VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 11d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 29d. |
Egle rašė:
nia, kirpimas toks mergaitiškas kare, o Davidas šiaip man simpatiškas, kadangi aš prie tamsesnio gymio tai ir šveisiaplaukiai vyrai manęs nebrokina, taip jau gaunasi, dėsniningai..vyras šviesiaplaukis ir su barzda..man belieka tik būt briunetei...apsimečiau kai grįžau, kad tsa, čia nieko neįvyko su šukuosena..iš kart pastebėjo ir sekioja dabar, kaip tau tinka, atjaunėjai, čia mano žmona..kaip smagu šiaip..
Nū nerealna Jau nusipaišiau vaizduotėj kaip atrodai
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 16d. |
ei...trumpi plaukai, pajuode paakiai tinka tau labai
https://www.youtube.com/watch?v=F7P03UBi8_4
Neprisijungęs
Egle rašė:
https://www.youtube.com/watch?v=F7P03UBi8_4
Jungiu visą garsą ir tuo ritmu einu kambarius siurbtis
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nū nerealna
Jau nusipaišiau vaizduotėj kaip atrodai
kaip vaikas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
https://www.youtube.com/watch?v=F7P03UBi8_4Jungiu visą garsą ir tuo ritmu
einu kambarius siurbtis
Veronika...)nu.. gerai..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Veronika rašė:
Nū nerealna
Jau nusipaišiau vaizduotėj kaip atrodai
kaip vaikas
Savi niuansai...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 16d. |
Tingiu ir pavydžiu galintiems būt Šventojoj.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Veronika rašė:
Pasiklydes rašė:
kaip vaikas
Savi niuansai...
![]()
![]()
o prie ko čia šventoji?
Neprisijungęs
išsitrynei citatą..tai dabar aš arodau juokingai..) visai jau...
Neprisijungęs
Ne , tik aš padariau klaida , ne ten buvau nuspaudes.
Neprisijungęs
Va , kas būna kai neklausau patarimo , neskubėt ir perskaitys prieš išspausdinant , Marijau esi teisus. Egle tikrai nenorėjau taves įžeist , norėjau ištaisyt savo klaidą , paskubėjai taip ir gavosi.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Va , kas būna kai neklausau patarimo , neskubėt ir perskaitys prieš išspausdinant , Marijau esi teisus. Egle tikrai nenorėjau taves įžeist , norėjau ištaisyt savo klaidą , paskubėjai taip ir gavosi.
nieko Žvejy, aš taip pat esu su trukumais, erzinu tave..atsirašau ir aš.
Neprisijungęs
Ei! Nebūkim tokie įžeidūs ir baikim atsiprašinėt. Taigi čia kaip šeimoj-išsakai viską, dar pavartoji vieną kitą epitetą, ir dar spėji pasiųst į visas 4 puses, bet jei tik bėda-eini, bėgi, gelbėji, gaili... Taigi gerai-parašei, ką manai, ir neturi jaustis dėl to kaltas, antraip toks - virtualus, bendravimas netektų prasmės. Net tuose AA negaliu tiek išsakyt, kiek čia.
Tad, gal vieni baigiam atsiprašinėt, o kiti - jaustis įsižeidę
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mėn. | 15d. |
žvejys rašė:
O ko pavydėt jei tingi Bent Vištytyje netingėk būti
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Ei! Nebūkim tokie įžeidūs ir baikim atsiprašinėt. Taigi čia kaip šeimoj-išsakai viską, dar pavartoji vieną kitą epitetą, ir dar spėji pasiųst į visas 4 puses, bet jei tik bėda-eini, bėgi, gelbėji, gaili... Taigi gerai-parašei, ką manai, ir neturi jaustis dėl to kaltas, antraip toks - virtualus, bendravimas netektų prasmės. Net tuose AA negaliu tiek išsakyt, kiek čia.
Tad, gal vieni baigiam atsiprašinėt, o kiti - jaustis įsižeidę
Moters visad reik atsiprašyt , padėt ,paguost,....., o vyrui bala nematė.
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
žvejys rašė:
O ko pavydėt jei tingi
Bent Vištytyje netingėk būti
Viena kart vasarą visad nuvažiuodavau , bet dabar jau antri metai niekaip. Tas antsvoris mane žudo, todėl ir tingiu tokiu oru.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 0d. |
žvejys rašė:
Pumputis rašė:
žvejys rašė:
Viena kart vasarą visad nuvažiuodavau , bet dabar jau antri metai niekaip. Tas antsvoris mane žudo, todėl ir tingiu tokiu oru.
Žinok, Žvejy, jei to svorio mest nepradėsi, tai niekada jo ir neatsikratysi. Pats jis tikrai niekur nedings - reikalingas veiksmas. O jei nieko nedarysi, tai su metais medžiagų apykaita lėtės ir svoris dar labiau augs. O per tokius karščius veiksmą pradėti pats geriausias laikas, nes juk kai taip karšta, gi nesinori nei riebaus maisto, nei mėsos. Dabar pats palankiausias laikas prisilaikyti kuo daugiau vaisių ir daržovių mityboje
Taip supratau, kad pastoviai geri kažkokius vaistus, reiškia sveikatos situacija jau nėra gera. Viską įmanoma bent kažkiek pataisyti. Įmanoma ir ne kažkiek, o daug, bet pradėk bent nuo "kažkiek"
Neprisijungęs
Žudo vienas dalykas, saiko neturėjimas. Tiek su alkoholiu tiek su maistu. Antsvoris užauga greit , bet jį numest ne taip griet eina.Ištinusios kojos , skaudanti nugara, velniškas kraujo spaudimas , visad buvo mano kasdienybė . Šiuo momentu svorį gerokai sumažines , atsisakes alkoholį , vengiu riebaus ir labai saldaus maisto , bet svoris krinta labai lėtai. Šiaip kas liečia vaistus , tai vien negeriant jų sumažėjo. Keičiu po truputį. Manau nevienam turinčiam antsvorio ir ne tik ši kaitra vargino , bet yra gera žinia į vakarą škvalas . Skaičiuosim lekiančius šiferio lapus.
Neprisijungęs
Baikit gasdint. Mano alytnamis ant kalno ir nedraustas. Nenoriu jokio škvalo. Jei galėčiau, atkentėčiau bet kokį karštį ir už Tave, Žvejy, tik prašyčiau be škvalų...
O vėjas tai jau toks rimtas darosi...
Neprisijungęs
o, tai eisiu namo balkono laikyt, kai ims rodytis škvalo pradžia. Smagu būtų elegantiška liūtis.
Prisimenu, kai pirmą syk su broliu ir tėvais lėktuvu skridom, tai bratka iš kažkur įsikando kikent-vyrai laikom sparną, laikom sparną..tai per visokius neramumus, kikenam nusigandę-vyrai laikom sparną..
Neprisijungęs
Eisiu ir aš šiltnamio laikyt, jei kas Jei liksim be stogo, tai bent šiltnamy galėsim gyvent
Neprisijungęs
Kaune jau kapsi Škvalo kol kas nematyt. Lašai žemės nepasiekia, išgaruoja pakeliui
Neprisijungęs
Lietaus žiauriai reikia... Gal kokias Wu-du apeigas suorganizuot?... Atsibodo su šlanga tąsytis.
Neprisijungęs
Vilniuje jau prasidėjo perkūnija ir škavalas, lekia bėga žmonės kas kur, jau skraido skalbiniai iš balkonų, jėėėėga!
Neprisijungęs
Nu, tai tipo Kauną prašoko? Pas mus tik vėjas pagąsdino ir fsio nei lietaus, nei škvalo...
Neprisijungęs