VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 9mėn. | 13d. |
Na ir diskusija, skanumynus pavardinam:D na man ir kompanijai paakutiniu metu jack'as, bet kaip ir kiekvienas- slamstas tik brangesnis.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 19d. |
Pasiklydes rašė:
...
Na matai Artai, pas mus forumo moteriškėms kai kurioms tik brendis, kitkas nieprokur, "nefasonas"...
Tai jau taip. Smagu, kai ir kitiems smagu:)
O šiaip, teisiausias Audronis. Kai gerieji resursai baigiasi, baigiasi ir išsidirbinėjimai-geriama viskas, deja.
Neprisijungęs
valanciukas rašė:
Na ir diskusija, skanumynus pavardinam:D na man ir kompanijai paakutiniu metu jack'as, bet kaip ir kiekvienas- slamstas tik brangesnis.
Paskutiniu metu? O ką skaitliukas rodo?
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 23d. |
aš aišku galiu būti visai ir nekontekste, nes aktualiau buvo prieš septynis metus, bet alus visą laiką buvo proletariato gėrimuks, pigus, nežinau man visą laiką užtekdavo laipsnių, kad užblūdinti, o alia cuba libre romas tai ir tada buvo nepigus reikalas, penkių rimtesnių kokteilių galvoju, būdavo užtektinai kad atsijungt...prisigert dėl finansų kaip ir nebuvo rimta problema..gal man nedaug reikėdavo ir keberiokšt..gal vėliau tolerancija būtų padidėjus..o dabar penki, šeši vnt alaus ir nėra žmogaus..
Neprisijungęs
Egle rašė:
gal man nedaug reikėdavo ir keberiokšt..gal vėliau tolerancija būtų padidėjus..o dabar penki, šeši vnt alaus ir nėra žmogaus...
Pažiūrėk normaliai ir nešališkai i savo kūno sudėjima, kur čia tau daug reikės??.. O dėl proletariato gėrimo tskant, tai dar būdamas 15os metų savo rūsyje, kuri buvau jau tada pavertęs alubariu, padarėme su chebra įsimintiną užraša - Visų šalių padugnės vienykitės!..
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 29d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 11d. |
Egle13 rašė:
valanciukas rašė:
Paskutiniu metu? O ką skaitliukas rodo?:rolleyes:
O man kažkaip šita vieta užstrigo:
svetys rašė:
Labas, bandei skaityt a caro knyga apie alkoholi? man ji padėjo puse metu negėriau, ir iš dalies del jos negeriu 1,5metu ir neturiu nei menkiausio noro prisigert, nors kartais paragauju vyno ar dar kokio brudo bet tik gurksneli, tam, kad isitikinčiau koks bjaurus skonis..:mad:
Kaip čia galima negerti vis paragaujant po gurkšnelį? O jei po gurkšnelį kas 10 min., tai jau gėrimas ar dar ragavimas? Jei jau ragauji, tai ragauji, deja, bet jokių pusantrų metų nėra...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 18d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 5d. |
Egle rašė:
<...> nedaug reikėdavo ir keberiokšt... <...>
Iki keberiokšt man daug reikėdavo Vyrus apgerdavau... Kita moteris, jau seniai būtų numirus. Manęs - su plyta neužmuši
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Egle13 rašė:
valanciukas rašė:
Paskutiniu metu? O ką skaitliukas rodo?
O man kažkaip šita vieta užstrigo:
svetys rašė:
Labas, bandei skaityt a caro knyga apie alkoholi? man ji padėjo puse metu negėriau, ir iš dalies del jos negeriu 1,5metu ir neturiu nei menkiausio noro prisigert, nors kartais paragauju vyno ar dar kokio brudo bet tik gurksneli, tam, kad isitikinčiau koks bjaurus skonis..
Kaip čia galima negerti vis paragaujant po gurkšnelį? O jei po gurkšnelį kas 10 min., tai jau gėrimas ar dar ragavimas? Jei jau ragauji, tai ragauji, deja, bet jokių pusantrų metų nėra...
Oij, negaliu...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
Iki keberiokšt man daug reikėdavo
Vyrus apgerdavau... Kita moteris, jau seniai būtų numirus. Manęs - su plyta neužmuši
tai Veronika tu stabilios gal psihikos..aišku nelabai nesvarbu kiek reikia, tikslas vienas tą psihiką gyvatę nulaužt finale )
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
Vyrus apgerdavau... Kita moteris, jau seniai būtų numirus. Manęs - su plyta neužmuši
Aš irgi apgerdavau ir tuo didžiavausi Bet viskas gyvenime turi ne tik pradžią, bet ir pabaigą.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Egle rašė:
Aš irgi apgerdavau ir tuo didžiavausi
Bet viskas gyvenime turi ne tik pradžią, bet ir pabaigą.
Aham. Tokia pabaiga (mano) mane džiugina Kad taip ir būtų, iki gyvenimo galo (siekis).
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Egle rašė:
Aš irgi apgerdavau ir tuo didžiavausi
Bet viskas gyvenime turi ne tik pradžią, bet ir pabaigą.
tai jumi mergaitės visai šauniai, mūsų trijų girtuokliaujančių kompanijoj, dvi draugytės buvo panašios, išlaikydavo budrumą, bet kas iš to, mane bovinti joms būdavo beryšio prievolė..ryte skambučiai: "tu gyva? ..klausyk darei salto Brodvėjuje su kažkokiu diedu..." aš tik užsimerkdavau iš baimės išgirdus nesamones..tai vadinasi tylios, pilkos pelytės pagėrimas...kai grįžau iš minesotos, darydavom plenarinius posėdžius namie, tai abi kaip ir pritardavo mano sprendimui, nu jo sako..tau jau reikėjo kažko, gal ir tiesa kad negeri..o mes vargšės nelaimingos vienišos moterys, va matai gyvenam tą sudėtingą miesto moterų gyvenimą, bet gal čia etapas, susirasim normalius vyrus...teko pabaigt tuos posėdžius..natūraliai ) panirau į bekraštę depresiją..
Neprisijungęs
nesakau, kad visą laiką buvau tylenė arba beprotė...bet galas toks, jį ryškiausiai ir prisimenu.
Neprisijungęs
valanciukas rašė:
Kai dar išmaniau apie alkoholį tiek, kiek išmano kiaulė apie debesis, teko vienu kartu ragauti paties brangiausio portugališko ir pigiausio lietuviško portveino. Vienas kainavo tiek, kiek kainuoja geri kvepalai, kitas - kiek rašalas. Lyginau, lyginau ir neradau nė vieno skirtumo, dvi šlikštynės ir tiek . "Karjeros aukštumose" svaigdavau nuo čilietiškų, itališkų, parncūziškų vynų skonių subtilybių nors po kokių trijų taurių net nebūčiau supratusi, jei kas pakištų ir taurę acto
. Pamenu tokį įvykį, kai gimtadieninkas gavo labai brangaus viskio butelį. Šventė buvo audringa, dviejų dienų, antrą dieną gėrėm visa darni, didelė kompanija tą gėrį, aptarinėjom įstabaus skonio subtilybes, grįžę namo dar kalbėjom kad nuo kokybiško viskio galvų neskauda, o pasirodo, kad svoločius šeimininkas, pagailėjęs to stebuklo apgirtusiems svečiams, vietoj jo buvo pakišęs eilinės starkos. Kažkaip palengvėjo supratus, kad ne aš viena esu tų skonių ir kokybių "žinovė"
.
Neprisijungęs
Oi, ir aš pasipasakosiu ką darbe lakdavom. Keista, kad nevemdavau. Žodžiu, receptas toks - 100 ml ledų plombyro, 100 ml vaisių sirupo, 100 ml sulčių, 200 ml "vodkos". Skanu, saldu, per šiaudelį geri, niekas nesupranta, kad su laipsniais visa tai, o galvon kerta tiek, kad programoj nebematai kur kaltininkas, o kur nukentėjęs
Dabar ne taip ir juokinga...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 23d. |
Iškaimo nori pasakyt , kad pildavot votke 40 laipsnių, šiaip esu mates tai darant tik pylė spiritą. Ragavau , na mano nuomone dėl skonio nesiginčijama. Teisingai nurašė vakare 0,7 ,o jei trūksta tai gert galima ir alų ir visokias devyniares. Daugiausia visi rašo tai ką norėtų gert , bet negali . Svarbiausia yra ne gėrimo pavadinimas ar kilmė , o rezultatas, svarbu prisigert.
Man tas deklaravimas tiek ir tiek metų ar mėnesių ir rašymas , kad retkarčiais paragauju , tai reiškia nulis . Man būdavo "blaivybė" kada vakare vienas ar du alaus buteliukai ar iš vis kleboniškas vienas votkės. Dabar jokių ten šimtas ar penkiasdešimt, paragaučiau iš karto nulinu ir skaičiuoju naujai. Nematau jokio poreikio žaist , jaučiuos normaliai ir niekuo nesiskiriu iš minios, galiu linksmintis, galiu žūrėt varžybas be jokių ten alų ir kita ryta drąsiai pūst alkotesterį , net į užsienį važiuot nematau jokio poreikio galima uždirbt ir čia kiek Vokietijo ar Anglijo, vien sutaupius kai negeri ir nerūkai metines išlaidas investavus po kurio laiko galima susižerti neblogą pelną. O tai neblogas stimulas atsisakyt tų dviejų priklausomybių.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
<....> Daugiausia visi rašo tai ką norėtų gert , bet negali. <...>
Noro ir poreikio žvejį, šiai dienai - jokio. O dėl galėjimo, tai man jo niekas neatėmė. Pati, savo noru atsisakiau.
Neprisijungęs
Veronika aš rašau aplamai apie sutinkamus žmones , tokių kap tu , Eglė yra daug, žinoma sutinku gyvenime , žinoma neįsižeiskit asmeniškai nepažystu tik tai ką randu parašyta iš to sprendžiu. O šiaip kartais net pats nežinau ką čia veikiu , nes jau ir juokas neima kai vis kartas nuo karto net jau ir neskaitau girtų krevezionių , forumas tampa geriančių buveine.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
...forumas tampa geriančių buveine.
tai jau taip. Bet bent jau be melo
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 29d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 11d. |
O tai forume gali rašyti tik šventieji, o tie kurie išgeria ar bando kapstytis jau nebeturi teisės? Tik pakėlėm galvą nuo mišrainės ir jau jaučiamės geresniais už juos? Ką ir kiek rašom, tą ir turim...
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
žvejys rašė:
Nelygu, kaip į tai žiūrima. Man, tai geras priminimas, kur visai neseniai buvau ir ką išgyvenau ir kur galiu labai greit atsidurti. Nemokama vakcinacija
Neprisijungęs
aš tai žiūriu filosfiškai..kaip tai, forumas tai mes visi kartu, ką darom, tą turim. tikriausiai panašiai kaip Audronis..tad nesijaučiu nesmagiai, kartais va tingiu įdėt ką nors į bendrą katilą..tiesa..noriu kad kas nors kitas..bangom.
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
žvejys rašė:
Tikrai netampa. Juk forume daug visokio plauko žmogelių ir rašančių, ir šnipinėjančių Asmeniškai man labai sveika pasiskaityti, kaip kitiems sekasi gerti. Atgaivina prisiminimus (kaip ir tau Veronika
), atitolina visokias juodas pagundas.
Neprisijungęs
tokie tie mūsų draugai )
https://www.facebook.com/marija.seskevi … 403911239/
šuniuko atsiprašymas
Neprisijungęs
Audronis rašė:
O tai forume gali rašyti tik šventieji, o tie kurie išgeria ar bando kapstytis jau nebeturi teisės? Tik pakėlėm galvą nuo mišrainės ir jau jaučiamės geresniais už juos? Ką ir kiek rašom, tą ir turim...
Na ne tą turėjau mintį. Kodėl visad įžvelgiat tik blogį mano parašyme , gal ne mano rašliava čia kalta?
Kažkaip užsibuksavom vietoj, man asmeniškai reikalingas būdas apsisaugot ar kažkaip sunaikyt tą potraukį alkoholio skoniui. Kai paragauju gailiuos kad padariau nieko gero , nieko malonaus , bet va laikas nuo laiko atsiranda trauka. Nei blogos pagirios ar bloga savijauta to nesunaikina.
Dar karta pasikartosiu kai aš parašau tai skaitykit paprastai ir nesikniskit gilios minties jos nėra , rašau tai kas šauna man į galva tą minutę.
Neprisijungęs