VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1176 2015-08-27 00:08:00

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Re: Girtos naktys

Tara rašė:

Bebre smile tu man panašus į "komiuterinį atsakiklį. " ???

Nelabai suprantu, Tara, kÄ… turÄ—jai omenyje

Neprisijungęs

2015-08-27 00:08:00

Google

#1177 2015-08-27 03:02:20

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Užtad aš pilu vienas be šeimu jokiu, oi lyyylia... smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#1178 2015-08-27 08:50:17

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mÄ—n.  17d. 

Bebras rašė:

Liepa rašė:

Bebras,kai uzsuksi lebartuose galim susitikti,padiskutuoti,jei tau blaivybe idomi?

Dabar man svarbiausia nustoti gerti. Nebegaliu daugiau taip gyventi

O kur radai paraÅ¡yta , kad tik girti Äia gali raÅ¡inÄ—t? Å iaip man seniai viena mintis vis kybo , kai žmogus blaivas kažkiek pasakoja savo istorija ir tipo natÅ«raliai su visokiais ten Å¡lykÅ¡Äiais keiksmais ar epitetais ir tuo tipo didžiuojasi , tai vÄ—l klausimas kur tas gyvenimo pasikeitimas? Ar nuo buteliais nukloto stalo toli nuÄ—jai?
Tai jei jau keiti gyvenima tai ar ne viska ir ar sunku pradÄ—t gyvent normaliai be keiksmų be užslÄ—pto pykÄio , pagiežos ir kito...... . Koks esi visuomenÄ— toks ir esi namie , tai kas pasikeitÄ— tavo gyvenime, tik tai kad negeri n metų? O kai paskaitai , kad liaupsina tipo jis raÅ¡o be užuolankų ar visiems tai smagu skaityt? Ir kiek laiko galima neÅ¡iot pajaco kepure , Äia tau Bebre negrimsk į tai, bÅ«k vyras, gyveni fantastinÄ— vieto prie jÅ«ros eik ir pasÄ—dÄ—k permÄ…styk tolimesnį gyvenimÄ… , aÅ¡ važiavau 250 km. prie jÅ«ros ir pasÄ—dÄ—jau valandÄ… pradžio blaivybÄ—s man padÄ—jo , kad ir atkrentu bet tikslÄ… turiu, iÅ¡moksiu gyvent nejausdamas to man patrauklaus alkoholio skonio. Žinoma namie ir po Å¡ei dienai galvoja , kad tada važiavau mergų Å¡audyt prie jÅ«ros , bet man reikÄ—jo to masyvo energijos , jÅ«ra tarsi gyvenimas su didelÄ—m bangomis ir tyki, o kas bÅ«tų jei ji numirtų , sunygtų (Äia perkeltine prasme) , kaip tada mÄ…sÄiau apie savižudybe, traumuoÄiau visus namiÅ¡kius, o dabar gyvensiu ir paliksiu kažkÄ… savo atžaloms , tai testinumas todÄ—l ir nemirÅ¡ta gyvenimo jÅ«ra.
Rašau šio temo nes užkabino pasakymas tiek Bebro tiek taros ir esu geriantis tik su didesniais intervalais.

Neprisijungęs

#1179 2015-08-27 09:02:19

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mÄ—n.  17d. 

Bebras rašė:

Liepa rašė:

Bebras,kai uzsuksi lebartuose galim susitikti,padiskutuoti,jei tau blaivybe idomi?

Dabar man svarbiausia nustoti gerti. Nebegaliu daugiau taip gyventi

gera mintis klaipÄ—dieÄiai, susitikit prie jÅ«ros smile some day

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#1180 2015-08-27 10:17:43

Pasiklydes
Senbuvis

Tik didesniais intervalais, prajuokino... geriu kasdien, aaaa smile

Neprisijungęs

#1181 2015-08-27 10:37:56

Bebras
Senbuvis

Žvejy koks iÅ¡ manÄ™s pajacas, esu elementariausias alkoholikas. O prie jÅ«ros mÄ—gdavau parymoti su buteliu rankoje. Kiekvienam skirtingai smile Tolesnis gyvenimas jau senai sustatytas - toliau melstis kad neužsilenktų verslas, nes į samdomÄ… darbÄ… ir į visuomenÄ™ sugrįžti turbÅ«t jau nelabai sugebÄ—Äiau. Yra svajonÄ—s, bet yra ir realybÄ—. Dažnai realybÄ— neatitinka su svajonÄ—m

Neprisijungęs

#1182 2015-08-28 03:36:31

Pasiklydes
Senbuvis

Ka tu i ta žveji žiuri, grybas kuris tik kitus moko kaip gyventi, ratatata, gerti... smile

Neprisijungęs

#1183 2015-08-28 10:24:35

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  0mÄ—n.  21d. 
NerÅ«kau  8m.  4mÄ—n.  20d. 

Pasiklydes rašė:

Ka tu i ta žveji žiuri, grybas kuris tik kitus moko kaip gyventi, ratatata, gerti... smile

nesimiega wink

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#1184 2015-08-30 13:35:12

Pasiklydes
Senbuvis

Kokie nesimiega, atsibudau girtas apsivÄ—mÄ™s, kambarys tai kaip pragaras... tuÅ¡Äiu bonkiu ir skardiniu alaus, bandžiau i kampa mesti gal koks 30 ar 40 iÅ¡viso... ir vis žiÅ«riu gal kuri pilna, kur pinigai kur telefonas, nieko nesuprantu... virtuvÄ—je matyt bandyta kažka gaminti, keÄiupais padažais nulaistyta viskas, sviestas grietinÄ— mÄ—tosi... hmmm, kas ten bandyta gaminti neaiÅ¡ku... Ä—jau vakare parduotuvÄ—n, iÅ¡varÄ—, sako neaptarnaujam tokiu, niu žiurke ir eik na..., i kioska nuÄ—jau viska aptarnauja, 3 litrus stipraus alaus, labai maloni pardavÄ—ja, oi lyyyylia...

Neprisijungęs

#1185 2015-08-30 14:44:38

Nida
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Kokie nesimiega, atsibudau girtas apsivÄ—mÄ™s, kambarys tai kaip pragaras... tuÅ¡Äiu bonkiu ir skardiniu alaus, bandžiau i kampa mesti gal koks 30 ar 40 iÅ¡viso... ir vis žiÅ«riu gal kuri pilna, kur pinigai kur telefonas, nieko nesuprantu... virtuvÄ—je matyt bandyta kažka gaminti, keÄiupais padažais nulaistyta viskas, sviestas grietinÄ— mÄ—tosi... hmmm, kas ten bandyta gaminti neaiÅ¡ku... Ä—jau vakare parduotuvÄ—n, iÅ¡varÄ—, sako neaptarnaujam tokiu, niu žiurke ir eik na..., i kioska nuÄ—jau viska aptarnauja, 3 litrus stipraus alaus, labai maloni pardavÄ—ja, oi lyyyylia...

vieno žodžiu smigai, viską ištaškei-nesigaili? mane paprastai po tokių palėbavimų nerimas, širdies permušimai ir sąžinė grauždavo, kalbama, kad sąžinė tai Dievo balsas-reiškia jis manęs dar nepaliko hmm

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#1186 2015-08-30 16:17:39

Pasiklydes
Senbuvis

Gerai pachmielo dar yra, nes iÅ¡protÄ—Äiau... kokia ten sažinÄ—, eina non stop pilimas, geri krenti, atsikeli vÄ—l ar dar liko, galų gale jau atsikelti nebÄ—ra jÄ—gu, tada tai ragas, tik galva pasukti kad vemti Å¡onu, nepaspringti, nors jau springau, spÄ—jau iÅ¡spjauti dar... purtaisi krataisi ir kada praeis, kada praeis, dar Å¡liauka, kada praeis, bandžiau skaiÄiuoti apie 15 kažkur per nakti...

Neprisijungęs

#1187 2015-08-30 16:59:45

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  10mÄ—n.  1d. 
NerÅ«kau  9m.  9mÄ—n.  25d. 

Kaip baisu...

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#1188 2015-08-30 18:35:46

Pasiklydes
Senbuvis

Baisi laukia naktis, tada arba arba, jau dabar peili laikau, koks Äia gyvenimas, pragaras žemÄ—je, sako girtuoklis jau žemÄ—je praeina pragara, toliau jau niekuom nenustebinsi, manau jau praÄ—jau, 15 vÄ—mimu buvo kažkas super, gaalų gale nÄ—ra jau kuom vemti, tai tiesiog tampo koki 10 min... ko prie to alaus traukia niekaip nesuprantu, kaip užkeikta...

Neprisijungęs

#1189 2015-08-30 19:45:01

Nida
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Gerai pachmielo dar yra, nes iÅ¡protÄ—Äiau... kokia ten sažinÄ—, eina non stop pilimas, geri krenti, atsikeli vÄ—l ar dar liko, galų gale jau atsikelti nebÄ—ra jÄ—gu, tada tai ragas, tik galva pasukti kad vemti Å¡onu, nepaspringti, nors jau springau, spÄ—jau iÅ¡spjauti dar... purtaisi krataisi ir kada praeis, kada praeis, dar Å¡liauka, kada praeis, bandžiau skaiÄiuoti apie 15 kažkur per nakti...

prisimenu tÄ… klaikiÄ… bÅ«senÄ… sad užjauÄiu

Neprisijungęs

#1190 2015-08-31 22:32:05

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Sveikas PasiklydÄ™s, ar gyvas dar??? Kartais tavo tema gal ir visai nebloga. smile Å iuo metu esu LABAI suprantantis Å¡ios temos prasmingumÄ… / reikalingumÄ…. smile Matai PasiklydÄ™s, toks gyvenimo bÅ«das (iÅ¡tisai geriant), visai neblogas, bet viskÄ… keiÄia iÅ¡ esmÄ—s. KeiÄia viskÄ…, santykius namuose, planus, apskritai patį gyvenimo supratimÄ…, keiÄia patį gyvenimÄ…. Pradedi gyventi kitaip...  Kažkada raÅ¡ei: "gersi VÄ–L viskÄ… suprasi...", žinai - tu dalinai buvai teisus. hmm Man patinka girtas gyvenimo bÅ«das, smagu, linksma - dieenÄ… "varai",  užtat vakarai nuostabus.... smile , tik rytai kiek sunkoki sad reikia arklio sveikatos... tongue

Neprisijungęs

#1191 2015-09-01 09:17:42

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mÄ—n.  17d. 

na va..

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#1192 2015-09-01 11:34:24

Pasiklydes
Senbuvis

Na gyvumo to labai nepavadinsi, Ä—jau bandžiau skalbtis rankomis apsiprausti, praradau samonÄ™ vonioje... AiÅ¡ku nebeliko nei pinigų nei gÄ—rimu, o ir parduotuvÄ—se Å¡iandien neparduoda... Bet sveikatos tai neprideda, pasidariau žalios arbatos, po 5 min. viska atpyliau, nors buvo nekarÅ¡ta, drungna tokia, viskas eina lauk, o jau prakaitas kaip pila negaliu, visas Å¡lapias nors dar juk nekarÅ¡ta ryte ir saulÄ— pas mane tik popietu bÅ«na... viskas žliaugte žliaugia, net nuo veido teka upeliais.. o marÅ¡kinius gali grežti kas pusvalandi.. reikÄ—s praustis, tuos butelius tuÅ¡Äius skardines jau daumaž aprinkau, tik nÄ—ra jÄ—gu iÅ¡neÅ¡ti, akyse kaip smÄ—lio sauja, galva pusiau skyla, o kai sutikau Äia mamos pussere ji netoli gyvena, sako o DIEVE KAIP ATRODAI KAIP NUO TAVES "NEÅ A", supykau nerealiai pati jaunystÄ—je gÄ—re ir vyras paliko, o Äia mat moralus skaito...

Neprisijungęs

#1193 2015-09-02 08:37:00

Nida
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Na gyvumo to labai nepavadinsi, Ä—jau bandžiau skalbtis rankomis apsiprausti, praradau samonÄ™ vonioje... AiÅ¡ku nebeliko nei pinigų nei gÄ—rimu, o ir parduotuvÄ—se Å¡iandien neparduoda... Bet sveikatos tai neprideda, pasidariau žalios arbatos, po 5 min. viska atpyliau, nors buvo nekarÅ¡ta, drungna tokia, viskas eina lauk, o jau prakaitas kaip pila negaliu, visas Å¡lapias nors dar juk nekarÅ¡ta ryte ir saulÄ— pas mane tik popietu bÅ«na... viskas žliaugte žliaugia, net nuo veido teka upeliais.. o marÅ¡kinius gali grežti kas pusvalandi.. reikÄ—s praustis, tuos butelius tuÅ¡Äius skardines jau daumaž aprinkau, tik nÄ—ra jÄ—gu iÅ¡neÅ¡ti, akyse kaip smÄ—lio sauja, galva pusiau skyla, o kai sutikau Äia mamos pussere ji netoli gyvena, sako o DIEVE KAIP ATRODAI KAIP NUO TAVES "NEÅ A", supykau nerealiai pati jaunystÄ—je gÄ—re ir vyras paliko, o Äia mat moralus skaito...

Smagu Pasiklydes, matyt, kad pradedi skaiÄiuot blaivias dienas-jooo pailsÄ—t visiems reik smile

Neprisijungęs

#1194 2015-09-02 09:43:22

Pasiklydes
Senbuvis

Koks Äia nafyg poilsis be miego be maisto 3 para, kokia Äia blaivybÄ—, prapilsiu ja pirmai progai pasitaikius iÅ¡ to pykÄio!

Neprisijungęs

#1195 2015-09-02 17:25:56

Nida
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Koks Äia nafyg poilsis be miego be maisto 3 para, kokia Äia blaivybÄ—, prapilsiu ja pirmai progai pasitaikius iÅ¡ to pykÄio!

ir vėl sulauksi baisių, košmariškų pagirių...dar po paskutinių gal nelabai atsigavai? roll

Neprisijungęs

#1196 2015-09-03 12:29:51

Pasiklydes
Senbuvis

Užtat tam kartui užsimiršiu apsvaigsiu atsijungsiu nuo viso pasaulio, gyvenimo, jausmu, emocijų, prisiminimų, nuo jų net bloga daros, nenoriu viso šito.. Tebūnie koks nori košmaras, nors mirtis, vistiek gerti traukia velniškai, aaaaa!

Neprisijungęs

#1197 2015-09-03 14:19:57

Bebras
Senbuvis

Å iandien žaidžiau rusiÅ¡kÄ… ruletÄ™ su gyvenimu - Ä—jau bÄ—giais garsiai pasileidÄ™s ausines. Traukinys nenutrenkÄ—, gal kad per mažai laiko ant bÄ—gių vaikÅ¡Äiojau, na nevažiavo tiesiog tuo laiku. Nieko tokio, juk galima bandyti dar kart!

Neprisijungęs

#1198 2015-09-03 14:36:42

Audronis
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887

Blaivus  25m.  5mÄ—n.  23d. 
NerÅ«kau  16m.  6mÄ—n.  5d. 

Kuo mašinistas nusikalto? Už ką jam nori nervų ir darbo pridaryti?

Neprisijungęs

#1199 2015-09-03 14:59:10

Pasiklydes
Senbuvis

O tie maÅ¡inistai labai greitai atsimazina, ypaÄ jei krovininis traukinys isibÄ—gÄ—jÄ™s, dabar ten irengia video kameras ir tiesiog nebÅ«na galimybių jau iÅ¡vis sustabdyti jei girtas atsigulsi ant bÄ—giu... NuraÅ¡o viska ant nelaimingo atsitikimo ir tiek žinių. Man tai mažai rÅ«pÄ—tų tas suÅ¡iktas maÅ¡inistas ar visi Lietuvos geležinkeliai kartu paÄ—mus, nusižudžiau ir baigta..

Neprisijungęs

#1200 2015-09-03 15:08:59

Bebras
Senbuvis

Audronis rašė:

Kuo mašinistas nusikalto? Už ką jam nori nervų ir darbo pridaryti?

Ponas tinklapio administratoriau, per "iolika" blaivybės metų viso labo tik tokį skystą cinizmą išsiauginai. Aš pijokas ir tai stipresnį turiu.
O šiaip tai, kvaila replika ne laiku ir ne vietoj - jei išgyvenai įmonės žlugimą, finansinį krachą, skyrybas ir dar visokį biesą, tai dar nereiškia, kad pats neatsidursi mano vietoje.
Puikus pavyzdys yra mÅ«sų ale didis blaivininkas Tara - lÄ—Äino visiems koks jis afygienas Å¡eimos žmogus, kaip mokina dukrÄ… vairuoti, kokiÄ… laimÄ™ patiria kad vaikai jį mat mato ne pachmelnÄ… ir t.t. Gal paklauskime, kur jis dabar? TurbÅ«t kokiam padvale geria pasislÄ—pÄ™s nuo Å¡eimos. Daugiau netikÄ—siu nÄ— vienu blaivininkų žodžiu, nes jie tiek tikri kiek muilo burbulas - gražūs, kol nesusprogsta!

Neprisijungęs

Forumo apaÄia