VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 5mėn. | 16d. |
Dėkui Pariuke už supratimą , o tai gal galvojau kad vienas esu interneto visatoj.
Neprisijungęs
Norisi eit pietų kruptimi bele kur, ir kad niekas nerastų..
Ir jau kelintą kartą tokia mintis malasi po smegeninę... o jau kaip nieko dirbt nesinori. Nei valgyt. Nei gert. Nieko. Kaimynė į gimdienį kvietė, mandagiai pasiunčiau į visas 4 puses. Tiesiog kažkokia tuštuma visame kame... Žliumbsiu tuoj
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 11d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 29d. |
Iškaimo rašė:
Ir jau kelintą kartą tokia mintis malasi po smegeninę... o jau kaip nieko dirbt nesinori. Nei valgyt. Nei gert. Nieko. Kaimynė į gimdienį kvietė, mandagiai pasiunčiau į visas 4 puses. Tiesiog kažkokia tuštuma visame kame... Žliumbsiu tuoj
Galiu pažliumbt su tavim. Dar galim apsikabinti.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Iškaimo rašė:
Ir jau kelintą kartą tokia mintis malasi po smegeninę... o jau kaip nieko dirbt nesinori. Nei valgyt. Nei gert. Nieko. Kaimynė į gimdienį kvietė, mandagiai pasiunčiau į visas 4 puses. Tiesiog kažkokia tuštuma visame kame... Žliumbsiu tuojGaliu pažliumbt su tavim. Dar galim apsikabinti.
Gal apsikabinkim?... Labai to reikia...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Veronika rašė:
Iškaimo rašė:
Ir jau kelintą kartą tokia mintis malasi po smegeninę... o jau kaip nieko dirbt nesinori. Nei valgyt. Nei gert. Nieko. Kaimynė į gimdienį kvietė, mandagiai pasiunčiau į visas 4 puses. Tiesiog kažkokia tuštuma visame kame... Žliumbsiu tuojGaliu pažliumbt su tavim. Dar galim apsikabinti.
Gal apsikabinkim?... Labai to reikia...
Apsikabinam Ir sėdim ant rasotos žolės. Kol saulė nusileis ir sumigs paukščiai... Pažliumbsim kartu ir palengvės
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mėn. | 20d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 19d. |
Veronika rašė:
Iškaimo rašė:
Veronika rašė:
Galiu pažliumbt su tavim. Dar galim apsikabinti.Gal apsikabinkim?... Labai to reikia...
Apsikabinam
Ir sėdim ant rasotos žolės. Kol saulė nusileis ir sumigs paukščiai... Pažliumbsim kartu ir palengvės
Ale tai kas per nuotaikos-nėščia tokia jautri nebuvau, čia greičiausiai alko visiškai išbalansavo nervų sistemą
Neprisijungęs
Viską jaučiam taip, kaip yra. Juk nėra anestezijos
Neprisijungęs
o aš vakar pas draugę prisiskiniau rožių puokštytę, tai dabar sėdžių, geriu žolelių arbatą ir žiūriu į puokštę. Dar turiu turguje pirktų braškių ir žemuogių. Ir visai gerai jaučiuosi. Svarbu, kad ramiai jaučiuosi, kad dar laikausi blaivi.
Neprisijungęs
nesakyk geras tas sekmadienis , kai gali pasėdėt ir pamedituot , džiugu Pariuke.
Neprisijungęs
Kam aktualu, tai šiandoen dar galima mano darže žvejot Leidimas nereikalingas, jeigu ką
Neprisijungęs
Kaip jaučiuosi šia minute , uh , persivalges, tiksliau apsirijes. Tas saiko neturėjimas mane pražudys , šuniukas ir tas turi saiką , o aš kertu kol telpa, o po to nušlervioju knarkt . Batonas , pienas , braškės , nu ar sveikas žmogus "prasbliūdį " iškerta, manau ne. Tuo ir skiriuosi nuo sveiko žmogaus , nesveiku potraukiu alkoholiui ir saiko neturėjimu. Kažkur buvo pasiūlymas atidaryti temą , bet tuo laiku suabejojau ar galėsiu rašyt nes laiko maniau neturėsiu , bet kai noriu turiu. Tai va gryštu prie prisirijimo , tiek prikapojus ar lystų stiklinė alaus ar votkės , baikit nė per vieną galą. Ar kas bandė prilupe alko atsigert pieno , kartais paklausiu , na žinoma atsiranda "kietuolių" kuriems virškinimo sistema nesureaguoja , bet maniškė visad sureaguodavo , nors pieno ir negerdavau , tik mišrainės su grietine užkandi tai ir lauk , po valandikės atsidaro visi galai , ir tol kad galą gali gaut. Ne , ne nesiūlau gert piena , kad nenorėtum alko. Jau vėlai , ramios nakties.
Neprisijungęs
o mane vakar apėmė keista baimė-turėjau su senai matytais draugais susitikti bare, tai preiš išeinant iš namų net tumulas gerklėje stovėjo, apėmė toks keistas baimės jausmas, nerimas, kad buvo minčių net niekur neiti, bet žmpnės iš toli atvykę ir porą metų nematyti, tai susiėmiau ir išėjau. Dėl kompanijos išgėriau porą nealkoholinio alaus, nors žinau, kad nerekomenduojama, bet jaučiausi prie kompanijos ir visai smagu buvo matyt kaip jie svaigsta, o mano galva blaivi.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 16d. |
Labas rytas Nida, su rytu be pagirių
Neprisijungęs
Egle rašė:
Labas rytas Nida, su rytu be pagirių
ačiū, ačiū ir pati džiaugiuosi labai:)
Neprisijungęs
Šaunuolė Nida Manęs laukia liepos gale jubiliejus
Į kurį visai eit nenoriu... Feee, kurpiu planus kaip uodegą išsukti
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Šaunuolė Nida
Manęs laukia liepos gale jubiliejus
neatsiribok, eik linksminkis ir negerk, o manęs laukia kelionė 10 dienų , kur viskas įskaičiuota-vat čia ir bus man išbandymas
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika rašė:
Šaunuolė Nida
Manęs laukia liepos gale jubiliejus
neatsiribok, eik linksminkis ir negerk, o manęs laukia kelionė 10 dienų , kur viskas įskaičiuota-vat čia ir bus man išbandymas
Nu jo... man su jubiliejaus puota - patylėt prieš tavo viskas įskaičiuota. Nejuoks. Taip sakant...
Neprisijungęs
Kaip jaučiuosi šia minute? PAGIRINGAS, nežinau koktu , nenoriu net valgyt , net interneto , nuo visko šlyštu . Tas gyvenimas lyg prasmirdusi blozė, supuves , šlykštynė tystančiais nešvarumais. Klausimas: gėriau? ne , pavarges? taip,piktas?taip. Iš trijų, du teigiami. Darom išvadas , pavalgysiu, kad ir per prievartą(žuvienė virta ant laužo) , nebūsiu piktas , eisiu miegot , gana darbų. Norėjau paskambint ir išsikalbėt , bet jau vėlai nenoriu trugdyt , geriau parašysiu. Dar vienas negerumas , bagažinė nuo šventės pusantros dėžės alaus , kai naktį gryžau namo pagunda buvo velniška, sėdėjau kieme mašino ir mąsčiau viskas namie , po darbo , bagažinė likučiai maisto puse butelio votkės, alaus belekiek . Žodžiu keptas sūris su česnaku , su prieskoniais , keptos duonytės , imk ir prisgerk , bet ne perlipau per save , per savo DIDELĮ norą įkalt. Rašau ne todėl , kad noriu pasigirti , bet kad tas noras ne priklauso nuo negerto laiko ar kitų aplinkybių , yra proga ir noras yra, bet susiimi save į "rankas" ir nepasiduodi gyvuliškam norui įkalt. Bet pati savijauta dabar man iki skausmo pažystama, pagiringas. Tai emocinė būsena.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 0d. |
Čia tai bent, žvejy..., papuolei į neblogą mėsmalę. Labai suprantamos tavo reakcijos. Įvyko didelis išbandymas
Neprisijungęs
Paprasčiausia , kaip yra noras gert , taip galima ir turėt nora negert. Jo progų daug, kad tokių didelių lomkių ar saves kankinimų nėra , tik tą būsena antra diena , man tokia keista retai būna, lyg pagiringas.
Neprisijungęs
Smegenys atgamina buvusią būseną. Prieš porą savaičių, vyras tūsinosi, o aš ryte atsikėliau blogesnės savijautos nei jis... Sausos pagirios (?)
Žvejy, bet dabar tas noras išgert jau mažesnis, nei pradžioj?
Neprisijungęs
Žymiai, daugiau momentinis. Tą situacija , gryžau namo sėdžiu mašino ir galvoju būt gerai , bet gryžo žmona su antra kol iškrovėm , kažkaip pasimiršo ir viskas. Bet tuo momentu būt kas pakuses tikrai būčiau trinktelėjes. Dar kas juokingiausia šiandien dirbdamas jaučiuosi tartum tikrai būčiau gėres, tokia savijauta kaip būna antra diena po pjankės.
Neprisijungęs
Eik tu sau Gal tave kas nors labai sunervijo ir išmušė saugiklis? Galvojau, kuo toliau, bus tik lengviau...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 16d. |
jo Žvejy saugok save, ar tu iš tų žmonių kurie kenčia ką nors kenčia, o paskui ne vietoj ir nelaiku pradeda saugikliai sproginėt? Paparstai jei yra atsiplaidavimas ir pasitenkinimas gyvenimu, noras gerti nepasireiškia tokia ataka..
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 9d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 26d. |
Joninės, bjaurus metas pradžioj blaivybės.
Easy easy, kompanija. Neįsijauskim per daug. Sinergija ir išbalansuot gali.
Žvejys šaunuolis, atsilaikys, pasidarys išvadas. Joninės, bjaurus metas pradžioj blaivybės. Alkolio ir pramogų verslo lobistai pramušė sau šitą šventę.
Tokios būsenos su laiku praeina, silpsta ir retėja. Nepradėkim čia labai gąsdintis :) Viskas bus ok.
Neprisijungęs