VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 3d. |
Bebre, sveikinimai
Neprisijungęs
Spaudziy desine (vyriskai) neuzleisk poziciju, su laiku atrasi blaivaus gyvenimo privalumus!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 17d. |
Su mėnesiu, Bebre
Neprisijungęs
Gražaus savaitgalio visiems Man taip pat
Neprisijungęs
Ačiū chebra. Forumas stiprus ramstis blaivėti.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 27d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 9d. |
Nida rašė:
kažkaip tylu šiandien forume-kur visi prapuolė? :rolleyes:
Visos išsigando komisarų Reksų (anot Viktorijos) ir išsislapstė ;)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Visos išsigando komisarų Reksų (anot Viktorijos) ir išsislapstė
Bent aš, tai tikrai nesislėpiau. Išmoviau į pievas žiogelių čirškesio paklausyt ir krentančių rugpjūčio žvaigždžių pasirankiot
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Skaniai pakvatojau balsu
Turbūt sumaišiau su kokia kita forumiete. Bet tai kad jūs visos panašios, tos kur keturiasdešimtmetį perkopusios. Bendravimas labai panašus, kažką iš savęs laužiat to ko nėra, dedatės tokiom, kokios nesat. Turbūt kai užaugę vaikai pakelia sparnus iš namų, jums šarai susisuka
Žiūriu, daug nuodų turi savyje, Bebre
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Turiu, nes užvakar apsinuodijau alkoholiu. O ir šiandien nusipirkau susinervinęs nuo tokių rašliavų.
O jei rimčiau, tai tokiais atvejais sakoma - "žiūrėkit kas prakalbo". Ok, tada gal užsirašau pas Jus dvasinės detoksikacijos kursui? Pirma, nelabai suprantu ką aš čia tokio blogo pasakiau, kad nusipelniau tokio it kirviu nukirsto nuosprendžio. Jokia čia paslaptis, kad yra tam tikras suaugusiojo raidos tarpsnis kai užauga vaikai ir palieka namus. Tada reikia iš naujo atrasti prasmę, savo identitetą. Apsiprasti su nauju vaidmeniu. Toli gražu ne visada ir ne visiems tai pavyksta. Kai nepavyksta, tada ir "susisuka šarabanai" - griūna šeimos, vyrai dairosi jaunesnių "žmonos pakaitalų", moterys metasi į visokius kraštutinumus, alkoholizmą, jogas, meditacijas, savęs tobulinimus, sektas, nebūtų ligų gydymą, motyvacines knygas ir t.t. Tampa susireikšminusiom, ką pasakysi, tas blogai. Tiesiog čia tokia amžiaus tarpsnio stadija. Kur čia tie nuodai, nesuprantu?
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Egle13 rašė:
Turiu, nes užvakar apsinuodijau alkoholiu. O ir šiandien nusipirkau susinervinęs nuo tokių rašliavų.
O jei rimčiau, tai tokiais atvejais sakoma - "žiūrėkit kas prakalbo". Ok, tada gal užsirašau pas Jus dvasinės detoksikacijos kursui? Pirma, nelabai suprantu ką aš čia tokio blogo pasakiau, kad nusipelniau tokio it kirviu nukirsto nuosprendžio. Jokia čia paslaptis, kad yra tam tikras suaugusiojo raidos tarpsnis kai užauga vaikai ir palieka namus. Tada reikia iš naujo atrasti prasmę, savo identitetą. Apsiprasti su nauju vaidmeniu. Toli gražu ne visada ir ne visiems tai pavyksta. Kai nepavyksta, tada ir "susisuka šarabanai" - griūna šeimos, vyrai dairosi jaunesnių "žmonos pakaitalų", moterys metasi į visokius kraštutinumus, alkoholizmą, jogas, meditacijas, savęs tobulinimus, sektas, nebūtų ligų gydymą, motyvacines knygas ir t.t. Tampa susireikšminusiom, ką pasakysi, tas blogai. Tiesiog čia tokia amžiaus tarpsnio stadija. Kur čia tie nuodai, nesuprantu?
Dvasinės detoksikacijos kursų nebus O dėl raidos, tai pasirašau po kiekvienu Jūsų žodžiu.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
<...>O dėl raidos, tai pasirašau po kiekvienu Jūsų žodžiu.
Na kam tie oficialumai. Koks aš ten jau "Jūs" Būkim paprasti. Ir taip užtenka pavyzdžių - čia neperseniausiai "delfinariume" skaičiau Kaetutės Lenotjevos interviu ar įspūdžius. Ji tame interviu, jei atmintis neapgauna, savo naujai iškeptą vyrą, milijardierių Nerijų vadina "ponu Numavičiumi" Jei tai tiesa, nu tada čia jau aukštasis pilotažas. Na o mes pijokai, paprasti kaip trys kapeikos, kam tie "Jūs".
Neprisijungęs
.
Ei, kaip ištrinti žinutę?
Neprisijungęs
O kam čia trinti? Tegul mintys liejasi laisvai...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 5d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 29d. |
Paskutinės rašliavos atsiduoda kažkokiais kapais. Hells Bells...
Neprisijungęs
Nida, kaip sekas? Mergaite
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 24d. |
Veronika rašė:
Nida, kaip sekas? Mergaite
laba, gana gerai tik tinginys baisus apėmęs yra-visiškai nieko nenoriu daryt, niekas nedomina, nusipirkau nepigius internetinius kursus ir visiškai nepaslenku mokytis ( kaip bausmę sau būčiau įsigijus). Spoksau kažkokų turkų serialą ir tiek žinių. Nerandu aukos iš ko energijos nusiurbt
Neprisijungęs
Jeigu turėčiau energijos, duočiau Dabar pati, kaip suspardyta vakare jaučiuos. Trūkumas energijos ryžkus ir man
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Jeigu turėčiau energijos, duočiau
Dabar pati, kaip suspardyta vakare jaučiuos. Trūkumas energijos ryžkus ir man
nurašykim tai mėnulio fazei arba magnetinių laukų poveikiui nors nei vienas, nei antras manęs neveikia
Neprisijungęs
Magnetiniai laukai mane veikia Tik užmatau jau po to, kad buvo
Ir nerimas ir magnetinės bangos. Chi, chi, chi
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Magnetiniai laukai mane veikia
Tik užmatau jau po to, kad buvo
Ir nerimas ir magnetinės bangos. Chi, chi, chi
ir suverti visas bėdas ant jų
Neprisijungęs
didžiąją dalį bėdų. Žinai, alkoholikė - baisi jautruolė.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
didžiąją dalį bėdų. Žinai, alkoholikė - baisi jautruolė.
žinau, žinau
Neprisijungęs
Man kažkaip nepatinka žodis alkoholikas, labiau žmogus, priklausomas nuo alkoholio
Neprisijungęs
Alkoholikas, labai jau negražiai skamba Nes turi asociacijas su konteineriais... Pagalvojau, pavyzdžiui turintys priklausomybę lošimams, vadinami - lošėjais
Netgi sakyčiau toks gražus ir visai ne paniekinantis pavadinimas
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Man kažkaip nepatinka žodis alkoholikas, labiau žmogus, priklausomas nuo alkoholio
o man nei vienas, nei antras-gal sugalvokim kokį gražų pavadinimą pvz. siurbikės
Neprisijungęs