VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 0mėn. | 9d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 2d. |
Pasiklydes rašė:
Artaz rašė:
O kai būna koks įtemptas momentas, rėkiat?
Kai įtampa krepšinyje, ypač paskutinis kėlinys, keliu tašku skirtumas, tai aš net sėdėti negaliu stoviu prieš telika, dešinėje rankoje bokalas alaus ir net visas sustingęs, o tada aaaaaaaaa!!!
Per minutės pertraukėle staigiai nubėgu iš šaldytuvo dar alaus ir vėl ant bangos, tokios emocijos eina sau...
Geras...
Neprisijungęs
Artaz rašė:
O kai būna koks įtemptas momentas, rėkiat?
Plati tema, aš apskritai dažnai su savimi šneku garsiai. Gatvėje sulaukiu žvilgsnių. O per rungtynes tai priklausomai nuo nuotaikos, būna ramiai žiūriu, būna staugiu visa gerkle o kartais net ir į balkoną išlendu parėkt po pergalės
Neprisijungęs
Kagis, na dabar ir laukia manes emociju banga, pati ta euforija iki pat vidurnakčio, prasideda netrukus krepšinis, alaus bonkė jau ketvirta jei neklystu makt! Jau visai man gerai žiūriu, puse užkandžiu jau sušveičiau, labai skaniai prie alaus suėjo, tad dabar jau schema paprasta - 4 kėliniai, atitinkamai tada irgi 4 buteliai Švyturio alaus, Lietuva pirmyn, aaaaa!!!
Neprisijungęs
Kokios aistros krepšinio akštelėje, aaaaa! Lietuva nesustok, varyk, triuškink prieša!!! Greičiau nubėgti iš šaldytuvo dar viena alaus, geeerti!
Neprisijungęs
Nu negaliu tokie nervai tokia įtampa, kokios rungtynės, negaliu nusėdėti, kur dar viena bonkė alaus kuo greičiau... Vyrai nepasiduodam, mus vienyja alus ir pergalės, pirmyn!!! Neatiduosime pergales niekam!
Neprisijungęs
Labas rytas ir pachmielas jau padarytas ir kur dabar tie skeptikai snobai kur vakar vaipėsi šaipėsi dėl šiandienos kas čia bus kaip čia bus, viskas labai ramiai ir užtikrintai... Savijauta sakyčiau 8/10 kai prabudau, pachmiela padarius iškart 9/10 taip kad manau puiku. Šiandien laukia antra dalis, nes bus ypač audringos rungtynės su braliukais latviais, todėl reikia papusryčiauti ir keliauti su krepšiu papildyti atsargu vakarui, o ten vėl tvosime iš peties, echhhh, gerai čia startavau ši Čempionata, aaaaa!
Neprisijungęs
Lietus Lietuvoj, o širdis jau dega aistringa ugnimi, artėja susirėmimas su broliais latviais krepšinio aikštelėje, šaldytuvas jau pripildytas alumi, suguldyti broliai šaunuoliai butelaičiai, nuotaika pakili, sekmadienis užtikrintai puikus... Ė, Babioras kur tu ten?.. Prasipachmielinai jau ar dar slankioji pakampėmis???..
Neprisijungęs
Aš čia, buvau smigęs, dabar prasičiūchinau ogi žiūriu tuoj kašis prasidės. Bigom jungt teliko ir kaist sloiniką kavos...nors mielai 500 gramų padaryčiau atsičiūchinimui
Neprisijungęs
Na aš jau pasičiupęs pirmaji bokala alaus, kautynės bus juodos, emocijos liesis per kraštus, tad alaus užsipirkau solidžiai, neatiduosime pergalės niekam, pirmyn Lietuva!!!
Neprisijungęs
A tai kaip, lakdamas alų, tikiesi "neatiduot pergakės"? Ir dar prie teliko. Hm?
Biški ironijos. Neįsižeisk tik
Neprisijungęs
Mes laimime kolkas jau 15 tašku!!! Dar alaus pasiemiau iš šaldytuvo, kokios aistros, myliu mūsų rinktinę! Mes laimėsime, gersiu tada juodai visa nakti, aaaaaaaa!!!
Neprisijungęs
Matai Iškaimo gerdamas ir besimelsdamas ko pasiekiau, mes laimėjome!!! Viskas susiję, nieko nėra šiaip sau, todėl reikia gerai užgerti kad ir rytoj belgams pakrautumėm... tūsas šianakt mano, super geras jausmas, alaus užtektinai, nesustosiu nie už ka, pirmyn, užgerti!!!
Neprisijungęs
Ir aš čiut čiut "padarius" , ale euforijos 0. Dabar gersiu tik kitą savaitgalį. O gal ir ne, jei pavyks.
Neprisijungęs
Aš stabdau kita savaite, bet dabar euforija superinė, tiesiog reikia tuom mėgautis kol yra galimybė... Rytoj bus dar rungtynės tai simboliškai pora skardiniu manau alaus ir taškas tam kartui.. Perdaug isibėgėti neverta.. Pabūsime negėrę kuri laika, iki finaliniu kovu, tada savęs jau neribosiu niekiek, nuogas šoksiu girtas balkone, aaaaa!!!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Aš stabdau kita savaite, bet dabar euforija superinė, tiesiog reikia tuom mėgautis kol yra galimybė... Rytoj bus dar rungtynės tai simboliškai pora skardiniu manau alaus ir taškas tam kartui.. Perdaug isibėgėti neverta.. Pabūsime negėrę kuri laika, iki finaliniu kovu, tada savęs jau neribosiu niekiek, nuogas šoksiu girtas balkone, aaaaa!!!
Gal gali nufilmuot ir atsiųst tą šokį? Seniai šypsojaus
Aš rimtai. Konfidencialumą garantuoju
Neprisijungęs
Neturiu kuom, atvažiuok pamatysi gyvai
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Neturiu kuom, atvažiuok pamatysi gyvai
Pas tave atvažiavus, įtariu, jau nieko nebematyčiau
Neprisijungęs
Labas rytas, jau pachmielas padarytas nors savijauta šiek tiek sakyčiau prastesnė nei buvo vakar tokiu metu, bet kai pataisai sveikatėlę liaudišku būdu viskas daug ramiau ir stabiliau... Na nežinau, kiek forumiečiu yra su manimi pagėrę normaliai tai nepasakyčiau jog buvo kažkokiu nusiskundimų, manau esu pakankamai kokybiškas sugėrovas.. Bet aišku man patogiau ir ramiau gerti vienam, tada neprie nieko nereikia derintis, o savo tempa ir skoni aš puikiai žinau, viskas jau atidirbta puikiai per tiek metu... Kagis, šiandien krepšinis dar anksčiau, atrodo 15.30, tai sakyčiau kažkoks gausis labai ankstyvas alaus pagėrimas, hmmm...
Neprisijungęs
Na Bebras kašis jau įsibėgėjo, mes priekyje solidžiu skirtumu, tad girtaujame toliau pilnu tempu, capt Švyturio alaus bonka iš šaldytuvo, lyk lyk lyk, pirmyn Lietuva!!!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Na Bebras kašis jau įsibėgėjo, mes priekyje solidžiu skirtumu, tad girtaujame toliau pilnu tempu, capt Švyturio alaus bonka iš šaldytuvo, lyk lyk lyk, pirmyn Lietuva!!!
Jo sėdžiu ir aš prie teliko tik be bonkės, tuoj kontrolierius grįš į namus. O šiaip tai "ryt poryt" jau bręsta planas patraukti link miško pasivaikštinėti su bonka O kolkas sergam už kašiorus - Lie - tu - va, Lie - tu - va
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 25d. |
Pasiklydes rašė:
...tad girtaujame toliau pilnu tempu, capt Švyturio alaus bonka iš šaldytuvo, lyk lyk lyk, pirmyn Lietuva!!!
šakės ..kaip šuo..
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 25d. |
Bebras rašė:
Pasiklydes rašė:
Jo sėdžiu ir aš prie teliko tik be bonkės, tuoj kontrolierius grįš į namus. O šiaip tai "ryt poryt" jau bręsta planas patraukti link miško pasivaikštinėti su bonka
O kolkas sergam už kašiorus - Lie - tu - va, Lie - tu - va
sadizmas- mazochizmas..?
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 7mėn. | 24d. |
Bebras rašė:
Pasiklydes rašė:
Jo sėdžiu ir aš prie teliko tik be bonkės, tuoj kontrolierius grįš į namus. O šiaip tai "ryt poryt" jau bręsta planas patraukti link miško pasivaikštinėti su bonka
Netikras tu pijoks Bebre jei sugebi kontroliuoti gėrimą arba kažkas sugeba kontroliuoti tave.
Neprisijungęs
Man irgi keista, kažkokios bobos reguliuos kada man gerti kada negerti, kažkokia nesąmonė, trenki durimis ir varai sau gerti, niekas neaiškins ir nenurodinės ir taškas... O jei dar pradės akis draskyti tai žybt i lempa ir sudie, geriau manęs nesiutinti tuom klausimu, kiek norėsiu tiek ir gersiu.. Kagis reikia eiti dar viena pasiimti bonka alaus iš šaldytuvo nes ilgoji pertrauka dar prailgs, atsikemši ir lyk lyk lyk...
Neprisijungęs
Egle rašė:
Bebras rašė:
Pasiklydes rašė:
sadizmas- mazochizmas..?
Gerėjimasis bręstančiu rudeniu gamtoje
Pumputis rašė:
Netikras tu pijoks Bebre jei sugebi kontroliuoti gėrimą arba kažkas sugeba kontroliuoti tave.
O aš nieko ir nekontroliuoju. Galiu kad ir dabar nueit ir prisigert iki sąmonės netekimo. Bet po to man skyrybos per brangiai kainuos. O alkoholizmo tikrumą ar netikrumą man jau nustatė gydymo įstaigoje. Na o dabar užteks lialiakinti, nes jau kašis prasideda
Neprisijungęs