VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 21d. |
Egle rašė:
Paskui antroj sapno pusėj derinau žodiškai kažkokius reikalus, vienus atšaukdavau, kiti išlysdavo ir viską reikėjo mintinai prisimint, nesumaišyt ir jaučiu kaip pradedu nervuotis, susipainioju ir gailiuos kad neužsirašinėju...
ta proga užsinaršiau apie nemokamas laiko planavimo programėles internete, laiko planavimas apskritai tema sunkoka ir visad maniau kad skirta šaunuoliams...ar kuom nors be užrašų popierinių naudojatės? man tie popieriniai kalendoriai kažkaip pustusčiai..tokios laiko duobės mėnesiais..ajaj..
Neprisijungęs
susimąsčiau..
Produktyvumas: kaip nešvaistyti laiko veltui
http://kernius.net/produktyvumas-kaip-n … iko-veltui
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 3d. |
Egle rašė:
Egle rašė:
Paskui antroj sapno pusėj derinau žodiškai kažkokius reikalus, vienus atšaukdavau, kiti išlysdavo ir viską reikėjo mintinai prisimint, nesumaišyt ir jaučiu kaip pradedu nervuotis, susipainioju ir gailiuos kad neužsirašinėju...
ta proga užsinaršiau apie nemokamas laiko planavimo programėles internete, laiko planavimas apskritai tema sunkoka ir visad maniau kad skirta šaunuoliams...ar kuom nors be užrašų popierinių naudojatės? man tie popieriniai kalendoriai kažkaip pustusčiai..tokios laiko duobės mėnesiais..ajaj..
Su laiko planavimu pas mane toks šššš Įtariu, kad tai prisideda prie mano nerimo... O kalendorių knygų turiu kokius tris... Tik viena, kur nekur pažymėta...
Neprisijungęs
Egle13 su aštuoniais mėnesiais blaivybės Sveikiju, šaunuolė
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
Egle rašė:
Su laiko planavimu pas mane toks šššš
Įtariu, kad tai prisideda prie mano nerimo... O kalendorių knygų turiu kokius tris... Tik viena, kur nekur pažymėta...
me too, tenka susimąstyt stipriai. Motyvas, kad kokybiškai, pakankmai greitai ir produktyviai išsipirkčiau sau savo laisvą laiką nuo darbo.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle13 su aštuoniais mėnesiais blaivybės
Sveikiju, šaunuolė
prisidedu prie sveikinimų Egluže!
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 21d. |
Pariuke su mėnesiu.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Sulaukiau blaivybės mėnesio. gerai. bet kažko tai man trūksta...
Pariuke, sveikinu
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 18d. |
Pariuke, sveikinimai! Veronika, ir tau sveikinimai su 3 mėnesiais!
Neprisijungęs
su trim Veronika!!! Pariuke su !
https://www.youtube.com/watch?v=Yxg3U63zaTk
Neprisijungęs
Saule rašė:
Ačiū, Saulel, kaip tau sekas?
Neprisijungęs
Ačiū, Egluže
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Ačiū, Egluže
su ačiū nebeišsisuksi Veronika, aš tiek ieškojau tau kokio sexy vyro su dainom šiandien.Kaip sekasi? Kaip tie trys ? Nusiteikus jau metams matau.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Veronika rašė:
Ačiū, Egluže
su ačiū nebeišsisuksi Veronika, aš tiek ieškojau tau kokio sexy vyro su dainom šiandien.Kaip sekasi? Kaip tie trys
? Nusiteikus jau metams matau.
Oki, tada pirožkų prikepsiu ir Vilniun atmausiu Galėsim ošti kur nors, pvz. Bernardinų sode
Kažkaip pagalvojau, jau vieną metų sezoną pragyvenau blaiviai (turbūt buvo žiema)... Dabar gyvensiu kitą, paskui dar kitą ir dar... Kai surinksiu keturis, turėsiu metus. Tikrai jau daug lengviau, aišku norisi dar lengviau, bet viskas keičiasi pamažu... Sodyboj jau galiu kurti savo gyvenimą, nes nerimas taip nesmaugia kaip anksčiau. Dėl psi-ės ir klubo kol kas nieko nežadu keisti. Du kartai per savaitę pakrauna batareikas Ir taip kokius metelius, kad spragų neliktų...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
Veronika rašė:
Ačiū, Egluže
su ačiū nebeišsisuksi Veronika, aš tiek ieškojau tau kokio sexy vyro su dainom šiandien.Kaip sekasi? Kaip tie trys
? Nusiteikus jau metams matau.
Oki, tada pirožkų prikepsiu ir Vilniun atmausiu
Galėsim ošti kur nors, pvz. Bernardinų sode
Kažkaip pagalvojau, jau vieną metų sezoną pragyvenau blaiviai (turbūt buvo žiema)... Dabar gyvensiu kitą, paskui dar kitą ir dar... Kai surinksiu keturis, turėsiu metus. Tikrai jau daug lengviau, aišku norisi dar lengviau, bet viskas keičiasi pamažu... Sodyboj jau galiu kurti savo gyvenimą, nes nerimas taip nesmaugia kaip anksčiau. Dėl psi-ės ir klubo kol kas nieko nežadu keisti. Du kartai per savaitę pakrauna batareikasIr taip kokius metelius, kad spragų neliktų...
Smagu girdėti, bet man labiausiai džiugu kad savo namuose, sodyboj susikūrei savo tokią nišą gyvenimui.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Sulaukiau blaivybės mėnesio. gerai. bet kažko tai man trūksta...
Vienu momentu atrodė, kad forume daugiau geriančių, nei siekiančių blaivybės, beeeet kartais laaaabai malonu klysti.... SVEIKINU VISUS (ypač merginas) ir linkiu VISIEMS (ir tiems kuriems vis dar nepavyksta) GYVENTI BLAIVIAI IR PRASMINGAI !!!!!
P.S. Pariuke, nenusimk: ne tau vienai, bet VISOMS moterims amžinai kažko tai trūksta.... , ir žinai kas keisčiausia - dažnai jos pačios nežino ko joms trūksta....
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 17d. |
Veronika rašė:
Egle13 su aštuoniais mėnesiais blaivybės
Sveikiju, šaunuolė
Ačiū, ačiū, ačiū. Šiandien pasižiūrėjau ir nustebau. Galiu tik tiek pasakyti: seniai neturėjau tokios geros vasaros. Blaiviai gyventi jėga!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 17d. |
Mielosios, Pariuke ir Veronika, sveikinimai su mėnesiu ir trimis (atitinkamai)! Žingsniuojam pirmyn
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 18d. |
Veronika rašė:
Saule rašė:
Ačiū, Saulel, kaip tau sekas?
Veronika, kol kas - visaip. Būna apatijos dienų, būna įsiūčio ar ašarojimo dėl smulkmenų. Žodžiu, emocijos visame gražume Dabar susivokiau, kad šiandien trečia diena be Neuromed - nerimas po truputį traukiasi, ateina daugiau ramybės. Darausi aktyvesnė, daugiau vaikštau. Bėgioti dar nesiryžtu, bet viskas savo laiku
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 8mėn. | 5d. |
Sveikinimai pariukei ir Veronikai. Šaunuolės mergaitės, žingsniukas po žingsniuko ir - į tikslą. O tikslas juk ne koks laimės žiburys, o visai realus ir pasiekiamas Linkiu nesustoti
Neprisijungęs
Saule rašė:
Veronika, kol kas - visaip. Būna apatijos dienų, būna įsiūčio ar ašarojimo dėl smulkmenų. Žodžiu, emocijos visame gražume
Dabar susivokiau, kad šiandien trečia diena be Neuromed - nerimas po truputį traukiasi, ateina daugiau ramybės. Darausi aktyvesnė, daugiau vaikštau. Bėgioti dar nesiryžtu, bet viskas savo laiku
Šaunuolė, mieloji, laikykis, kuo toliau - tuo daugiau ramybės
Neprisijungęs
Troja rašė:
Sveikinimai pariukei ir Veronikai. Šaunuolės mergaitės, žingsniukas po žingsniuko ir - į tikslą. O tikslas juk ne koks laimės žiburys, o visai realus ir pasiekiamas
Linkiu nesustoti
Ačiū, Troja
Čia kurį vakarą iškilo toks prisiminimas... Buvau gal kokių penkerių/šešerių metų, žiema, nuvažiavom į kaimą pas močiutę, o sniego tiek, kad kokius 3 km. reikėjo eit pėsčiomis iki sodybos, nes neprivažiavom... Priekyje eina tėvas, ant rankų neša broliuką, o aš brendu iš paskos... Jis tyčia velka kojas, kad man sniego mažiau būtų... ir vis atsisuka, ar viskas gerai... Taip ir dabar... Kažkas eina priekyje... kažkas paskui, bet visi į tikslą... pavargsti, pastovi ir vėl pirmyn, bet pramintu keliu visada lengviau
Neprisijungęs
Labukas, Nidulička Kaip laikais? Jau galvojau išskridai kur viskas įskaičiuota
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 24d. |
Veronika rašė:
Labukas, Nidulička
Kaip laikais? Jau galvojau išskridai kur viskas įskaičiuota
labuka, dar pora savaitėlių reik palaukt iki atostogų, tiesa pasakant laikausi nors kiekvieną dieną apie alko galvoju-pasiigstu aš jo labai, tos euforijos, vieną kas stabdo klaikus prisiminimai apie pasekmes
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 24d. |
Nida rašė:
Veronika rašė:
Labukas, Nidulička
Kaip laikais? Jau galvojau išskridai kur viskas įskaičiuota
labuka, dar pora savaitėlių reik palaukt iki atostogų, tiesa pasakant laikausi nors kiekvieną dieną apie alko galvoju-pasiigstu aš jo labai, tos euforijos, vieną kas stabdo klaikus prisiminimai apie pasekmes
Veronika, sveikinimai su pirmo trimestro užbaigimu!!!!!!
Neprisijungęs