VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 22d. |
Tara rašė:
Pasiklydes rašė:
taigi geria tas Tara tai chule slapstytis, nera jokiu blaivybiu, gerti toliau!!!
Aš užrišau, su pertraukom gurkšnojau beveik tris savaites. Nepatinka ištisai gerti.
prigulk Tara..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 22d. |
Tara rašė:
Pasiklydes rašė:
taigi geria tas Tara tai chule slapstytis, nera jokiu blaivybiu, gerti toliau!!!
Aš užrišau, su pertraukom gurkšnojau beveik tris savaites. Nepatinka ištisai gerti.
Tau patinka tas skonis ar ta būsena?
Man iš pradžių patiko skonis galop , ir skonis ta būsena , kas vakarą turėjau būt trūkes.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Žinoma su petraukomis gerti patogiau nei kad ištisai pilti non stop, tikiuosi kad jau pachmieliuka padarei ir viskas dabar normaliai..
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 17d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 4d. |
Artaz, pramparam - du mėnesiai Dabar žiūriu, profilis tiuninguotas
tai tu ir rūkyt metei iš kart? Kaip tau pavyko
Neprisijungęs
su Artai, ilgiausių metų, ilgiausių
Neprisijungęs
Eglaite, tu šaunuolė, nerūkymo skaitliuką suki Aš biškį palauksiu, kokį pusmetį, reiks ir man pamėginti
Neprisijungęs
Veronika, mano skaitliukas kaip vaiduoklis, nepastovus..šiandien pradings. Stabilizuosis, jei kada rodys metus.
Neprisijungęs
Beliks tik užgerti normaliai ir tada skaitliukas von!
Neprisijungęs
tu gal turi eksibicionistiškų polinkių su savo makt, gert, pyrst..kad kiši visiems? Man tai kas, čia ne privatus skaipas ir telefonas kuriuo pamenu terorizuodavai, čia viskas paprasčiau
Neprisijungęs
Viskas paprasta, užgersi ir nebeliks jokio ekshibicionizmo..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Beliks tik užgerti normaliai ir tada skaitliukas von!
jei lažintis iš visko ką tu dar turi materialiai, tai tavo vietoj nežaisčiau su atvira ugnim..
Neprisijungęs
O kam žaisti, tiesiog makt alaus ir viskas normaliai, kagis reikia pusryčiu girtu darytis, oi lyyyylia...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 10d. |
Egle rašė:
Veronika, mano skaitliukas kaip vaiduoklis, nepastovus..šiandien pradings. Stabilizuosis, jei kada rodys metus.
Nors ir ne man buvo skirta, bet trigrašį įkišiu – Как корабль назовешь, так он и поплывет.
P.S. Pagalvojau apie nesuprantančius rusiškai ir patikrinau koks bus Google Translate vertimas. Pasirodo tinkamas į Linksmybių skyrelį – Kaip laivo įplaukimą į uostą, todėl bus plūduriuoti :D
Neprisijungęs
yep Audroni
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 18d. |
Su 2-iem, Artaz! Sveikinimai!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 6d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 30d. |
Egle13 rašė:
Su 2-iem, Artaz! Sveikinimai!
Ačiū. Manau du mėnesiai pakankamas laikas, kad išgyti. Kaip manote, ar jau galima išgerti?
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Ačiū. Manau du mėnesiai pakankamas laikas, kad išgyti. Kaip manote, ar jau galima išgerti?
Drąsiai. Visai kitaip geriasi kai padarai tokia pertrauka, kitoks jausmas, taip kad makt..
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Tara rašė:
Pasiklydes rašė:
Tau patinka tas skonis ar ta būsena?
Man iš pradžių patiko skonis galop , ir skonis ta būsena , kas vakarą turėjau būt trūkes.
Man skonis niekada nepatiko, iš stikliuko geriu tik kompanijoje ir tai nupurto, net alaus skonis nevilioja. Sveikatą „taisau“ tiesiai iš butelio – nesismulkinu. Per daugiadienes ko gero man svarbu tik efektas, sveikata pradeda „taisytis“ nuo 200 gr. degtinės. Skaičiau, kad alkoholikai neperneša bet kokio diskomforto, psichologinė įtampa taip pat diskomfortas, alkoholis visai neblogai ją amortizuoja. Bėda ta, kad kritiniais atvejais (galima vardyti ir vardyti), mes (alkoholikai) žinome išbandytą „vaistą“, kuriuo ir pasinaudojame. Manau, kad alkoholikais tampama dėl apsimetinėjimo – bandome būti stipresniais nei esame iš tiesų.
Neprisijungęs
Teisingai parašei: kritiniams, šOkiniams atvejams pasamonėje turime atsarginį (NZ), viskam tinkantį variantą, apie kurį nutylime (nu gal niekad ir neprireiks). Iš serijos "jei jau ryt pasaulio pabaiga, tai..."
Neprisijungęs
Artaz, klausiau apie rūkymą, o tu nei šnipšt
Neprisijungęs
Apie tą nepaprastą skonį. Skambino šiandien kolega (serga, turi nedarbingumą), prašė atvežti viskio ir kolos. Klausiu, kodėl VĖL gers, sako, kad skanu, klausiu kam ta kola, sako,kad vienas viskis bjaurus, sakau atvešiu tik kolos, sako, kad kolą gerti nesveika . Ai, parūpinsiu visko, žmogus vakar susilaužė koją
. Žinoma, kad buvo kaltas lietus.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Pardon. Pas mane ne visi postai atskrenda į tel. (nežinau kur čia bėda). Aš paskutiniais metais rūkiau (ir rūkiau daug) tik kai gėriau, poto dar ~savatė ir baigiu. Kažkaip atidirbta.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Teisingai parašei: kritiniams, šOkiniams atvejams pasamonėje turime atsarginį (NZ), viskam tinkantį variantą, apie kurį nutylime (nu gal niekad ir neprireiks). Iš serijos "jei jau ryt pasaulio pabaiga, tai..."
aš per apokalipsę tikrai negersiu, nes kas jus daugiau girtus sugaudys ir padės susigaudyt nei aš, mažasis didžiųjų pabaigų ekspertas..jau kaupiuosi morališkai
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Veronika rašė:
Pardon. Pas mane ne visi postai atskrenda į tel. (nežinau kur čia bėda). Aš paskutiniais metais rūkiau (ir rūkiau daug) tik kai gėriau, poto dar ~savatė ir baigiu. Kažkaip atidirbta.
Ufff, tau geriau, aš rūkau daug, pastoviai...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 26d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 25d. |
Veronika rašė:
Artaz rašė:
Veronika rašė:
Ufff, tau geriau, aš rūkau daug, pastoviai...
kiek tas daug-nes aš nežinau ar daug , ar mažai-pakelio užtenka 2-3 d.
Neprisijungęs