VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1426 2015-09-12 13:29:12

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Re: Girtos naktys

Tai pas mus irgi santykių kaip ir nebÄ—ra. Tiesiog kartu gyvenam, kad taip įpratÄ™ ir taip patogiau. Kaip stalas ir taburetÄ—. O putotis man gyvybiÅ¡kai kartas nuo kartu svarbu.YpaÄ kai blaivi bÅ«nu. Tada pikta ant viso svieto. Net Å¡uniui kliÅ«na. Senis prie to pripratÄ™s, iÅ¡klauso tyliai ir...papraÅ¡o padaryt kavos big_smile O Å¡uo po stalu tyliai sÄ—di ir laukia kol bobai "zajuobas" praeis big_smile

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

2015-09-12 13:29:12

Google

#1427 2015-09-12 13:30:30

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Galiu pasakyti tik tiek, kad dar apie vienerius metus aÅ¡ buvau tas santykiu "klijuotojas", bet kai kitas nerodo jokios iniciatyvos, o juolab kai sužinai kad yra jau užmegztas romanas kažkur Å¡alimais, na atsipraÅ¡au, ten jau mano kantrybÄ— trÅ«ko ir apie jokius santykius ir jausmus Äia nÄ—ra ko kalbÄ—tis daugiau, nutraukti kuo greiÄiau viska ir eiti konkreÄiai gerti... smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#1428 2015-09-12 13:32:12

Pasiklydes
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Kaip stalas ir taburetÄ—...

Pas mane virtuvÄ—je yra taburetÄ—, bet nÄ—ra jokio stalo, valgau nuo viryklÄ—s tiesiai, taip kad ir įproÄiai keiÄiasi... smile

Neprisijungęs

#1429 2015-09-12 15:11:47

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Galiu pasakyti tik tiek, kad dar apie vienerius metus aÅ¡ buvau tas santykiu "klijuotojas", bet kai kitas nerodo jokios iniciatyvos, o juolab kai sužinai kad yra jau užmegztas romanas kažkur Å¡alimais, na atsipraÅ¡au, ten jau mano kantrybÄ— trÅ«ko ir apie jokius santykius ir jausmus Äia nÄ—ra ko kalbÄ—tis daugiau, nutraukti kuo greiÄiau viska ir eiti konkreÄiai gerti... smile

O aš gert pradėjau dėl to, kad pati šalia romaną turėjau ir buvo labai sunku gyvent dvigubą gyvenimą, nes skyrybos nė vienam iš tokio keturkampio dalyvių atrodė neišeitis.
Dabar ir gerai, kad tada neišsitaškėm. Praėjo visos aistros, ir gyvenam kas sau. Nu ir kas, kad nebėra su saviškiu aistros. Taip ar kitaip, vis tiek ji būtų praėjusi. Dabar kraunam sau malkas abu ir diskutuojam apie tai, kaip geriau tauposi kuras - ar kai laisvą kali, ar kai pavarom stabdai big_smile O kad ir į "šoną" kartą metuose nueinu, tai taip, kad niekas nežinotų. Galit sakyt, kad k... esu, bet gyvenu vieną kartą ir, pagaliau nesu bala - neištaškys big_smile
Paklydęs, kam tau tas stalas... Mano senis išvis sugeba valgyt lovoj. Aišku, putoju, bet tas įjungęs laisvą, apsimeta, kad negirdi big_smile Taip, kad, nieko baisaus. Nuo vyryklės valgyt etiškiau, nei lovoj wink

Neprisijungęs

#1430 2015-09-12 15:44:49

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  3mÄ—n.  26d. 

galimybė trupint į lovą savaitgaliais man patinka...baigėsi žirnių sezonas, dabar saulėgrąžų žalių, riešutų ..pats gražiausias valgymo lovoj sezonas..

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#1431 2015-09-12 16:02:55

Pasiklydes
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Paklydęs, kam tau tas stalas... Mano senis išvis sugeba valgyt lovoj. Aišku, putoju, bet tas įjungęs laisvą, apsimeta, kad negirdi big_smile Taip, kad, nieko baisaus. Nuo vyryklės valgyt etiškiau, nei lovoj wink

Stalas tiesiog netilptu nes baisiai maža virtuvėlė, kažkoks keistas išplanavimas, galėjo kambarys mažesnis būti bet virtuvė erdvesnė, bet yra kaip yra, todėl arba valgau nuo viryklės arba nešuosi kambarin kur papuola bile kaip valgyti... smile

Neprisijungęs

#1432 2015-09-12 16:04:19

Iškaimo
Senbuvis

Egle rašė:

galimybė trupint į lovą savaitgaliais man patinka...baigėsi žirnių sezonas, dabar saulėgrąžų žalių, riešutų ..pats gražiausias valgymo lovoj sezonas..

Tai kad ir man ryte-vakare gert arbatą lovoj-šventas ritualas. Tik valgyt negaliu. Trupiniai užpakalį bado po to big_smile

Neprisijungęs

#1433 2015-09-12 16:15:27

Egle
Senbuvis

tikriausiai ir mano virtuve iÅ¡ tų kur max du ant dviejų, stalui nÄ—ra Å¡ansų, tai ant pufų kartais atsisÄ—du  pažemiui ir žiÅ«riu kaip kepa peÄiuj kas, radau savo antrÄ… pusÄ™ Å¡nd ten sÄ—dint, skaitant ir kepant dovanotÄ… avies gabalÄ…..truputÄ—lį net gaila, kad iÅ¡kraustÄ—m dujinÄ™ viryklÄ™, vietoj stovi elektrinÄ—..jau nepavadinsi peÄium, rudenį visad lÅ«dna, kad neturiu ugniakuro..žvakÄ—s tik truputÄ—lį kompensuoja ilgesį..

Neprisijungęs

#1434 2015-09-12 16:32:52

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Chebra, pailsėjau, atsigavau nerealiai. Šiandien su savo boba (nepykit moterys už tokį išsireiškimą) laisvalaikį leidom atskirai. Kurį ir taip dažnokai leidžiam atskirai, bet šeštadieniai skaitosi tipo "šventa diena" tai dažnai varom kur nors kartu. Turiu mieste tokią vietą po medžiu apmąstymams, tai ją aplankiau, markete paėmiau iš kavos automato didelį krūzą kavos, atsisėdau, atsirėmiau į tą medį, pasėdėjau, pagurkšnojau kavos, fantastika. Apėjau didelį ratą, gavosi pora valandų ėjimo, nusikaliau.
Įsipaišant į temą pas mane tarp kitko virtuvė irgi mažoka, o "vonios kambarys" dar mažesnis, tai skalbiankė stovi virtuvėje smile

Neprisijungęs

#1435 2015-09-12 16:39:02

Iškaimo
Senbuvis

Visai smagu - visi blaivūs šiandien, užsiėmę savimi big_smile

Neprisijungęs

#1436 2015-09-12 16:45:55

Egle
Senbuvis

:)mes mažų trobų gyventojai..

Neprisijungęs

#1437 2015-09-12 16:52:12

Iškaimo
Senbuvis

Mano trioba irgi nedidelÄ—, bet visiem 3 užtenka po mažą kambarÄ—lį, kur kiekvienas sulindÄ™s sau pats vienas..O kartais ir į laukus iÅ¡lekiu, nes ir tai per ankÅ¡ta. Kažin ar Äia privalumas, kai tenka užmigt ir nubust su Å¡uniu ir kate...

Neprisijungęs

#1438 2015-09-12 16:55:29

Bebras
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Visai smagu - visi blaivūs šiandien, užsiėmę savimi big_smile

Slidus dalykas ta blaivybÄ—, Äia ji yra, Äia žiÅ«rÄ—k jau jos nÄ—ra. Po paskutinio pagÄ—rimo kolkas gerti nesinori, nors Å¡iandien sÄ—dint po medžiu buvo minÄių kad gal vietoj kavos pasiimti kÄ… nors apsiÅ¡ildyti gomurį big_smile O be to per paskutinį užgÄ—rimÄ… pasirodo ten visai gatavas namo grįžau vos ant kojų pastovÄ—jau tai buvau prigautas. Dabar esu užsitraukÄ™s savo moters rÅ«stybÄ™ hmm

Neprisijungęs

#1439 2015-09-12 17:15:03

Iškaimo
Senbuvis

Bebras rašė:

Slidus dalykas ta blaivyDabar esu užsitraukęs savo moters rūstybę hmm

Tai ir neerzink jos. Jai sunku matyt savo žmogų "kažkur anapus". Mano tėvas gerdavo. Pamenu, siaubas kažkoks buvo. Turbūt nuo to ir pati nestabilios psichikos tapau. Labai gėda būdavo prieš klasiokus. Pati šampano puaę taurės išgėriau būdama 18os...
Aš vyrą ir tėvus stengiuosi saugot. Kažkaip sugebu išgerinėt taip, kad nepastebėtų niekas. Vakare į lovą išgėrus neinu miegot. Mamai neskambinu išgėrus, stengiuosi išvengt bet kokio kontakto su žmonėmis. Nenoriu jų nervint ar sukelt įtarimo, kad turiu bėdą. Gėda labai...

Neprisijungęs

#1440 2015-09-12 17:15:45

Pasiklydes
Senbuvis

Bebras rašė:

Slidus dalykas ta blaivybÄ—, Äia ji yra, Äia žiÅ«rÄ—k jau jos nÄ—ra... hmm

Tai aiÅ¡ku kad nÄ—ra Äia pat tu blaivumų nie kvapo, jau Å¡aldytuve surikiuotos alaus bonkÄ—s rytojaus krepÅ¡inio vakarui, vot taip... smile

Neprisijungęs

#1441 2015-09-12 17:19:11

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Bebras rašė:

Slidus dalykas ta blaivybÄ—, Äia ji yra, Äia žiÅ«rÄ—k jau jos nÄ—ra... hmm

Tai aiÅ¡ku kad nÄ—ra Äia pat tu blaivumų nie kvapo, jau Å¡aldytuve surikiuotos alaus bonkÄ—s rytojaus krepÅ¡inio vakarui, vot taip... smile

Ryt bus ryt. Dabar yra šiandiena. Gal ir aš varysiu vanna talinn pirkt rytoj.

Neprisijungęs

#1442 2015-09-12 17:26:43

Bebras
Senbuvis

Iškaimo rašė:

<...>Kažkaip sugebu išgerinėt taip, kad nepastebėtų niekas<...>

Na tai man iÅ¡vis yra uždrausta gerti, nes ne kartÄ… buvo mano adresu pareikÅ¡tas ultimatumas - arba gÄ—rimas arba skyrybos. Tai aÅ¡ sugebÄ—jau atrasti aukso vidurį - gerti taip, kad nepastebÄ—tų big_smile Metodika gan elementari, anksti ryte greitai prisigerti ant tuÅ¡Äio, o namo jau grįžti vÄ—lai vakare, prieÅ¡ įeinant į namus laiptinÄ—j sukramtyti kÄ… nors, kad užmuÅ¡tų kvapo likuÄius. Deja, ne visada pavyksta, nes kartais bÅ«na kai ryte pagaunu kablį tai visÄ… dienÄ… einu pirkinÄ—ti dobavkÄ—s, o tada tai jau gatavas visiÅ¡kai pareinu, tada jau nieko uostyt nereikia - iÅ¡ tolo matosi, kad vos ant kojų pastoviu big_smile

Neprisijungęs

#1443 2015-09-12 17:43:54

Pasiklydes
Senbuvis

Bebras rašė:

Na tai man išvis yra uždrausta gerti, nes ne kartą buvo mano adresu pareikštas ultimatumas - arba gėrimas arba skyrybos...

Tegul man kas nors pabando tokį ultimatuma i akis pareikšti, pamatytų visi kas tuomet būtų! big_smile

Neprisijungęs

#1444 2015-09-12 17:47:27

Iškaimo
Senbuvis

Bebras rašė:

Na tai man išvis yra uždrausta gerti <...>Deja, ne visada pavyksta, nes kartais būna kai ryte pagaunu kablį tai visą dieną einu pirkinėti dobavkės, o tada tai jau gatavas visiškai pareinu, tada jau nieko uostyt nereikia - iš tolo matosi, kad vos ant kojų pastoviu big_smile

Nu jo, būdavo ir man taip, bet aš "alibi" turiu-depresija, bloga, nerimas, + vaistų išgėriau, kaip ir pateisinu šlitinėjimą. Tik apie skyrybas net kalbos nėra. Kažkaip išgyvenam, vyras lyg ir supranta, kad sunkiai save kontroliuoju. Net psichiatrė buvo jį pasikvietusi, kad paaiškint kaip turėtų su manimi elgtis, kad netektų nuo šakos kabint. Ir aš...deja... naudojuosi jo tolerancija ir naivumu. Tėvų taip pat.... Bjauri pati sau, bet "lydekai paliepus, man panorėjus" neišeina
...

Neprisijungęs

#1445 2015-09-12 17:48:41

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Bebras rašė:

Na tai man išvis yra uždrausta gerti, nes ne kartą buvo mano adresu pareikštas ultimatumas - arba gėrimas arba skyrybos...

Tegul man kas nors pabando tokį ultimatuma i akis pareikšti, pamatytų visi kas tuomet būtų! big_smile

Nu kas būtų? Vienas ir gyveni užtatai...

Neprisijungęs

#1446 2015-09-12 17:54:57

Pasiklydes
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Velniop siųsti ir viskas, jei nedaÅ¡unta i lempa ir tiek žinių, aiÅ¡kins man dar Äia gerti ar negerti, labai džiaugiuosi tuom kad dabar vienas ir niekas netrukdo gerti ar pachmielka daryti, nors tuom nervu man negadina kažkokiais priekaiÅ¡tais, Äia tik mano asmeninis reikalas ar gerti ar negerti ir jokiu Äia ultimatumų ar grasinimų bÅ«ti net negali, absurdas kažkoks! big_smile

Neprisijungęs

#1447 2015-09-12 18:04:39

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Iškaimo rašė:

Velniop siųsti ir viskas, jei nedaÅ¡unta i lempa ir tiek žinių, aiÅ¡kins man dar Äia gerti ar negerti, labai džiaugiuosi tuom kad dabar vienas ir niekas netrukdo gerti ar pachmielka daryti, nors tuom nervu man negadina kažkokiais priekaiÅ¡tais, Äia tik mano asmeninis reikalas ar gerti ar negerti ir jokiu Äia ultimatumų ar grasinimų bÅ«ti net negali, absurdas kažkoks! big_smile

Tiesos yra, aÅ¡ vis dar iki galo neapsisprendžiau ar gerti iki užsilenkimo ar dar bandyti lipdyti "normalų" gyvenimÄ…, ten galvoti apie vedybas, vaikus. Pakolkas nesilipdo tas "Å¡eimyninis gyvenimas" nes vistiek pasislÄ—pÄ™s geriu. Jei maniÅ¡kÄ— to ir nepastebi, tas iÅ¡lenda per kitÄ… galÄ… - nuo ilgalaikÄ—s intoksikacijos tampu nervingas, dirglus ir t.t. Ta prasme vistiek pasimato kad kažkas Äia ne taip. Nežinau kaip tie blaivininkai sugeba metai iÅ¡ metų negert...

Neprisijungęs

#1448 2015-09-13 15:32:12

Pasiklydes
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Ryt bus ryt. Dabar yra šiandiena. Gal ir aš varysiu vanna talinn pirkt rytoj.

Ryt jau patapo šiandiena, ir vakare bus alaus ir krepšinio šventė, daug emocijų ir svaigios nuotaikos! smile

Neprisijungęs

#1449 2015-09-13 15:55:48

Iškaimo
Senbuvis

Nu... kadangi kaÅ¡is pas mumi antra religija, tai ne nuodÄ—mÄ— alumi sutvirtint tikÄ—jimÄ…. Juk kunigas per miÅ¡ias irgi vynÄ… sriubÄiaja big_smile O dar maÄiau kiek jie ten toj klebonijoj barely visko turi... big_smile Tai jau tikrai ne dÄ—l grožio susidÄ—jÄ™ laiko tuos brendžiukus...

Neprisijungęs

#1450 2015-09-13 16:04:20

Pasiklydes
Senbuvis

Na man ne tai kad religija, tiesiog įdomu apskritai aukÅ¡to lygio rungtynes stebÄ—ti, o ypaÄ kai žaidžia mÅ«sų Å¡alies rinktinÄ—s, kaÅ¡i žiÅ«riu nuo pat Barselonos olimpiados su alumi, tad nemanau, kad kažkas dabar turi kardinaliai keistis, bus konkretus makt! big_smile

Neprisijungęs

Forumo apaÄia