VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Nerūkau | 25m. | 6mėn. | 11d. |
Beveik iš asmeninės
Pagalvojus,kodÄ—l gi ne?NepabandÄ™s juk nesužinosi O vdrug pamaÄys
Pasiklydes rašė:
Prašom Smiltis123, jei tik skaitai kad bus iš to prasmės gali pavartoti, galėsi papasakoti kas ir kaip iš asmeninės patirties..
Neprisijungęs
Man atrodo kiek žinau jokio Å¡alutinio poveikio nÄ—ra, kol negeri alkoholio tai nieko ir nesijauÄia, kiek Äia fiziologijos, o kiek psichologijos tai velniai Äia žino...
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Mielas,Bebre,aš kaip ir Tu-ką noriu,tą rašau...
Tik nemanyk,kad gyvai pasiuntęs mane ant trijų raidžių,neišgirstum to paties...
O kas link alkoholizmo,patikėk manim,manau žinau apie tai kur kas daugiau,nei kai kurie kiti geriantys ar negeriantys...
Visų pirma nei aÅ¡ mielas nei kÄ…. Esu bjaurus glitus bebras. Tai tu panele ir raÅ¡yk kÄ… nori, bet tik neaiÅ¡kink kÄ… kitiems raÅ¡yti, va Äia ir yra esminis skirtumas. O kad tu mane pasiųsi ant trijų tai man px, Å¡iaip aÅ¡ ne smurtautojas, bet va tokio tipo bobos mane siutina, dÄ—Äiau į kaktÄ… ir tiek žinių. O paskutinis tavo sakinys tai topinis - ji matai prisiskaiÄiusi durnos literatÅ«ros žino daugiau už gerianÄius, kurie patys savo kailiu tÄ… praÄ—jÄ™. Manau taip mÄ…sto jauni, arogantiÅ¡ki žmonÄ—s, duodu tau maksimum iki 30 metų amžiaus, galbÅ«t ir iki 25 m. Tai žinok aÅ¡ tau turiu liÅ«dnÄ… naujienÄ… - medicinos vadovÄ—lių yra dafiga visokiom kalbom, net su supjaustytų lavonų nuotraukomis, bet tuos vadovÄ—lius perskaiÄius netapsi gydytoja. Nes praktika yra viskas. Kaip tu galvoji, kokio velnio tie medikai mokosi po deÅ¡imt metų, jei taip yra viskas paprasta - juk užtenka perskaityti kelis suspistus vadovÄ—lius ir jau be penkių minuÄių mokslų dakataras ??
Neprisijungęs
KlausyÄiau ir klausyÄiau,kad man ne daugiau 30,ar net iki 25m
Bebras rašė:
Smiltis123 rašė:
Mielas,Bebre,aš kaip ir Tu-ką noriu,tą rašau...
Tik nemanyk,kad gyvai pasiuntęs mane ant trijų raidžių,neišgirstum to paties...
O kas link alkoholizmo,patikÄ—k manim,manau žinau apie tai kur kas daugiau,nei kai kurie kiti geriantys ar negeriantys...Visų pirma nei aÅ¡ mielas nei kÄ…. Esu bjaurus glitus bebras. Tai tu panele ir raÅ¡yk kÄ… nori, bet tik neaiÅ¡kink kÄ… kitiems raÅ¡yti, va Äia ir yra esminis skirtumas. O kad tu mane pasiųsi ant trijų tai man px, Å¡iaip aÅ¡ ne smurtautojas, bet va tokio tipo bobos mane siutina, dÄ—Äiau į kaktÄ… ir tiek žinių. O paskutinis tavo sakinys tai topinis - ji matai prisiskaiÄiusi durnos literatÅ«ros žino daugiau už gerianÄius, kurie patys savo kailiu tÄ… praÄ—jÄ™. Manau taip mÄ…sto jauni, arogantiÅ¡ki žmonÄ—s, duodu tau maksimum iki 30 metų amžiaus, galbÅ«t ir iki 25 m. Tai žinok aÅ¡ tau turiu liÅ«dnÄ… naujienÄ… - medicinos vadovÄ—lių yra dafiga visokiom kalbom, net su supjaustytų lavonų nuotraukomis, bet tuos vadovÄ—lius perskaiÄius netapsi gydytoja. Nes praktika yra viskas. Kaip tu galvoji, kokio velnio tie medikai mokosi po deÅ¡imt metų, jei taip yra viskas paprasta - juk užtenka perskaityti kelis suspistus vadovÄ—lius ir jau be penkių minuÄių mokslų dakataras ??
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Jūsū intelektas atsilieka tada Įprastai būdinga pacanams ir pienburniams aiškinti kad jie daug daugiau žino už patyrusius senius
Neprisijungęs
Beprasmiška diskusija...
Bebras rašė:
Smiltis123 rašė:
Jūsū intelektas atsilieka tada
Įprastai būdinga pacanams ir pienburniams aiškinti kad jie daug daugiau žino už patyrusius senius
Neprisijungęs
daug šnekų, net ir 3 magiškos raidės minimos
kada snukiadaužis bent jau virtualus?
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
O ka pats seniai i lempa gerai esi gavęs???..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Virgilijus rašė:
kada snukiadaužis bent jau virtualus?O ka pats seniai i lempa gerai esi gavęs???..
tikrai seniau nei tu. KodÄ—l domiesi?
Neprisijungęs
Na kažkaip labai jau entuziazmas trykÅ¡ta per kraÅ¡tus, kad tik kas Äia pykstasi riejasi muÅ¡asi pamatyti.. Paprastai tokie senokai jau patys gerai gavÄ™ i kailį profilaktiÅ¡kai..
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
Dar vienas blin atsirado. Išėjo iš paralelaus forumo visus išvadinęs dalbajobais degeneratais. Tiksliųjų mokslų dėstytojas. Tu, Virgilijau, gal ir protingas, bet už mane piktesnis gal kokį šimtą kartų. Gal tu geriau savo kolektyvo nariams ar savo žmonai snukiadaužį suorganizuok, po to gal linksmesnis tapsi. Nes matau, kad kažkas tave slegia žmogau
Neprisijungęs
na, Bebre, ne visus
o savo raÅ¡inÄ—liais tikrai linksmini, buvo laikas, kai į juos skaiÄiau rimtai, dabar manau, kad paprasÄiausiai erziniesi ir mÄ—gaujiesi forumieÄių reakcija.
Dar sykį aÄiÅ« už pralinksminimÄ….
Neprisijungęs
Virgilijus rašė:
na, Bebre, ne visus
![]()
o savo raÅ¡inÄ—liais tikrai linksmini, buvo laikas, kai į juos skaiÄiau rimtai, dabar manau, kad paprasÄiausiai erziniesi ir mÄ—gaujiesi forumieÄių reakcija.
Dar sykį aÄiÅ« už pralinksminimÄ….
Jo, žinok, aÅ¡ daugiau gyvenime neturiu kÄ… veikti, kaip tik mÄ—gautis forumieÄių reakcija. Tų žmonių reakcija, kurių akyse net nemaÄiau. Kažin kÄ… aÅ¡ su ta gauta reakcija darysiu, gal košę virsiu? Kam man ta reakcija, gal nesusireikÅ¡minkit, chebra? AÅ¡ ir taip turiu namie energetinį vampyrÄ…, t.y. savo antrÄ… pusÄ™, kuri mane nugręžia iki beprotybÄ—s ribos.
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Beprasmiška diskusija...
Žinoma, kad beprasmiška. Kai diletantas išsproginęs akis sako, kad yra taip o ne kitaip. Siūlau su draugėm padaryti po taurę vyno ir papizdėlinti koks gi saumautas ir neteisingas gyvenimas yra. O ne mokyti alkoholikus.
Neprisijungęs
Gal apie Tiapridalį kalba eina? Jis slopina smegenyse malonumo, išgėrus alkoholio, centrus. Bent jau man taip daktarai aiškino. Bet man tai niekas nieko ten neslopina ir neramina. 5 tabletės lorafeno geriausiai "kala". Tik niekas man jo neduoda.Blyn.
Neprisijungęs
Bebriok, o kam tau "zakuskÄ—" kai geri? Taigi lÄ—Äiau apsvaigimas ateina... M?
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Bebriok, o kam tau "zakuskÄ—" kai geri? Taigi lÄ—Äiau apsvaigimas ateina... M?
Pala IÅ¡kaimo, juk kvieÄiau su manim gerti. Nu ok, paaiÅ¡kinu metodikÄ… - pirmi du trys Å¡imtai gramų ant sauso, o vÄ—liau kiti du trys Å¡imtai su zakÅ«ske. Taip ir apsineÅ¡i normaliai, ir galva mažiau plyÅ¡ta.
Neprisijungęs
Geriau apsineÅ¡i aiÅ¡ku "ant tuÅ¡Äio", bet dar geriau kai viskas prisotinta angliarÅ«gÅ¡te... Kažkada pamenu vienu metu buvo degtinÄ— BOOM! prisotinta angliarÅ«gÅ¡te ir 40 laipsniu net butelis i Å¡ampano forma panaÅ¡us, dabar dingo su visam... Tai viena moteris iÅ¡siskyrusi pasakojo, kokia gera sako vodkÄ—, anksÄiau darbininkams to stipraus alaus ten prie statybų jos name nespÄ—jau vežioti, vis mažai ir mažai, gaspadinÄ— vežk DAR! Å¡ita parekomendavo parduotuvÄ—je, paÄ—miau viena bonka, dviese darbininkai sako Bac per puse! Ir nieko daugiau nebereikia, vienas tarp lysviu guli aukÅ¡tielnykas, kitas už garažo vemia ir jau nieko nievienam netrÅ«ksta... Vat ir BOOM!
Neprisijungęs
Bet jei neužkandonėsi, tai nuo 0.5 gatovas būsi...
Siaubas. KÄ… Äia raÅ¡inÄ—ju... Juk nenoriu bÅ«t alkoholike... Geriau jau nudvÄ—st, negu gert... Nebesupantu kas su manimi darosi...
Einu miegot, kol nepasilakiau.
O xanaxo recepto tikrai niekas negali gaut?...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Bet jei neužkandonėsi, tai nuo 0.5 gatovas būsi...
Siaubas. KÄ… Äia raÅ¡inÄ—ju... Juk nenoriu bÅ«t alkoholike... Geriau jau nudvÄ—st, negu gert... Nebesupantu kas su manimi darosi...
Einu miegot, kol nepasilakiau.
O xanaxo recepto tikrai niekas negali gaut?...
Blin Iškaimo nenervink, juk kliedi net susirietus. Nei tu nori tapti ta sušikta blaivininke nei ką. Tik save apgaudinėji. Atvaryk kada į Klaipėdą, aš tau parodysiu kaip yra geriama. Juk tu pati sakei, kad užkniso rutina. Tai mesk velniop tą rutiną, išsivaduok iš jungo!
Neprisijungęs
Priešingai nei Tavasis,mielas Bebre,mano gyvenimas tikrai nėra sumautas ir neteisingas
Bent jau tuom,kad pagrindinis mano gyvenimo tikslas nÄ—ra prisigerti...
Ko ten šį kartą?Starkos?
Ir nieko aš nemokau.Jei Tavo pramirkusios alkoholyje akys kažką ir išskaitė-tai Tavo problema,mielas Bebre...
Bebras rašė:
Smiltis123 rašė:
Beprasmiška diskusija...
Žinoma, kad beprasmiška. Kai diletantas išsproginęs akis sako, kad yra taip o ne kitaip. Siūlau su draugėm padaryti po taurę vyno ir papizdėlinti koks gi saumautas ir neteisingas gyvenimas yra. O ne mokyti alkoholikus.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Blin Iškaimo nenervink, juk kliedi net susirietus. Nei tu nori tapti ta sušikta blaivininke nei ką. Tik save apgaudinėji. Atvaryk kada į Klaipėdą, aš tau parodysiu kaip yra geriama. Juk tu pati sakei, kad užkniso rutina. Tai mesk velniop tą rutiną, išsivaduok iš jungo!
Nenoriu bÅ«t absoliuÄia blaivininke. Noriu bÅ«t kaip dauguma-gert esant progai, su kompanija, o ne viena pasislÄ—pus...
Klaipėda man nepasiekiama. Neuždirbu tiek. Be to prageriu daug... Tu Utenon atvaryk
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Beveik iš asmeninės
Pagalvojus,kodÄ—l gi ne?NepabandÄ™s juk nesužinosiO vdrug pamaÄys
Pasiklydes rašė:
Prašom Smiltis123, jei tik skaitai kad bus iš to prasmės gali pavartoti, galėsi papasakoti kas ir kaip iš asmeninės patirties..
Aš galiu papasakoti ne beveik, o iš asmeninės patirties. Pirmas narkologo sakinys buvo, kad nuo alkoholizmo vaistų nėra, o antras apie stebuklingus vaistus, tuo metu (prieš trejetą metų 28 dienom kainavusius 500LT per mėnesį ). Kai pradėjau gilintis į poveikį, tai atvirai ir pasakė, kad tokia kaina gali būti motyvacija trenkti alkoholį, arba ... tiesiog jam neliks pinigų. Nežinau, cinikas ar šmaikštuolis
. Kad jau nebÅ«tų labai subjektyvu, įmetu nuorodÄ… į tÄ… stebuklÄ… http://www.vaistai.lt/Mokslininkai-irod … -2530.html
O su Bebru turiu sutikti 100%, kad už teorinÄ™ negÄ—rÄ—jo - padÄ—jÄ—jo - gelbÄ—tojo pagalbÄ… nepalygimamai vertesnÄ— yra alkopriklausomų patirtis (nesvarbu, ar gerianÄių, ar ne). Nežinau, bet bent man taip yra .
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Priešingai nei Tavasis,mielas Bebre,mano gyvenimas tikrai nėra sumautas
Bent jau tuom,kad pagrindinis mano gyvenimo tikslas nÄ—ra prisigerti...
Ko ten šį kartą?Starkos?Bebras rašė:
Smiltis123 rašė:
Beprasmiška diskusija...
Klausyk, panele, iš kur tu po velnių žinai koks tas mano tikslas. Aš turiu verslą, jau gyvuoja kelis metus. Tikslas, įnešti pinigų injekciją ir nugalėti konkurentus. Vienas iš sunkiausių tikslų. Kas neturėjo verslo, nesupras. Gal Audronis supras. Ei, Audroni, kur tu. Pritark, juk verslo plėtra tai stresas tolygus vos ne savižudybei, nes statai ant kortos viską. Jei nugaliu konkurentus, ir tai negaliu džiaugtis. Nes verslas tai dinamika.Vieną dieną tu "vineris" kitą dieną jau žiūrėk "lūzeris"
Nu bet aišku, juk tokios afygenos paneles, kurios studijuoja ten kokiam Riomery, viską geriau žino, ane Smiltie123?
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Bebras rašė:
Nenoriu bÅ«t absoliuÄia blaivininke. Noriu bÅ«t kaip dauguma-gert esant progai, su kompanija, o ne viena pasislÄ—pus...
Klaipėda man nepasiekiama. Neuždirbu tiek. Be to prageriu daug... Tu Utenon atvaryk
Tai blin, Iškaimo, tai iš kokio tu po velnių kaimo. Utena dešimtas pagal dydį miestas. Nu žinok vat paimsiu ir atvažiuosiu, tik kad tavo vyro bijau. O jeigu duos į blizgę???
Neprisijungęs