VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 8mėn. | 5d. |
Beveik ties mano balkonu kabo oro balionas "Utenos alus"
Neprisijungęs
Troja rašė:
Beveik ties mano balkonu kabo oro balionas "Utenos alus"
Va, ir pabandyk, žmogau, išgyvent neparagavęs.. O dar akcija 25 %... Utenos alui. Mano kaime
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 21d. |
aš tai pora dienų atgailauju prieš savo augalus. Nuskriaudėm vieną kaktusinį medelį pamiršę paliet, tai dehitradacija baisi, purškiu, atsiprašinėju ir stebiu..prie to pačio visiems purkšeliu ir čiūčinu..baisi meilė, kol nesudrapalinu tol vėjai galvoj..dabar šiknytes supaudę vaikštom..visi augalėliai pas mane kaip kokie horoskopai, du močiutės prieš jai iškeliaujant pasiėmiau apmirusius, sakiau lauksiu kiek reikės, po pusmečio į stiebelius grįžo gyvybė, yra du blaivybės medžiai, G.medis,santykių su vyru, sveikatos medis, kuris iš ligų neišlipa, bet tfu tfu lygtais šiuo metu nieks nepuola, parsinešiau jau sergantį, tik nežinojau, pirkdavau augalus su kiekvienu įvykiu svarbiu, dabar jau metus laiko nieko nenešu, reik gvardiją prižiūrėt kiek protas neša, namie pakankamai vasarą mažai šviesos, tai eina į stiebus, o ne į grožį...jei tik įsiveliu į lgesnį pokalbį su augalais, tikrai duodu dantį man pasidaro lengviau..katinas pastebėjau myli savotiškai, užsiraukia jei išnešu.
Neprisijungęs
Man augalai ir gamta labai daug džiaugsmo teikia
Neprisijungęs
keliese jūs namie pariuke? kiek tu jų turi tų vaikų (augalėlių)?
Neprisijungęs
Dabar jau nebedaug turiu, gal kokia 10.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 3d. |
Mano augalėlius kašaras niokoja. Ypač mėgsta Noliną pakramsnot. Turėjau gražią dygliuotąją karpažolę, vieną rytą radau vazone šaknimis į viršų Atrodo ir nuodinga, bet... ne veltui sakoma, kad katės kelis gyvenimus turi
Vat prie Adonio tai nelenda. Turbūt bijo rizikuot, nes medžiotojai augalo sultimis strėles tepdavo. Nujaučia, kad toks pakramsnojimas baigtųsi labai liūdnai.
Neprisijungęs
rimtai ..gal pabandyk katinio akivaizdoj paglostyt gėlytes ir visaip kaip girt, kaip jį/ją giri iš serijos -pritrenkiančiai nuostabios gėlytės visoj visatoj tokių ieškojęs bet neradęs nuostabesnių ) (nu kokią nesamonę iš serijos) nu gal ir bus dzin, gausi skepsį nuo kailiniuoto, bet man šitas suveikia bendrąja prasme iš kart ateina, ima glaustytis, apuosto su kuo aš čia kaip su juo..
Neprisijungęs
sveikas prisijungęs Vėjau, faina, kad apsispręndei "išlysti iš pogrindžio" . Kaip sakant teip ir toliau
Neprisijungęs
vakarykštis filmas man pažėrė tokius du fainus sapnus, su vaikystės namu, močiute, žydinčiom trešnėm, tikrom ašarom ir keistai nuostabiais pokalbaiis ir vaizais.....kažkurią čia dieną niurnėjau sau, nu va beveik nesapnuoju, sapnai nykūs..ir še tau tokia kelionė..
Neprisijungęs
žvejys rašė:
<<< Na gerai Tara rišam tema geriau jau apie ka nors gražesnio , pvz. žvejyba girto ir blaivaus arba nuslydima pas svetima girto ir blaivaus. Na juokauju, gyvenimas kaip savaitės dienos vakar juoda apniukus lytinga , šiandien šviesi saulėta.
Labai sumaniai "užrišai" temą... pas svetimą, blaivaus kažkaip netraukia...
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 8mėn. | 20d. |
Tara rašė:
žvejys rašė:
<<< Na gerai Tara rišam tema geriau jau apie ka nors gražesnio , pvz. žvejyba girto ir blaivaus arba nuslydima pas svetima girto ir blaivaus. Na juokauju, gyvenimas kaip savaitės dienos vakar juoda apniukus lytinga , šiandien šviesi saulėta.
Labai sumaniai "užrišai" temą... pas svetimą, blaivaus kažkaip netraukia...
Užmiršai pridėti ''šiandien'' Tara
Neprisijungęs
štai prašau dvigubi anoniminių alkoholikų standartai, trigubi, keturgubi, dėl ko jų bajeriai man atrodo išverstakūriniai, patogūs, bailūs. Bet gal čia tokio metaliteto žmonės...nžn..toks tokį tikrai patrauks
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Užmiršai pridėti ''šiandien'' Tara
Pumputi tau vis dar šiandien aktualus meilužių klausimas, kaip navatna, kai kas vis dėlto nesikeičia...
Neprisijungęs
Egle rašė:
Pumputi tau vis dar šiandien aktualus meilužių klausimas, kaip navatna, kai kas vis dėlto nesikeičia...
Gero eržilo skūra ir ant tvoros žvengia
Neprisijungęs
ujei ) ajaj..
va taip va..
Neprisijungęs
apie visokius standartus
https://www.facebook.com/carolinemutoko … 105438869/
Neprisijungęs
su pradėtom atostogom Veronika tave
Neprisijungęs
Egle rašė:
su pradėtom atostogom Veronika tave
Ačiū, mieloji.
Negaliu išsiųst tau geros minties nes... tavo pašto dėžė pilna.
Neprisijungęs
Liepa, matau prisijungusi Kaip sekas?
Neprisijungęs
Sveikute,kavinuosi. Reikia kažkaip atsibusti.Kolkas laikausi.Kaip tau? Noriu geros knygos gal ka rekomenduosi?
Neprisijungęs
Liepa rašė:
Sveikute,kavinuosi. Reikia kažkaip atsibusti.Kolkas laikausi.Kaip tau? Noriu geros knygos gal ka rekomenduosi?
Pageriam kavytės kartu Dabar aš įkritusi į A. Rebula "Moteriškumo paslaptys". Niu, man ji super
Kaip pirmas laiptelis į C.P. Estes "Bėgančios su vilkais".
Neprisijungęs
Ačiukas, kaip gera ryte prabusti ir žinoti,kad vakar atsilaikiau.Žiūriu kol manęs nebuvo vyko visokių aršių diskusijų,juokas suėmė Kaip tavo rytas,Veronika?
Neprisijungęs
Man rytais labai gera prisiglaust prie savo mažojo, išbučiuot jo žandukus ir žinot, kad iš burnos nedvokia alkoholiu. Anksčiau išbučiuodavau tik pirštelius ir jausdavau tokį sielos skausmą, kad griaunu jo gyvenimą, jo pasaulį... Žinojau - jeigu gersiu toliau, vieną dieną, mano vaikai, tiesiai žiūrėdami man į akis pasakys: Mam, tu geri O tada, jau geriau būtų mirti... Nuo kaltės, nuo gėdos, iš nevilties ir bejėgiškumo...
Šiandien rytas geras, su trupučiu jaudulio, reik krautis tašeles ir pirmyn kūno ir dvasios poilsiui
Neprisijungęs
Na paskaičius moteriškumo paslaplčių atgaiva įgaus pagreitį
Neprisijungęs