VšД "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#676 2015-09-06 13:38:41

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mėn.  20d. 

Re: Kaip jaučiuosi šią minutę..

Liepa rašė:

Kad tos miesto šventės visos vienodos ir nėra ka ten daryti. Galvoju apie grybavimą ir riešutus,bet kažko erkių baisoka...

Iš kokio krašto esi , kad rašai apie grybavimą . Po tokios sausros , riešutai krenta patys , branduoliai maži . Ne neatkalbinėju nuo pabuvimo gamto, reik pasivaikščioti.

Neprisijungęs

2015-09-06 13:38:41

Google

#677 2015-09-07 10:14:58

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mėn.  20d. 

pakilimas, prabudimas..emocinis
https://www.youtube.com/watch?v=kXR-jtXMJJQ
(Joh Mayer)
jei išdrįstu ir panūdstu dainuot kartu ..

“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

#678 2015-09-07 20:23:13

Egle
Senbuvis

kaip smagu jausti akimirkos pilnatvę, o ją man dovanojo darbo parneris smile vėl gryžau vienam sezonui į antrą darbą (šį kartą kaip ir praeitą paskutiniam kartui) .Taigi mano parneris su kuriuo daliniuosi našta, pasirodo iš tų retų žmonių, šiame nuožmiame pasauly, kai net neužtenka jėgų ir laiko pasakyt ačiū, ar pagirt..atsakinėjo į mano darbinius laiškus- o geras..tu šaunuolė, darbštuolė...taip nuoširdžiai, kad aš taip padarydavau ir jaučiu, kad laukiu laiško atgal su grįžtamuoju ryšiu..

Neprisijungęs

#679 2015-09-08 18:48:33

Egle
Senbuvis

John'o  Mayer'io muzika ir lietus pabudino vaiduokliškus prisiminimus.
https://www.youtube.com/watch?v=kXR-jtXMJJQ
prieš penkiolika metų, aš kaip pirmakursė studentė išvažiavau su Work and Travel programa į Ameriką..
pačią pirmą dieną tame miestely, kaip mūsų Palanga, prie vandenyno, bare sutikau savo, galima pasakyt sutikau savo pirmąją meilę..Tada aš turėjau tam tikro stabilumo ir prie alkoholio nebuvau labai įpratus, pačią pirmą dieną bare išgėrus beveik pičerį (litrą) margaritos birzgalo prasilenkiau su vyruku. Na ir akimirka kaip filmuose, jis į mane, aš į jį ...dar tada angliškai sunkiai bendravau...draugai ruošėsi važiuot miegot, vaikinukas sako, nesirūpink aš tave parvešiu..taigi jie išvažiavo, mobilių nebuvo tada, o aš adreso mintinai nežinojau, tai važinėjomės ir ieškojom paskui kur aš galėčiau gyventi..ir įsimylėjom, tik aš nesuigaudžiau ir nepripažinau, iškart pasakiau kad nebus jokių romanų romaniūksčių, tapom bičiuliais...bet kas iš to, jausmų žmogui taip paprastai nesukiši atgal, frustracija, kiekvieną beveik naktį leidom baruose, tokios jaunimo tradicijos..tokiom kankinačiom aplinkybėm pradėjau gerti ir į Lietuvą grįžau manau jau užkibus...dar plius rokenrolas, jis buvo bosistas vienoj grupėj..paskutinę naktį aš visiškoj neviltį įkišau jo draugui raštelį su savo adresu, paprašiau kad kai išvažiuosiu jis jam įdėtų į kišenę..dar oro uoste tikėjaus, kad pasivys..gal..nors žinojau, kad esam per jauni įsipareigojimams, o man likti nelegaliai ir atrodė ir neatrodė kad noriu..grįžus sulaukiau jo laiškų, jog nereikėjo manęs paleisti..tokia vat frustracija, išbujojus internetui susisiekdavom pro retą el paštu..jis persikraustė į didelį miestą, ėmė rimtai groti..kai aš užrišinėjau jau su alkoholiu, parašiau jam el laišką..ir visą vasarą nesulaukiau atsakymo..ėmiau jį sapnuoti..kad vejuosi nepasiveju, tolsta...kartą ėmiau desperatiškai naršyti internete, tikėdamasi surasti jo tel numerį...radau youtube tribute ir straipsniuką laikraštį, kad tą vasarą per gastroles, patyrė grupė avariją , kurios metu jis užsimušė...tokia mano meilės ir alkoholio pradžia.

Neprisijungęs

#680 2015-09-09 07:36:35

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mėn.  15d. 
Nerūkau  0m.  2mėn.  2d. 

Tuoj, tuoj prasidės bobų vasara smile Pasirodo, kad šio laikotarpio pavadinimas siejasi visai ne su moteriškaitėmis, o su bobais - taip liaudiškai buvo vadinami tie didoki vorai, rudenėjančiose pievose mezgantys besiplaikstančius voratinklius. Įdomu, Šiaurės Amerikoje toks laikotarpis paprastai vadinamas Indian summer.
Mmmm, pats geriausias ir gražiausias metų laikas tongue
David Garrett - November Rain
https://www.youtube.com/watch?v=IXOn_v8yRxM

Neprisijungęs

#681 2015-09-09 07:42:59

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

O bobų vasara labai fainas metas pagerti, tarsi vasaros flashback`as, toks svaigus sugryžimas i vasaraitę prieš visa ta depresini rudens perioda, labai laukiu! smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#682 2015-09-09 07:52:02

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  2mėn.  2d. 

Kažkaip, gaila jį pragerti, trumpas ir labai gražus laikas. Rytais, voratinkliuose, rasos karoliai ant augalėlių supsis. Priputus nematysiu tongue

Neprisijungęs

#683 2015-09-09 08:07:32

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  10mėn.  4d. 
Nerūkau  9m.  9mėn.  28d. 

Dar jei galima būtų orus valdyti, būtų išvis tobula.

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#684 2015-09-09 11:50:03

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Vakar darbe bobų intrigos tiek davarė, kad visą vakarą pražliumbiau, tada nusipirkau 200 gr 3x9, vosą iš karto išvėmiau, nespėjau apgirst. Facebooke parašiau direktorei viską ką manau apie tas intrigas ir paprašiau atleist iš darbo.
Tai ji tuoj paskambino ir liepė šiandien pabūt namie. Supratingą bosę turiu. O pati su stresu visai nesusitvarkau...

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#685 2015-09-09 11:56:40

Pasiklydes
Senbuvis

Tai reikėjo puse litro deviatkiu pasiimti ir kalt normaliai, tada jokiu bobu intrigu nebeprisiminsi, makt! smile

Neprisijungęs

#686 2015-09-09 12:56:28

Iškaimo
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Tai reikėjo puse litro deviatkiu pasiimti ir kalt normaliai, tada jokiu bobu intrigu nebeprisiminsi, makt! smile

Lašelinę su šnapsu geriausia pasistatyt big_smile

Neprisijungęs

#687 2015-09-09 13:26:00

Pasiklydes
Senbuvis

lašeline išdegintu venas ir net kaifo nepajustum, gerti geriau smile

Neprisijungęs

#688 2015-09-09 13:42:11

Iškaimo
Senbuvis

Gerti negeriau. Geriau jaustis taip, kad gert nesinorėtų smile

P.S gal kas turit atliekamo xanaxo? Labai reikia, o daktarai daug neišrašo, nes kažkada bandžiau nusinuodyt...

Neprisijungęs

#689 2015-09-09 13:45:23

Pasiklydes
Senbuvis

Tai tau skaitai geriau kaip višta grūdus tablečikes xanaxo lesti?? Jumoriste, užgertum gerai ir viskas tarsi naujai gimus nei čia nusidepresinus maskatuotis... wink

Neprisijungęs

#690 2015-09-09 13:50:33

Iškaimo
Senbuvis

Tai aišku geriau-viskas p...ui patampa, galvos neskauda, nei skrandžio, nei nusišneku kaip girta, viską atsimeni ir daug miegu. O kai miegi, tai nejauti koks gyvenimas suš...as. Ot.

Neprisijungęs

#691 2015-09-09 14:18:56

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  2mėn.  2d. 

Iškaimo rašė:

Tai aišku geriau-viskas p...ui patampa, galvos neskauda, nei skrandžio, nei nusišneku kaip girta, viską atsimeni ir daug miegu. O kai miegi, tai nejauti koks gyvenimas suš...as. Ot.

Gaila, kad taip toli esi... Galėtumėm kartu prasivėdinti wink

Neprisijungęs

#692 2015-09-09 14:31:47

Iškaimo
Senbuvis

Tai visada taip-žmonės, kurie tau padeda, yra svarbus ir mieli, niekada nebūna šalia..Šalia tik pikčiurnos pavyduoliai, energetiniai vampyrai...

Neprisijungęs

#693 2015-09-09 14:36:59

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  2mėn.  2d. 

Neliūdėk smile Pamatysi, atsigausi ir visokie pavidolei pikčiurnos ir energetiniai vampyrai kels juoką wink Nes pati būsi rami ir stipri. Moteriškaitės, kaip feniksai, iš pelenų atgimsta cool

Neprisijungęs

#694 2015-09-09 18:56:43

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  0mėn.  24d. 
Nerūkau  8m.  4mėn.  23d. 

man šiandien ir nevykusi diena-pasirodo kažką sugebu labai įskaudinti pati to nežinodama (žmogua net apsiverkė)...jaučiuosi šlykščiai, pergalvoju ką ne taip pasakiau, bet prisimenu tik, kad buvau susierzinus ir gal tonas šiurkštesnis buvo...vienu žodžiu noriu įkalt ir nusiramint sad

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#695 2015-09-09 20:15:57

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Nida rašė:

man šiandien ir nevykusi diena-pasirodo kažką sugebu labai įskaudinti pati to nežinodama (žmogua net apsiverkė)...jaučiuosi šlykščiai, pergalvoju ką ne taip pasakiau, bet prisimenu tik, kad buvau susierzinus ir gal tonas šiurkštesnis buvo...vienu žodžiu noriu įkalt ir nusiramint sad

Apie ką ir rašau, alkoholikas negali pakęsti bet kokio diskomforto. Tu nori nuslopinti sąžinės priekaištus. Priekaištaujanti sąžinė – pakankamai didelis diskomfortas. Alkoholis (kol bus poveikis) su tavo sąžine suras kompromisą, bet nepašilns diskomfortą sukėlusios priežasties. Tu esi silpna ir negali pati susitvarkyti su savo jausmais, todėl tau reikia alkoholio. Kiek tave „pažystu“ esi „užsikabinanti“, todėl viska baigsis labai liūdnai. Geriausia išeitis yra šalinti problemos priežastį: reikia kalbėti su užgautu žmogumi. Manau, kad per daug dramatizuoji, pasikalbėsi ir pamatysi, kad nėra taip jau blogai.

arba

tiesiog pavargai gyventi blaiviai ir tai tik pasiteisinimas prieš save... mes gi negeriame be priežasties... wink

Neprisijungęs

#696 2015-09-09 20:30:22

Egle
Senbuvis

kas tau Tara tu kaip prožektorių šviesoj kokioj tai ?

Neprisijungęs

#697 2015-09-09 20:55:16

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  10mėn.  4d. 
Nerūkau  9m.  9mėn.  28d. 

Surinku su Tara. Va būtent, kai susitvarkiau gyvenimą kaip norėjau, gyvenu kaip tinka ir patinka, tai ir neliko noro/poreikio "kažko" užpilti.
Ir, jei liktų kažkas manęs netenkinančio/nervinančio, ko negalėčiau pakeisti, tai didelis klausimas ar aš blaiviai gyvenčiau.

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#698 2015-09-09 21:26:20

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  2mėn.  2d. 

Nida rašė:

Nida, mes esam atsakingi už tuos žodžius, kuriuos pasakom. Bet tikrai neatsakingi už tai kaip žmogus juos supranta. Juk tu nenorėjai įskaudint, tai kuo tu čia kalta? Turbūt, tas žmogus, buvo irgi ne per geriausios nuotaikos? Dabar nori nubaust save? Na ir už ką? Jau ir taip blogai jauties, tai dar nori susipilt į save nuodo. Na palengvės kuriam laikui, o kai pradės alko garuot, tai kaltė dėl žmogaus įžeidimo (įsižeidimo) tikrai nedings (nors tu ir nekalta) + prisidės kančia, kad gėrei...
Ar verta, mieloji?
Man tokiu atveju labai padeda - išmiegok bėdą/skausmą savo wink

Neprisijungęs

#699 2015-09-09 22:15:00

Nida
Senbuvis

Veronika rašė:

Nida rašė:

Nida, mes esam atsakingi už tuos žodžius, kuriuos pasakom. Bet tikrai neatsakingi už tai kaip žmogus juos supranta. Juk tu nenorėjai įskaudint, tai kuo tu čia kalta? Turbūt, tas žmogus, buvo irgi ne per geriausios nuotaikos? Dabar nori nubaust save? Na ir už ką? Jau ir taip blogai jauties, tai dar nori susipilt į save nuodo. Na palengvės kuriam laikui, o kai pradės alko garuot, tai kaltė dėl žmogaus įžeidimo (įsižeidimo) tikrai nedings (nors tu ir nekalta) + prisidės kančia, kad gėrei...
Ar verta, mieloji?
Man tokiu atveju labai padeda - išmiegok bėdą/skausmą savo wink

Veronika, tu kaip visada teisi, pergalvojau ir supratau, kad kaip sakoma kiekvienas girdį tai ką nori išgirst. Džiaugiuos, kad nepasidaviau pagundai ir visiškai nusiraminus paklausysiu tavo patarimo-išmiegosiu bėdą smile
Dėkui, yikeswink

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#700 2015-09-10 20:21:29

Nida
Senbuvis

gavau rytojui pakvietimą į gimtadienį "kur alkoholis liejasi laisvai"-pažadėjau atvykti...lyg ir pasitikiu savimi, bet bijau, kad nepalūžčiau...hm važiuosiu su mašina, bet ją visada galimą palikt...galvoju kokią priežastį sugalvot kodėl negeriu??? kad turiu priklausomybę tikrai nesiskelbsiu...sad

Neprisijungęs

Forumo apačia