VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Bonka man jau atsalė, ji tarė, Sustok akimirka žavinga! Taip, aš tavim tikiu
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 20d. |
bonka tau atsakÄ—?..man buvo kartÄ… ir visai neapgirtus, sÄ—dim su draugelka, atsidarÄ—m skarbonkes ir pasidÄ—jom ant stalo ir matau kaip viena iÅ¡ skarbonkių alaus per delno atstumÄ… pavažiavo į vienÄ… pusÄ™..jauÄiu kaip man Å¡irdis gerlÄ—j, nei girtos, nei stalas juda, nei pasvirÄ™s...abi matÄ—m..viena mistika ir man yra nutikus.
Neprisijungęs
Bonka visa laika su manimi kalbasi, juk tiesa butelio dugne, reikia tai pažinti... va dabar puse nugerta stovi, tarsi žmogus stebi, kažkas tokio tame yra mistiško, ji kalba bet kita kalba, sielos kalba... tai labai svarbu...
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mÄ—n. | 4d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 28d. |
Bonka - Dievas.
Neprisijungęs
Nes reikia pachmielo, viskas paprasta, man reikia pachmielaÄkos, kitaip neiÅ¡tversiu...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Įkaliau ir atsigavau, buvau jau toks prisnūdęs nulinkęs, reikėjo kitokios energetikos... Nium Babioras kur tu ten su savo trauktinėmis, kas geresnio pušynuose?? Ka ten girtauji Smiltynėje kokioje?? Oi ten nevienas forumietis apsimyžęs girtas voliojosi, esu girdėjęs pikantišku pasakojimu, che che...
SmiltynÄ—je retokai geriu, tai man kažkokia Å¡venta vieta, nesinori tepti. O vat savo mylimÄ… KlaipÄ—dÄ… esu iÅ¡maišęs skersai iÅ¡ilgai, ir apsimyžęs gulÄ—jau, ne paslaptis. KartÄ… net ir apsiÅ¡ikÄ™s. O dabar cherovai, ÄiÅ«chinuosi, baigÄ—si trauktinÄ—, artÄ—ja pilkas gyvenimas.
Neprisijungęs
Vat kažkokia aÅ¡ nesupratinga, tai paaiÅ¡kink, jei tau iÅ¡tisai reikia pachmieloÄkos, tai kada bÅ«na ta zapojeÄka . Žinau, kad neatsargus pachnielas pereina į eilinį zapojų, bet ne atvirkÅ¡Äiai, ar aÅ¡ kažkÄ… ne taip
. Su buteliu man kalbėtis nėra tekę, bet prie butelio atsiskleisdavo talentas kalbėti net tom užsienio kalbom, kurių visai nemoku. Kartą su italais prašnekėjom visą naktį, mes savo kalba, jie savo
.
Neprisijungęs
Tu Viktorija tik diletantė, o ka su tokia kalbetis, gerk ir džiaukis
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 20d. |
Bebras rašė:
Pasiklydes rašė:
Įkaliau ir atsigavau, buvau jau toks prisnūdęs nulinkęs, reikėjo kitokios energetikos... Nium Babioras kur tu ten su savo trauktinėmis, kas geresnio pušynuose?? Ka ten girtauji Smiltynėje kokioje?? Oi ten nevienas forumietis apsimyžęs girtas voliojosi, esu girdėjęs pikantišku pasakojimu, che che...
SmiltynÄ—je retokai geriu, tai man kažkokia Å¡venta vieta, nesinori tepti. O vat savo mylimÄ… KlaipÄ—dÄ… esu iÅ¡maišęs skersai iÅ¡ilgai, ir apsimyžęs gulÄ—jau, ne paslaptis. KartÄ… net ir apsiÅ¡ikÄ™s. O dabar cherovai, ÄiÅ«chinuosi, baigÄ—si trauktinÄ—, artÄ—ja pilkas gyvenimas.
nu jau Tu savim sutepsi SmiltynÄ™, kas Äia per...eikti tik ten ..pagriebs, perdirbs, pramkaluos truputį ir pastatys ant kojų..gali bÅ«ti
Neprisijungęs
Gerti toliau, Babioras vienas du trys varom toliau, aaaa!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Gerti toliau, Babioras vienas du trys varom toliau, aaaa!
AÅ¡ kelias dienas atsigaudinÄ—siu, labai chrenova, vis tik sveikata net ne antro o jau tik treÄio pajÄ—gumo O kažkada kasdien pildavau ir nieko, kaip vanduo nuo žąsies
Neprisijungęs
Egle rašė:
nu jau Tu savim sutepsi SmiltynÄ™, kas Äia per...eikti tik ten ..pagriebs, perdirbs, pramkaluos truputį ir pastatys ant kojų..gali bÅ«ti
Smiltynė man kažkokia mistinė vieta, man ten nesigeria. O va nueit ten pamaklinėt su kokiu nors kavos puodu gal visai ir nebloga mintis. Toje vietoje saugomi geriausi mano gyvenimo prisiminimai, gal todėl ten vengiu gerti. Tegu būna šventa ta vieta
Neprisijungęs
Jo sveikata savo rodo, nakti apsivėmiau nerealiai supykino, iki vonios nespejau net nueiti, tai viskas ant grindu po kojomis... Dabar reikia skubiai padaryti pachmiela, nes stoga važiuoja stipriai, kagis mielieji, makt!
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Kažkaip, gaila jį pragerti, trumpas ir labai gražus laikas. Rytais, voratinkliuose, rasos karoliai ant augalėlių supsis. Priputus nematysiu
Dar daugiau prigÄ—rÄ™s pamatau, viskas normaliai, kai iÅ¡eini iÅ¡ pat ryto i parkeli pachmielo padaryti, vaikuÄiai i darželius mokyklas, visi skuba lekia kažkur, tokia gaiva toks malonus jausmas kai darai pachmieloÄka ir niekur nereikia skubÄ—ti, jokio streso, nervu, jokiu darbų mokslu, tik bobu vasara ir buteliukas, super! labai laukiu!
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mÄ—n. | 4d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 28d. |
Pasiklydes rašė:
Dar daugiau prigÄ—rÄ™s pamatau, viskas normaliai, kai iÅ¡eini iÅ¡ pat ryto i parkeli pachmielo padaryti, vaikuÄiai i darželius mokyklas, visi skuba lekia kažkur, tokia gaiva toks malonus jausmas kai darai pachmieloÄka ir niekur nereikia skubÄ—ti, jokio streso, nervu, jokiu darbų mokslu, tik bobu vasara ir buteliukas, super! labai laukiu!
jo, super. YpaÄ kai namie grindys apvemtos, kaimynai apdegÄ™... Romantika... ))
Neprisijungęs
Na kambarinės ar valytojos neturiu etato, viska pats išvaliau ir švaru, su kaimynais sugėriau normaliai savaitgali jokiu problemu nebėra, viskas išspresta, galima gerti toliau, makt!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Jo sveikata savo rodo, nakti apsivėmiau nerealiai supykino, iki vonios nespejau net nueiti, tai viskas ant grindu po kojomis... Dabar reikia skubiai padaryti pachmiela, nes stoga važiuoja stipriai, kagis mielieji, makt!
Pusę nakties triedžiau, miegot išvis nemiegojau buvo baisūs pilvo skausmai. Kai prigeriu visada ant viršaus prisėdu visokio šlamšto. Vakar užrijau turbūt iš galiojimo išėjusio faršo ar kažko panašaus. Atsikėlus pykina, noris mestelt šliauką. Štai tokia naktelė. Na o dabar detoksas namų sąlygomis - vonia, arbatėlės, forumas. Gyvenam toliau, ble.
Neprisijungęs
Gali būti kad kepenys jau pas tave eina šaibom, tada vaikeli laikykis, o kokios spalvos pas tave šlapimas??? Jei jis oranžinis toks ale morku spalvos, tai labai greitai kreipkis pas gydytojus, nes iki cirozes kepenu ranka paduoti švelniai tariant... aš irgi kai prisigeriu tai tuoj kažka gaminti troškinti, bulves makaronai padažai visokie, pilna virtuvė prilaistyta pridrabstyta jomajo...
Neprisijungęs
Man tinka orai kokie yra dabar, svarbu butylke po ranka pilna, oi lyyyylia..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Gali būti kad kepenys jau pas tave eina šaibom, tada vaikeli laikykis, o kokios spalvos pas tave šlapimas??? Jei jis oranžinis toks ale morku spalvos, tai labai greitai kreipkis pas gydytojus, nes iki cirozes kepenu ranka paduoti švelniai tariant... aš irgi kai prisigeriu tai tuoj kažka gaminti troškinti, bulves makaronai padažai visokie, pilna virtuvė prilaistyta pridrabstyta jomajo...
Velniai žino, sveikatos profilaktiÅ¡kai nesitikrinu bijau sumeluot ketvirti ar penkti metai. Å lapimas dar ne morkavas, nors pamenu prieÅ¡ gerus 7 metus per tuos didžiuosius zapojus kai pildavau diena iÅ¡ dienos, bÅ«davo Å¡viesÅ«s šūdai ir truputį gelsva oda. Faktas, kad kepenys jau "pavargusios" Na aÅ¡ pakolkas ilgai neplanuoju gyvent, nebent VieÅ¡pats turi kitokį planÄ…, gal apsuks Å¡arus taip, kad tapsiu kokiu nors sveikuoliu blaivininku ar kokiu nors supertÄ—Äiu su krÅ«va vaikų. Nors tuom nelabai tikiu.
Neprisijungęs
Na jei neketini ilgai gyventi tai kam ta boba Å¡alimais??? kam ten visokie versliukai??? sakyÄiau pats tas laikas tau prasigerti iki mirties...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Na jei neketini ilgai gyventi tai kam ta boba Å¡alimais??? kam ten visokie versliukai??? sakyÄiau pats tas laikas tau prasigerti iki mirties...
Viltis vis dar gyva. Atsitiesti, pradėti gyventi "normalų" gyvenimą. Nors mano atveju ta viltis juokingai skamba. Nors ką gali žinot, o vdrug pasiseks. Pakolkas gyvenu šia diena, be tikslų. Bus kaip bus.
Neprisijungęs
Man pasirodė kad ir pats nepatikėjai ka pasakei, bet sako būna gyvenime stebuklų... jei toks įvyks, būsiu labai nustebęs, bet maloniai nustebęs..
Neprisijungęs
Labas rytas, o pachmielas nedarytas, nes ir daryti nebÄ—ra iÅ¡ ko, piniginÄ—je centaai, banko sÄ…skaitoje vÄ—jau Å¡vilpia, kaip ir buvo tikÄ—tasi, taip ir atsitiko, baigÄ—si finansai, baigÄ—si gÄ—rimai... TodÄ—l kauÅ¡as žalios arbatos, paskui gal kokias salotas reikÄ—s pasidaryti su alyvuogu aliejumi užkasti, daug tvarkymosi, skalbimo, plovimo, ir 2 pilnos kuprinÄ—s tuÅ¡Äiu buteliu nors Äia dar vidutiniÅ¡kas kiekis, yra buve tris kartus daugiau... Kol rankos bus užimtos, bus paprasÄiau, blogiau kai prisÄ—di ir nebeturi kÄ… veikti, tada pradeda stogas važiuoti nes noras gerti vistiek niekur nedingÄ™s... Tik abejoÄiau dÄ—l efekto, nes kažkaip organizmas jau kitaip reaguoja, nieko atrodo nejauti, jokio poveikio, apsvaigimo ir tik plionkÄ— po kurio laiko buldykÅ¡t ir tada alus ir tamsa...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 15d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 2d. |
Pasiklydes rašė:
<...> Kol rankos bus užimtos, bus paprasÄiau, blogiau kai prisÄ—di ir nebeturi kÄ… veikti, tada pradeda stogas važiuoti nes noras gerti vistiek niekur nedingÄ™s... <...>
PasiklydÄ™s, atvaryk pas mane į sveÄius, reik langus valyt niekaip neprisiruoÅ¡iu
Neprisijungęs