VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Veronika rašė:
Kam imbierinio limonado? Bijūnų žydėjimo, nesibaigiančių žalių laukų ir paukštukų čirenimo? Įtariu jau lubinai žydi, reiks numaut miškan, griūsiu ir gulėsiu lubinų jūroj
ir nesikelsiu.
Nepatariu. Skruzdėlės ir erkės puola. Ir uodai dar
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 3d. |
Iškaimo, kaip laikais?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 17d. |
Liepa, kaip tau sekasi. Kažko pritilai?...
Neprisijungęs
Labuka, skaitinėju,nes neturėjau laiko kažką parašyti,buvau truputi išvykusi.Baigiau skaityti vieną knygą,kuri mane labai įkvepė,o dabar tas optimizmas ir gera nuotaiko kažko pradėjo blėsti,tai net nežinau kur griebtis...atsirado baimė vėl negrįžti atgal..
Neprisijungęs
Mieloji, nesijausk vieniša Aš jaučiuos panašiai... Sumaištis, nerimas, kažkoks vidinis vaakumas. Tuštuma. Stengiuos viską išjaust, nes jeigu užkišiu juodojon skrynion, išmuš visus saugiklius
Taigi, suglaudžiam pečius ir pirmyn
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 21d. |
plym perdozavau kavos....dabar bandau išsigelbėt.. tik kur susisukt į kampą ir nejudėt..fuu, dar taip nebuvo..o bože..
Neprisijungęs
Mieloji, aš ir su norma kavos šiandien išsitaškius Net išmaniosios programos lūžta... Matyt tiek įtampos manyje, kad net aparatai neatlaiko... O tai reiškia... jau padarytus darbus teks dar sykį daryt
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 5d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 29d. |
Gavau lauktuvių medaus iš P.Amerikos. Bus šiandie ragavimas prie pu-erh'o
Neprisijungęs
O aš tai kalu dozę nuo aukšto kraujo spaudimo. Ir mintyse, ten kažkur anapus, norėčiau mirtino insulto..Ar infarkto. Labai nenoriu ČIA būt. Nekenčiu aplink žalios spalvos, lojančio šuns, valdiško darbo ir... pačios savęs - storos, senos ir pageriančios.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 24d. |
Iškaimo rašė:
O aš tai kalu dozę nuo aukšto kraujo spaudimo. Ir mintyse, ten kažkur anapus, norėčiau mirtino insulto..Ar infarkto. Labai nenoriu ČIA būt. Nekenčiu aplink žalios spalvos, lojančio šuns, valdiško darbo ir... pačios savęs - storos, senos ir pageriančios.
na baik tu čia:mylimos moters turi būti daug, kažkada buvom jaunos ir gražios-dabar tiktai gražios, o dėl šuns ir žalios spalvos tai neprisimenu nieko....nors man kaip spalva netinka, bet žalia gamta, tai jau kas kita:D
Neprisijungęs
Nida rašė:
Iškaimo rašė:
na baik tu čia:mylimos moters turi būti daug, kažkada buvom jaunos ir gražios-dabar tiktai gražios, o dėl šuns ir žalios spalvos tai neprisimenu nieko....nors man kaip spalva netinka, bet žalia gamta, tai jau kas kita:D
dar dėl valdiško darbo, tai ir aš sėdžiu su tavim tose pažiose rogėse, bet man jis patina-nepalyginsi pas savininką...ojojojoj-nei kavos ramiai porą valandų nepagersi:D
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Aš tai siūlyčiau ne dejuoti, o imtis priemonių. Senatvės nesustabdysi,bet kas neleidžia būti nestorai ir negeriančiai? Mes alkoholikai per daug savęs gailimės, norime kad kažkas už mus viską padarytų.
Vis skaitau Trojos parašymus apie žaliavalgystę. Ir vis nesirįžtu imtis rimtai. Bet mane tai labai žavi.
Paskaityk ir tu apie tai. Gal kartais imsies, nes dabar vasara, rudenį bus visokių vaisių ir daržovių.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 8mėn. | 5d. |
pariuke rašė:
Iškaimo rašė:
Vis skaitau Trojos parašymus apie žaliavalgystę. Ir vis nesirįžtu imtis rimtai. Bet mane tai labai žavi.
pariuke, jei nemesi į šalį savo abejonių ir baimių, tai niekada ir nesužinosi, kas tai yra . Žinok, viskas yra ne taip sudėtinga, kaip įsivaizduoji. Galima visą dieną valgyti naują maistą, o vakarieniauti įprastu. Net tokiu būdu maitinantis, organizmas labiau valysis, nei teršis. O valytis mums, tiek metų savus organizmus nuodijusiems, oi, kaip yra kur
O taip maitindamasi, patenkinsi visus savo norus, susijusius su maistu ir skoniu, nes senojo maisto neatsisakysi.
Neprisijungęs
Na, žaliavalgystė manęs netraukia. Be to ir neigiamų atsiliepimų girdėjau. O daržoves tai labai mėgstu. Vasara šviežias, žiemą konservuotas valgau, ir netgi daug valgau. Visos mano kalorijos turbūt nuo alkoholio, nes riebaus ir saldaus, taip pat miltinių visai nevalgau. Valgau tikrai labai mažai, o didžiąją dalį raciono sudaro salotos visokiausios. O gal skydliaukė dar tiroksino per mažai gamina, tai apykaita sulėtėjusi.
Tiesa, galiu pasigirt (nors tai juokingai skamba), kad darbe nebegeriu, o namuose irgi išbūnu po kelias dienas be alko. Per 3 metus tai pirmas kartas, kai pradedu taip susiiminėt.
Neprisijungęs
Iškaimo, reikia vieną kartą rimtai susiimti. Pabandyk savaitę išbūti. O dėl svorio, tai man nukrito keletas kg kai susiėmiau dėl alkoholio.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Iškaimo, reikia vieną kartą rimtai susiimti. Pabandyk savaitę išbūti. O dėl svorio, tai man nukrito keletas kg kai susiėmiau dėl alkoholio.
man irgi lengviau valdyti svori kai negeriu
Neprisijungęs
katyte rašė:
pariuke rašė:
man irgi lengviau valdyti svori kai negeriu
Laaabai svari motyvacija. Bent jau ma..
.
Neprisijungęs
pariuke rašė:
Reikia reikia reikia! Atrodo pradėsiu galvą į sieną daužyt, kad esu tokia ištižus.
Gal tiesiog imt ir kartot visą dieną, kiekvieną laisvą minutę du žodžius "daugiau negersiu". Skaičiau, kad nuolatinis kartojimas mintyse užsiprogramuoja...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 21d. |
Negerk nors vieną dieną ir viskas . Po kurio laiko pajusi , kad jau kuris laikas jau nebevartoji. Po viena dienele ir nesuk sau galvos. Atpratau apie tai galvoti.
Neprisijungęs
artėja viena man keisčiausių metų švenčių kaip Vasaros saulėgrįža, ankasčiau ją pažinojau kaip Jonines. Kaip tai jau kirba noras važiuoti pas tėtį Joną ir laužo laužo laužo šviesos
Neprisijungęs
Norėčiau laužo dar šiąnakt, ot išdegtų rūpesčiai galvoje. Pavydu tiems kas turi židinius, pečius , buržuikes ar bent jau savos žemės plotelį laužiukui. Atitirpinti atšalusias galūnes nuo įtempto žiūrėjimo į kompą, dabar visas kūnas tarsi suskirstytas į gyvas ir negyvas zonas. Gyvos tas kurias sopa arba nenutirpę, o negyvos visos nuo alkūnių ir kelių..rrr
Neprisijungęs
Liepel, kaip sekasi?
Neprisijungęs
Nida, laikykis, mieloji, tai - praeis
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida, laikykis, mieloji, tai - praeis
Veronika, laikausi-šiandien tikrai negersiu, o rytoj gal jau ir nebesinorės? Labai noriu mėnesio suskakties sulaukti:)
Neprisijungęs
Nida, jo negerki šiandieną, ypač jei sunku, juk noras išgerti šiaipsau po vieną nevaikšto, su kažkuo eina po paranke, ar su fiziologija, gal yra prisirišęs prie emocinių sunkumų arba tiesiog asmenybės tam tikru ribotumu, na tsakant kažkas vistiek yra tavo alkoholizmo palydovas, paprastai juk būna, aš pvz savuosius išsiaiškinau ir tai man į naudą. Užsifiksavo jog dažnai akcentuoji tai kaip potraukį ir tau to tarsi užtenka. Thats it? Truputėlis ambicijų alkoholizmo atžvilgiu neturėtų patrukdyti. Laikykis, blogumas gali būti tavo Šansas išlipti sausai iš balos. Diena po dienos
Neprisijungęs