VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#1051 2015-07-16 18:18:53

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Re: Girtos naktys

Pumputis rašė:

Viskas būtų gerai tik, kad tas procesas sveikatėlės neprideda, o atima sad

Atima, bet o koks pasirinkimas? Buvau taip vadinamas sausas negeriantis alkoholikas. Vien tik negerti neužtenka, jau bandžiau. Reikia kažkaip kitaip gyventi negeriant. O kaip nežinau. Deja, šita informacija nesidalina ir blaivininkai, saugo po devyniais užraktais.

Neprisijungęs

2015-07-16 18:18:53

Google

#1052 2015-07-16 18:26:37

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

NepasakyÄiau kad gyvenimas negeriant yra "saugomas" po devyniais užraktais, aÅ¡ jau ypatingai ir nesidomiu kaip kam pavyksta nes kiekvienam matyt savaip. Vieniems netgi ta HALT programa veikia sakyÄiau idealiai, o aÅ¡ jos iÅ¡vis nesuprantu kaip dienotvarkÄ—s. Kaip man Äia tada reikia gyventi kad Å¡iukÅ¡tu nebÅ«ti alkanam ar pavargusiam? O kaip nebÅ«ti vieniÅ¡am?... Mistika kažkokia. Kitas dalykas ir gyvenimo kokybÄ—. Vat bÅ«tent ne kiekybÄ— to nevartojimo, o kokybÄ— įdomesnis dalykas. Plius matyt ta nedingstanti nostalgija seniems laikams... Å iandien galima sakyti visÄ… diena kažkokiuose prisiminimuose, kaip ana vasara kažkur, kaip užpraeita, o kaip prieÅ¡ deÅ¡imt metų smagiai buvo... smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#1053 2015-07-16 20:05:21

Bebras
Senbuvis

Nežinau, neveikia manÄ™s jokios programos, nei halt nei Å¡malt. IÅ¡ prigimties nemÄ—gstu programų, suvaržymų, gyvenimo pagal nustatytus rÄ—mus ir kliÅ¡es. TurbÅ«t ne man visa tai. O dabar tai iÅ¡vis siaubinga savijauta, nesinori nieko. PermÄ…sÄiau savo gyvenimÄ… - irgi nieko ypatingo. BÅ«na momentų kai jau visai neturiu vilties ir ant visko dedu, bÅ«na kad dar turiu kažkokiÄ… viltį tipo pasikeisti. Bet "keiÄiuosi" jau metai iÅ¡ metų, o realybÄ—j ne tik kad stoviu vietoj, bet jau gerokai atgal pažengÄ™s.

Neprisijungęs

#1054 2015-07-16 20:21:51

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

KÄ… tik perskaiÄiau: "Jeigu laiku neatsikratysime mÄ—gstamų žalingų įproÄių, žalingi įproÄiai atsikratys mÅ«sų".
O man tai atrodo, kad ir gyvent jau žalinga darosi hmm

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#1055 2015-07-16 20:44:00

Pumputis
Vartotojas
Registravosi: 2012-09-05
Žinutės: 236

Blaivus  16m.  5mÄ—n.  12d. 

Bebras rašė:

Pumputis rašė:

Viskas būtų gerai tik, kad tas procesas sveikatėlės neprideda, o atima sad

Atima, bet o koks pasirinkimas? Buvau taip vadinamas sausas negeriantis alkoholikas. Vien tik negerti neužtenka, jau bandžiau. Reikia kažkaip kitaip gyventi negeriant. O kaip nežinau. Deja, šita informacija nesidalina ir blaivininkai, saugo po devyniais užraktais.

Toks ir pasirinkimas Bebre. Gerti arba negerti.

Neprisijungęs

#1056 2015-07-20 14:42:10

Bebras
Senbuvis

Oho matau Äia forumo priežiÅ«ra gerai pirmadieniÅ¡kai pasidarbavo, sumÄ—tÄ— postus į jiems skirtas temas. Gal ir teisingai, kiek galima Äia tų offtopicų. Iki pilnos laimÄ—s dar trÅ«ktų, kad sutvarkytumÄ—t vartotojo profilius, nes vieniems yra meniu funkcija "ŽinutÄ—s" kitiems kažkodÄ—l nÄ—ra. Pvz. man nÄ—ra.
O dabar į temÄ… - girtos naktys...kÄ… ten naktys - girti rytai ir dienos smile Å akÄ—s, nusipirkau Å¡iandien normalios stiprios 50 laipsnių lietuviÅ¡kos trauktinÄ—s, vienÄ… kokteiliukÄ… jau iÅ¡gÄ—riau su kola...jau jauÄiu pareina trinksmas į galvÄ…...velka kaip reikiant. Va Äia tai tikrų vyrų gÄ—rimas, stiprus lietuviÅ¡kas boÄių midus blin, Äia jums ne koks amerikoniÅ¡kas sidras myžalinis big_smile

Neprisijungęs

#1057 2015-07-20 15:00:33

Pasiklydes
Senbuvis

Pirma Diena

Startas. Kažkaip visad pakankamai sunku nusprÄ™sti nuo ko pradÄ—ti, nors sunku turÄ—tų bÅ«ti atvirkÅ¡Äiai - sunku turÄ—tų "stabdyti" jau įsivažiavus. Tada ir pamatysime. Toks jauÄiasi nedidelis jauduliukas. Sunku apsisprÄ™sti nuo kokių gÄ—rimų pradÄ—ti, kaip paskui temÄ… plÄ—toti. PrastovÄ—jau TAM skyriuje gal apie valandÄ… kol iÅ¡sirinkau, buvo net keletas rimtesniu dÄ—mesio vertų variantų. Pasirinkau "patikrintus" laiko produktus, kaip sakant Rinkis prekÄ™ LietuviÅ¡ka!  Savas spiritas, savas medus, savos žolÄ—s. smile Ant zagerono Shwepsas, pasiilgau to kartumo, o burbuliukų galÄ—tų ir nebÅ«ti. Na ir aiÅ¡ku keletas butelaiÄiu stipraus alaus pakavota ant pachmielaÄkos rytdienai, Äia Å ventas dalykas. Apžvelgta finansinÄ— perspektyva, galima lakti kolkas ramiai. Pirmyn! big_smile

Neprisijungęs

#1058 2015-07-20 15:19:06

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

<...>Pasirinkau "patikrintus" laiko produktus, kaip sakant Rinkis prekÄ™ LietuviÅ¡ka!  Savas spiritas, savas medus, savos žolÄ—s. smile Ant zagerono Shwepsas, pasiilgau to kartumo, o burbuliukų galÄ—tų ir nebÅ«ti. Na ir aiÅ¡ku keletas butelaiÄiu stipraus alaus pakavota ant pachmielaÄkos rytdienai, Äia Å ventas dalykas. Apžvelgta finansinÄ— perspektyva, galima lakti kolkas ramiai. Pirmyn! big_smile

Teisingai, užtenka Äia tais "ananizmais" užsiiminÄ—ti, tipo blaivybÄ—, sveikas mÄ…stymas, vidaus valymai, kasdieniai apmÄ…stymai, dvasiniai bankrotai, meditacijos, Äiakros, treÄios akys, jogos... blemba jei gerti, tai gerti, kokios Äia dar gali bÅ«ti nesÄ…monÄ—s! Nu tau gal sunkiau, Pasiklydes kai Å¡aibų nÄ—r...Apskritai, jei kalbÄ—t apie Å¡aibas tai blin dvi fleÅ¡kutÄ—s 50 proc trauktinÄ—s kainavo vos ne deÅ¡imt europinių pinigų. Tai Äia Å¡akÄ—s, plÄ—Å¡ikai! Kas tos dvi fleÅ¡kutÄ—s pijokui, tai Äia kaip du kavos puodeliai sveikam, svolaÄiai blin, deÅ¡imt eurų! MaÄiau vienam eÅ¡ope yra puslitris žalgirinio balzamo 75 laipsnių, kainuoja kažkur 35 eur, reiks kada iÅ¡bandyt, va Äia tai bus dalykas jauÄiu, turbÅ«t staÄias apsivarysiu iÅ¡tuÅ¡tinÄ™s tokiÄ… bonkÄ™! big_smile

Neprisijungęs

#1059 2015-07-20 15:49:45

Pasiklydes
Senbuvis

Bebras rašė:

Nu tau gal sunkiau, Pasiklydes kai šaibų nėr...

Jei kas paklaustų iÅ¡ kur gavau pinigų gÄ—rimui ir pasakyÄiau sažiningai - nepatikÄ—tų niekas. Nei paÅ¡alpa, nei pensija,  nei darbo užmokestis, nei autoriniai, nei biuletenis... PrasidÄ—tu tuojaus pat, kad iÅ¡sigalvoji, "skiedi", mus už durnius laikai?, susapnavai, tau gal haliucinacijos? ir pan. Å iaip aÅ¡ apie toki dalyka kartais pasvajodavau kai labai labai reikdavo iÅ¡gerti ir visai nulis banko saskaitoje.. Ot svajodavau, va ateis gal diena kai atsidarau elektroninÄ™ bankininkystÄ™, arba va idedu kortelÄ™ i bankomata ir ten... Nežinia iÅ¡ kur pinigai! Su tokiu skirtumu kad bankomate nÄ—ra INFO iÅ¡ kur ivyko pervedimas, o banko sistemoje internetu tu matai viska "kaip ant delno", kas kur kaip. smile  Dar dabar pora kartu pasižiÅ«rÄ—jau opcija - 2015-07-20  Lėšų įskaitymas, nium fantastika! big_smile

Neprisijungęs

#1060 2015-07-20 17:14:45

Bebras
Senbuvis

Blin tik tris dienas tebuvau blaivus, bet...nu dabar tai kaip nuo grandinÄ—s nutrÅ«kÄ™s...užsipirkau dobafkÄ—s. Blaivininkams turbÅ«t maga paklaust kaip Äia gaunasi nÄ— vienos klaidelÄ—s. Å iaip aÅ¡ iÅ¡ charakterio pedantas, niekaip negaliu sau leist klaidų, jei kokiÄ… padarau nu man tai kaip įkyrus niežulys...o Å¡iaip tai bijau admino, jei raÅ¡ysiu su klaidom dar iÅ¡trins blin...tad tenka atsidaryti doc. formatÄ… ir ten paraÅ¡yti be klaidų ir nukopipeistinti į forumÄ…...dafyga pastangų reikia man girtam, daug tenka taisyti klaidas...bet blin blaivininkai kad jÅ«s žinotumÄ—t kaip veža suktinukÄ—...labiau už bet kÄ…...ei Pasiklydes, ar dar gyvas? BÅ«Äiau vilenskas, makteltumÄ—m kartu kokiÄ… bonkelÄ™ prie kokio balto tilto...

Neprisijungęs

#1061 2015-07-20 17:21:45

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Yra klaidų. Kableliai nesudėti big_smile

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#1062 2015-07-20 17:23:54

Pasiklydes
Senbuvis

Bebras rašė:

ei Pasiklydes, ar dar gyvas? BÅ«Äiau vilenskas, makteltumÄ—m kartu kokiÄ… bonkelÄ™ prie kokio balto tilto...

Jau antra tavo pasakyma užregistravome, irgi už liežuvio niekas netempė. Matai Bebre aš "nesimėtau" pažadais ir jei tai principo reikalas galiu ir i Jūros švente užsukti pagerti kažkur Danės pakrantėje, sako meras Kongas ten gražiai dabar sutvarkė, reiktų ivertinti... wink

Neprisijungęs

#1063 2015-07-20 17:32:51

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Bebras rašė:

ei Pasiklydes, ar dar gyvas? BÅ«Äiau vilenskas, makteltumÄ—m kartu kokiÄ… bonkelÄ™ prie kokio balto tilto...

Jau antra tavo pasakyma užregistravome, irgi už liežuvio niekas netempė. Matai Bebre aš "nesimėtau" pažadais ir jei tai principo reikalas galiu ir i Jūros švente užsukti pagerti kažkur Danės pakrantėje, sako meras Kongas ten gražiai dabar sutvarkė, reiktų ivertinti... wink

PirmÄ… pasakymÄ… pažadÄ—jau pastatyti bonkÄ™, tai žinok man tas nÄ—ra problema, aÅ¡ savo žodį tÄ™siu, galiu tau atsiųsti per siuntų terminalus kaip dovanÄ…. JÅ«ros Å¡ventÄ— bus šį savaitgalį, DanÄ—s pakrantÄ— didžiÄ…ja dalimi jau aptvarkyta, ten turiu slaptÄ… gÄ—rimo vietelÄ™ po krÅ«mokÅ¡niu, tai patikÄ—k kiek dafyga esu ten bonkių primÄ—tÄ™s. Bet padlos bomžai viskÄ… ten jau tÄ… patį vakarÄ… iÅ¡renka, blin tokioj atokioj vietoj ir tai randa, surenka...nu bet malaÄiai, sanitarai, blin...Jei užsuktum į klp su manim sugerti, neturÄ—Äiau kaip pasiteisinti savo sargybai, viskÄ… iÅ¡kamantinÄ—tų, kur einu, su kuo einu, kÄ… veikiu, kada grįšiu...ir jei grįšiu su kvapu, man ragas big_smile

Neprisijungęs

#1064 2015-07-20 17:39:16

Pasiklydes
Senbuvis

Pas tave Bebrai viskas per daug man sudÄ—tingai, gerti nori, turi už ka, turi kur, bet kažkas trukdo... AÅ¡ paprastesnio "sukirpimo" žmogus. Man reiketu tik papigiai nakvynes MÄ—melyje per JÅ«ros Å¡vente, kad ir SmiltynÄ— bÅ«tų netoli, tik nugriÅ«ti ant matraso nuÅ¡iurusio kur pamiegoti, gerai butu elektra, o jei dar apsiprausti bÅ«tų galimybÄ— kur, tai jau 5 žviozdų motelis. smile  Sklinda kalbos kad per ilgaji savaitgali Palangoje buvo dar 2x3 kvadratu "skyliu" be jokiu absoliuÄiai patogumu kur už nakti kainavo 5 eurai, idomu kiek tame tiesos. smile

Neprisijungęs

#1065 2015-07-20 17:51:32

Pumputis
Vartotojas
Registravosi: 2012-09-05
Žinutės: 236

Blaivus  16m.  5mÄ—n.  12d. 

Bebras rašė:

Pasiklydes rašė:

Bebras rašė:

PirmÄ… pasakymÄ… pažadÄ—jau pastatyti bonkÄ™, tai žinok man tas nÄ—ra problema, aÅ¡ savo žodį tÄ™siu, galiu tau atsiųsti per siuntų terminalus kaip dovanÄ…. JÅ«ros Å¡ventÄ— bus šį savaitgalį, DanÄ—s pakrantÄ— didžiÄ…ja dalimi jau aptvarkyta, ten turiu slaptÄ… gÄ—rimo vietelÄ™ po krÅ«mokÅ¡niu, tai patikÄ—k kiek dafyga esu ten bonkių primÄ—tÄ™s. Bet padlos bomžai viskÄ… ten jau tÄ… patį vakarÄ… iÅ¡renka, blin tokioj atokioj vietoj ir tai randa, surenka...nu bet malaÄiai, sanitarai, blin...Jei užsuktum į klp su manim sugerti, neturÄ—Äiau kaip pasiteisinti savo sargybai, viskÄ… iÅ¡kamantinÄ—tų, kur einu, su kuo einu, kÄ… veikiu, kada grįšiu...ir jei grįšiu su kvapu, man ragas big_smile

Toks tu i gÄ—riks Bebrai jei dar ragai tave sustabdo sad

Neprisijungęs

#1066 2015-07-20 18:00:13

Pasiklydes
Senbuvis

Pumputis rašė:

Toks tu i gÄ—riks Bebrai jei dar ragai tave sustabdo sad

Man tik idomu, nors ne Mano aiÅ¡ku reikalas, kas ten labai ten tau  "kontroliuoja"??? SpÄ—ju ten moteriÅ¡kos lyties bÅ«tybÄ—s. Tos labai delikatnos ir navatnos. Bet man dzin. Mano gÄ—rimas - mano sprendimas. Niekas man nieko nereguliuos, tvaju matj (matai Bebrai nereikia nieko ten slepti kad adminai tipo iÅ¡girs). big_smile

Neprisijungęs

#1067 2015-07-20 18:01:54

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Pas tave Bebrai viskas per daug man sudėtingai, gerti nori, turi už ka, turi kur, bet kažkas trukdo... Aš paprastesnio "sukirpimo" žmogus. <...>

ÄŒia ne nuo sukirpimo priklauso. Jei jau taip atvirai, turiu vadinkim kaip dabar madoj "gyvenimo draugÄ™" ar kažkaip panaÅ¡iai. AÅ¡ skaitau, kad tai paskutinis mano Å¡ansas sulipdyti gyvenimÄ…. Jei prarandu antrÄ… pusÄ™, tai patikÄ—k - nebÅ«tų jÄ—gų nei kompo jungtis, nei forumuose reikÅ¡tis, nei kvarÅ¡int sau galvos ar Äia tas mano suÅ¡iktas gyvenimas teisingas ar neteisingas. PilÄiau sau iki apsimyžimo kur nors patiltÄ—se su naūšnykais, kaip kad ankÅ¡Äiau darydavau. AÅ¡ turbÅ«t jau bÅ«Äiau mirÄ™s Å¡iuo laiku, bet kad dar esu gyvas tai pavadinkim pusiau stebuklu, nes ta antra pusÄ— vis dar tebesistengia mane traukti mane iÅ¡ mÄ—Å¡lo, bet matau ir jai kantrybÄ— jau eina ant ribos.

Neprisijungęs

#1068 2015-07-20 18:08:43

Pasiklydes
Senbuvis

Bebras rašė:

Jei jau taip atvirai, turiu vadinkim kaip dabar madoj "gyvenimo draugÄ™" ar kažkaip panaÅ¡iai. AÅ¡ skaitau, kad tai paskutinis mano Å¡ansas sulipdyti gyvenimÄ…. Jei prarandu antrÄ… pusÄ™, tai patikÄ—k - nebÅ«tų jÄ—gų nei kompo jungtis, nei forumuose reikÅ¡tis, nei kvarÅ¡int sau galvos ar Äia tas mano suÅ¡iktas gyvenimas teisingas ar neteisingas. PilÄiau sau iki apsimyžimo kur nors patiltÄ—se..

Jei jau atvirai aÅ¡ nebuvau visa gyvenima vienas. Yra vienas dalykas skaityti, kitas suprasti, ka skaitai jau pasakei, bet suprasti - kažin. tai be abejo verta pagarbos ir reikalauja tam tikru pastangu. Kol tau 30, gal kai 40. Jei dar bÅ«si gyvas, jau to neužteks. AnksÄiau ar vÄ—liau Tu tapsi toks koks Jai "priimtinas", ne per savaitgali, kada viskas Under Control, o 24 val. per para, arba keliausi lauk kur ten sakei? su nauÅ¡nykais po tiltu? Tiesiog turi gyvenime su "atidÄ—jimu" ir tiek. smile

Neprisijungęs

#1069 2015-07-20 18:22:03

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

<...> Jei dar bÅ«si gyvas, jau to neužteks. AnksÄiau ar vÄ—liau Tu tapsi toks koks Jai "priimtinas", ne per savaitgali, kada viskas Under Control, o 24 val. per para, arba keliausi lauk kur ten sakei? su nauÅ¡nykais po tiltu? Tiesiog turi gyvenime su "atidÄ—jimu" ir tiek. smile

Blin į taikinį, ne kitaip. Supranti, Äia gaunsai man vidinis konfliktas. Sunku man girtam raÅ¡yti, bet...esu dÄ—l alchoholizmo praradÄ™s sakykim tris - keturrias antras puses su kuriom plamavom jhau tipo beveik vaikus ir vestuves. jei praranduÅ¡itÄ… paskutiniÄ… tai žinok viskas jau. RTieÄ™siog nebeturiou nei jÄ—gu neÄ™i vilites ieįkoti dar ko nors kito. TodÄ—l pasiduodu jos manipuliacijoms, tegu mane jkontroliuoja ir t.t. bet tik kad neprarast jos. Ir spÄ—k koksfinalas? JauÄiu kad kapesc, prarasiu ir jÄ…. Nu ir pofyg tada jau galÄ™siu pilnu tempu gert imki pat nudvesimo, man jau nevbescvarbu.

Neprisijungęs

#1070 2015-07-20 18:31:18

Pasiklydes
Senbuvis

Aš tau ir blaivas ir girtas galiu paklausti vieno - kurioje šitoje vietoje esi TU? Kad praradau 4 antras puses tai va penktos neatiduosiu nie už ka? Ir kas toliau? Save laužysiu minkysiu iki tokio lygio, kad penktoji pasakys sorry Bebriuk, bet man reikia normalaus vyro, o ne psicho... Kur tada dingsi? Ai girdėjau, po tiltu su naušnikais. Aš padariau sprendima ir esu vienas, jau virš 5 metu. Bet bent neapgaudineju Savęs, kito žmogaus iš daugiaserijinės telenovelės žanro - " o rytoj bus tikrai kitaip". Chren ten kas bus. Man vakar kaimynė pasakė tokius žodžius kuriu nei pragersi nei pamirši. Sako stebiu tave nuo pat atsikraustymo, jaunas, gana dailus, protingas, su jumoro jausmu, bet žiauriai vienišas... Ir aš tai hap, jau tuoj kazka atgal ir kaip Dieva myliu, kažkas gerkles lyg užstrigo, tik hap hap... ir 30 sek. kazkur tyla.. o tada ai ten apie namo renovacija kitus dalykus...Kai kurie dalykai tiesiog iškerta velniop.

Neprisijungęs

#1071 2015-07-20 18:50:28

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Aš tau ir blaivas ir girtas galiu paklausti vieno - kurioje šitoje vietoje esi TU? Kad praradau 4 antras puses tai va penktos neatiduosiu nie už ka? Ir kas toliau? Save laužysiu minkysiu iki tokio lygio, kad penktoji pasakys sorry Bebriuk, bet man reikia normalaus vyro, o ne psicho... Kur tada dingsi? Ai girdėjau, po tiltu su naušnikais. Aš padariau sprendima ir esu vienas, jau virš 5 metu. Bet bent neapgaudineju Savęs, kito žmogaus iš daugiaserijinės telenovelės žanro - " o rytoj bus tikrai kitaip". Chren ten kas bus. <...>

Lygiai tÄ… patį, Pasiklydes, t.y. tavo žodžius tiesiog atkartojo man psichoterapeutÄ— - ir kÄ… tada aÅ¡ atsakiau? Atsakiau, kad bijau likti vienas...nes jau kažkada buvau kokiems dviems metams taip pasilikÄ™s. SakyÄiau vienatvÄ— tai prakeiksmas. KodÄ—l? DÄ—l elementariausių priežasÄių - dÄ—l pvz. sekso trÅ«kumo. AÅ¡ nežinau, kaip tu Pasiklydes, bet nesu buvÄ™s vienas virÅ¡ 5 metų...esu buvÄ™s vienas tik du metus be mergos ir be sekso, tai žinok stogas taip pavažiavo, kad darbe (tada dar buvau samdomas darbuotojas) visas moteriÅ¡kos lyties koleges kviesdavau Äia pat pasidulkinti, be jokių ten subtilių užuominų. Ir dar nesuprasdavau, kodÄ—l į mane taip kreivai visi žiÅ«ri smile
Nežinau, aÅ¡ geriau nurysiu nuoskaudÄ…, bet mainais gausiu tipo socialinį statusÄ… (nu tipo kad ne vieniÅ¡ius) gausiu papist (nes man kasdien norisi, neįsivaizduoju kaip galima be to gyvent) gausiu pabendrauti (nors nekenÄiu bendravimo, per visÄ… ilgÄ… dienÄ… kartais iÅ¡siilgstu bendravimo) ir t.t. ir t.t.  ÄŒia kaip sakoma - barteriniai mainai, kiekvienas pasiima savo naudÄ… big_smile

Neprisijungęs

#1072 2015-07-20 18:54:50

Viktorija
Senbuvis
Registravosi: 2013-05-24
Žinutės: 176

Pasiklydes rašė:

Bebras rašė:

Nu tau gal sunkiau, Pasiklydes kai šaibų nėr...

Jei kas paklaustų iÅ¡ kur gavau pinigų gÄ—rimui ir pasakyÄiau sažiningai - nepatikÄ—tų niekas. Nei paÅ¡alpa, nei pensija,  nei darbo užmokestis, nei autoriniai, nei biuletenis... PrasidÄ—tu tuojaus pat, kad iÅ¡sigalvoji, "skiedi", mus už durnius laikai?, susapnavai, tau gal haliucinacijos? ir pan. Å iaip aÅ¡ apie toki dalyka kartais pasvajodavau kai labai labai reikdavo iÅ¡gerti ir visai nulis banko saskaitoje.. Ot svajodavau, va ateis gal diena kai atsidarau elektroninÄ™ bankininkystÄ™, arba va idedu kortelÄ™ i bankomata ir ten... Nežinia iÅ¡ kur pinigai! Su tokiu skirtumu kad bankomate nÄ—ra INFO iÅ¡ kur ivyko pervedimas, o banko sistemoje internetu tu matai viska "kaip ant delno", kas kur kaip. smile  Dar dabar pora kartu pasižiÅ«rÄ—jau opcija - 2015-07-20  Lėšų įskaitymas, nium fantastika! big_smile

Na, tai Å¡aunu smile, tik nesakyk, kad pinigų gavai iÅ¡ kokios mokesÄius administruojanÄios valdiÅ¡kos kontoros (SODROS, VMI), nes man irgi kartÄ… yra taip nutikÄ™. Atgavau ženkliai didesnÄ™ sumÄ…, nei tikÄ—jausi. Galvoju, ai taip ir turi bÅ«ti roll, bet ne, po to sekÄ— l. nemalonus praneÅ¡imas, tada pusdienis kabÄ—jimo ant laido (telefono), o tada pinigų pervedimas atgal, sumokÄ—jus bankui komisinį mokestį smile. Streso daug, naudos mažai, bet valstybÄ™ gerbiu, nes ir ten dirba žmonÄ—s. Na, gal atimtas buvo tik tikÄ—jimas KalÄ—dų stebuklais, bet nuoÅ¡irdžiai tikiuosi, kad taip tau nenutiks, o jei nutiktų, raÅ¡yk, pakonsultuosiu, nes be asmens sutikimo nieko padaryti jie negali;)

Neprisijungęs

#1073 2015-07-20 19:00:24

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

<...>Save laužysiu minkysiu iki tokio lygio, kad penktoji pasakys sorry Bebriuk, bet man reikia normalaus vyro, o ne psicho...

Ai tarp kitko, ta penktoji Äia nepreseniausiai taip ir pasakÄ— - "jei paauglystÄ—j tipo bÅ«Äiau afygenai ieÅ¡kojus, tai bÅ«Äiau senai normalų susiradus"...nu tada paklausiau - o tai kÄ… aÅ¡ tipo, blin nenormaslus? Tai sako tu tik toks pusiau...Blin, bÅ«Äiau save gerbiantis normaslus diedas tai po tokios frazÄ—s pasiųsÄiqau nach.. Nu o dabar tai kÄ…...teko nuryti pažeminimÄ…...

Neprisijungęs

#1074 2015-07-20 19:32:14

Pasiklydes
Senbuvis

Viktorija rašė:

tik nesakyk, kad pinigų gavai iÅ¡ kokios mokesÄius administruojanÄios valdiÅ¡kos kontoros (SODROS, VMI), nes man irgi kartÄ… yra taip nutikÄ™.

SODROS, Utenos Skyriaus big_smile Ir suma padori, ne 10 ir ne 20 ar 30 euru. Visus pragersiu kaip Dieva myliu, lai biurokratai paskui parinasi... smile

Neprisijungęs

#1075 2015-07-20 19:36:10

Pasiklydes
Senbuvis

Bebras rašė:

Tai sako tu tik toks pusiau...Nu o dabar tai ką... teko nuryti pažeminimą...

Man atrodo nieko ir nesakysiu... ÄŒia skaitosi kompromisas. AÅ¡ turÄ—jau antra pusÄ™ kuri sako plika basa nueis i pasaulio kraÅ¡ta dÄ—l manes kaip mane myli. Nenuejo net iki Maximos (50 metru kieme) kad pachmielo man atneÅ¡ti, pats Å¡liaužiau... Man tokiu nereikia ir taÅ¡kas. Sekso galima gauti ir kitur, Äia ne esmÄ—.

Neprisijungęs

Forumo apaÄia