VšД "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#3551 2015-07-07 22:28:16

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  5mėn.  21d. 

Re: Paplepėkim...

Veronika rašė:

Egle rašė:

Veronika tu mano įkvėpimas

Manau atvirkščiai wink

gal po sausaunį ?
https://www.google.lt/maps/@55.706243,2 … 56!6m1!1e1

“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

2015-07-07 22:28:16

Google

#3552 2015-07-07 22:31:22

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  4mėn.  16d. 
Nerūkau  0m.  5mėn.  3d. 

Egle rašė:

Veronika rašė:

Egle rašė:

Veronika tu mano įkvėpimas

Manau atvirkščiai wink

gal po sausaunį ?
https://www.google.lt/maps/@55.706243,2 … 56!6m1!1e1

Architektūra mane veža smile Ypač Mažosios Lietuvos. Čia sausainis su šokoladine glazūra smile

Neprisijungęs

#3553 2015-07-07 22:33:37

Egle
Senbuvis

tada einam svajot ir svaičiot

Neprisijungęs

#3554 2015-07-07 22:35:27

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  5mėn.  3d. 

Egle rašė:

tada einam svajot ir svaičiot

Šilta vonia, knyga ir svajonė smile Mmmm, kas geriau galėtų būt?

Neprisijungęs

#3555 2015-07-07 22:35:27

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  8mėn.  5d. 

Veronika rašė:

Iškaimo rašė:

lol
Taip taip, seniau šunys visai kitokie būdavo. Dabartiniai tai tokie apsimetėliai. Ėst bet ko nepaduosi, reikia gamint atskirus patiekalus, ir dar padažu užpilt (geriausia tai aliejus iš šprotų dėžutės), miega tik lovose ir urzgia, kai bandai naktį pastumt. Dar gerai, kad išmaniojo telefono neprašo nupirkt, kad galėtų su kaimynų Murzium facebooke susirašinėt. Žodžiu siaubas, kas darosi hmm

lol
Pas mane katė... ne prastesnė išpuikėlė smile

Pas mane dvi katės. Viena kilminga, kita priglaustinukė. Viena ryža, kita juoda, kaip velniukas. Nu bet mandagios, supratingos, negaliu skųstis. Labai fainas stereo murkimo efektas, kai sėdi viena iš vienos pusės, kita – iš kitos ir murkia abi, kaip traktoriai. Jei kuri nustoja, tai pamurkini ir vėl – duetas big_smile

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#3556 2015-07-08 00:27:05

Bebras
Senbuvis
Registravosi: 2015-06-17
Žinutės: 794

Skaitau ir pavydas suėmė. Gerai gyvenat, turit ir šunis, ir katinus ir mašinas, darbus, vyrus, žmonas, meilužius, draugus ir t.t. Turbūt ir krūvas atžalų turit. Sveiki, normalūs žmonės. O tai kaip Jūsų gyvenimą buvo paveikęs alkoholis?  Manau, yra keturi pagrindiniai gyvenimo ramsčiai - sveikata, darbas, šeima, draugai. Jei alkoholis neigiamai nepaveikė anei vieno iš šių ramsčių, tada esat tik šiaip pageriantys.

Neprisijungęs

#3557 2015-07-08 06:35:46

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  5mėn.  3d. 

Bebras rašė:

Skaitau ir pavydas suėmė. Gerai gyvenat, turit ir šunis, ir katinus ir mašinas, darbus, vyrus, žmonas, meilužius, draugus ir t.t. Turbūt ir krūvas atžalų turit. Sveiki, normalūs žmonės. O tai kaip Jūsų gyvenimą buvo paveikęs alkoholis?  Manau, yra keturi pagrindiniai gyvenimo ramsčiai - sveikata, darbas, šeima, draugai. Jei alkoholis neigiamai nepaveikė anei vieno iš šių ramsčių, tada esat tik šiaip pageriantys.

Bebre, kiekvienam savas dugnas smile Pirmiausiai - tai savęs netenki, paskui vaikus skaudini, sveikata irgi pamažu eina šaibom, draugai... su jais kartu negėriau, gėriau viena. Man užteko vien minties, kad viskas kybo ant plauko, ir greit ateis ta diena, kai neteksiu visko...

Neprisijungęs

#3558 2015-07-08 08:20:34

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  9mėn.  17d. 

Parašei, Veronika, tartum aš pati būčiau rašiusi. Velnias, koks vis dėlto yra alkoholinis štampas: skaudini  save, griauni ką sukūrei, geri vienas , nes tau blogai, etc. sad

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#3559 2015-07-08 08:32:15

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  9mėn.  17d. 

Bebras rašė:

Iki kažkokios ribos būname ir sveiki, ir normalūs, ir visko turime, o po to kažkas viduje nutrūksta ir ... bac... Bet gyvuliukai, tai jėga! Jie "negriaužia" ir nepriekaištauja. smile

Klausyk, Bebre, o kodėl tau neįsigijus katinuko? Bebras ir Katinas! Gal visai ir neblogai būtų? Lauktų tavęs, mylėtų smile Pati turiu katiną - negaliu atsidžiaugti smile

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#3560 2015-07-08 08:52:15

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  8mėn.  21d. 

Bebras rašė:

Parašei teisingai , išbraukiam (čia pagal mane ) darbą dirbt kitam net girtam man netik nervas , bet daugiau siustas imdavo, toliau meilužes esu tradicinės šeimos šalininkas. Šiaip daugumo kai rašau tik apie save ir mano nuomone .
Kaip mano gyvenima buvo paveikęs alkoholis? O labai paprastai , ūkis važiavo stačiai žemyn , šeima ant skyrybų slenksčio, dienos be alaus ar degtinės stiklinės nė negalvok pradėt , niekas nenori su tavim bendraut , tik tie kurie po šei dienai stovi prie parduotuvės , per šventes ar balius esi pajaco vaidmenį. Paskutiniu metu per balius viena ir girdėdavau "na išgerk ir prajuokink  mus".Rimti baliai ir vestuvės net nesvajok niekas nekvies , giminaičiams reikalingas buvau tik kaip sponcorius per baliukus. Galėčiau vardinti ir vardinti, priedo dar sveikata važiavo žemyn , tabletės vos ne saujom.
Dabar dabar kuriu gyvenima apie kurį tik svajojau. Ir galiu pasakyt atvirai , viskas yra įmanoma , reikia tik noro. Turiu klestintį ir besipliačiantį ūkį , turiu labai gerų draugų įdomių pašnekovų, gaunu pakvietimų sudalyvaut įvairuos renginiuose. Buve draugai taip ir liko prie pardės bendarujam , tik dabar aš jau kaip darbdavys , o giminaičiai jei jie žiūri į žmogų per butelio prizme , tai ko jie verti , pas mane durys visad atvertos , nenori nereikia. Bebre viskas yra įmanoma.

Neprisijungęs

#3561 2015-07-08 08:58:17

Saule
Narys
Registravosi: 2015-06-08
Žinutės: 23

Blaivus  10m.  2mėn.  18d. 

Teisingai Veronika sako, kad kiekvienam savas dugnas. Bebre, kaip suprantu, turi namus, dirbi kažkokius darbus, tai turbūt to, kuris gyvena prie konteinerio, požiūriu, esi tik šiaip pageriantis wink O atsakant į tavo klausimą, tai sveikatos nespėjau visiškai susidirbti, bet turiu viršsvorio, cholesterolis ir cukrus ties viršutine riba, fizinė ištvermė nulinė, problemos su širdimi. Tikiuosi, kad tai dar pataisoma ar bent kontroliuojama. Darbą porą kartų buvau praradusi dėl alkoholio. Dabartiniai finansai - nemenkos skolos, kurias, jei negersiu, mokėsiu kelis metus. Savo šeimos nesukūriau, nes kol gėriau, su manim būtų gyvenęs nebent toks pat geriantis žmogus, o tai man buvo nepriimtina. Atrodo kaip dvigubi standartai, ar ne? smile Matyt dar turėjau slaptos vilties išsikapstyti iš to liūno ir nenorėjau, kad kas nors jame laikytų. Draugų nepraradau, nes gerdavau viena, o nenorėjimą bendrauti su jais paaiškindavau nebūtais dalykais, bet manau, kad ilgainiui arba jiems būtų atsibodęs toks mano elgesys ir ryšiai būtų atšalę, arba būtų išsiaiškinę problemą. Apskritai, paskutiniu metu jaučiau, kad degraduoju kaip asmenybė - niekas nebedomino, nieko nenorėjau, o jei kas ir sudomindavo, tai neturėdavau jėgų/pinigų/laiko įvykdyti. Tas žiauriai kerta per socialinius santykius, o jų trūkumas kerta per smegenis, tai ir belieka sėdėti užsidarius su buteliu.

Off-topic: berašydama apie šeimą prisiminiau vieną nutikimą. Netoli namų atsidarė alaus pilstykla, tai vienu metu ten kasdien užsipirkdavau porą litrų alaus. Kartais du kartus per dieną. Kol vieną kartą pardavėjas paklausė - čia jūsų vyras tiek geria ar jūs? Baisiai supykau ir ten nebėjau. Pirkau kitur big_smile

Neprisijungęs

#3562 2015-07-08 15:20:49

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Bebre, vyrai, vaikai, meilužiai, draugai, katinai ir šunys - iš tų laikų, kai negerdavom. Bent jau man taip. Dabar viskas po truputi byra - sveikata, vyras nervina, meilužis paliko, katė paseno, o šuo... turėjo išgelbėt visa tai... taip naiviai tikėjausi, kaip mažas vaikas....

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#3563 2015-07-08 18:36:43

Bebras
Senbuvis

Geras "fydbekas" gavosi. Ačiū už išsamius atsakymus. Ką aš galiu pasakyt - jei atvirai, pavydžiu žmonėms visai ne šunų, katinų, vyrų, žmonų, draugų, karjeros ar pinigų. Tai veikiau pasekmės nei priežastys. Aš jiems pavydžiu pirmiausia noro gyvent, sugebėjimo bendrauti, užmegzti santykius, palaikyti ryšius. Pavydžiu susidomėjimo viskuom. Su tokiom savybėm ir šeimą sukursi ir draugų susirasi ir karjerą padarysi nepaisant to, ar esi alkoholikas ar ne.
Man labai įstrigo šie žodžiai:

Saule rašė:

Apskritai, paskutiniu metu jaučiau, kad degraduoju kaip asmenybė - niekas nebedomino, nieko nenorėjau, o jei kas ir sudomindavo, tai neturėdavau jėgų/pinigų/laiko įvykdyti. Tas žiauriai kerta per socialinius santykius, o jų trūkumas kerta per smegenis, tai ir belieka sėdėti užsidarius su buteliu.

Tai galėtų būti parašyta ant mano antkapio ar vizitinės kortelės. Bėda tame, kad toks buvau beveik visada. Gal tik prieš pradedant alkoholiko "karjerą" tų interesų buvo šiek tiek daugiau. Tas "šiek tiek" - pavadinkime tai "statistiškai nereikšmingas dydis" Čia buvo toks laikotarpis kai buvau blaivus gan ilgą laiką, kaip man. Sakykim rekordas beveik metai blaivybės. Tai būnant blaivam mano, kaip Saule rašo "nenoras nieko daryti" sustiprėjo triskart. Dienų dienas šūdą maldavau. Čia sutrikusi psichika kiša koją. Aš taip nenoriu apie tą sutrikusią psichiką rašyti, net vemt verčia, bet deja tokia realybė. Šiuo metu manau, turiu tik kelis blogus pasirinkimus: 1. Negerti ir likti psichiškai neįgaliu, kiauras dienas gulinčiu lovoje ar spoksančiu į vieną tašką. 2. Gerti ir susivaryti dar likusius sveikatos likučius, bet bent minimaliai funkcionuoti - t.y. nudirbti elementarius darbus. 3. Užsitorčinti neuroleptikais ir dėl jų šalutinio poveikio miegoti "niolika" val. per parą, o atsibudus būti apdujęs arba durnai šypsotis ir nedirbti visai, nefunkcionuoti. Dar yra ir ketvirtas variantas - nusižudyti, bet čia jau visai kraštutinis.

Neprisijungęs

#3564 2015-07-08 19:54:24

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Bebras rašė:

Šiuo metu manau, turiu tik kelis blogus pasirinkimus: 1. Negerti ir likti psichiškai neįgaliu, kiauras dienas gulinčiu lovoje ar spoksančiu į vieną tašką. 2. Gerti ir susivaryti dar likusius sveikatos likučius, bet bent minimaliai funkcionuoti - t.y. nudirbti elementarius darbus. 3. Užsitorčinti neuroleptikais ir dėl jų šalutinio poveikio miegoti "niolika" val. per parą, o atsibudus būti apdujęs arba durnai šypsotis ir nedirbti visai, nefunkcionuoti. Dar yra ir ketvirtas variantas - nusižudyti, bet čia jau visai kraštutinis.

Absoliuti dauguma mano pažystamų su tokiomis bėdomis tiek iš pirmo tiek iš antro pasirinkimo tik deja jau priverstinai psichiatrų pajėgomis ir su artimųjų prievarta buvo irėminti i trečia pasirinkimą... Finalas jų visų dabar toks, nei vienas oficialiai nedirba, nes tiesiog ir dirbti normaliai nieko jau nieko nebesugeba, gauna neigalumo pašalpas po 180 eurų kažkur per mėnesį, miega po 14-16 valandų ir tai atsikelia beveik vien todėl kad nori pamyžti ir parūkyti... o toliau vėl sminga. Jei nevartoja vaistų, vengia injekcijų, nesilanko nustatyta tvarka Psichikos centre poliklinikoje, negeria receptinių tablečiu tai pusmečio bėgyje laukia arba Naujosios Vilnios psichiatrinė arba vienas sugebėjo net 1 metams patekti i Rokiškio griežto režimo psichiatrinę... Tokie reikalai.

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

#3565 2015-07-08 19:58:51

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Absoliuti dauguma mano pažystamų su tokiomis bėdomis tiek iš pirmo tiek iš antro pasirinkimo tik deja jau priverstinai psichiatrų pajėgomis ir su artimųjų prievarta buvo irėminti i trečia pasirinkimą... Finalas jų visų dabar toks, nei vienas oficialiai nedirba, nes tiesiog ir dirbti normaliai nieko jau nieko nebesugeba, gauna neigalumo pašalpas po 180 eurų kažkur per mėnesį, miega po 14-16 valandų ir tai atsikelia beveik vien todėl kad nori pamyžti ir parūkyti... o toliau vėl sminga. Jei nevartoja vaistų, vengia injekcijų, nesilanko nustatyta tvarka Psichikos centre poliklinikoje, negeria receptinių tablečiu tai pusmečio bėgyje laukia arba Naujosios Vilnios psichiatrinė arba vienas sugebėjo net 1 metams patekti i Rokiškio griežto režimo psichiatrinę... Tokie reikalai.

Va būtent dėl šios baisios realybės ir vengiu psichiatrų kaip velnias kryžiaus. Nes patyriau tai, apie ką rašai. Velniop - gersiu, kol nudvėsiu. Kaip kažkada kažkuriam poste sakei - "Highway to Hell"

Neprisijungęs

#3566 2015-07-08 19:59:01

Egle
Senbuvis

žinok Bebre skaičiau alternatyvioj med. apie tas pagrindines psich. ligas, depresija, šizofrenija ..ten už lt ribų yra ir daktarai ir jų įžvalgos, kažkur depresijos skyriuj nuorodą į Walsh'o psl palikus esu. Taip kad nors lėtai, gaila kad nesiafišuodama ši sritis skinasi kelią į skaidresnius vandenis..bendrąja prasme kalbu..neapliuoju į tavo gyvenimą ir pasirinkimo galimybes ir norus..
Beja skaičiau šnd ir apie bebrus naujame Ozono nr.  fainulkos, kur jie apsigyvena, ten grįžta pelkės su visu turtu, atsikuria sistema sudarkyta besaikės melioracijos..su pelke grįžta ir visokie kitokie gamtos turteliai..

Neprisijungęs

#3567 2015-07-08 20:04:56

Bebras
Senbuvis

Žinai, Egle, turiu tau pasiūlymą. Davai, nebesipykstam. Juk mes visi pijokai esam, turim vienas kitą palaikyti. Jei įžeidžiau paraleliniam forume, atsiprašau. O dėl alternatyvios medicinos...subręsiu tai medicinai tada, kai jau grės kilpa ant kaklo...

Neprisijungęs

#3568 2015-07-08 20:13:33

Pasiklydes
Senbuvis

Bebras rašė:

Va būtent dėl šios baisios realybės ir vengiu psichiatrų kaip velnias kryžiaus. Nes patyriau tai, apie ką rašai. Velniop - gersiu, kol nudvėsiu. Kaip kažkada kažkuriam poste sakei - "Highway to Hell"

Na tiesiog vadinasi dar gyveni apsuptas labai tolerantiškų ir atlaidžių žmonių, plius gal nesi tiek nuotykiu prisidirbęs ir nervų visiems sugadinęs, priešingu atveju tavęs niekas neklaustų, išveža sanitarų brigada prievartiniu būdu. O tada jau viskas kaip per sviestą... Šiaip bandėme čia per Jonines prieš kelis metus tipo susimesti visi pagerti kaip jaunystėje prie Žaliųjų ežerų sodo namelyje pas vieną iš "tokių"... Tai 80 proc supirktų gėrimų teko man vienam išgerti, pats vos galo negavau. smile  Vienas nuo stiklinės vyno vėmė pusvalandi autobusų stotelėje, kitas viduryj pjankės atsistojo, sako aš jums visiems viska atleidžiu, bet Dievas niekam iš jūsų neatleis, visi jus pasmerkti degti pragare ir išėjo iki pusės išsirengęs ir taip ir negryžo, nežinia kur bastėsi visą naktį.... Tai patys vos neišprotėjome, o gal gryš, gal medini namą uždegs arba pats kur susidegins, ai vienžo....  Tai  supratau tik vieną,ten TOKIO stiprumo vaistai kad tas alkoholis tai limonadas Diušes... smile

Neprisijungęs

#3569 2015-07-08 20:16:03

Egle
Senbuvis

Bebras rašė:

Žinai, Egle, turiu tau pasiūlymą. Davai, nebesipykstam. Juk mes visi pijokai esam, turim vienas kitą palaikyti. Jei įžeidžiau paraleliniam forume, atsiprašau. O dėl alternatyvios medicinos...subręsiu tai medicinai tada, kai jau grės kilpa ant kaklo...

Būk apkabytas žmogau.
p.s jei ką Wash'as pas mane ant stalo ir pdf, dabar žinai kur galima rast.

Neprisijungęs

#3570 2015-07-08 20:37:21

Bebras
Senbuvis

.

Neprisijungęs

#3571 2015-07-08 20:39:49

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Na tiesiog vadinasi dar gyveni apsuptas labai tolerantiškų ir atlaidžių žmonių, plius gal nesi tiek nuotykiu prisidirbęs ir nervų visiems sugadinęs, priešingu atveju tavęs niekas neklaustų, išveža sanitarų brigada prievartiniu būdu. O tada jau viskas kaip per sviestą...

Šiaip esi teisus. Mane supa tolerantiški artimieji. Jie išliejo daug ašarų, daug rėkė ant manęs. Ir rėkė taip, kad priešingos laiptinės kaimynai buvo išlindę pažiūrėti į balkonus kas čia vyksta, jau nekalbant apie tos pačios laiptinės kaimynus. Ir spėk, kada visa tai vyko. Taip, taip - kada buvau blaivus. Ir artimieji viską tą atleido. Ką ten atleido - pasakė tiesiai šviesiai - kai geri, būni į žmogų panašus - ir darbus nudirbi, ir pakalbėt įmanoma. Kai blaivas, tai nėra žmogaus - durnius, jei bogu. Va tokia realybė. Bet gert vistiek neleidžia smile Tad tenka gerti slaptai, tam turiu išsidirbęs savas metodikas, kai normaliai išgeriu, tada pasilieku iki vėlaus vakaro biure tipo afygnienai dirbu. Tai čia fygnia, yra dar slopinančios burnos kvapą metodikos ir begalė visokių kitų ir t.t. Jei artimieji būtų griežtesni, tai seniai gulėčiau durnyne apsitorčinęs. Čia kažkas sakė, kad mol turiu namus. Jo, turiu, tik jie ne mano...t.y neturiu jokių namų - jei artimieji norėtų name priduoti į durnyną, tai be vargo...nežinau, kam turiu dėkoti, kad nepriduoda - Dievui ar Velniui...kolkas gyvenu dar...
P.S. Gal kas žinot kaip ištrint žintues iš forumo

Neprisijungęs

#3572 2015-07-08 20:52:02

Pasiklydes
Senbuvis

Na man niekas pernelyg ir nepriekaištauja jau dėl gėrimo, manau visi jau vienaip ar kitaip susitaikė su tokia mano lemtimi, ragina tik gerti mažiau, jei galima rečiau, niekam nelysti i akis, nesivelti i konfliktus ir kai paskutini karta patekau i blaivykla Vilniuje, tai po jos man pagrindinis najiezdas buvo toks - Kodėl prisigėręs tiesiog negalėjai toliau namuose ramiai vienas gerti?? Kokio velnio reikėjo ten kažkur eiti važiuoti i miesta??? Man jau praeiviai turistai iškvietė spec tarnybas kai voliojausi kažkur ant šaligatvio be sąmonės netoli Katedros... Ir manau jie velniškai teisūs. smile

Neprisijungęs

#3573 2015-07-08 20:55:04

Bebras
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Na man niekas pernelyg ir nepriekaištauja jau dėl gėrimo, manau visi jau vienaip ar kitaip susitaikė su tokia mano lemtimi, ragina tik gerti mažiau, jei galima rečiau, niekam nelysti i akis, nesivelti i konfliktus ir kai paskutini karta patekau i blaivykla Vilniuje, tai po jos man pagrindinis najiezdas buvo toks - Kodėl prisigėręs tiesiog negalėjai toliau namuose ramiai vienas gerti?? Kokio velnio reikėjo ten kažkur eiti važiuoti i miesta??? Man jau praeiviai turistai iškvietė spec tarnybas kai voliojausi kažkur ant šaligatvio be sąmonės netoli Katedros... Ir manau jie velniškai teisūs. smile

Jei būtų koks nors ciniškas lažybų punktas - kaži koks būtų to punkto "kofas" kad mes sulauksim keturiasdešimties, Pasiklydes?

Neprisijungęs

#3574 2015-07-08 20:58:56

Pasiklydes
Senbuvis

Bebras rašė:

Jei būtų koks nors ciniškas lažybų punktas - kaži koks būtų to punkto "kofas" kad mes sulauksim keturiasdešimties, Pasiklydes?

Na tiek jau gal sulauksiu, mažai jau teliko. Klausimas kitas, kas ten iš manęs bus belikę, kaip ir kiek dar funkcionuos esminiai kūno organai? Kokia bus psichikos būklė? Ka aš išvis veiksiu gyvenime? Ar sugebėsiu kažka dar dirbti, kažkuom užsiimti naudingu? Ir ar bus nors kruopelė Laimės jausmo, nes kokio velnio čia tada durniu volioti šiam pasaulyje... smile

Neprisijungęs

#3575 2015-07-08 20:59:42

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Nėra taip blogai tame "durnyne", kaip čia šnekat. Detoksikuoja organizmą, gauni silpnų raminamųjų, jokių xanaxų ar neuroleptikų nekiša. Kam reikia - antidepresantus paskiria. Kai kas - išvis nieko negauna. Yra tokia Aleknos privati Ąžuolyno klynika. Pažiūrėkit internete - ten kaip sanatorija, tik kad išeit niekur neleidžia. Personalas superinis, o ir pacientai tarpusavy taip susibendrauja, kad paskui verkia apsikabinę kai reikia išvažiuot. Aš  ten mielai savo noru dar kartą važiuočiau. O gal ir važiuosiu, jei nepavyks mest gert.

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

Forumo apačia