VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 11d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 29d. |
Marijus rašė:
Joninės, bjaurus metas pradžioj blaivybės.
Easy easy, kompanija. Neįsijauskim per daug. Sinergija ir išbalansuot gali.
Žvejys šaunuolis, atsilaikys, pasidarys išvadas. Joninės, bjaurus metas pradžioj blaivybės. Alkolio ir pramogų verslo lobistai pramušė sau šitą šventę.
Tokios būsenos su laiku praeina, silpsta ir retėja. Nepradėkim čia labai gąsdintisViskas bus ok.
Marijau, jau galima pradėt ąžuolų vainiką pint? Toookia sukaktis artėja
Dešimt metų
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 9d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 26d. |
Veronika rašė:
Marijau, jau galima pradėt ąžuolų vainiką pint? :) Toookia sukaktis artėja ;) Dešimt metų :cool:
Nereikia, nedraskykim medžių. Geriau tykiai ramiai arbačikės foruminės ta proga išgerkim. Su torčiuku :)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 16d. |
Marijus rašė:
Joninės, bjaurus metas pradžioj blaivybės.
Easy easy, kompanija. Neįsijauskim per daug. Sinergija ir išbalansuot gali.
Žvejys šaunuolis, atsilaikys, pasidarys išvadas. Joninės, bjaurus metas pradžioj blaivybės. Alkolio ir pramogų verslo lobistai pramušė sau šitą šventę.
Tokios būsenos su laiku praeina, silpsta ir retėja. Nepradėkim čia labai gąsdintisViskas bus ok.
Teisus , kai prieš keturis metus pradėjau blaivybės kelia tai , dar į renginius tik šiaip , nes dar nebuvo prate , matyt blaivų, pastoviai apsiforminusį , o ar toks reikalingas, aišku , kad ne. Atsimenu pirma švente tai turėjau išvažiuot , nes potraukis didelis buvo , tada galima sakyt buvo kančia , dabar ne tik tokia mintis.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 16d. |
o kuo tos Joninės tokios bjaurios? tipo pagoniška šventė? ar čia dėl masinių pagėrimų?..man dėl to Naujametis dar ryškesnis tuo klausimu. Pastebėjau kad antrus metus iš eilės lietuvos rytas nušviečia Rasų šventę, kaip besmegenių budulių fiestą, kiek kokių pagavo, kas ką padarė, ypač praeitais metais..
Neprisijungęs
praietą savaitę berods, buvo Kultūros naktis. Tai mudu nuėjom iki savo alma mater, nes ten nepritemptas kultūros ždidinys ne tik per projektines šventes..Paskui užsukom į Užupio tymo turgelį, ten restoranėliai, lavačkos labai viliojančiai, skaniai, estetiškai visko prigaminę..bet taip kažkaip..well..patraukliai bendruomenė šurmuliavo su lempučių griliandom virš galvų..bet taip geriau įsižiūri, tai grynai tik turčių..toks mielas turčių rezervatas, ale žaidžiam miestelio šventę, bendraujam...Pamačiau užupio senukų porelę susikibus už parankių su chalatukais vaikštinėjant ir nugirdau kaip vyras atsiprašinėja žmonos kultūringai, kad brangoka....
nepritaikyta visiems.. tik rezervato turtingiesiems..ot žaidimas..mudu taip sėdėjom su tais sumuštiniais ir sakom, kad varom iš čia...nesamonė..šventinė socialinė nelygybė neįtikina ..nesinori žaisti bendruomenių...dar pamačiau kareiviškos košės su armijos atstovais mašiną, tai išvis sakau eina sau jie visi su savo propogandom, absurdas..
matricinė košė..
Neprisijungęs
O kodėl man patiko tie lobistai kurie su alumi pramušė Jonines kaip valstybinę švente ir galima dabar gerti laisvadienio režimu...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 0d. |
Pasiklydes rašė:
O kodėl man patiko tie lobistai kurie su alumi pramušė Jonines kaip valstybinę švente ir galima dabar gerti laisvadienio režimu...
O kam tau tie laisvadieniai, Pasiklydes?
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 0d. |
žvejys rašė:
Paprasčiausia , kaip yra noras gert , taip galima ir turėt nora negert. Jo progų daug, kad tokių didelių lomkių ar saves kankinimų nėra , tik tą būsena antra diena , man tokia keista retai būna, lyg pagiringas.
Aš tai žinau, kad kovą su noru išgerti tikrai laikas nuo laiko pralaimėčiau. Gaila man pasidarytų savęs, taip besikankinančios ir leisčiau sau išgert, o tai reiškia - užgert. Galvočiau, ne koncentracijos lagery juk gyvenu, tai kam taip save kankint? Valios tikrai neturiu.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 20d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 19d. |
o man šiandien sausos pagyrios- jau naktį pradėjo galva plyšt, ryte pykint ir burnoje skonis keistas...skaitydavau apie jas, bet nesuprasdavau ir negalėdavau įsivaizduot, vat dabar jau žinau, nenorėčiau,kad pasikartotu-įdomu dažnas šis reiškinys?
Neprisijungęs
Nida rašė:
o man šiandien sausos pagyrios- jau naktį pradėjo galva plyšt, ryte pykint ir burnoje skonis keistas...skaitydavau apie jas, bet nesuprasdavau ir negalėdavau įsivaizduot, vat dabar jau žinau, nenorėčiau,kad pasikartotu-įdomu dažnas šis reiškinys?
Man buvo kelis kartus. Šį pirmadienį ryte atsikėliau kaip visą savaitgalį būčiau prapylus... Vyras uliavojo, jam nieko, o man buvo prastai... Manau tai įtakojo buvimas šalia geriančių, atrodo jokios sumaišties tuomet nejaučiau, bet matyt organizmas sureagavo... Vasarą savaitgaliai būdavo oilylia, kad nepastebėdavom kaip lapai pagelsdavo Dabar bent po mišką pasivaikštau ir ežeru pasigrožiu
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
Man buvo kelis kartus. Šį pirmadienį ryte atsikėliau kaip visą savaitgalį būčiau prapylus... Vyras uliavojo, jam nieko, o man buvo prastai... Manau tai įtakojo buvimas šalia geriančių, atrodo jokios sumaišties tuomet nejaučiau, bet matyt organizmas sureagavo... Vasarą savaitgaliai būdavo oilylia, kad nepastebėdavom kaip lapai pagelsdavo
Dabar bent po mišką pasivaikštau ir ežeru pasigrožiu
tai jau, kai pagalvoji kiek laiko prašvaistyta veltui...
Neprisijungęs
Dar ir dabar aš jo nemenkai prašvaistau Negeriu, bet susidėliot dieną, taip kaip aš norėčiau menkai tepavyksta
Bet... svarbiausia nepanikuot
Viskam savas laikas.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mėn. | 12d. |
Veronika rašė:
Dar ir dabar aš jo nemenkai prašvaistau
Negeriu, bet susidėliot dieną, taip kaip aš norėčiau menkai tepavyksta
Viskam savas laikas.
Aukso žodžiai - viskam savas laikas! Man reikėjo pusmečio, kad pradėčiau grįžinėti į senąją save
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Viskam savas laikas.
Aukso žodžiai - viskam savas laikas! Man reikėjo pusmečio, kad pradėčiau grįžinėti į senąją save
Po pusmečio? Oki, tada lauksiu antro trimestro pabaigos ir neforsuosiu... Ir nebumbėsiu sau, kad esu tinginė, apsileidėlė ir miegalė
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Viskam savas laikas.
Po pusmečio? Oki, tada lauksiu antro trimestro pabaigos ir neforsuosiu... Ir nebumbėsiu sau, kad esu tinginė, apsileidėlė ir miegalė
ir as tokia pati-tinginyste apemus neispasakyta-pavalgau ir guliu prie tv ir kompo, o anksciau ikali ir darbai tirpte tirpdavo...
Neprisijungęs
Nida rašė:
ir as tokia pati - tinginyste apemus neispasakyta - pavalgau ir guliu prie tv ir kompo, o anksciau ikali ir darbai tirpte tirpdavo...
Dabar mieloji, reikia pailsėti Šitiek organizmą alinom, o nervų sistema
Neįsivaizduoju, kaip neišprotėjau...
Būdavo išsikertu vakare, tarkim 22 val. užmiegu, 3 val. jau prabundu... ir pirma mintis... vakar vėl prisigėriau... iki penkių šiaip ne taip pratempiu besikankindama, kokia baisi esu ir keliuos... ir vėl pirmyn, darbas, namai, vakaras, butelis, naktis, savigrauža...
Dabar prabundu ne anksčiau 7 val. ryto ir džiaugiuosi kad blaivus rytas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
ir as tokia pati - tinginyste apemus neispasakyta - pavalgau ir guliu prie tv ir kompo, o anksciau ikali ir darbai tirpte tirpdavo...
Dabar mieloji, reikia pailsėti
Šitiek organizmą alinom, o nervų sistema
Neįsivaizduoju, kaip neišprotėjau...
Būdavo išsikertu vakare, tarkim 22 val. užmiegu, 3 val. jau prabundu... ir pirma mintis... vakar vėl prisigėriau... iki penkių šiaip ne taip pratempiu besikankindama, kokia baisi esu ir keliuos... ir vėl pirmyn, darbas, namai, vakaras, butelis, naktis, savigrauža...
Dabar prabundu ne anksčiau 7 val. ryto ir džiaugiuosikad blaivus rytas
as tai paskutiniu metu pasilikdavau gurksni nakciai, nes panasiai 3 val prabundi-purtaisi, ikali tai iki penkiu dar snusteli, paskui paslampineji, nes isgulet nebegali kaip negera ir i darba, o ten viena mintis kaip vakaro sulaukt ir sveikata pataisyt-paprastai persistengdavau betaisydama ir vel viskas is naujo...siandien buvau tokiam susibegime bariuke, stebejau kaip zmones po pora bokalu alaus isgeria graziai atsisveikina ir traukia namolio, noras buvo ziaurus-pasiemiau nealkoholinio ir as prie kompanijos
Neprisijungęs
Nida rašė:
<...> noras buvo ziaurus-pasiemiau nealkoholinio ir as prie kompanijos
Mieloji, nežaisk su nealkoholiniu Jeigu tau nejauku, kad pastebės, jog tu negeri, pasiimk kolos arba sulčių...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
<...> noras buvo ziaurus-pasiemiau nealkoholinio ir as prie kompanijos
Mieloji, nežaisk su nealkoholiniu
Jeigu tau nejauku, kad pastebės, jog tu negeri, pasiimk kolos arba sulčių...
žinau, kad nuo nealkoholinio alaus galiu vėl sugrižti prie senų įpročių...na reiks kažką kitką rinktis vietoj jo...nors reiktų geriau susilaikyt nuo tokių susibūrimų, kurie tiesiog bando mano kantrybę
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 16d. |
Bandysiu ir aš įsiterpt į pokalbį , buvo ir man taip Nida , dabar negeriu jokių ten gazuotų , paprasčiausia stiklinė vandens su griežinėliu citrinos tiek ryte tiek diena kada galiu. Na su kava gyvenime dar stipriai reiks pakovot. Na o kompanijos geriančios kompanijos savaime pasitraukė , atėjo kitos nevartojančios. Čia atėjo , išėjo , tai greičiau aš pritapau , nes geriančiom pasidariau neįdomus , bet tikau kitose. Tik vėl dabar turim liksma kompanija kaip šeštadienis taip čirškinam kokį kepsnį , mane tai žudo , sakau kada pagaliau galėsiu laikytis dietos ir numest kelis kg , bet tas mano saiko neturėjimas daro savo.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Bandysiu ir aš įsiterpt į pokalbį , buvo ir man taip Nida , dabar negeriu jokių ten gazuotų , paprasčiausia stiklinė vandens su griežinėliu citrinos tiek ryte tiek diena kada galiu. Na su kava gyvenime dar stipriai reiks pakovot. Na o kompanijos geriančios kompanijos savaime pasitraukė , atėjo kitos nevartojančios. Čia atėjo , išėjo , tai greičiau aš pritapau , nes geriančiom pasidariau neįdomus , bet tikau kitose. Tik vėl dabar turim liksma kompanija kaip šeštadienis taip čirškinam kokį kepsnį , mane tai žudo , sakau kada pagaliau galėsiu laikytis dietos ir numest kelis kg , bet tas mano saiko neturėjimas daro savo.
reik ir man susiimti ir nebegert nealkoholinio, o pereit ant sveikesnių gėrimukų...dėl kavos tai tikrai artimiausiu metu neplanuoju atsisakyt, o ir kompanijos kol pasikeis dar daug vandens nutekės, nes šiuo metu tikrai nėra iš ko rinktis, net negaliu įsivaizduot iš kur galėčiau rast negerenčių draugų
Neprisijungęs
jaučiuosi atjaunėjusi, nuėjau į kirpyklą ir paprašiau kirpimo ir dažymo, sakau kirpėjai- l.trumpai tik nenoriu, jūs man esat graži, darykit kaip jums atrodo geriausia...labai ilgai to nedariau, gailėjau atliekamų pinigų, niekuom nepasitikėjau...Veronika, gražusis Davidas G. man l.tinka dabar į muzikas..
Neprisijungęs
Egle rašė:
...Veronika, gražusis Davidas G. man l.tinka dabar į muzikas..
Šonus išsiskutai ir čiubą susirišai?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
...Veronika, gražusis Davidas G. man l.tinka dabar į muzikas..
Šonus išsiskutai ir čiubą susirišai?
Juokauju, tu belle femme française
Neprisijungęs
nia, kirpimas toks mergaitiškas kare, o Davidas šiaip man simpatiškas, kadangi aš prie tamsesnio gymio tai ir šveisiaplaukiai vyrai manęs nebrokina, taip jau gaunasi, dėsniningai..vyras šviesiaplaukis ir su barzda..man belieka tik būt briunetei...apsimečiau kai grįžau, kad tsa, čia nieko neįvyko su šukuosena..iš kart pastebėjo ir sekioja dabar, kaip tau tinka, atjaunėjai, čia mano žmona..kaip smagu šiaip..
Neprisijungęs