VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 17d. |
Pas mumi jau nugriaudėjo, nužaibavo... Oro gaivumas. Palaima
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 5d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 29d. |
Veronika rašė:
Artaz rašė:
Kas čia per "tie dalykai"? Aš nieko neslepiu ir nesuprantu apie ką kalba.
Ignoruoti jausmai, emocijos ir išgyvenimai, išprovokuoja atkrytį.
Nu nežinau... Lygtais viskas galvoje sudeliota ir įvardinta. Nebėgu nuo problemų, bet be reikalo knistis savo jausmuose ir kt. nematau reikalo - manau tai savęs kankinimas.
Turiu iolika metų psichologą, kuris sugeba net neklausinėjant išaiškinti kas ir kaip, tad labai aiškiai viską įvardija. Dar nebūta nei vieno pralioto.
Gyvenimas puikus!
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 21d. |
aš sakau, jie lenda į savo jausmus tik kai labai reikia, o šiaip to darymą įvardina kaip savęs kankinimą ) nu ..
Neprisijungęs
Klausykit gal vilniečiai žinot kur aplink Vilnių 20-40km spindliu yra grybų? Kuriuos miškuose važiuojat grybaut?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 3d. |
Egle rašė:
aš sakau, jie lenda į savo jausmus tik kai labai reikia, o šiaip to darymą įvardina kaip savęs kankinimą
) nu ..
Atradau vieną neįkainojamą dalyką, kada leidžiu sau išjaust net pačius baisiausius jausmus, dantimis kalenantis skausmas atlėgsta. Tiesiog... Nes jo neignoruoju...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
aš sakau, jie lenda į savo jausmus tik kai labai reikia, o šiaip to darymą įvardina kaip savęs kankinimą
) nu ..
Atradau vieną neįkainojamą dalyką, kada leidžiu sau išjaust net pačius baisiausius jausmus, dantimis kalenantis skausmas atlėgsta. Tiesiog... Nes jo neignoruoju...
Tai vadinama "pereiti jausmus" . Tas pats su problemomis: jei nuo jų bėgama, jos vis pasikartoja ir net didėja. Jei pereit, sprendžiasi.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Veronika rašė:
Egle rašė:
) nu ..
Tai vadinama "pereiti jausmus" . Tas pats su problemomis: jei nuo jų bėgama, jos vis pasikartoja ir net didėja. Jei pereit, sprendžiasi.
Arba, gyvenimo pamokos... neišmokai, kartosis ir kartosis...
Neprisijungęs
Lietutis vis nulyja gaiva ir sekmadienio ramybė
Neprisijungęs
JAU MĖNUO, Artaz! Sveikinu
Neprisijungęs
Egle rašė:
Klausykit gal vilniečiai žinot kur aplink Vilnių 20-40km spindliu yra grybų? Kuriuos miškuose važiuojat grybaut?
Drįstu atsakingai pareikšt, kad grybų šiomis dienomis ieškot nėra prasmės. Nebent šampinjonų angare prie Vilniaus, šalia kelio Vilnius-Utena
O jei rimtai, tai link Švenčionių važiuojant grybingi miškai. Tik nežinau, kiek km gaunasi nuo Vilniaus. Kaltanėnai, Švenčionėliai maždaug. Ten tikrai grybaut - malonumas - gražūs, reti pušynai
Neprisijungęs
ačiū labai
Neprisijungęs
O mes su draugeliu galvojam kur čia taip pamaloninti skonio receptorius pietumis ir linkstam link pietietiškos virtuvės:
https://m.facebook.com/kinzafood
(Marijau, čia taip vadinasi ten kur buvom )
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 14d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 0d. |
Artaz rašė:
O mes su draugeliu galvojam kur čia taip pamaloninti skonio receptorius pietumis ir linkstam link pietietiškos virtuvės:
(Marijau, čia taip vadinasi ten kur buvom :) )
Šit kaip... labai man ten patiko.
O kaip dabar, į gerą pusę?
Vakar kaip tik su žmona vakare apie Vidurinę Aziją šnekėjom, vakarai tokie pat maloniai šilti po karščio. Guli sau čaichanoj po vynuogėm, muzikikė kniaukia... :)
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Artaz rašė:
(Marijau, čia taip vadinasi ten kur buvom)
Šit kaip... labai man ten patiko.
O kaip dabar, į gerą pusę?
Vakar kaip tik su žmona vakare apie Vidurinę Aziją šnekėjom, vakarai tokie pat maloniai šilti po karščio. Guli sau čaichanoj po vynuogėm, muzikikė kniaukia...
Va dar čia sėdžiu, after lunch. Neblogai. Dieną čia komplexai. Vakarais kaip ir buvo ankščiau. Per pietūs pilna salė.
Neprisijungęs
aš ten dažnai pro šalį marširuoju, jei padėtum ant stalo lauke kepurę, laisvai nukniaukčiau, bo staliukai tiesiog ant pėsčiųjų tako
Neprisijungęs
Egle rašė:
aš ten dažnai pro šalį marširuoju, jei padėtum ant stalo lauke kepurę, laisvai nukniaukčiau, bo staliukai tiesiog ant pėsčiųjų tako
Praeinant negundo kaljano dūmas?
Neprisijungęs
sekmadienį praeinant užkvipo tikrai smagiai, sėdėjo kompanija ir rūkė, dar pagalvojau, kaip liūdna kad neturiu draugų..rimtai bet nieko tokio, pati pasirinkau.
Neprisijungęs
užtai kaip tikra ekstremali bedraugė mergaitė, gavau iš kitos mergaitės iš forumo šiandien nuostabią atvirutę žemės paštu forumėlis yra keista vieta, kartais man atrodo, kad kaip aš čia esu, kaip tikroj istorijoj, kažkur salose rado bičiulį nuo karo laikų besislepiantį, jis vis dar galvojo kad karas vyksta, gerai kad sala graži ...taip ir aš, jau, praiety ir tolima alkoholizmo tema..kad kaip tas bičiulis jaučiuosi, karas baigtas o aš dar vis slepiuosi..o jei tiskliau esu čia, nes neturiu draugų, only šeima, su kuria susiję kraujo ryšiais.
Neprisijungęs
gavau atviruką, iškvėpintą ) Veronika tu nuostabi, pamenat, kas pamenat, kaip plepėjom čia forume, kad reikia mažum kokį laišką tikrą kam nors parašyt..Veronika to neužmiršo ir padarė stebuklingą dalyką. Nepyk, kad pasakiau, V..norėjau kad ir kiti sužinotų koks nuostabus žmogus esi ir kad čia virtualiai susitikę žmonės ..nesakysiu..
ačiū.
p.s prieš tai buvusias mano godas ir bedavones sušildė šis siurprizas
Neprisijungęs
galiu tik angliškai- Love and many Blessings nuo manęs šiam forumui ir jo žmonėms. Labanakt.
p.s žinau kad kiekvienas darom viską ką galim geriausiai *
Neprisijungęs
Kokia atrakcija buvo man Ieškoti atvirukų, paskui, galvoti kokius žodžius noriu užrašyti... Vėliau, išsiaiškinti, kaip gi rašomas adresas ant voko, tai dariau labai seniai... Galiausiai nunešti voką į paštą ir paleisti... o paskui, įsivaizduoti, kaip tarp šūsnio reklamų ir sąskaitų aptiks laišką... Nu žodžiu, džiaugsmo paštas
Neprisijungęs
Tara, su pusmečiu
Neprisijungęs
su pusemčiu Tara
Neprisijungęs
Eglute, Veronika, kokios jūs šaunuolės Svarbiausia, kad širdy ugnelė negestų...
Neprisijungęs
Jau pusmetis, dar tik pusmetis... Sveikinimai, Tara!
Neprisijungęs