VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1326 2015-09-10 08:10:40

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Re: Girtos naktys

Veronika rašė:

PasiklydÄ™s, atvaryk pas mane į sveÄius, reik langus valyt wink niekaip neprisiruoÅ¡iu sad

Gera minti mestelėjai, balkono stiklai mano baisūs, tik va neturiu to įrankio kuris gražiai lygiai nubraukia šlapia stikla, o su skuduru mozuoti prastas sumanymas... Kitas dalykas manes laukia bjaurus ir sunkus darbas plauti skalbti kilima, nėra jis labai didelis kažkur 180x120, bet tiesiog nulaistytas alumi, apvemtas keleta kartu, tai tiesiog šlykštu bet niekur nedingsi... hmm

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

2015-09-10 08:10:40

Google

#1327 2015-09-10 08:24:07

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  10m.  0mÄ—n.  8d. 
NerÅ«kau  10m.  0mÄ—n.  1d. 

Pasiklydęs, juk šiandien pradeda mokėti pensijas/pašalpas. Kokios gi dar finansinės problemos?

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#1328 2015-09-10 08:26:58

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  3mÄ—n.  19d. 
NerÅ«kau  0m.  4mÄ—n.  6d. 

Artaz rašė:

Pasiklydęs, juk šiandien pradeda mokėti pensijas/pašalpas. Kokios gi dar finansinės problemos?

Šššš, gal žmogus nusprendė pagyventi blaiviai wink

Neprisijungęs

#1329 2015-09-10 08:27:27

Pasiklydes
Senbuvis

Artaz rašė:

Moka dabar atrodo neįgalumo iÅ¡mokas ir socialines paÅ¡alpas 10 diena, mano iÅ¡mokos kažkur bÅ«na apie 20 diena tik, taip kad deja deja.... AiÅ¡ku Å¡i mÄ—nesi 20 diena kiek maÄiau bus sekmadienis, tai klausimas ar anksÄiau ar vÄ—liau perves i sÄ…skaita, bet kokiu atveju Å¡ia savaitÄ™ plikas basas...

Neprisijungęs

#1330 2015-09-10 12:36:50

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Nu chebra kas geriat? KÄ… tu, fantastika, koks oras, saulÄ—ta, pasaka. PuÅ¡ys oÅ¡ia, pasistaÄiau starkos, gyvenimas smile

Neprisijungęs

#1331 2015-09-10 12:42:37

Pasiklydes
Senbuvis

Kaip tyÄia negeriu Å¡iandien, kas dÄ—l oro gryna tiesa, sako ateina po truputi Bobų vasara, bus kai kur iki +22 Å¡ilumos, beveik jokio lietaus, na gal tik sekmadieni, gal ir nieko dar gamtoje pagerti kai taip faina saulÄ—ta, tik kad dabar finansai dainuoja romansus... smile

Neprisijungęs

#1332 2015-09-10 12:53:19

Bebras
Senbuvis

Gaila, nu velniai nematÄ—, gersiu vienas. Blemba atsisÄ—dau po kvepianÄia puÅ¡im, žiÅ«riu į pravažiuojanÄius traukinius, baigiu iÅ¡maukt pirmus 200g starkos. O kiek dar laukia, xe xe big_smile Ir zakusono pasiÄ—miau. Viskas kaip turi bÅ«ti. Va Äia tai gÄ—ris, juk dÄ—l to ir gyvent galim. Ei blaivininkai, meskit tas žvakes ir maldaknyges, varykit gert, pražilsit nuo blaivybÄ—s ir nervų, stresų big_smile

Neprisijungęs

#1333 2015-09-10 13:11:43

Smiltis123
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-30
Žinutės: 157

NerÅ«kau  25m.  6mÄ—n.  11d. 

Senokai jau Äia buvau,bet paskaiÄius JÅ«sų Bebrai ir PasiklydÄ™s raginimus gerti, įkalti ir pan savaime ateina mintis kokiam jaunimo projektui "ViskÄ… perskaitykit ir negerkit, nes bus kaip jiems..."

Jei negali pakeisti pasaulio-keisk požiūrį...

Neprisijungęs

#1334 2015-09-10 13:30:33

Pasiklydes
Senbuvis

Smiltis123 rašė:

Senokai jau Äia buvau,bet paskaiÄius JÅ«sų Bebrai ir PasiklydÄ™s raginimus gerti, įkalti ir pan savaime ateina mintis kokiam jaunimo projektui "ViskÄ… perskaitykit ir negerkit, nes bus kaip jiems..."

Na manau dauguma kurie Äia eina gerti kartas nuo karto, o tokių netrÅ«ksta, tai jų raginti net nereikia, tik paskui akių net nerodo, sugryžta po kurio laiko tipo "atnaujintais" skaitliukais... Keista ko Äia gÄ—dytis kai jau iÅ¡gÄ—rÄ™ bÅ«na? Tada matyt forumo jau nebereikia.. smile  Tuom mes su Bebru ir skiriamÄ—s, kad mums dzin kokioje bÅ«senoje galima atvirauti, bendrauti, kai kiti ten "vtycharia" liurlina...

Neprisijungęs

#1335 2015-09-10 13:56:24

Smiltis123
Senbuvis

Bet niekaip neįžvelgiu to atviro raÅ¡ymo apie gÄ—rimÄ… prasmÄ—s...Na,geriat,tai geriat,nieko nuostabaus,tai JÅ«sų reikalas.Kam Äia visam pasauliui apie tai skalambyti?
Visi turbūt labiau nustebtų,jei rašytumėt apie tai,kaip negeriat... smile

Pasiklydes rašė:

Smiltis123 rašė:

Na manau dauguma kurie Äia eina gerti kartas nuo karto, o tokių netrÅ«ksta, tai jų raginti net nereikia, tik paskui akių net nerodo, sugryžta po kurio laiko tipo "atnaujintais" skaitliukais... Keista ko Äia gÄ—dytis kai jau iÅ¡gÄ—rÄ™ bÅ«na? Tada matyt forumo jau nebereikia.. smile  Tuom mes su Bebru ir skiriamÄ—s, kad mums dzin kokioje bÅ«senoje galima atvirauti, bendrauti, kai kiti ten "vtycharia" liurlina...

Neprisijungęs

#1336 2015-09-10 14:01:45

Pasiklydes
Senbuvis

Tai kad tarkim Bebras ilgai gana rašė kaip negeria, kokia tada jam Å¡yza, kokie pojÅ«Äiai, prisipažink labai įdÄ—miai skaitei? labai ten gilinaisi?? kur tada pati buvai??  O tai ko visam pasauliui tada skalambyti, kad esi blaivus??? Lyg daug kam tas dalykas labai rÅ«pÄ—tų, negeri tai negeri, milijonai žmonių pasaulyje iÅ¡vis net nežino kas tas alkoholis ir niekada gyvenime negÄ—rÄ—, negeria ir matyt negers, tai jie su trasparantais ir vÄ—liavomis irgi turi eiti kokie jie blaivÅ«s ir laimingi??? Manau viskas palikta žmogaus norui ir poreikiui, jei geria ir nori, turi sakyti kad geria, jei nori pabrėžti kad blaivÅ«s, praÅ¡om, tokio formato forume kaip Å¡is tai neturÄ—tų kelti jokiu abejoniu ar itarimų, tokia mano tvirta nuomonÄ—.. smile

Neprisijungęs

#1337 2015-09-10 14:05:02

Smiltis123
Senbuvis

Gal tam,kad ir forumas juk vadinasi "Būk blaivus" smile
Jis juk nesivadina "Lak iki apsivÄ—mimo" ar pan smile

Neprisijungęs

#1338 2015-09-10 14:11:10

Pasiklydes
Senbuvis

Smiltis123 rašė:

Manau "BÅ«k blaivus" yra tarsi pasiÅ«lymas, kaip idÄ—ja, o ar tai turÄ—s pagrindo ir rezultato dar didelis klausimas, nes kitaip bÅ«tų "BÅ«k blaivus arba dink iÅ¡ Äia kuo greiÄiau", bet taip juk nÄ—ra... ReiÅ¡kias viskas palikta tiek paÄiam žmogui sprÄ™sti, tiek aiÅ¡ku kiek pats žmogus pajÄ—gia ka nors nuveikti, bet jei visai be proÅ¡vaisÄių? Jei jis visai nusivylÄ™s ir nemato nei prasmÄ—s, nei jÄ—gu savyje jau randa bet ko imtis ir akyse tik bonka stovi?  Manau viena kita girta tema Äia esmÄ—s nepakeis daugumai, o mums tai OazÄ— pagerti kartas nuo karto "savam rate".. smile

Neprisijungęs

#1339 2015-09-10 14:25:04

Smiltis123
Senbuvis

Nu negali nebÅ«ti proÅ¡vaisÄių,PasiklydÄ™s...
AnÄ… dien buvau pas psihoanalitikÄ…,kuris dirba ir toksikologu...Žodžiu,dabar ne apie tai...Jis pasiÅ«lÄ— iÅ¡raÅ¡yti vaistus,kurie nei tai slopina tÄ… norÄ…,nei tai Å¡iaip džiugesio įneÅ¡a...Turi pacientų,kurie juos geria metų metais ir nevartoja alkoholio.Pavadinimo nepasakysiu,nes tuom kart vaistų atsisakÄ—m,bet po mÄ—n vÄ—l eisim,ir tuo paÄiu iÅ¡siraÅ¡ysim.Bet jis paminÄ—jo,kad juos geriant,jei iÅ¡gersi alkoholio,tikrai suprasi labai aiÅ¡kiai "kas yra ryte blogai.:)Labai blogai:)
Gal esi kada juos gėręs?

Pasiklydes rašė:

Smiltis123 rašė:

Manau "BÅ«k blaivus" yra tarsi pasiÅ«lymas, kaip idÄ—ja, o ar tai turÄ—s pagrindo ir rezultato dar didelis klausimas, nes kitaip bÅ«tų "BÅ«k blaivus arba dink iÅ¡ Äia kuo greiÄiau", bet taip juk nÄ—ra... ReiÅ¡kias viskas palikta tiek paÄiam žmogui sprÄ™sti, tiek aiÅ¡ku kiek pats žmogus pajÄ—gia ka nors nuveikti, bet jei visai be proÅ¡vaisÄių? Jei jis visai nusivylÄ™s ir nemato nei prasmÄ—s, nei jÄ—gu savyje jau randa bet ko imtis ir akyse tik bonka stovi?  Manau viena kita girta tema Äia esmÄ—s nepakeis daugumai, o mums tai OazÄ— pagerti kartas nuo karto "savam rate".. smile

Neprisijungęs

#1340 2015-09-10 14:25:25

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Tai kad tarkim Bebras ilgai gana rašė kaip negeria, kokia tada jam Å¡yza, kokie pojÅ«Äiai, prisipažink labai įdÄ—miai skaitei? labai ten gilinaisi?? kur tada pati buvai??  O tai ko visam pasauliui tada skalambyti, kad esi blaivus??? Lyg daug kam tas dalykas labai rÅ«pÄ—tų, negeri tai negeri, milijonai žmonių pasaulyje iÅ¡vis net nežino kas tas alkoholis ir niekada gyvenime negÄ—rÄ—, negeria ir matyt negers, tai jie su trasparantais ir vÄ—liavomis irgi turi eiti kokie jie blaivÅ«s ir laimingi???

Pasiklydusio aukso žodžiai, kai buvau blaivus, visiem buvo nusiÅ¡ikt. Pofig kaip tu ten jautiesi, nesvarbu kad viena koja prie savižudybÄ—s slenkÅ¡Äio, bet tipo blaivus - mes blaivÅ«s forumieÄiai užsidÄ—jom paukÅ¡ÄiukÄ…, tipo iÅ¡gelbÄ—jom nuo gÄ—rimo dar vienÄ… velnio apsÄ—stÄ… sielÄ… ir pamirÅ¡om, gyvenk kaip nori, nors ir nudvÄ—sk, bet svarbu blaivus. Tai va turiu pasakyti, dÄ—jau ant tokios blaivybÄ—s ir ant tokių blaivių "draugų". O dabar žiÅ«rim kas Äia raÅ¡o - kažkokia Smiltis123, kurios nÄ— kvapo neatsimenu. ÄŒia turbÅ«t kokia nors blaivininkÄ—, kuri forume paraÅ¡o kartÄ… į metus? Ai neeee, Äia net neblaivininkÄ—, paskaitykit jos pirmÄ… žinutÄ™, ji net nealkoholikÄ—. Ir dar kažkÄ… Äia cypauja, kad forumas tipo vadinasi "BÅ«kblaivus" ar panaÅ¡iai. Žinai kÄ… pasakysiu, panele, Äia tegu to forumo adminas sprendžia kam kÄ… raÅ¡yti ir kam ko neraÅ¡yti. Jei mane ir Pasiklydusį jis užblokuos, nu tai ir valio, jo bus toks sprendimas, net dÄ—l to nesiginÄysiu. Bet kai ateina atsipraÅ¡ant neaiÅ¡ku kas ir net nežino kas tai yra alkoholizmas ir psichikos sutrikimai ir dar Äia aiÅ¡kina. Gyvai pasiųsÄiau ant trijų raidžių. Tiek iÅ¡ manÄ™s. O dabar įkalam starkos.

Neprisijungęs

#1341 2015-09-10 14:31:12

Smiltis123
Senbuvis

Mielas,Bebre,aš kaip ir Tu-ką noriu,tą rašau...
Tik nemanyk,kad gyvai pasiuntęs mane ant trijų raidžių,neišgirstum to paties... smile
O kas link alkoholizmo,patikėk manim,manau žinau apie tai kur kas daugiau,nei kai kurie kiti geriantys ar negeriantys...

Neprisijungęs

#1342 2015-09-10 14:31:40

Pasiklydes
Senbuvis

Smiltis123 rašė:

Nu negali nebÅ«ti proÅ¡vaisÄių, PasiklydÄ™s... Bet jis paminÄ—jo,kad juos geriant,jei iÅ¡gersi alkoholio,tikrai suprasi labai aiÅ¡kiai "kas yra ryte blogai.smile Labai blogai:)
Gal esi kada juos gėręs?

Gali ir dar kaip, kai jau matai tik mirti visiÅ¡kai nusigÄ—rus kaip iÅ¡eiti tai kur Äia tos proÅ¡vaistÄ—s? Jokių.  DÄ—l vaistų tai manÄ™s jie niekiek nestebina, vietoj to kad tarkim kaip Metadoxil jie skatintų tu brÅ«du ir nuodų paÅ¡alinima iÅ¡ organizmo, jie "užblokuoja" skaidymasi, kad ta bjaurastis kuo ilgiau tave nuodytų ir tau kuo blogiau bÅ«tų tarsi dÄ—l to tu jau paskui bijosi net ragauti... Man nusiÅ¡ikti ant tokiu Disulfiramų, tų Torpedų ir panaÅ¡iu preparatu ir be ju krauju tulžimi vemi visa nakti, prasideda traukuliai, putos baltos eina iÅ¡ burnos, kur Äia dar kas gali bÅ«ti blogiau įdomu?... hmm Nors matyt Äia labai tinka "moteriÅ¡kai" pusei tie siaubai baubai, manÄ™s jau tas nesustabdys, jei norÄ—siu gerti ir gersiu tebÅ«nie granata dinamitas isiÅ«tas i stubura bÅ«tų...

Neprisijungęs

#1343 2015-09-10 14:38:18

Smiltis123
Senbuvis

Metadoxilas per silpnai smile
Kalba Ä—jo greiÄiausiai apie DisulfiramÄ… smile

Pasiklydes rašė:

Smiltis123 rašė:

Nu negali nebÅ«ti proÅ¡vaisÄių, PasiklydÄ™s... Bet jis paminÄ—jo,kad juos geriant,jei iÅ¡gersi alkoholio,tikrai suprasi labai aiÅ¡kiai "kas yra ryte blogai.smile Labai blogai:)
Gal esi kada juos gėręs?

Gali ir dar kaip, kai jau matai tik mirti visiÅ¡kai nusigÄ—rus kaip iÅ¡eiti tai kur Äia tos proÅ¡vaistÄ—s? Jokių.  DÄ—l vaistų tai manÄ™s jie niekiek nestebina, vietoj to kad tarkim kaip Metadoxil jie skatintų tu brÅ«du ir nuodų paÅ¡alinima iÅ¡ organizmo, jie "užblokuoja" skaidymasi, kad ta bjaurastis kuo ilgiau tave nuodytų ir tau kuo blogiau bÅ«tų tarsi dÄ—l to tu jau paskui bijosi net ragauti... Man nusiÅ¡ikti ant tokiu Disulfiramų, tų Torpedų ir panaÅ¡iu preparatu ir be ju krauju tulžimi vemi visa nakti, prasideda traukuliai, putos baltos eina iÅ¡ burnos, kur Äia dar kas gali bÅ«ti blogiau įdomu?... hmm Nors matyt Äia labai tinka "moteriÅ¡kai" pusei tie siaubai baubai, manÄ™s jau tas nesustabdys, jei norÄ—siu gerti ir gersiu tebÅ«nie granata dinamitas isiÅ«tas i stubura bÅ«tų...

Neprisijungęs

#1344 2015-09-10 14:44:50

Pasiklydes
Senbuvis

Metadoxilas tai skubi pagalba kepenims suskaldyti ir paÅ¡alinti su Å¡lapimu ta acetildehida kuris bÅ«damas skilimo produktas yra daug nuodingesnis už pati Etilo alkoholi, jo "dÄ—ka" ir jauÄiame ta bjaurasti, pagirias, skausmus, pykinima, traukulius, tuom tu sau padedi, o ka Disulfiramas???  Kuom jis tau padeda? Arba tiksliau kokia prasmÄ—, kad jis prailgina kanÄias, Äia kad tau įspÅ«di kažkoki paliktų neiÅ¡dildoma? AÅ¡ kai sužinojau jų poveikių esmÄ™, nusikeikiau nusispjoviau ir beje psichiatrei ta pati pasakiau, kad vietoj tokiu medikamentu gal geriau Metilo alkoholio ar kokio antifrizo stikline ir jau nieko nebereikÄ—s daugiau gyvenime nes numirsi iÅ¡tikrųjų, o ne butaforiÅ¡kai.. wink

Neprisijungęs

#1345 2015-09-10 14:51:36

Smiltis123
Senbuvis

Aš radau tik štai ką:
Disulfiramas Lietuvoje nÄ—ra registruotas, gydytojai jį gali iÅ¡raÅ¡yti tabletÄ—mis pagal vardinį receptÄ…. Atidavus tÄ… receptÄ… į vaistinÄ™, vaistas, pavadinimu lidevinas, atvežamas paprastai iÅ¡ PrancÅ«zijos. Jei kas nors sako, kad disulfiramÄ… leidžia į venÄ…, turbÅ«t apgaudinÄ—ja, nes Å¡is vaistas neiÅ¡leidžiamas injekcijomis. Beje, anksÄiau disulfiramo tabletÄ—s buvo implantuojamos į raumenis. Bet paskutinius 10 metų vargiai ar kaip vardinį vaistÄ… jį galima užsisakyti, nes jo atsisakyta kaip neefektyvaus. Tad jei pacientas nori gydytis disulfiramu, rekomenduoÄiau iÅ¡siraÅ¡yti vardinį receptÄ… ir gerti tabletÄ—mis kas dienÄ…. IÅ¡gÄ—rus alkoholio bus nemaloni reakcija, bet tai bus papildoma priemonÄ—, padÄ—sianti susilaikyti nuo iÅ¡gÄ—rimo krizinÄ—se situacijose ar per Å¡ventes. Jei disulfiramas skiriamas terapinÄ—mis dozÄ—mis, reakcija nepavojinga gyvybei ar sveikatai. Tarybiniais laikais tÄ… vaistÄ… duodavo didelÄ—mis dozÄ—mis, paskui specialiai duodavo iÅ¡gerti ir kildavo labai audringos reakcijos. Pacientai tai  matydavo ir tai buvo atbaidymo metodas. Å is bÅ«das bÅ«tų pavojingas gyvybei. Bet Å¡iais laikais vaistas skiriamas mažesnÄ—mis dozÄ—mis ir teisingai vartojamas iÅ¡gÄ—rus alkoholio sukelia nemalonius pojÅ«Äius, bet nekelia grÄ—smÄ—s gyvybei.

Neprisijungęs

#1346 2015-09-10 14:52:46

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  8mÄ—n.  0d. 
NerÅ«kau  16m.  8mÄ—n.  12d. 

Smiltis123 rašė:

<...>
Kalba Ä—jo greiÄiausiai apie DisulfiramÄ… :)

Nors vartojau Disulfiramą gal kokį mėnesį, bet kažkokios nuomonės apie jį neturiu. Pagal psich-ės žodžius, tai gerai veikiantis dalykas, o aš negaliu pasakyti ar padėjo jis man kažkuo, ar nepadėjo. Gėriau vaistus, kad ramiau būtų ir tiek.

Neprisijungęs

#1347 2015-09-10 14:57:50

Smiltis123
Senbuvis

AÄiÅ«,Audroni smile

Audronis rašė:

Smiltis123 rašė:

<...>
Kalba Ä—jo greiÄiausiai apie DisulfiramÄ… smile

Nors vartojau Disulfiramą gal kokį mėnesį, bet kažkokios nuomonės apie jį neturiu. Pagal psich-ės žodžius, tai gerai veikiantis dalykas, o aš negaliu pasakyti ar padėjo jis man kažkuo, ar nepadėjo. Gėriau vaistus, kad ramiau būtų ir tiek.

Neprisijungęs

#1348 2015-09-10 14:58:50

Pasiklydes
Senbuvis

Brežnevo laikais sovietmeÄiu tai bÅ«davo dar netokių ÄiÅ«dų su Å¡iuo medikamentu, asmeniÅ¡kai pažystu senyvo amžiaus girtuokli, jis daug metu negeria, bet sakÄ— kas vykdavo narkologiniuose dispanseriuose, siaubas... Sanitarai užlauždavo rankas, suriÅ¡davo, o med. seselÄ— trindavo Taturamo tabletes, taip jis tada vadinosi, girdÄ— per prievarta su vandeniu, užkimÅ¡davo burna kad neiÅ¡spjautum... Paskui jau atsirado tos Torpedos vadinamos, tai jam atrodo iÅ¡viso buvo per kelis metus 7 Torpedos suvarytos, sakÄ— lig Å¡iol jauÄiasi ir matosi ant kÅ«no dar tie dÅ«riai, plius Taturamo nežinia kiek tableÄiu buvo "suÅ¡erta" prievarta ir vistiek įsigudrino ant virÅ¡aus gerti kol insulto nepatyrÄ—...  Na nežinau jei kažkam "ramiau" iÅ¡gÄ—rus ta tableÄiukÄ™, tai kažkoks saugiklis, tai manau galima pabandyti, neturÄ—tų bÅ«ti blogiau, atrodo kiek girdÄ—jau Seimo narys tas Rokas Žilinskas juos vartoja kasdien, bet aÅ¡ asmeniÅ¡kai nelabai pagaunu kame Äia mane turÄ—tų tai sustabdyti tuo vadinamu "kritiniu momentu"... hmm

Neprisijungęs

#1349 2015-09-10 15:00:38

Smiltis123
Senbuvis

AÄiÅ« ir Tau,PasiklydÄ™s smile

Pasiklydes rašė:

Brežnevo laikais sovietmeÄiu tai bÅ«davo dar netokių ÄiÅ«dų su Å¡iuo medikamentu, asmeniÅ¡kai pažystu senyvo amžiaus girtuokli, jis daug metu negeria, bet sakÄ— kas vykdavo narkologiniuose dispanseriuose, siaubas... Sanitarai užlauždavo rankas, suriÅ¡davo, o med. seselÄ— trindavo Taturamo tabletes, taip jis tada vadinosi, girdÄ— per prievarta su vandeniu, užkimÅ¡davo burna kad neiÅ¡spjautum... Paskui jau atsirado tos Torpedos vadinamos, tai jam atrodo iÅ¡viso buvo per kelis metus 7 Torpedos suvarytos, sakÄ— lig Å¡iol jauÄiasi ir matosi ant kÅ«no dar tie dÅ«riai, plius Taturamo nežinia kiek tableÄiu buvo "suÅ¡erta" prievarta ir vistiek įsigudrino ant virÅ¡aus gerti kol insulto nepatyrÄ—...  Na nežinau jei kažkam "ramiau" iÅ¡gÄ—rus ta tableÄiukÄ™, tai kažkoks saugiklis, tai manau galima pabandyti, neturÄ—tų bÅ«ti blogiau, atrodo kiek girdÄ—jau Seimo narys tas Rokas Žilinskas juos vartoja kasdien, bet aÅ¡ asmeniÅ¡kai nelabai pagaunu kame Äia mane turÄ—tų tai sustabdyti tuo vadinamu "kritiniu momentu"... hmm

Neprisijungęs

#1350 2015-09-10 15:02:31

Pasiklydes
Senbuvis

Prašom Smiltis123, jei tik skaitai kad bus iš to prasmės gali pavartoti, galėsi papasakoti kas ir kaip iš asmeninės patirties.. smile

Neprisijungęs

Forumo apaÄia