VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Ką nori pasakyti tu Bebre oficialiai esi apsiženyjęs, tu ka visai nuprotėjai?? Gi vistiek teks kažkada skirtis, su tavim juk niekas viso gyvenimo neištrauks, be šansu
Ech tas krepšinis šiandien buksuoja, kažkokiu belgų nesugebame partrenkti kaip reikiant, keista...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Ką nori pasakyti tu Bebre oficialiai esi apsiženyjęs, tu ka visai nuprotėjai?? Gi vistiek teks kažkada skirtis, su tavim juk niekas viso gyvenimo neištrauks, be šansu
Ech tas krepšinis šiandien buksuoja, kažkokiu belgų nesugebame partrenkti kaip reikiant, keista...
Neapsiženyjęs, bet antroji pusė yra pagrindinis faktorius, kuris mane įstato į tam tikrus rėmus, todėl gyvenu visai pusėtiną gyvenimą. Jei likčiau vienas tai būtų pylimas non stop.
Blin jo kažkaip stringa mūsų kašistai
Neprisijungęs
Tfu ty, prašikome rungtynes paskutine akimirka, siutas pyktis ima, eisiu ir pasigersiu iš tos nevilties, aaaaa!
Neprisijungęs
Pasiklydęs... paklaust noriu... Neskaitant lietuviškų pergalių... tu laimingas esi? Nu, kai geri... kaip jautiesi? O kai negeri? Tada kaip?
Su Bebrioku tai aišku. Jam taip pat, kaip man. O va, Pasiklydusio nesuprantu. Nors... nenustebsiu, jei pasiūsi na...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Pasiklydęs... paklaust noriu... Neskaitant lietuviškų pergalių... tu laimingas esi? Nu, kai geri... kaip jautiesi? O kai negeri? Tada kaip?
Su Bebrioku tai aišku. Jam taip pat, kaip man. O va, Pasiklydusio nesuprantu. Nors... nenustebsiu, jei pasiūsi na...
Nežinau kas ten kam aišku, jei nėra manęs net akyse matę Ok, aš suteiksiu aiškumo - išvesiu analogiją su dietos laikymusi. Sakykim, laikaisi dietos, ane - eina pirma diena, antra, trečia, "enta" kol ilgainiui ateina toks momentas, kai visą gyvenimą užvaldo viena vienintelė mintis - velniop tą dietą, noriu kuo greičiau, kuo skubiau, tiesiog čia ir dabar daug ir visko prisiėsti kol pajusiu pilnumą ir net spaudimą pilve ir kol prisiėdęs užmigsiu ramiais nervais. Tas pats su alkoholiu. Galiu pabūti blaivus ten kelias dienas, savaitę, net mėnesį ar kelis. Kol vėl ateina ta diena, kai per blaivų laiką susikaupusi įtampa užsidega ant raudonos lemputės. Na o tada tiesiu taikymu ko nors stipresnio ir ratas vėl užsisuka
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Iškaimo rašė:
Su Bebrioku tai aišku. Jam taip pat, kaip man. O va, Pasiklydusio nesuprantu. Nors... nenustebsiu, jei pasiūsi na...Nežinau kas ten kam aišku, jei nėra manęs net akyse matę
Ok, aš suteiksiu aiškumo - išvesiu analogiją su dietos laikymusi. Sakykim, laikaisi dietos, ane - eina pirma diena, antra, trečia, "enta" kol ilgainiui ateina toks momentas, kai visą gyvenimą užvaldo viena vienintelė mintis - velniop tą dietą, noriu kuo greičiau, kuo skubiau, tiesiog čia ir dabar daug ir visko prisiėsti kol pajusiu pilnumą ir net spaudimą pilve ir kol prisiėdęs užmigsiu ramiais nervais. Tas pats su alkoholiu. Galiu pabūti blaivus ten kelias dienas, savaitę, net mėnesį ar kelis. Kol vėl ateina ta diena, kai per blaivų laiką susikaupusi įtampa užsidega ant raudonos lemputės. Na o tada tiesiu taikymu ko nors stipresnio ir ratas vėl užsisuka
Nebūtina akyse matyt, kad suprast, nes dažnai akyse bandoma pasirodyt geresniu, šaunesniu. Internete... būna visaip, bet ne šitam forume..Pazintys.lt ar draugas.lt gali būt nesavimi. Čia esi, kas esi. Pakankamai perskaičiau Tavo postų, kad galėčiau lygint su savimi.
Nebent esi reta išimtis....Bet šiaip... ne Tu vienas čia bėgiais vaikštai. Tik aš "naušnikų" nesidedu. Su jais baisu.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Nebūtina akyse matyt, kad suprast, nes dažnai akyse bandoma pasirodyt geresniu, šaunesniu. Internete... būna visaip, bet ne šitam forume..Pazintys.lt ar draugas.lt gali būt nesavimi. Čia esi, kas esi. Pakankamai perskaičiau Tavo postų, kad galėčiau lygint su savimi.
Nebent esi reta išimtis....Bet šiaip... ne Tu vienas čia bėgiais vaikštai. Tik aš "naušnikų" nesidedu. Su jais baisu.
Tikrą tiesą suskėlei, sakau be jokios ironijos. Būtent, alkoforumuose esu savimi. Tai turbūt vienintelė vieta kur toks esu. Niekur kitur, beje ir nedalyvauju nei pažintyse nei drauguose nei superdupermamose ar dar kur nors. Kažin gal būtumėm neblogi sabutylnykai, kaip tik artimiausiom dienom ruošiuosi į mišką prie bėgių su buteliu. Pakviesčiau kartu, gaila, kad gyveni velniai žino kur. Tiesiog ten tokia mano širdžiai rami vieta. Ant bėgių vaikštau retai, tik tą dieną buvau sudurniavęs. Vaikštau šalia jų, grožiuosi pušimis, klausau miško garsų, traukinių dundėjimo. Totali ramybė. Kai jau apšylu, tai tada jau naušnykai
Neprisijungęs
Tikriausiai abu, prisilaižę trauktinės, eitumėm bėgiais ir plėštumėm "šalia kelio karčiama"
P.S. Nuo mano namų bėgiai visai netoli. Ir tokie gražūs pušynai aplink...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Tikriausiai abu, prisilaižę trauktinės, eitumėm bėgiais ir plėštumėm "šalia kelio karčiama"
P.S. Nuo mano namų bėgiai visai netoli. Ir tokie gražūs pušynai aplink...
Gal ir užtrauktumėm kokią giesmę, bet tik ne šalia kelio karčema, xe xe Kartais būna kai pasiekiu tam tikrą girtumo kondiciją, miške garsiai išrėkiu rokavus gabalus, kuriuos tuo metu klausau per naušnykus. O tu tai safsėm tada Dievo ausy gyveni jei šalia namų pušynai ir bėgiai, imi ir pili sau kasdien ir švilpauji, kokios bėdos
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Pasiklydęs... paklaust noriu... Neskaitant lietuviškų pergalių... tu laimingas esi? Nu, kai geri... kaip jautiesi? O kai negeri? Tada kaip?...
Sakyčiau dabar kai geriu tai vyksta "dušo efektas", paaiškinsiu kas tai... Juk visi žinome kai esi murzinas prakaituotas purvinas koks jausmas kai palendi po dušu ir viskas tiesiog nusiplauna, nuostabus jausmas ane??? Apima malonus fantastiškas jausmas, kai įėjai pasmirdęs murzinas, o įšeini visai kitoks žmogus, per naujo atrodo gimes... Kažkas panašaus su gėrimu man, tas stresas nuoskaudos prisiminimai, tas jovalas galvoje mane varo iš proto, tai mano "purvas" kuri labai greitai "nuplaunu" gerdamas ir pradedu viska nuo švaraus balto lapo... Nepavadinčiau to laime, tai tikrai nėra laimė, nesu laimingas, bet ta akimirka kai galiu užsimiršti, atsijungti nuo visko, kai viskas tegul skradžiai prasmenga, o man visiškai nusišikti ant to pasaulio, žmoniu, jausmu, krizių, ta akirmirka ji yra Dieviška, tai kogero pagrindinė gėrimo priežastis jei nuoširdžiai, ne skonis ir tikrai ne krepšinis, šitie dalykai tiesiog sukuria toki mikroklimata smagiai pagerti, šiaip smagu gerti po tikrovei..
Kagis gana filosofiju, laikas daryti pachmieliuka, butylke makt!
Neprisijungęs
Dar alaus ir rišu su gėrimais tam kartui, nes stoga perdaug rauna....
Neprisijungęs
Oras fantastika, nei per šilta nei per šalta, saulė, debesiukai, vėjukas. Pušų šlamesys, traukinių dundėjimas...trauktinės bonkė, sunkusis rokas. Žyt chorošo xe xe. Gal kas iš blaivininkų nori sugert?
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Oras fantastika, nei per šilta nei per šalta, saulė, debesiukai, vėjukas. Pušų šlamesys, traukinių dundėjimas...trauktinės bonkė, sunkusis rokas. Žyt chorošo xe xe. Gal kas iš blaivininkų nori sugert?
Aš noriu sugert. Sunervino darbe. Bet bandysiu negert kaip nors. Nors labai traukia. Nu taip subiesino, kad negaliu. Vos tik nusprendžiu blaiviai gyvent, iškart pyst, ir sugadina viską kokia boba Pušynai net nebepadeda.
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
<...>Kagis gana filosofiju, laikas daryti pachmieliuka, butylke makt!
Va, kaip gerai pasakei. Suprantu dabar dėl ko ir aš geri. Mintyse lyg ir suprantu, bet įvardint nesugebu. Disleksikė kažkokia. Bet vis tiek... tas gėrimas pasidarė kažkoks nebetoks, kaip iš pradžių. Nebėra tokio malonaus apsvaigimo, kai būna lengva ir viskas p...ui. Būdavo jaučiu malonumą, kai užtirpsta gerklė nuo laipsnių. Dabar tik pykina, po to miegas imt pradeda ir galva sunki pasidaro. Čia gal jau viena iš alkoholizmo stadijų... ar kaip...
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 8mėn. | 14d. |
Bebras rašė:
O blaivus roką klausei kada nors?
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Bebras rašė:
Paradoksas, Pumputi, bet kai klausau roką blaivus, tai noras čia ir dabar prisigerti padidėja keliagubai. Neveltui po Minesotos buvau sau griežtai užsidraudęs bent pusmetį neklausyti to roko, metalo ir t.t. Ir neklausiau. Vėliau po biškį pradėjau klausyti, na o dar vėliau apsilankė ir alkoholis mano kieme
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Bebras rašė:
Aš noriu sugert. Sunervino darbe. Bet bandysiu negert kaip nors. Nors labai traukia. Nu taip subiesino, kad negaliu. Vos tik nusprendžiu blaiviai gyvent, iškart pyst, ir sugadina viską kokia boba
Pušynai net nebepadeda.
Aš manau nei tu vark nei tu ką su tais bandymais negert kaip nors. Subiesino, paimi ir išgeri. Manau, tokie kaip tu, aš ar Pasiklydes niekada nemes gerti. Tai kam čia vargti su tom blaivybėm. Galima tik nedidelę pertrauką padaryti nuo gėrimo, o po to vėl gerti.
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 8mėn. | 14d. |
Bebras rašė:
Pumputis rašė:
Bebras rašė:
Paradoksas, Pumputi, bet kai klausau roką blaivus, tai noras čia ir dabar prisigerti padidėja keliagubai. Neveltui po Minesotos buvau sau griežtai užsidraudęs bent pusmetį neklausyti to roko, metalo ir t.t. Ir neklausiau. Vėliau po biškį pradėjau klausyti, na o dar vėliau apsilankė ir alkoholis mano kieme
Matai kaip skirtingai veikia mus. Daug koncertų atklausiau įkalęs, dabar jau nemažai aplankiau blaivus. Kaip naktis ir diena. Sekantis Judas Priest. Neįsivaizduoju savęs išgėrusio koncerte.
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Matai kaip skirtingai veikia mus. Daug koncertų atklausiau įkalęs, dabar jau nemažai aplankiau blaivus. Kaip naktis ir diena. Sekantis Judas Priest. Neįsivaizduoju savęs išgėrusio koncerte.
Teisybės dėlei, Pumputi, turiu pasakyti, kad klausau tik tam tikrus sunkaus roko ar metalo gabalus, kurie atspindi tuo metu mano emocinę būseną, energetiką, nuotaiką. Dažniausiai tai būna liūdni gabalai. Tiesog gal pasakyčiau ne tai, kad ta pati muzika skirtingai veikia mus, o mes patys skirtingai atsirenkam tą muziką, t.y. ką klausyti. Aš tik dar kartą Tau pakartosiu - jei jau neturi "priedų" prie alkoholizmo, tai dėkok Viešpačiui, nors ir žinau, kad tu netiki nei Viešpačiais nei Velniais. Tiesiog džiaukis gyvenimu ir tiek.
Neprisijungęs
Taigis kaipgis...puikiai praleidau laiką miške prie bėgių su bonka, o dabar atvykau į darbą ir baigiu išmaukti dobavkę. Fantastinis gyvenimas kai esi pats sau direktorius...O kai kažkada buvau samdomas darbuotojas tai nepalyginsi - įkali porą šimtų gramų ir drebi, kad kas nepamatytų, nesuuostų ir neatleistų iš darbo. O dabar galiu pliti kiek širdis geidžia, xe xe Na o pabaigai, pasakysiu tradiciškai - dėjau skersą!
Neprisijungęs
Buvau trumpam nusmigęs, kartas nuo karto gerai, persikrauni kažkaip, o dabar reikia ikalti nes blaivus vaizdas manęs nedomina, makt!
Neprisijungęs
Įkaliau ir atsigavau, buvau jau toks prisnūdęs nulinkęs, reikėjo kitokios energetikos... Nium Babioras kur tu ten su savo trauktinėmis, kas geresnio pušynuose?? Ka ten girtauji Smiltynėje kokioje?? Oi ten nevienas forumietis apsimyžęs girtas voliojosi, esu girdėjęs pikantišku pasakojimu, che che...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 15d. |
patinka man žmonės paplūdymį, tokie nurimę, sulindę į save vaikštinėja, kur tu pamatysi pvz moteris sėdi ir žarsto smėlį, lėtai pila smiltis ant žemės ir šypsosi...beveik niekur, man labai patinka. Buvom tądien Melnragėj, jūra audringoka, traukia į save, nerami, aš kaip įpratus Smiltynėj, kur visi tokiu tinkamu atstumu viens nuo kito blūdija ir nieks nieko, paėjau ir atsiguliau prie sausos kranto linijos ant smėlio, kakta į smėlį, rankos į šonus ir būnu sau užsimiršus, po kiek laiko girdžiu kažkas atvažiuoja, bet nekreipiu dėmesio toliau nosim į smėlį, girdžiu sustoja prie pat manęs, pakeliu galva, o ten porelė policininkų ant keturačio, nusišypsojau, tie man atgal, girdžiu sako vyras, kad viskas tvarkoj..tikrai pagalvojo kad guliu kryžium girta su visais rūbais
Neprisijungęs
Kaip noriu vasaros, paplūdymio ir girtas guliu pakrantėje, totalus kaifas, šilta gera smagu ir niekur nereikia skubėti apie nieka galvoti, makt alaus, visiška svajonė, čia ir dabar, vasara kur tu???
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 15d. |
tu bonkos paklausk, tau bonka atsakys, tik ji mano drauge atsakys..
Neprisijungęs