VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Tara, aš tą, kaip vadini „aukštesnį lygį“ jau beveik prieš dešimtmetį buvau pasiekęs. Tada dar turėjau net du (!) darbus ir mano „degtinimasis“ buvo tik vakarais. Greitai tokio tempo nepavežiau. Pradžioj išmetė iš pirmo darbo, praėjus keliems metams ir iš antro. O šiaip tai tie darbai trukdė gerti. Vėliau, kaip tu sakai, pildavau tam, kad nebūtų simptomatikos – dozės tęsdavosi per visą dieną. Kaip aš vadinu „palaikydavau formą“ Visą dieną tam tikras girtumas, bet būtent toks, kad eitų funkcionuoti. Vėliau sveikata nebepavežė ir dabar jau gėrimas man tapo prabanga. Išgeriu ir po to visą dieną gaivalėjuosi. O dabar į „aukštesnį lygį“ iš naujo pereinu, nes per blaivybės laikotarpį turbūt sumažėjo kepenų fermentai. Jau bus 2 mėn kai esu atkrytyje. Pradžioje buvo gira, po to alus, dabar trauktinė su kola, vėliau jei tęsis atkrytis, bus gryna degtinė. Tas šimtus kartų pereita.
Neprisijungęs
Labai tave suprantu, turbūt niekuo negaliu padėti labai sveikatą suvarysi jeigu pereisi prie degtinės
Pats viską puikiai supranti apie daugiadienų pasekmes, galiu tau tik palinkėti, kad kaip nors užrištum.
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Dar man neduoda ramybės klausimas toks - jei alus kainuoja 37 centus, tai iš ko jis pagamintas ir kokia turėtų būti savikaina
.
Pigiausia skardine 5 laipsniu alaus perku kai jau beveik nebelieka pinigų Maximoje, 36 euro centus kainuoja (dažnai jis bÅ«na iÅ¡pirktas jau iÅ¡ pat ryto), pilnas dar balkonas primÄ—tytas tuÅ¡Äiu reikÄ—s kada visas iÅ¡mesti, o jei litriukas stipraus 7,5 laipsniu alaus plastikinis reikalingas kad "nusitaÅ¡yti" konkreÄiau einu kitur, turiu Å¡alia namų tokia pardÄ™ knaipÄ™ kur kainuoja pigiausias 75 euro centus, pigiau niekur neteko matyti... O kas ten turi bÅ«ti tokio brangaus toje savikainoje? Vanduo? Salyklas? MielÄ—s? Ar manai labai brangu angliarÅ«gÅ¡ties privaryti kad putotų labiau?? Visa esmÄ— yra PVM mokestis 21 proc. ir Alkoholio akcizas kurį nuolat didina ir jau Å¡ito tai neiÅ¡vengsi, plius Å¡ioks toks be abejo mažmeninis antkainis, o pati savikaina ten kokia 10-20 centų už litrÄ…, tad gerti alų tikrai labai pigiai iÅ¡eina..
Neprisijungęs
Nu kÄ… raÅ¡om dienoraÅ¡tį toliau. Vakar neblogai palapnojau trauktinÄ—s, tai tik dabar atsigavau. Reiktų pachmielÄ… padaryti, nes rankos tarta. O dar kokia baimÄ—, nerimas ima be jokios priežasties. Gal kokių raminamųjų įkalt ar kažko. Teks prakentÄ—ti, atsibodo tie girtuokliavimai. Nežinau kokias rožines perspektyvas reikia turÄ—ti ir kokiÄ… begalinÄ™ motyvacijÄ…, kad metai iÅ¡ metų negerti. Už ko Äia užsikabinti, kai realių vilÄių gyventi normalų gyvenimÄ… lyg ir nÄ—ra...
Neprisijungęs
Tavo atveju dar matai tie girtuokliavimai tarsi atsibodo, o aš laukiu nesulaukiu finansavimo, kad dėti kaip reikiant lakti, jau kelinta diena kaip nesavas blyn...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Tavo atveju dar matai tie girtuokliavimai tarsi atsibodo, o aš laukiu nesulaukiu finansavimo, kad dėti kaip reikiant lakti, jau kelinta diena kaip nesavas blyn...
Paskolinsiu, jei taip labai blogai...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Paskolinsiu, jei taip labai blogai...
Kad tų skolų ir taip jau per akis, palauksiu nedaug manau teliko, jei ne Å¡ia savaitÄ™, tai kita tikrai perves, o tada jau ojei... ReikÄ—s paslÄ—pti visus dokumentus telefonus, kad nepamesÄiau nepradanginÄiau... Tada toks milžiniÅ¡kas pirminis užsipirkimas ir Pirmyn!..
Neprisijungęs
Kas galit padekit, nenoriu kreiptis niekur bent kolkas,bet nebegaliu vel prisidirbau. kas negeriat daugiau laiko gal padekit,einu nusiperku ir fsio, padekit, egle jei uzplus siplumo akimirka, galiu tau paskambinti, veronika gelbek mane, troja hepl, nezinau kuo griebtis jus mano viltis
Neprisijungęs
kuo galiu padÄ—ti? padÄ—Äiau.
Neprisijungęs
Jei jau nusprendei Liepa gerti tai ir gersi ir niekur nedingsi, Äia patikrintas ir akivaizdus faktas.. Susilaikymas ir nuolatinÄ— ta kontrolÄ— ir savÄ™s varžymas sukels tik neregÄ—to mÄ…sto įtampa ir pyktį, o tada bÄ—gte iki pardÄ—s ko stipresnio...
Neprisijungęs
nezinau kur kreiptis duok mob nr pakalbet
Neprisijungęs
mob nr. negaliu duoti, nes nenoriu viešumos. Pabandyk nebegerti ir eiti miegoti.
Neprisijungęs
Visada buvau stipri ir busiu,bet paslydau,atsikelsiu ir eisiu toliau,nes turiu del ko,bet dabar esu silpna ir noriu,kad padetu kazkas is aplinkiniu tokiu pat esanciu,nes ir mano puses gerianciu ir jiems padesenciu nelabai yra. Bet as noriu bet kokios pagalbos
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 11d. |
kuku Liepa, kur tu,kaip tu, kas nutiko?
Neprisijungęs
pabandyk šiandien nebegerti, pakentėti iki ryto.
Neprisijungęs
susimoviau egle, kaaaaaaaaaaaaaaaaaa daryt?gelbekit
Neprisijungęs
Kazkas sake reikalingi sos migtukai ir kur kreiptis kas pades?ka?
Neprisijungęs
nežinau ar tai tau suveiks, bet aÅ¡ esu taip dariusi, kai užmyniau ant kamsÄio. Mano draugas, vyresnis už mane visa galva, tikras žvejys, matÄ™s Å¡ilto ir Å¡alto,žmogus stovÄ—jÄ™s už nugaros, kol slidinÄ—jau man paskambino sureagavÄ™s į mano pagalbos praÅ¡ymÄ… ir sako taip: užsikemÅ¡i nosį, užsimerki ir pili visÄ… alko į kriauklÄ™...iÅ¡pyliau..tada eini į dušą pastovi, grįžti, užsikaiti kavos ir pakalbam..
Neprisijungęs
teisingi Egles žodžiai, taip ir daryk Liepa
Neprisijungęs
jei reiks pagalbos iÅ¡pilant lauk alko Liepa, aÅ¡ pabÅ«siu kitoj ragelio pusÄ—j. Labai užjauÄiu tave, bet panika Äia neiÅ¡gelbÄ—s, turi apsisprÄ™sti ar pili lauk ar vidun..pati, o palaikymas iÅ¡ manÄ™s Å¡imtas procentų, kad ir kÄ… Å¡iandien benusprÄ™stum.
Neprisijungęs
ziūriu forume nelabai kas gali padėti, pasikalbėti yra daug geriau nei rašinėtis,bet jei iš jūsų niekas negali tai gal net ten pataikiau,na ka darysi.
Neprisijungęs
kas darosi Liepa,mažute, palikau tau tel asmeninėj žinutėj. Call me
Neprisijungęs
egle, padÄ—k Liepai jei gali duoti savo tel.nr.
Neprisijungęs
o tau jau pariuke prisigėrusiai forumietei tai anei krust padėti nei piršto pajudinti negali, matai telefono numerio duoti gaila, ot egoistė išverstaskūrė... kad pati užgertum ir tau niekas nieko, ot tada sužinotum...
Neprisijungęs
Liepa, mažute, nedink, paskambink šiandien, ryt, poryt..tai alkoholis, ką tu manei..
Neprisijungęs