VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 21d. |
Tiesą pasakius blogumas ir buvo Tas mano šansas, išėjimas iš uždaro rato, vartai į kitą gyvenimo etapą. Truputėlį net gaila, kad tada neužteko kompetencijos tą suprasti, būtų buvus įdomesnė kelionė, aistringesnė. Bet tuo skūstis kaip ir neketinu nes, su kaupu sunkumų visuomet, keliauju toliau.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 24d. |
Egle rašė:
Nida, jo negerki šiandieną, ypač jei sunku, juk noras išgerti šiaipsau po vieną nevaikšto, su kažkuo eina po paranke, ar su fiziologija, gal yra prisirišęs prie emocinių sunkumų arba tiesiog asmenybės tam tikru ribotumu, na tsakant kažkas vistiek yra tavo alkoholizmo palydovas, paprastai juk būna, aš pvz savuosius išsiaiškinau ir tai man į naudą. Užsifiksavo jog dažnai akcentuoji tai kaip potraukį ir tau to tarsi užtenka. Thats it? Truputėlis ambicijų alkoholizmo atžvilgiu neturėtų patrukdyti. Laikykis, blogumas gali būti tavo Šansas išlipti sausai iš balos. Diena po dienos
aš tai pasiigstu to lengvo apsvaigimo laipsnio ,kai viskas nusidažo rožine spalva, atsiranda noras tvarkytis ten, kur paprastai rankos nekyla, tik bėda, kad nesugebu sustot ir viskas baigiasi baisiu pachmielinu ryte, o tai mane ir stabdo, nes nepernešu tokios savijautos ir vėl mėginu pataisyt sveikatą ir žinoma dažnai nesėkmingai:(
Neprisijungęs
Nida rašė:
Egle rašė:
Nida, jo negerki šiandieną, ypač jei sunku, juk noras išgerti šiaipsau po vieną nevaikšto, su kažkuo eina po paranke, ar su fiziologija, gal yra prisirišęs prie emocinių sunkumų arba tiesiog asmenybės tam tikru ribotumu, na tsakant kažkas vistiek yra tavo alkoholizmo palydovas, paprastai juk būna, aš pvz savuosius išsiaiškinau ir tai man į naudą. Užsifiksavo jog dažnai akcentuoji tai kaip potraukį ir tau to tarsi užtenka. Thats it? Truputėlis ambicijų alkoholizmo atžvilgiu neturėtų patrukdyti. Laikykis, blogumas gali būti tavo Šansas išlipti sausai iš balos. Diena po dienos
aš tai pasiigstu to lengvo apsvaigimo laipsnio ,kai viskas nusidažo rožine spalva, atsiranda noras tvarkytis ten, kur paprastai rankos nekyla,
alkoholis ne vienintelis ) na rožine spalvą..galima gerai gerai išsimiegoti ir pagautai žvalumo ryte išdažyt vyro garažą lengva rožine..pasekmės gal nebus tokios žiaurios kaip pagirios, bet visgi nesamonių mums trūksta..
Neprisijungęs
Egle rašė:
Nida rašė:
Egle rašė:
aš tai pasiigstu to lengvo apsvaigimo laipsnio ,kai viskas nusidažo rožine spalva, atsiranda noras tvarkytis ten, kur paprastai rankos nekyla,
alkoholis ne vienintelis
) na rožine spalvą..galima gerai gerai išsimiegoti ir pagautai žvalumo ryte išdažyt vyro garažą lengva rožine..pasekmės gal nebus tokios žiaurios kaip pagirios, bet visgi nesamonių mums trūksta..
ale kaip pirštu į akį, praėjusią savaitę net į sunukus dažų buvau nuvarius, bet gi nežinojau kiekio, tai ir grįžau tuščiomis namo-garažas toliau liūdi, o man jau ir azartas dingo jį pralinksmint, na gal ne rožine, gal persikine spalva
Neprisijungęs
varyk kuo šlykštesne , jei brangusis atsibodo ir tada: tai tik spalva darling, iš meilės tau nudažiau
vienžo ne man tau patarinėt..
Neprisijungęs
Egle rašė:
varyk kuo šlykštesne , jei brangusis atsibodo
ir tada: tai tik spalva darling, iš meilės tau nudažiau
vienžo ne man tau patarinėt..
viskas ok, bet pagalvojau, kad tai ne mano jėgoms
Neprisijungęs
taip ir su priklausomybe, kol norisi rožinės iliuzijos arba tai nemano jėgoms, tol pavojinga ir nestabilu..man taip.
Neprisijungęs
Nida rašė:
Egle rašė:
vienžo ne man tau patarinėt..viskas ok, bet pagalvojau, kad tai ne mano jėgoms
o jei rimtai Nidute, dažyki ne dėl vyro laimės vyrui, o sau kokį gražų kampelį dėl savo džiaugsmo.
sakau dėlto kad man laimės revoliucija įvyko, kai ..ėmiau sau suteikti laimės, skamba paparstai bet patikėk kiek ilgai reikėjo eiti..sister
Neprisijungęs
Egle rašė:
Nida rašė:
Egle rašė:
vienžo ne man tau patarinėt..viskas ok, bet pagalvojau, kad tai ne mano jėgoms
o jei rimtai Nidute, dažyki ne dėl vyro laimės vyrui, o sau kokį gražų kampelį dėl savo džiaugsmo.
sakau dėlto kad man laimės revoliucija įvyko, kai ..ėmiau sau suteikti laimės, skamba paparstai bet patikėk kiek ilgai reikėjo eiti..sister
kad aš kažkaip dėl savęs nemoku-smagiau kitiems gerą daryt, tada ir man gerai
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 3d. |
Nida rašė:
Egle rašė:
Nida rašė:
viskas ok, bet pagalvojau, kad tai ne mano jėgoms
sakau dėlto kad man laimės revoliucija įvyko, kai ..ėmiau sau suteikti laimės, skamba paparstai bet patikėk kiek ilgai reikėjo eiti..sisterkad aš kažkaip dėl savęs nemoku-smagiau kitiems gerą daryt, tada ir man gerai
Man irgi smagiau, bet dariau, dariau ir aplinkiniai taip priprato... kad patapo taisyklė. Tada susizgribau, o kur aš? Nusistekenau, išsitaškiau ir sakau - aš pavargau... Žiūri visi, nesupranta, kaip čia dabar? Atsimenu, tiesiog atsiguliau su knyga pailsėti, kažkodėl visi nusprendė, kad baisiai susirgau
Neprisijungęs
dalyvavau profesiniam darbų maratone, poto sudalyvavau audringam, linksmam profesiniam baliui , ilga kaip šimtmetis diena...įdomu kaip atsikėlus iš ryto ar būsiu surukus...uuu..socializuotis yra smagu tuom , kad greit gauni grąžos visom kryptim..šį kartą be jokio žymaus moralinio zaparo sau,..visgi išgyvenimai ir vidinės pastangos paduoda rezultato..:)kartais ir mano parapijoje smagu.
Neprisijungęs
na nesurukus, bus ką prisimint.
Neprisijungęs
Aš šiandien surukus Nemiegojau, visą naktį, paryčiais benardydama intike aptikau galimą mano nemigos priežastį
geomagnetinės audros siaučia...
http://www.alfa.lt/straipsnis/49870365/ … pasvaistes
Neprisijungęs
jojo..pastebėjau kad kažkoks lyg ir purpurinis dangus naktį,bet pagalvojau gal čia fyg kažkokie ypatingi iš nakties į dieną perėjimai, joninės. Surukus audra, bet graži vienok.
Neprisijungęs
Egle rašė:
jojo..pastebėjau kad kažkoks lyg ir purpurinis dangus naktį,bet pagalvojau gal čia fyg kažkokie ypatingi iš nakties į dieną perėjimai, joninės. Surukus audra, bet graži vienok.
Kai perskaičiau straipsnį ir išlėkiau pažiūrėt dangaus, jau brėško Pramazinau grožį
Neprisijungęs
suprasi tas gražuoles..tai dabar nelūžti?
Neprisijungęs
Jau iš turgaus parmoviau ir dabar svarstau ar eit į lovytę su knyga, ar į šaltą dušą
Neprisijungęs
šaltą dušą?..o kodėl ne šilta vonia su visokiais priedais+ ?
Neprisijungęs
Egle rašė:
šaltą dušą?..o kodėl ne šilta vonia su visokiais priedais+ ?
Šitas gėris bus vakarui
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 8mėn. | 5d. |
Veronika rašė:
Aš šiandien surukus
Nemiegojau, visą naktį, paryčiais benardydama intike aptikau galimą mano nemigos priežastį
Su nemiga labai neblogai susidoroja kvėpavimo pratimai. Ląstelės gauna daugiau deguonies, tada lengviau užmigti ir išmiegoti
Neprisijungęs
Troja rašė:
Veronika rašė:
Aš šiandien surukus
Nemiegojau, visą naktį, paryčiais benardydama intike aptikau galimą mano nemigos priežastį
Su nemiga labai neblogai susidoroja kvėpavimo pratimai. Ląstelės gauna daugiau deguonies, tada lengviau užmigti ir išmiegoti
Šiaip, tai miegu kaip meškinas žiemą, bet šiąnakt kažkas ne taip buvo
Neprisijungęs
Tylu pradingę visi kažkur, ar tik negrukšnojate pasislėpę???? Gurkšnoti kaip ir progos nėra, nors ką aš čia rašau, proga gi nebūtina.... Pamenu katą prigėriau visiškai nei iš šio nei iš to. Buvau gamtoje, ten kaip visada vakarop prasidėjo pjankė, gerti nenorėjau (garbės žodis!!! nesenai atsigėręs buvau!!!) dar ir reikalų turėjau, tad numuilinau ir išvažiavau su kitu ekipažu - jie irgi nenorėjo pasilikti. Pabėgau nuo vilko, bet užsiroviau ant meškos. Žodžiu ekipaže papuolė kompanijonas, įkyrumas nesvietiškas, kas ten jam užsisuko... na vienu žodžiu prigirdė mus visus net vairuotoją, žinoma ir pats prisigėrė. Likome visi pas jį nakvoti, nors ką ten nakvoti gėrėme iki ryto, po to iki pietų, dar po to iki vakaro. Tik vėlai vakare atvažiavo mūsų parsivežti, tas mūsų kompanijonas gyvena priemiestyje. Ta va brangieji, būkite atsargūs - pijokų keliai nežinomi...
Neprisijungęs
Tylaaa... prieš audrą... Aišku geriam, o kur gi daugiau dėtis alkoholikui
Prie londoniško ėrienos kepsnio ir visų kitų gurmaniškų gėrybių priklauso ir absoliutas, kad paslapčių tarp mergaičių nebeliktų...
Draugės pasisėdėjo draugiškai.
Neprisijungęs
Prisimenu ryškiai sapną šios nakties.
Sapnavau, kad rinkau iš visų pakampių savo auskarus, panašiai kaip žmonės renka akmenukus pajūry, dėjau į saują, nemažai taip, kai kurie žinomi, kiti tokie šiaip sau, ir pamenu tą pabaigtuvių tarsi jausmą, kad va dabar tikrai surinksiu visus plius minus...auksarai murano stiklo, su tokiom gėlytėm, kažkokie piešinukai..ech galėjau gi apžiūrėt įdėmiau..
Paskui antroj sapno pusėj derinau žodiškai kažkokius reikalus, vienus atšaukdavau, kiti išlysdavo ir viską reikėjo mintinai prisimint, nesumaišyt ir jaučiu kaip pradedu nervuotis, susipainioju ir gailiuos kad neužsirašinėju..
Vistiek jausmas fainas kai įstringa sapnai atmintin.
Geros jums mums dienos
Aha, panašu kad forume akivaizdžiai tryse ikišę galvas buvom..
Neprisijungęs
man labai patinka sapnuot, tas pats kaip gyvent atsibudus..depends nuo turinio..bet kad ten sapnuose tokios pačios emocijos verda viduj tai taip, nes pabudau laiminga, ko neturėtų būti šiaip..
Neprisijungęs