VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 16m. | 5mėn. | 19d. |
Veronika rašė:
Vikii rašė:
Sveiki,o kur patartumete kreiptis?As irgi noreciau su tuo kovoti savarankiskai,su jusu pagalba gal but...
Labai noriu atsikratyti sio bjauraus iprocio ir buti normalia moterimi...
Man neužteko vien forumo. AA netiko. Tada, taip jau susidėliojo aplinkybės, kad "atsirado" priklausomybių psichologė ir Neuromedos klubas. Grupėj klausai, kaip kitiems sekasi, kaip jie tvarkosi, dėl ko parkrinta, kas palaiko sunkiomis minutėmis. Taip ir dėliojasi patirtis - kaip dėlionė. Buvo nelengva pradžioj - bet tikrai verta. Dabar jau išsiplėtė draugų ir pažįstamų ratas, kuriems sunkiu metu galiu ir paskambinti. Bet jeigu atsitiktų taip, kad suspaustų juodai ir negalėtų nieks iš savų man padėti, yra juk internete AA telefono numeris. Skambinčiau ir ten.
Kai šmėkla pakelia sparnus - svarbu laiku tai atpažinti...
Kuo skiriasi Neuromedos klubas nuo AA?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 15d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 2d. |
Pumputis rašė:
Veronika rašė:
Vikii rašė:
Sveiki,o kur patartumete kreiptis?As irgi noreciau su tuo kovoti savarankiskai,su jusu pagalba gal but...
Labai noriu atsikratyti sio bjauraus iprocio ir buti normalia moterimi...
Man neužteko vien forumo. AA netiko. Tada, taip jau susidėliojo aplinkybės, kad "atsirado" priklausomybių psichologė ir Neuromedos klubas. Grupėj klausai, kaip kitiems sekasi, kaip jie tvarkosi, dėl ko parkrinta, kas palaiko sunkiomis minutėmis. Taip ir dėliojasi patirtis - kaip dėlionė. Buvo nelengva pradžioj - bet tikrai verta. Dabar jau išsiplėtė draugų ir pažįstamų ratas, kuriems sunkiu metu galiu ir paskambinti. Bet jeigu atsitiktų taip, kad suspaustų juodai ir negalėtų nieks iš savų man padėti, yra juk internete AA telefono numeris. Skambinčiau ir ten.
Kai šmėkla pakelia sparnus - svarbu laiku tai atpažinti...Kuo skiriasi Neuromedos klubas nuo AA?
Gali apsilankyti, skirtumus pats įžvelgsi.
Neprisijungęs
Man AA taip pat netiko..Bet tiko Ąžuolyno klinika, psichikos dienos centras Utenoje, psichoterapeutė 5 metų bėgyje (kartą neišleido manęs neblaivios vienos namo), ir... Veronika "būk blaivus"portale...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 24d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 23d. |
Iškaimo rašė:
Man AA taip pat netiko..Bet tiko Ąžuolyno klinika, psichikos dienos centras Utenoje, psichoterapeutė 5 metų bėgyje (kartą neišleido manęs neblaivios vienos namo), ir... Veronika "būk blaivus"portale...
Veronika šaunuolė-ir užjaus, ir patars, ir pajuokaus...smagu, kad tu čia (aišku geriau neturėt šios bendros problemos ir apie tokį kaip Būk blaivus nieko nežinoti )
Neprisijungęs
Visi mes čia šaunuoliai, fainuoliai
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Visi mes čia šaunuoliai, fainuoliai
Tikra tiesa. vat dar už ka išgerti jei būtų...
Neprisijungęs
Kas gerti prisideda...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Kas gerti prisideda...
Pageriam arbatos su pirožku
Neprisijungęs
rekia gerti alaus...
Neprisijungęs
Visus namus aukštyn kojomis apverčiau gal dar kur alaus bonkė užkišta, bet nieko neradau, taip norisi ikalti jau iš ryto kad nėr kur dėtis...
Neprisijungęs
Pagaliau baigėsi tas košmariškas savaitgalis, viskas buvo "sukalta" čystai, vien tušti alaus 7,5 stiprumo bambaliai... reikia tempti juos lauk, na tipo aš gi rūšiuoju kai prasitrezvinu kur plastmasė, kur stiklas, kur popierius, na atskirai.... Viduje tarsi kažkas palengvėjo, čia panašiai kai reikia gyvenime laukti kokio svarbaus egzamino ir nerimas daug baisesnis už patį egzą, net nesvarbu koki ten pažymį gausi... Lygiai ir čia tas pats, prisigėrimas nebuvo toks baisus savaitgali kaip suvokimas kad jis neišvengiamai artėja. O dabar belieka čiuchintis su arbatos puodu, sujauktu kambariu, reikia skalbtis tvarkytis nes ta smarvė ir vaizdas tai žudyte žudo, nežinau kaip ten kiti gali sau ramiai drybsoti pachmielni kai aplink jovalas ir ta žudanti alaus, prakaito, vėmalo ir tabako smarvė.... Jau net nakti nesimiegojo pykino galvojau blemba lipsiu lauk iš lovos ir reikia tvarkytis, kur tau čia ka naktį bepradėsi, pažėjau i laikrodi 2 val. nakties, drybt i lova atgal su drabužiais su viskuom... Nafyg tuos tvarkymus... Ryte. Iš pradžiu pačiam po dušu palysti, o dabar jau kitas reikalas...
Neprisijungęs
Nesupratau, Pasiklydęs. Juk visą savaitgali svaigai, kad neturi iš ko gert. O čia še tau-ir apsivėmęs, ir smirdi...
Neprisijungęs
Iškapsčiau 10 euru iš paskutiniųjų, o ten jau kaip sakant, vienas du trys ir pirmyn non stop! Gerai kad baigėsi ir pinigai ir sveikata ir ramu dabar...
Neprisijungęs
Blemba. Nustok erzint. Nesi tu lakūdra, kaip dedies. Meluoji, ir paskui pamiršti ko primelavai :-P
Neprisijungęs
Ot tai čia daug pastangų reikia kad pragerti 10 eurų, akimirksniu suėjo, 2 vizitai i parduotuvę alaus ir viskas... Optima linija ir Šnekorių kaip sakant iš apatinės alaus lentynos Maximoje kur labai tas krovėjas kur krauna keikia pastoviai, nu sako pyyypec, tik pridedu ir nėra, prikraunu ir nėra... Bet sakau pala pala, mastau stovint pagėręs, bet juk Optima linija 7.5 laipsnių va puse paletės stovi visai netoliese, kam dabar lankstytis ir imti grabalioti ten iš galo, čia gali imti kiek širdis geidžia, man tai sakau Šnekorių truputi skanesnis kažkaip, nors ant "pabaigos" vakar jau didelio skirtumo nebejaučiau... Ufff, gerai kad pinigai turi savybę pasibaigti...
Neprisijungęs
Pragerti 10 eurų tai čia kaip du pirštus apmyžt. Pora fleškučių trauktinės + kola. Štai jums ir dešimt eurų...
Pagaliau atėjo ilgai lauktas pirmadienis, o tai jau stogas buvo bepradedąs važiuot. Ant stalo stovi stiklinaitė su mano jau pamėgtu kokteiliu. Tik dabar pradėjau gert, nes ilgai atsigaudinėjau iš ryto. Bet skrandį išlaikiau tuščią iki pat dabar. Nu o dabar kaip kalsiu, kaip gersiu šiandien ant tuščio skrandžio, dėjau skersą, štai taip!
Neprisijungęs
Priminei kaip vakar ant tuščio skrandžio litriuka stipraus alaus sugalvojau "susiversti"... Atidaręs aš truputi palaikau kad nugaruotu "gazas" na ir i sveikatėlę, supliumpinau sau per 10-15 minučiu kažkur ir sėdžiu prie kompo, kažkas viduje negerai, jaučiu kažkas makaluojasi viduje... Ir tik paskutinė mintis, ar dabar reikia pulti i dešinę, nes 5 žingsniai atidarytas balkonas ar pulti i kairę, nes tiek pat atstumas iki vonios... Ir paskutinė akimirka mintis, achtung! Tik ne ant kompo klaviatūros! Už fotelio toks fontanas rudos spalvos pirma banga!.... Pala pala, ramiai, visi ramiai... Antra banga! Na bus nebus daugiau?... Trečia... Sėdžiu galvoju, o čia įdomu spėjo per smegenis trenkti laipsniai ar nesuspėjo... Ant tuščio nelabai pagersi.
Neprisijungęs
Tame yra tiesos, po tokių pjankių organizmui chu**viausia būna. Retai vemiu nuo alkoholio, turbūt jau išnyko vėmimo refleksas. Paauglystėj dažnai vemdavau, būdavo dienų kai kambarys totaliai suvemtas - sofa, kilimas, baldai, konspektai... Dabartyje kai po stiprios pjankės atsigaudinėjant atrodo, kad tuoj numesiu šliauką, tai nefyga nesigauna. Įsikišu pirštą į gerklę, dirbtinai susikeliu refleksą, bet vemt nevemiu, tik padžiaukčioju. Nežinau, man ant tuščio gerai trenkia. Tik žinau, kad bus labai chrenovai visą dieną po tokio gėrimo. Bet man pofig, blin tiek laukiau kol galėsiu normaliai prisigerti...nu ne tiek ir daug laukiau, tik dvi dienas, bet tos dvi dienos slinko kaip amžinybė.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
nu ne tiek ir daug laukiau, tik dvi dienas, bet tos dvi dienos slinko kaip amžinybė...
Užtat kaip šiandien lėtai po nemigo nakties slenka laikas, blemba jau atrodė lyg ir vakaras kol i telefona nepasižiūrėjau, labai lėtai slenka ir kuom čia užsiimti dabar... Kiek filmų buvau savaitgalį atsisiuntęs, pasileidžiu jau pradžia atsikemšu alaus, atrodo isitaisau patogiai, tamsi plionkė, atsimerkiu filmas jau pasibaigęs... Gerai, tada sekantis kažkoks nematytas, vėl stipraus alaus, vėl atsimerkiu jau filmas pasibaiginėja raidės jau važiuoja per ekrana...
Neprisijungęs
Gerai čia pasikalbėjo du pijokai portale "buk blaivus". Jus nuostabūs, berniukai :-P
A tu, Bebre, tai išvis randi ką gert - likerį. Kaip boba kokia
Neprisijungęs
Aš tai saldžių gėrimų tai nelabai, apskritai nemėgstu matyt saldumynų, tai likeriai man kažkaip fėėė... nebent jau nieko kito nebelikę daugiau ką gerti...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Gerai čia pasikalbėjo du pijokai portale "buk blaivus". Jus nuostabūs, berniukai :-P
A tu, Bebre, tai išvis randi ką gert - likerį. Kaip boba kokia![]()
Jau tu tai tipo ne pijokė, čia prieš kelias dienas tipo žudeisi prisigėrus ir visą forumą ant kojų buvai pastačius be reikalo.
Klausyk ponička, kokiame poste aš rašiau, kad geriu likerį. Gal tu pirmiausia regėjimą pasitikrink prieš skaitydama postus. Likeris nuo trauktinės gal skiriasi. Ir aplamai, koks skirtumas, ką aš geriu, ar likerį, ar alų, ar trauktinę. Nuo kada alkoholiniai gėrimai skirstomi pagal lytis?
Aš suprantu, kad tavo najiezdas buvo tipo bajeris. Nesiparink, aš turiu humoro jausmą. Bet yra juokingi bajeriai ir yra lievi bajeriai. Lievi bajeriai yra nejuokingi ir mane erzina. Tavasis buvo lievas.
Neprisijungęs
Neturi tu humoro jausmo visai :-P Bebriuk
Tikrai rašiau juokaudama. Žinoma, kad esu pijokė, nes jei tokia nebūčiau, tai sėdėčiau supermama.lt
O žudytis man visada norisi, tik turbūt dar nepribrendau iki visiško out'o.
Ale ir piktas tu :-P
Neprisijungęs
Turiu aš tą humoro jausmą. Kur čia nebūsi piktas kai šios dienos alkoholio dozė jau senų senovėj baigėsi. Norisi dar įkalt, bet reikia namo važiuot. O namie priežiūra. Namai pragarai, bet be namų irgi negerai. Štai taip
Neprisijungęs
Tai aš prieš ta namų priežiūra "ipieščiau" bekeliaujant namo ir kas ten man ką pasakytų, apskritai kokie čia tada namai, kad aš ten negaliu 100 gramų padaryti...
Neprisijungęs