8 mėn. <...>
O po 8 mėn. vėl „sąmoningai pamėginsi išgerti“?
Neprisijungęs
pariuke rašė:
atsilaikiau šiandien. Vėl pajaučiau tą bjaurų dalyką kaip sunku sustoti. Dabar gal labiau įvertinsiu kaip gera būti blaiviai- ir ne dieną, ne savaitę, o kaip buvau išbuvusi 8 mėn. Rytoj bus jau lengviau. Šiandien buvo kančia atsilaikyti.
Laikykis, pariuke, ir žingsnelis po žingsnelio į priekį. Man irgi sunkiai einasi, niekada nežinau kada suklupsiu ir pasiduosiu, gal blogai, kad bandau savo jėgomis kapanotis iš to brudo, gal su pagalba iš šalies būtų paprasčiau, bet nesiryžtu vis...o, kad galėčiau kada nors pasidžiaugti tavo pasiekimu-ištvert 8 mėn., nes pagundos didžiulės
Neprisijungęs