VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Na kad nužudyti tai nebūtina turėti dėl ko, užtenka "palysti" po ranka labai netinkamu metu netinkamoje vietoje ir viskas... Panašiai manau buvo nužudytas ir muzikantas menininkas Dobrovolskis Vilniuje prie psichbario Kalėdu išvakarėse... Nemanau, kad kažkam jis labai trukdė ar tai dėl kažkokiu skolų ar mergų ivyko... Tiek to, nenoriu gilintis pernelyg i tokios temas...
O šiaip atrodo viskas ir neblogai, po truputi atsiranda papildomas finansavimas kad išgerti, šaldytuve jau ne po vien skardinę alaus kelinta diena, o pastovus 2-3 skarbų kiekis kad vakare tinkamai apsvaigti ir atsipalaiduoti, vasara tęsiasi, gyvenam.
Neprisijungęs
Įjunk skardinių taupymo programą-vis atsidėk po vieną pilną uz sofos..)
Neprisijungęs
katyte rašė:
Įjunk skardinių taupymo programą-vis atsidėk po vieną pilną uz sofos..
)
O kam??.. Paprastai už sofos aÅ¡ metu kai iÅ¡geriu tuÅ¡Äias skardines ir bambalius....
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
katyte rašė:
)
O kam??.. Paprastai už sofos aÅ¡ metu kai iÅ¡geriu tuÅ¡Äias skardines ir bambalius....
Vot aš nezinau kodėl ir kam,bet kaip turėdavau iki valiai gėrimų,tai mėgdavau uzsislėpti tipo ''juodai dienai''.Budavo kad ir pamiršdavau,bet jau kiek dziaugsmo apturėdavau radus:)
Mat,pas moteriÅ¡kes turbut tvarkingesnis gÄ—rimas,uz sofkių tuÅ¡Äių tarų nekaupti
Neprisijungęs
Ai tipo "juodai dienai"..... Na nežinau iÅ¡ tikrųjų ar man tai verta daryti, man patinka žinoti kiek turiu iÅ¡gerti ir kiek turiu pinigų, kad dasipirkti kai pritrÅ«ks, jokiu tokio tipo "staigmenų" nemÄ—gstu, bet aiÅ¡ku gegužes menesi buvo variantas kad pachmielnas piktas kroviau tuos tuÅ¡Äius bambalius i maiÅ¡a iÅ¡metimui, capt už vieno... O, geras! Pilnas bambalys RinkuÅ¡kiu alaus! Ale kaip iÅ¡kart nuotaika pasitaisÄ—, kaip vaikui kokiam kur nuperka staiga kas didelÄ™ ledų porcija...
Tuoj pat makt, dar peržiūrėjau ar kito tokio nėra, deja nebuvo.... Gal moterys tvarkingiau geria, nežinau, su kuriomis geriau tai tokios panašios bardako mėgėjos kaip ir aš pats....
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
katyte rašė:
)
O taigi dabar kažkokia ten akcija - "rink kamštelius". Bus apdovanoti daugiausia surinkę. Gerk bambaliais, mažum laimėsi prizą-dviguba nauda - ir apsvaigęs, ir išlaidos sugrįžtų kažkokiu tai pavidalu. M? Darom? Padėsiu
Neprisijungęs
Man atrodo po Utenos kamÅ¡teliu tos legendinÄ—s akcijos aÅ¡ nebedalyvauju tokiose rinkodaros manijose, ten vos nelaimÄ—jau 1000 Lt, trÅ«ko kaip ir daugumai antro kamÅ¡telio, gÄ—rÄ—me kaip iÅ¡protÄ—jÄ™ tada ta Utenos alu, na jis ir Å¡iaip man patiko anuomet, tad nieko Äia tokio... Bet girtavimo su loÅ¡imais jau nebesieju, laukiu dabar kuris tinklas iÅ¡mes 20 proc. akcija visam alui, nes visam vynui maÄiau dabar -30 proc jau vyksta....
Neprisijungęs
Girtos dienos, girtos naktys... ir tokiu ritmu beveik pusÄ— gyvenimÄ—lio. Aplamai, man naktys bÅ«na daug ramesnis laikas nei dienos. Gal todÄ—l, kad esu tamsos, rudens ir darganos mÄ—gÄ—jas. Naktį pusiau prasiblaivau, užsiplikau arbatÄ—lių, kavų, prasiÄiÅ«chinu. PusÄ—tinas jausmas, smegenys nuramintos. Tol kol neateina rytas su trisÅ«Äkomis ir stogo rovimais. Bet savaitgaliui teks riÅ¡ti dielas su visokiais alais, nes bÅ«siu "po kontrole". Gal net sÄiotÄikÄ… forume įsimesiu, bent porÄ… dienų prisuks O gal ir daugiau, juk viltis durnių motina, taip sakant
Neprisijungęs
Na o aÅ¡ manau savaitgali nestabdysiu, pradedant Å¡ivakar su KultÅ«ros Nakties renginiais sostinÄ—je gersiu visas dienas iki pirmadienio, jokios "kontrolÄ—s" pas mane, save nulaikyti be Å¡ansų apskritai, tad teks lakti žinoma kiek leis finansinÄ—s galimybÄ—s, o jos kaip žinia labai ribotos Å¡iuo metu... Bet startuosiu vakare nuo Opus Terasos koncerto, o pabaiga paryÄiais pas save balkone...
Neprisijungęs
Smagiai pagÄ—riau savaitgali, patiko ir KultÅ«ros naktis, koncertai, Kalnapilio alus ir oras kažkaip puse velnio buvo, na o finalas vakar Prie TV ekrano bežiÅ«rint "BriliantinÄ™ ranka" makt pora alaus ir liuli su drabužiais su viskuom, ryte jau iÅ¡jungiau telikÄ… prasiÄiuchinÄ™s..... Kagis dabar JoninÄ—s ant nosies reikia ant smÅ«gio susiorganizuoti dar gÄ—rimukų nes matyt važiuosime i gamta prie laužo baliavoti trumpiausiÄ… Vasaros nakti... Oj Äiuju bus irgi smagiai geroj kompanijoj, vasara jau nubarstÄ— lauko gÄ—lÄ—m tavo plaukus... Makt!
Neprisijungęs
Nu va, buvau išėjÄ™s priverstinių trijų dienų atostogų nuo alkoholio. Tai net į naudÄ… išėjo, prasiÄiÅ«chinau biÅ¡ki. Nu o dabar nauja darbo savaitÄ— ir naujas atkimÅ¡tas Å¡altas rasojantis pirmasis butelis stipraus biure ant stalo. O dar kiek tašėj tų bonkių guli, xe xe JÄ—ga! Apsiforminsim biÅ¡ki, o tada pirmyn daryti darbų jei ant kojų pastovÄ—siu. Ai principe, darbai palauks, pirmadienis vienok, reik atsigauti po savaitgalio
Nusiimam skaitliukus ir įkalam! Į sveikatą, tie kas geriat, xe xe
Neprisijungęs
Pas mane vėl "nuostabybiškas" prakeiktas 0 (nesikeikiu..Tik piktinuosi savimi)
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Nu va, buvau išėjÄ™s priverstinių trijų dienų atostogų nuo alkoholio. Tai net į naudÄ… išėjo, prasiÄiÅ«chinau biÅ¡ki. Nu o dabar nauja darbo savaitÄ— ir naujas atkimÅ¡tas Å¡altas rasojantis pirmasis butelis stipraus biure ant stalo. O dar kiek tašėj tų bonkių guli, xe xe
Jėga! Apsiforminsim biški, o tada pirmyn daryti darbų jei ant kojų pastovėsiu. Ai principe, darbai palauks, pirmadienis vienok, reik atsigauti po savaitgalio
Nusiimam skaitliukus ir įkalam! Į sveikatą, tie kas geriat, xe xe
NejauÄiu jokios sveikatos..Tik psichologines pagirias..Gal galit kas nors mane nuÅ¡aut? Atsilyginsiu.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 0mÄ—n. | 15d. |
Nerūkau | 8m. | 4mėn. | 14d. |
ir aš paskutinėmis dienomis žiauriai noriu įkalt-nežinau kaip susilaikyt
Neprisijungęs
Nida rašė:
Man kažkaip taip neišeina - imt ir pradėt džiaugtis gyvenimu. Tai sūnus š... primala, tai darbe bobos nervus kabina. O aš "vaistais" tuoj raminuosi. Niekaip nesugebu išgyvent tų problemėlių kaip visi normalūs žmonės.
Nidut, nors tu susilaikyk. Pabūk man sektinu pavyzdžiu...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Nida rašė:
Man kažkaip taip neišeina - imt ir pradėt džiaugtis gyvenimu. Tai sūnus š... primala, tai darbe bobos nervus kabina. O aš "vaistais" tuoj raminuosi. Niekaip nesugebu išgyvent tų problemėlių kaip visi normalūs žmonės.
Nidut, nors tu susilaikyk. Pabūk man sektinu pavyzdžiu...
Tai, mieloji, labai stengiuos-iÅ¡gÄ—riau raminamųjų tabletÄ™, tai dabar laukiu kol suveiks, tikiuosi, kad nurimsiu, nors namie iÅ¡ alko tik alaus buteliukas iÅ¡ ankstesnių laikų voliojasi-neverta nei pradÄ—t, o iki parduotuvÄ—s tikrai neisiu, tai Å¡iandien 100 proc., kad susilaikysiu. Labai norÄ—Äiau bÅ«t kam nors pavyzdžiu, bet dar toli man iki to-Äia forume tikrai daug geresnių pavyzdžių yra. Mano siekis nors pusÄ™ metų iÅ¡tempt, o ten žiÅ«rÄ—k, gal ir potraukis mažesnis bus, nes Å¡iuo metu visos mintys tik apie alko sukasi-stabdo tik paskutinis -žiaurus užgÄ—rimas dÄ—l kuriuo iki Å¡iol ant Å¡irdies akmuo guli, nenoriu nei prisimint...
Neprisijungęs
Blemba, kas Äia mums visiems pasidarÄ—? Maniau, kad tik aÅ¡ antrÄ… dienÄ… geriu... Kompas remonte, ratus servisas tik penktadienį grąžins, tai visai stabdžiai atsileido... taip dar prilaikydavo kad už vairo reik sÄ—st. Nebenoriu kaip anksÄiau nei nusiÅ¡aut, nei kad nuÅ¡autų. Gerai bÅ«tų nenumirus nuo persigÄ—rimo... Vienžo, gyvenimo nÄ—r. Pati kalta.
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Blemba, kas Äia mums visiems pasidarÄ—? Maniau, kad tik aÅ¡ antrÄ… dienÄ… geriu...
Kompas remonte, ratus servisas tik penktadienį grąžins, tai visai stabdžiai atsileido... taip dar prilaikydavo kad už vairo reik sÄ—st. Nebenoriu kaip anksÄiau nei nusiÅ¡aut, nei kad nuÅ¡autų. Gerai bÅ«tų nenumirus nuo persigÄ—rimo... Vienžo, gyvenimo nÄ—r. Pati kalta.
cha, aš tai ne vieną kartą už vairo išgėrus sėdau, visa laimė, kad nesugadinau niekam gyvenimo-tada jau tik virvę po kaklu bebūtų likę...
Neprisijungęs
Tai aš paprastai trūkstamą dozę irgi su auto važiuodavau dasipirk. Girta niekada nebijojau vairuoti ir stebėdavausi kodėl įkalę avarijas padaro, nors kartais akį vieną tekdavo primerkti, kad nesidvejintų. O vat pagiringa nevairuoju, nebent jau mirtinas reikalas, ir tada jau būnu drausmės įsikūnijimas. Nesigiriu, žinau, kad tai žiauriai blogai, bet yra kaip yra...
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Blemba, kas Äia mums visiems pasidarÄ—? Maniau, kad tik aÅ¡ antrÄ… dienÄ… geriu...
Kompas remonte, ratus servisas tik penktadienį grąžins, tai visai stabdžiai atsileido... taip dar prilaikydavo kad už vairo reik sÄ—st. Nebenoriu kaip anksÄiau nei nusiÅ¡aut, nei kad nuÅ¡autų. Gerai bÅ«tų nenumirus nuo persigÄ—rimo... Vienžo, gyvenimo nÄ—r. Pati kalta.
VV rankinį trauk, yra toks rankinis stabdis, kaip atsarginis jeigu kiti neveikia... įmirksi bus blogai
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Tai aš paprastai trūkstamą dozę irgi su auto važiuodavau dasipirk. Girta niekada nebijojau vairuoti ir stebėdavausi kodėl įkalę avarijas padaro, nors kartais akį vieną tekdavo primerkti, kad nesidvejintų. O vat pagiringa nevairuoju, nebent jau mirtinas reikalas, ir tada jau būnu drausmės įsikūnijimas. Nesigiriu, žinau, kad tai žiauriai blogai, bet yra kaip yra...
tai, kad tik Äia ir gali pasipasakot,kokių nesamonių esam pridirbÄ™, bet vistiek įdomu kodÄ—l primerkus vienÄ… akį lengviau vairuot, nes man taip pat padÄ—davo;)
Neprisijungęs
Bandžiau redaguoti žinutę, papildyti, bet man kaip seniai prasikaltusiai prieš adminą nedavė su išmaniuoju sunku rašyti
Tara, nėr pas mane užtraukiamo rankinio, mygtukas tik, ir tas pats servise. Nieko rimto, bet su kasko jau baigiu visą auto perdažyt
net pati savimi negaliu atsistebėti - 1000 kartų parkavausi akropolio požeminėje aikštelėje, 1001 kliudžiau koloną. Kaip sakoma - ir nežioplam pasitaiko
o kai girta vairuoji - vieną akį reikia primerkti, kad nesidvejintų, kitaip gali ir nepataikyti... bus kaip tam anekdote su trim tiltais - aaapvažiuojam
beje, niekada įkalusi nesu padariusi avarijos, visi nesusipratimai nutinka blaiviai, nors vairuoju tikrai neblogai
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Bandžiau redaguoti žinutę, papildyti, bet man kaip seniai prasikaltusiai prieš adminą nedavė
su išmaniuoju sunku rašyti
Tara, nėr pas mane užtraukiamo rankinio, mygtukas tik, ir tas pats servise. Nieko rimto, bet su kasko jau baigiu visą auto perdažyt
net pati savimi negaliu atsistebėti - 1000 kartų parkavausi akropolio požeminėje aikštelėje, 1001 kliudžiau koloną. Kaip sakoma - ir nežioplam pasitaiko
o kai girta vairuoji - vieną akį reikia primerkti, kad nesidvejintų, kitaip gali ir nepataikyti... bus kaip tam anekdote su trim tiltais - aaapvažiuojam
beje, niekada įkalusi nesu padariusi avarijos, visi nesusipratimai nutinka blaiviai, nors vairuoju tikrai neblogai
Blogas įprotis - vairuoti girtam, aš "velkuosi" pėškom, nors ir tolokai bet už vairo nesėdu. Parašyk trieilį, senokai berašiai ???? Turiu draugą - nuostabius tokius trieilius kuria, bet tik visiškai gatavas???
Neprisijungęs
Pas mane daugiadienių nÄ—ra buvÄ™, kad gerÄiau antrÄ… dienÄ… - labai retai, Å¡iandien viena iÅ¡ jų. Paskutiniu metu jei iÅ¡gerdavau - vyno, o vakar nžn kodÄ—l nusipirkau palangos, o Å¡iandien po palangos starkos.kiba prieÅ¡ smertį ?
Beje, Å¡iandien, kulniuodama namo pÄ—sÄiomis iÅ¡ serviso supratau, kad turiu n'tÄ…jÄ… priklausomybÄ™ - dar ir nuo auto minu sau, daineles dainuoju, su savimi pasikalbu. Jausmas nerealus - aÅ¡ einu pÄ—sÄiomis namo???
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
<<<Jausmas nerealus>>>>
Tai ir parašyk ką nors jausmingo
Neprisijungęs