VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 3d. |
Egle rašė:
žvejys rašė:
Kokį Tibetą , pas kokius vienuolius , pas mane viena kita darbinga ranka nepamaišys ir pamedituot galėsit ir patalkavot.
Žvejuk tik viena ranka?
o kita ką?
Dar ir po dvi kojeles turim, po talkos kokią polkutę sušokt
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 21d. |
Talkos priminėt kaime taip būdavo viena vakarą vienam kiem armonika groja kitą kitam arba dvi ar trys šeimos kartu baige bulviakasį vakare sukrite po klevu vakarienė iki ryto ir tos degtinės būdavo du -trys buteliai (0,5)ant desėtko žmonių, tokie prisiminimai iš vaikystės , na po to kai rusai įvedė savo tvarka , jau talka būdavo kibirais degtinė , jau viskas išsigimė. Gal per daug aš į tuos prisiminimus , bet kažkaip gaila to laiko ,tų vasaros vakarų .
Neprisijungęs
Veronika ką reiškia 150?
Neprisijungęs
Liepa. Mėnesiukas. Pamparam Sveikinu.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 21d. |
Liepa sveikinimas, jau mėnuo ???
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
yra kažkas tobulo, tos kelios valandos, kai atsikeliu išsimiegojus gerokai, iki kol prasideda blogumai..
aš nežinau kas yra sveikata, bet tai turėtų būti wow...Jaučiuosi laiminga, dvi valandos visai padoru.
Jau rudeninė šviesa, aiškesnė, be padūmavimo vasarinio ryte, ania? Palikau balkono duris adaras per naktį, tai katinukas nabagas vaikšto ir čiaudėja.Aš ir žiemą prie praviro balkono miegu. Ir nesvarbu kiek minuso. Gėris
Jau jaučiu rudenėlį, auksinį, atskrieja oru
eik tu, praviro lango prie minuso? tai užsigrūdinai..o varge aš labai komplikuotose, tikrai nemeiliuose santykiuose su rudeniu, tada viskas užblogėja sveikatoj ir žiema, žiemos švenčių laikotarpis išvis depresūha man.. net nevardinsiu...ir šiaip tamsa, šaltis ir klaustrofobija patalpose..pašlykštinau ania?..žinau kad daug kas myli rudenį, tad ramiai rašau, nes yra pusiausvyra, mano nemeilę šaltiesiems sezonams kompensuoja tavo meilė Veronika..dėl manęs galėtų , jei pajėgtų, būtina nuolatinis pavasaris ir vasara, žiema ir ruduo galėtų būti kartą per dešimtmetį..ale negali, vien dėl Veronikos negali..ech..Vienas kas gražu rudenėjant tai vaiski šviesa iš ryto..ir šiaip nebūtina išsirengti, tad figūra smagesnė..ir pan. yra tų smulkių pliusiukų..viskas dabar tik ruduo ir žiema..nežinau ką ir sakyti..
Neprisijungęs
nors va gimiau tai rudens gale, galėčiau būti meilesnė..gal aš ne rudeninė, gal aš žieminė..gimiau septynių mėnesių, veržiausi čia kaip turi būti,tiesiai inkubatoriui į glėbį, kadangi buvo komunistų valdžia, tada kiek žinau beibius atskirdavo nuo mamų, kad prisirištų prie komunistų ) ne prie savo mamų , na bet turint minty neišnešiotų beibių gimimo aplinkybės, tad užmezgiau vienpusiškus, sunkius santykius su inkubatoriumi, ne mama, tada kaip beibis nusivyliau ..bet rimtai brolio vaikis gimė keturių kg, tai man tooks mažiuuukas, toks trapus, o aš vienas kg ir penki šimtai gramų...tai kas per mažumas turėjo būti, kaip koks voveraičių kilogramas ir baravykų puskilis....gaila nieko nepamenu,net atsidusau..
Neprisijungęs
O geras, Eglut, tu kruopa gimei Kai mano vyresnėlis į šį pasaulį įžengė penkių kilų su biškiu, o mažylis tik dviejų aštuonių
tai ir vadinom nykštuku
Neprisijungęs
oho koks vyresnėlis šaunuolis ) mažiukas tai kaip aš, kaip mano dabartinis ale šefas sako -aš esu tobulas ..
Neprisijungęs
Na, Liepel, kaip laikais? Mergaite
Neprisijungęs
Sako laikas neina jau skaitliukas rodo veik mėnesį, esu patenkintas , ačių Marijau kad privertei įsijungt.
Neprisijungęs
Mūsų dienos kaip šventės,žydim kaip vyšnios. Kolkas viskas ok.bus matyt kaip toliau.kaip jus?kažko forume kvepia kava ir aš noriu,tik darbas neleidžia pasimėgaut.
Neprisijungęs
Nu ką, pasibaigė katino dienos važinėt pustuštėm miesto gatvėm Atostogautojai į namus, į darbus, tuoj studentai sugužės, feeee...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 5d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 29d. |
Veronika rašė:
Nu ką, pasibaigė katino dienos važinėt pustuštėm miesto gatvėm
Atostogautojai į namus, į darbus, tuoj studentai sugužės, feeee...
Naktimis labai nedaug transporto
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Veronika rašė:
Na taip Bet, naktimis darbo nenudirbsi
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 5d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 29d. |
Veronika rašė:
Artaz rašė:
Veronika rašė:
Na taip
Bet, naktimis darbo nenudirbsi
Darbas, kuriame tenka daug važinėti dienos bėgy?
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Taip. Pastovus judėjimas Smagumas.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Artaz rašė:
Taip. Pastovus judėjimas
Smagumas.
Smaguma:) Žiauriai mėgstu vairuoti automobilį Ir aplamai, viską vairuoti. O save, kažkodėl, sekasi sunkiausiai. Kodėl?
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Smaguma:) Žiauriai mėgstu vairuoti automobilį
Ir aplamai, viską vairuoti. O save, kažkodėl, sekasi sunkiausiai. Kodėl?
Save suvaldyti sunkiausia
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Smaguma:) Žiauriai mėgstu vairuoti automobilį
Ir aplamai, viską vairuoti. O save, kažkodėl, sekasi sunkiausiai. Kodėl?
Save suvaldyti sunkiausia
Bet - kodėl? Juk turėtų būti atvirkščiai - juk save pažįsti geriausiai
Neprisijungęs
Galvoju dėlto, kad žmogus taip sutvertas. Visada linksta labiau link malonumų, negu, kad link jų atsisakymo
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Galvoju dėlto, kad žmogus taip sutvertas. Visada linksta labiau link malonumų, negu, kad link jų atsisakymo
Oj, aš ne apie tai. Tai per daug paprasta. Priežastis tikrai ne tame.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
O kame? Pasidalink. Ką tokio sudėtingo atradai?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
O kame? Pasidalink. Ką tokio sudėtingo atradai?
Kame? Pati žinai, Savęs pažinime.
Neprisijungęs
Bebre, nesvarbu ką tu veiksi vėliau, bet girdėti tave čia, blaivų, mėnesį pasakojantį kas s tavim vyksta, buvo such a delight Sveikinimai
Neprisijungęs