VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Stuktelėjo mėnuo blaivybės, įdomiai jaučiuosi. Nežinau ką darau ne taip, bet tas noras išgerti tūno. Artėja ruduo, didieji vasaros darbymečiai nuo ryto iki nakties jau eina į pabaigą, rudenį bus galima sau leisti truputį atsipalaiduoti. Nemoku atpasakoti, bet pabandysiu - ruduo yra vienintelis laikas metuose kai man viduje "skraido drugeliai" kai apima kažkokia neapsakoma ramybė, palaima. Ne pats ruduo kaip kalendorinis, o būtent spalio ir dalis lapkričio mėn. kai būna geltoni medžių lapai. Tuo laikotarpiu jaučiuosi fantastiškai. Ir dabar paraleliai tokios klastingos mintys eina - nu tipo, kad geltonų lapų laikotarpis būtų dar geresnis, tai priedo susikombinuoti gal kokį butelaitį stipresnio ir t.t. Reiškia yra išlikęs noras gerti. Va čia ir šuo pakastas. Kaip to noro atsikratyti, neįkertu. Ar čia kokius susirinkimus vėl pradėt lankyti ar kokį velnią.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 24d. |
kažkaip tylu šiandien forume-kur visi prapuolė?
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 3d. |
Labas, truputi buvau dinges, bet kolkas laikausi neblogai, negirtas, netgi atostogas turejau, ir per atostogas likau blaivas, nezinau kiek tai tesis, bet kas liecia alkoholi- bent kolkas gerai.... Kaip Jus gyvenat, kaip laikotes?
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 21d. |
Jaučiuosi girtas.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 14d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 0d. |
žvejys rašė:
Jaučiuosi girtas.
Žvejy, nesikarščiuok. Maža kokių bjaurių būsenų būna. Praeis. Tik nesiimk nieko daryt, ar spręsti. Tiesiog pralauk, praminė truputį ir praeis. Laikykis
Neprisijungęs
O man liūdesys kažkoks užėjo.. nesuprantu kas darosi.,kažkokia beprasmybė. Atrodo ir atostogos artėja, turėčiau džiaugtis, nes keliausiu toli,bet mano optimizmas kažkur šiuo metu išėjęs..
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 5d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 29d. |
Ne, nu chebra... "jaučiuosi girtas", "užėjo kažkox liūdesys"... Tai kas čia tokio? Negi visada turėtų būti liux nuotaika, euforija? Orai irgi keičiasi... Ir ta saulė irgi nusibosta.
Va nuvariau į blusturgį... Džiugu, kad nieko verto dėmesio neradau - sutaupiau.
Kauniečiai, o ir pas jumi sekmadieniais prie Akropolio būna sendaikčių baracholkė?
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 14d. |
Nerūkau | 18m. | 10mėn. | 0d. |
katyte rašė:
O man liūdesys kažkoks užėjo.. nesuprantu kas darosi.,kažkokia beprasmybė. Atrodo ir atostogos artėja, turėčiau džiaugtis, nes keliausiu toli,bet mano optimizmas kažkur šiuo metu išėjęs..
Ai čia kalamas stereotipas, kad tada ir tada reik džiūgaut, tada ir tada reik švęst... Tipo šventės, atostogos...
Visai nebūtinai. Pati gi sakei visi skirtingi esam. Va atėjo dabar tau laikas paliūdėt...
Praeis, praeis. Laikykis, sesut :)
Neprisijungęs
Marijus rašė:
katyte rašė:
Ai čia kalamas stereotipas, kad tada ir tada reik džiūgaut, tada ir tada reik švęst... Tipo šventės, atostogos...
Visai nebūtinai. Pati gi sakei visi skirtingi esam. Va atėjo dabar tau laikas paliūdėt...
Praeis, praeis. Laikykis, sesut
O pas mus Airijoj tos saulės kaip tik trūkumas..
Eisiu apsishopint.. išleisti pinigų .. kavos pagurksnot
Tikiu, kad viskas laikina
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 3d. |
Artaz rašė:
Kauniečiai, o ir pas jumi sekmadieniais prie Akropolio būna sendaikčių baracholkė?
Artaz, Kaune, Urme būna labai didelis sendaikčių turgus, dėl datų reikia internetiniam puslapy pažiūrėti. Aleksoto turguj, berods savaitgaliais. Prie Akropolio artimiausus du metus nebus jokio turgaus... Autobusų stotį laikinai atkėlė... Šaršalynas juodas
Neprisijungęs
Nyku...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nyku...
Nei čia nyku nei čia ką. Ir apskritai nesuprantu tokių žmonių, kurie kiaurą dieną būna prisijungę forume, kaip kad pvz tamsta Veronika. Ar jūs veikt neturit ką daugiau gyvenime, trauk mane devynios? Nu labai nesupykit už tieismukus žodžius, aš mat kai girtas tai labai atviras, xe xe Bet gi kiek galima tylėti blin...
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Veronika rašė:
Nyku...
Nei čia nyku nei čia ką. Ir apskritai nesuprantu tokių žmonių, kurie kiaurą dieną būna prisijungę forume, kaip kad pvz tamsta Veronika. Ar jūs veikt neturit ką daugiau gyvenime, trauk mane devynios? Nu labai nesupykit už tieismukus žodžius, aš mat kai girtas tai labai atviras, xe xe
Bet gi kiek galima tylėti blin...
Ne apie forumą rašiau. O apie savo savijautą. Tik tiek.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Ne apie forumą rašiau. O apie savo savijautą. Tik tiek.
Veronika, ateis ir tau ta diena x, kai nori nenori bet reikės tą savo nykią savijautą praskaidrinti su tauresnio gėrimo stikline. Aš matau kaip tu kenti užsidėjus dirbtiną pozityvumo šydą. Na bet ką aš čia moralais švaistausi, juk kiekvienam savo klaidų ir bandymų kelias, ane?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nyku...
Tai ko taip?
Neprisijungęs
Noriu, gal geriau pasakyt - reikia atostogų, o jos šviečia tik po mėnesio
Neprisijungęs
Kartais susidaro ispudis, kad tu irgi "ant ribos"?
Neprisijungęs
Tara rašė:
Dėl nuovargio tai taip, jei tu turi minty atkrytį, tai aš nejaučiu.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Tara rašė:
Dėl nuovargio tai taip, jei tu turi minty atkrytį, tai aš nejaučiu.
Aš irgi nejaučiau, susiklostė tokia situacija, o atrodė visai nepavojinga... Gal tiesiog pribrendau.
Neprisijungęs
Oki. Tara. Būsiu atidesnė. Sau. Ačiū.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 24d. |
kas čia vyksta-aplinkui viens po kito atkrenta??? mėnulio fazė tokia??? po tiek laiko blaivybės...
Neprisijungęs
Nepamokslauju, atkrytis nieko gero, geriau jau jo išvengti, labai klastinga liga. Teoriškai atkryčio tikimybė turėtú didėti proporcingai blaiviam periodui?
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 5d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 29d. |
Nida rašė:
kas čia vyksta-aplinkui viens po kito atkrenta??? mėnulio fazė tokia??? po tiek laiko blaivybės...
Ne, ne mėnulis. Uranas įėjo į Skorpiono ženklą + Jupiteris vienoj juostoj su Venera.
Neprisijungęs
Nida rašė:
Panašu, kad mano atvejis - simboliškai kompanijos palaikymas. Alkoholis turi "atmintį", ne pirmas kartas kai užkimbu.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 27d. |
Nerūkau | 16m. | 6mėn. | 9d. |
Tara rašė:
<...>Teoriškai atkryčio tikimybė turėtú didėti proporcingai blaiviam periodui?
Dėl viso pikto gal langus užsikalsiu, duris užsibarikaduosiu ir antrankiais prie radiatoriaus prisisegsiu, kad netyčia kokio gėralo neatsineščiau, nes tikimybė užgerti jau labai nemenka turėtų būti... ;)
Neprisijungęs