VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 9mėn. | 12d. |
Matyt demesio skaitliukas trosko:D atgal, kad sunkiai sekasi visiskai atsisakyt alko. O kaip tau, Veronika sekas? Nesidarbuoji?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 17d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 4d. |
valanciukas rašė:
Matyt demesio skaitliukas trosko:D atgal, kad sunkiai sekasi visiskai atsisakyt alko. O kaip tau, Veronika sekas? Nesidarbuoji?
Turiu pusdienį laisvą. Šventei
Dėl alkoholio, skaitliukas gražus ir tikras Dėl blaivaus gyvenimo, smagu ir nelengva. Turiu mokytis gyvent REALIAI, nepriiminėjant anestezijos
Žinok, kai išsiblaiviau, tada blaiviu veidu atsitrenkiau į tikrovę, kartais skauda, kartais juokas ima, kartais pažliumbiu... Bet, atgal nenoriu
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 10d. |
katyte rašė:
O aš stebėjau ir stebiu zmones Azijoje. Jie ten visai nieko neperka iš alkoholio. Malaizijos oro uoste nemačiau alkoholinių barų,tik vieną parduotuvėje su nedideliu pasirinkimu.Tailande irgi kur apsistojome viešbutyje žmonės alkoholio nevartoja, nors baras yra.
Daugiausiai tose šalyse "lebauja" from eastern europa/rytų Europa žmonės, nes pas mus jau tokios gilios tradicijos ale viską švęst su alko.
Irane net užsieniečiai alkoholį nelabai perka http://ekonomika.tv3.lt/naujiena/uz-alk … 27054.html
Alkoholikų ir narkomanų yra visam pasaulyje, ne tik Eastern Europa, nereikia taip savo šaknų nuvertinti...
Neprisijungęs
Audronis rašė:
katyte rašė:
O aš stebėjau ir stebiu zmones Azijoje. Jie ten visai nieko neperka iš alkoholio. Malaizijos oro uoste nemačiau alkoholinių barų,tik vieną parduotuvėje su nedideliu pasirinkimu.Tailande irgi kur apsistojome viešbutyje žmonės alkoholio nevartoja, nors baras yra.
Daugiausiai tose šalyse "lebauja" from eastern europa/rytų Europa žmonės, nes pas mus jau tokios gilios tradicijos ale viską švęst su alko.Irane net užsieniečiai alkoholį nelabai perka http://ekonomika.tv3.lt/naujiena/uz-alk … 27054.html
Alkoholikų ir narkomanų yra visam pasaulyje, ne tik Eastern Europa, nereikia taip savo šaknų nuvertinti...
Žinoma, kad visur jų yra, bet tradicijos/kultūra irgi savo daro.Dirbu su musulmonu, tai daug dalykų susietų su alkoholiu jiems nesuprantami.
Ir man blaiviai labai įstrigo, kad Dublin orouoste nuo pat 6 val.ryto žmonės alų /sidra pliaupe ir čia visiems norma.
Nevarau aš čia specialiai ant mūsų krašto bet tokia realybė ir mūsų tie yprociai kitur iškart mus išduoda iš kur kilę
Neprisijungęs
100% sutinku su Katyte, kad lemiamą įtaką daro kultūra ir tradicijos. Tik, kad visa tai yra stipriai susiję su religija. Pažinojau vieną arabą, kuris savo gyvenimo draugę lietuvę daužydavo iki sąmonės netekimo (būdamas visiškai blaivus, kuo man tuo metu buvo sunku patikėti ). Jo nuostata - alkovartojimas yra baisi nuodėmė. Jis 4 metus studijuodamas LT prie bokalo net nebuvo prisilietęs. Pažinojau ir Sentikių cerkvės popą, kuris savo šeimoje buvo tykus kaip avinėlis, bet visiškas alkoholikas. Faktas, kad krikščionybėje vynas yra ne kai ko kūnas ir kraujas ir jo neragauti būtų baisi nuodėmė nuodėmė
. Vertybės, vertybės.
Neprisijungęs
Ir dar, net neabejoju, kad tautų santykiai su alkoholiu priklauso didele dalimi ir nuo klimatinių sąlygų. Jei man tektų ištisai gyventi tokiam pragare, koks yra šiandin Vilniuje, tai net neabejoju, kad gerdama netrukus iškeliaučiau pas Maho...Abra..., ai koks skirtumas . Ne veltui norvegai taip aršiai kaunasi su alkopramone, šiauriečiai gi, vartojimui atsparūs
.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 22d. |
nu bet ir smogas..kaip kokia neregima siena sustojęs oras..
Neprisijungęs
Kaune, tas pats
Neprisijungęs
savaitgalį buvau delfinariume, jau kokį ketvirtą kartą aš kaip lėlytė stoju į eilę perku bilietą ir sėduos į kėdę..ir kiekvieną tą kartą verkiu išgirdus, vyras irgi verkia, nubraukiam ašarą ir tarsi kas vienu aukštu aukštyn kas būtų padėjęs kilstelėt save nužygiuojam prie jūros...galėtų priklausomiems žmonėms proga susitikti bent kartą su jais..be jokių bet, rekomenduoju..klaipėdiečiams ypač..
Neprisijungęs
dar vieni vaistukai,kuriuos rekomenduoju , išbandyta, veikia, be pašalinių efektų
https://www.facebook.com/naturerx/video … 173483163/
p.s mudu net panašūs, galėtų būti brolis..
gaila negaliu išversti iš anglų kalbos greitai.
Neprisijungęs
Nida Su mėnesiuku
Kaip jauties?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 18d. |
Nida, dar tik mėnuo... Jau net mėnuo! Sėkmės!
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 26d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 25d. |
Egle13 rašė:
Nida, dar tik mėnuo... Jau net mėnuo!
Sėkmės!
Ačiū Eglut, toli man iki tavęs, bet, jei dar antro pasisektų sulaukt, tada gal jau trečias savaime ateitų :rolleyes:nes pagunda išgert kartais būna didžiulė, o kartais nei pagalvot apie alko nesinori
Neprisijungęs
Su Nidute žinok man tas klausimas visą laiką kai matau tave supypsi..o tu iš Nidos? aš galvojau, kad va Nidoj..tai žmonės gyvena sau atsipūtę..negeria..idealizuoju aš Kuršių Neriją ..
Neprisijungęs
Egle rašė:
Su Nidute
žinok man tas klausimas visą laiką kai matau tave supypsi..o tu iš Nidos? aš galvojau, kad va Nidoj..tai žmonės gyvena sau atsipūtę..negeria..idealizuoju aš Kuršių Neriją ..
Ačiū Eglut, kažkaip šiandien mano pasiekimus pastebėjo dvi Eglės Nida nėra tikroji gyvenamoji vieta, bet prie jūros turiu galimybę kiekvieną dieną nuvykt, tik, kad kaip visada tikriausiai ją matau rečiau nei tolimesnių miestų gyventojai...nors dabar didžioji dalis dalis labiau prie Viduržemio ar Raudonosios ilsis
Neprisijungęs
Nida rašė:
Ačiū Eglut, kažkaip šiandien mano pasiekimus pastebėjo dvi Eglės <...>
Ir viena Veronika
Neprisijungęs
Sveikinu katytę, su dviem mėnesiais
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
Ačiū Eglut, kažkaip šiandien mano pasiekimus pastebėjo dvi Eglės <...>
Ir viena Veronika
dėl tavęs nekilo net abejonių
Neprisijungęs
stebim Veronika tai išvis akis kaip brangakmenis. Merginos labai vyrai ten geria, ką darom? norisi jau plepėt, visgi pebktadienis (nors ryt dirbsiu)...
Neprisijungęs
penktadienis* nebeištariu..
Neprisijungęs
Mmmm, rytas. Miestas apsigaubęs šilkiniu rūko rūbu, kviečia kvapnios kavos puodeliui
Skanios kavos
Neprisijungęs
aš taip prastokai jaučiuosi, kad pusryčiams pradėjau ale steikus valgyti..kaupiu, taupau energiją..buu..
Neprisijungęs
Egle rašė:
aš taip prastokai jaučiuosi, kad pusryčiams pradėjau ale steikus valgyti..kaupiu, taupau energiją..buu..
Vadinas, tau dar to reikia
Neprisijungęs
Paleo dieta rimtai
Neprisijungęs
Egle rašė:
Paleo dieta
rimtai
Tuoj, pasigooglinsim
Neprisijungęs