VšД "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#276 2015-06-08 21:14:04

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mėn.  16d. 

Re: Kaip jaučiuosi šią minutę..

Liepa rašė:

Eglute, nelabai supratau tavo parašymų,gal galėtum aiškiau tongue

jei norėčiau aiškiau, tai galėčiau tik pasakyt i am feelin' blue, o tai tik bus dar kebliau, o gal kaip tik aiškiau smile
ech Liepa nerūstauk, ant žmonių kurie nepajėgūs mylėti angelų, aš iš toli tik ir tik, norėdama tave pakibint ir pralinksmint pagrojau.

“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

2015-06-08 21:14:04

Google

#277 2015-06-08 21:20:14

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  0mėn.  20d. 
Nerūkau  8m.  4mėn.  19d. 

Egle rašė:

l.keista diena, uzropojau ant dviracio ir net nesitikejau kad visa diena, as literally bejege, tvarkysiu reikalus, net iki mokesciu inpekcijos nusigavau ir tris valandas plaukiau kaip titanike su chebryte, senas hipis sedejo prie manes ir snaude, o as beturedama (nepasruosus buvau) tik uzrasavke, pasa ir vienintele meditacija playeri, pavadinimu out of body experience, leidau laika zioplinedama i zmones, buvo jauku..o kai pasake kad si valstybe man skolinga, sakau, nereikia, nemokekit, nes kai noresi ka atimti, turesit is ko..moteris pakraupo, sako saulele ka cia sneki..ir as paskui nusigandau, ka cia flirtuoju su vmi..bet jie pirmi pradejo vadint mane saulele
l.gerai jauciuosi kad pavasaris ir kad galiu judet pajuodusiais paakiais..

cha, o aš pasirodo skolinga valstybei jau penkeri metai, o ji tik šiemet informavo ir skaičiavo delspinigius-deklaruoti nieko neturėjau apart pareitų metų...na ir grąžinau skolą, bet saulele manęs nevadino:rolleyes:

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#278 2015-06-09 07:20:52

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mėn.  16d. 

Pirmiausia , kai jauties niekam neskolingas pasitikrink ar valstybei neskolingas, o tai jie įstatymus pakoreguot gudrūs , kad visad būtum skolingas.

Neprisijungęs

#279 2015-06-13 13:59:38

Egle
Senbuvis

man kažkokia nuožmoka savijauta. Tam tikrų etapų pabaiga, naujų laikinai nepradžia, nusivylimo dozės nemažos, netgi vienišumas, ko senokai nejaučiau ir su visu tuom prisiminimai apie gėrimo laikus...Dabar būsiu viena namuose keturias dienas, paparstai tai man savotiškai patinka, susistatyt kas griuvinėja galvoj, bet dabar kažkaip nepasakyčiau kad malonu. Craving , tarsi įtikinu save kad ok beprasmybė yra tas ir anas, kontekste ji iliuzija, pakeliu save kokiom trim keturiom valandom, tai vėl kažko viduj išsigąstu ir vėl toks vienišumas plūsteli banga..nestipriai, gyvensiu tikrai..bet labai toks nemalonus palyginimas galvoj su geriančiais metais, prisiminimai apie nesaugumą......plymmmm...uij..tikriausiai perdedu, bet visgi eee..ve..ech..nu sad

Neprisijungęs

#280 2015-06-14 08:17:45

Nida
Senbuvis

Egle rašė:

man kažkokia nuožmoka savijauta. Tam tikrų etapų pabaiga, naujų laikinai nepradžia, nusivylimo dozės nemažos, netgi vienišumas, ko senokai nejaučiau ir su visu tuom prisiminimai apie gėrimo laikus...Dabar būsiu viena namuose keturias dienas, paparstai tai man savotiškai patinka, susistatyt kas griuvinėja galvoj, bet dabar kažkaip nepasakyčiau kad malonu. Craving , tarsi įtikinu save kad ok beprasmybė yra tas ir anas, kontekste ji iliuzija, pakeliu save kokiom trim keturiom valandom, tai vėl kažko viduj išsigąstu ir vėl toks vienišumas plūsteli banga..nestipriai, gyvensiu tikrai..bet labai toks nemalonus palyginimas galvoj su geriančiais metais, prisiminimai apie nesaugumą......plymmmm...uij..tikriausiai perdedu, bet visgi eee..ve..ech..nu sad

anksčiau tokiu atveju įsipiltum pirmą, antrą ir t.t., o dabar gausi kažkaip suktis iš padėties ir pasukt galvą kaip išeiti iš tos būsenos. Aš tai save pagaunu, kad kai tik į galvą užplūsta prisiminimai apie pragertas dienas ir pasėkmes, tai iš karto nuotaiką 'kaip ranka nuima", prasideda savigrauža ir t.t.-niekaip nesugebu išmokti nesižvalgyt  atgal, o tik į priekį " Į šviesią ateitį"smile

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#281 2015-06-14 11:33:37

Egle
Senbuvis

taip Nida, viskas gavosi paskiausiai taip kaip net svajot nesvajojau,nesitikėjau, kad būsiu drąsi, tokia atvira su savimi ir sugebėsiu pritaikyti tai ką žinau, jaučiuosi šaunuolė. Meluočiau jei sakyčiau kitaip ar susikuklinčiau.

Neprisijungęs

#282 2015-06-14 12:13:33

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  1mėn.  11d. 
Nerūkau  0m.  1mėn.  29d. 

Antras dublis. Išvyka į sodybą. Visgi taip greit, kaip norėčiau, nepavyks be sumaišties įsipaišyti į bendrą paveikslą. Buvo lengviau, nei per pimąjį atvažiavimą, bet tikrai turėjau ką veikt su savim... Kažkoks keistas jausmas, kaip ir nenori gert, bet buvę elgesio šablonai laikas nuo laiko atakuoja... Sunkiausias laikas buvo vakar, kai gaminau vakarienę, o kiti ošė kieme... Mintys ir emocijos keitė viena kitą, galiausiai mintyse susisodinau blaivybės draugus už stalo ir prisiminiau jų pasakojimus apie savo kelią... Bandžiau įsivaizduoti, ką kiekvienas man galėtų pasakyti. Palengvėjo, susidėliojo, atslūgo įtampa. Tada pagalvojau, kad mes visi kuriame bendrą išgyvenimų/palaikymo erdvę, kaip energetinį kamuolį, sunkumui esant mintimis galima prie jo "prisijungti" ir pasikrauti smile

Neprisijungęs

#283 2015-06-14 13:43:08

Egle
Senbuvis

Veronika fain,  jog nugyvenai savaitgalį be alkoholio wink игра стоит свеч

Neprisijungęs

#284 2015-06-14 15:12:03

Nida
Senbuvis

Egle rašė:

ir aš, ir aš be alko:))) su parasparniu skraidžiau- atrandu naujų pramogųsmile)

Neprisijungęs

#285 2015-06-14 16:41:32

Veronika
Senbuvis

Nida, tu šaunuolė ir aš noriu parasparnio ar kokio parašiuto...Kad kaušą nuo adrenalino nurautų lol

Neprisijungęs

#286 2015-06-14 16:45:10

Veronika
Senbuvis

Egle rašė:

Kitaip ir neįsivaizduoju smile Tik reiks pastangų įdėt, kad susidėliot naujai veiklą ir užimtumą šitoj buvusioj tūsovnoj erdvėj wink

Neprisijungęs

#287 2015-06-14 17:36:37

Egle
Senbuvis

tsss, škvalas in your face ..gerai..

Neprisijungęs

#288 2015-06-14 18:36:18

Veronika
Senbuvis

Vidinio vulkano išsiveržimas wink

Neprisijungęs

#289 2015-06-15 10:41:11

Veronika
Senbuvis

Oda neriasi... sad Turbūt nuo vidinio vulkano hmm

Neprisijungęs

#290 2015-06-15 12:52:19

Egle
Senbuvis

Aš irgi jaučiuosi, kaip vairuojant sportinę, galingą, manevringą mašiną be patirties.  Vos suvaldau. Spėju tik snarglį nusibraukt..kad aš daugiau grįžsčiau į šitą galerą, planetą..prasikeikiau..

Neprisijungęs

#291 2015-06-15 20:26:10

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Šią minutę turiu per mažą dozę kraujo spaudimo mažinančių... 50 būtų tai, ko noriu šią minutę...

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#292 2015-06-15 20:40:00

Veronika
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Šią minutę turiu per mažą dozę kraujo spaudimo mažinančių... 50 būtų tai, ko noriu šią minutę...

Aš tikiuosi, kad tu juokauji (?) Mieloji... Laikykis.

Neprisijungęs

#293 2015-06-15 20:46:24

Iškaimo
Senbuvis

Veronika rašė:

Iškaimo rašė:

Nejuokauju. Bet va, tai Žvejys suraito postelį, tai xanax pradeda veikt, tai tos mintys grimsta į nakties miegą. Bet jei kas pasiūlytų kažko eutanaziško, imčiau negalvojus. Esu tik dėl to, kad negaliu išeit taip, kaip įsivaizduoju būtų geriausia. Esu šiek tiek išgėrus, todėl atviresnė. Bet ne psichozėje.

Neprisijungęs

#294 2015-06-15 20:51:19

Veronika
Senbuvis

Iškaimo rašė:

Veronika rašė:

Iškaimo rašė:

Nejuokauju. Bet va, tai Žvejys suraito postelį, tai xanax pradeda veikt, tai tos mintys grimsta į nakties miegą. Bet jei kas pasiūlytų kažko eutansziško, imčiau negalvojus. Esu tik dėl to, kad negaliu išeit taip, kaip įsivaizduoju būtų geriausia. Esu šiek tiek išgėrus, todėl atviresnė. Bet ne psichozėje.

Mieloji, išeiti kur? Iš ten negrįši... Nejau nėra nieko, dėl ko norėtum gyvent? Juk esi reikalinga. Šiaip sau mes čionai neateinam...

Neprisijungęs

#295 2015-06-15 20:58:10

Iškaimo
Senbuvis

Atėjau ČIA po to, kai mano, hormonų vedami tėvai, pasidulkino, nusprendę, kad šeima turi būt "kaip priklauso". O toliau-jau mano reikalas kaip gyvent-spermatozoido ir kiaušialąstės jungčiai.

Neprisijungęs

#296 2015-06-15 21:12:22

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  5mėn.  0d. 

Iškaimo rašė:

Atėjau ČIA po to, kai mano, hormonų vedami tėvai, pasidulkino, nusprendę, kad šeima turi būt "kaip priklauso". O toliau-jau mano reikalas kaip gyvent-spermatozoido ir kiaušialąstės jungčiai.

Iškaimo, žinok, nėra viskas taip primityvu, kaip čia parašei. Viskas yra daug subtiliau. Na, o jei tie tėvai  negimdys vaikų – kad ir kokių motyvų vedini yra tie jų sugulimai, tai Žemėje nebeliks žmonių. Tai kaip tada? Anot tavęs, tai visi gimę vaikai turi priekaištauti savo tėvams, kad jie sugulė: ir mūsų seneliai savo tėvams turi priekaištauti, ir mūsų tėvai, ir mes, ir mūsų vaikai  mums...  Kažkaip ne taip čia gaunasi smile
Rytoj išauš kita diena ir kitaip gal viskas atrodys.

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#297 2015-06-16 08:59:22

katyte
Senbuvis
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 582

Šiaip tai tu Iškaimo pasirinkai savo tėvus ir atėjai į šią zemę su savo uzduotim ir misijom.Tėvai tam,kad tave uzaugintų  iki savarankiško ir uz save atsakingo zmogaus.Toliau tu pati ieškai saves,gyveni savo gyvenimą ir taisai savo padarytas klaidas

Neprisijungęs

#298 2015-06-16 13:05:34

Iškaimo
Senbuvis

Kažkokią pesimistišką neurostenikę gamta (t.y. mama ir tata)  sukūrė. Norėtųsi gimt iš naujo. Keist kažką - misija neįmanoma. Bandžiau iki dabar keist mąstymą, nuostatas, net gyvenimo būdą. Visada viskas grįžta į tašką A. Kartu ir alkoholis iš paskos velkasi, žinoma. Brudas šitas hmm

Neprisijungęs

#299 2015-06-19 19:38:28

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mėn.  16d. 

Kodėl čia makaluojuosi paklaus kiekvienas negeri kažkiek (gal geriu , kas čia žino wink ) , o būnu čia forume , grupė , vis renku info apie tą ar aną. Kad kažkaip daug klausimų kyla , man seniai yra viena problemikė , suprantu ir noriu pabrėžt, kad čia išsakytos mano mintys yra tik mano pamąstymai ir jokie ten nurodymai , kaip kartais randu parašyta, esu paprastas kap dvi kapeikos , tai va yra viena problemikė. Mes bendraujam šeimomis norisi sueit ir pakalbėt pasijuokt , padiskutuot ,POLITIKUOTI, pakeikt seimą ir taip toliau, bet ta šeima yra saikingai vartojanti ir nelabai įkerta kai visai negeria ir apsoliučiai nevartoja , tai dar man būtų tai maža problema , pasakyčiau kad ne tai ir viskas, bet pats labai to noriu , su kitu ne jau atgrasu yra , bet va su keliais tai yra tik susitinki ir iš kart mintis "nu ką gal po šimtą?" ir jūs supraskit kad tai tokia velniška trauka. Kažkur skaičiau kai rašė kad įsimylėjus jaučiasi drugelis viduje , tas virpesys , net kraujo spaudimas pakyla, tai tas pats atvejis tik laukiant to susitikimo ir su mintimi , kad taip gerai būt įkalt. Jei netingim pasidalykim idėjomis kaip tai išgyvendinti ? Gal dar kam aktualu tai ?

Neprisijungęs

#300 2015-06-19 20:58:25

pariuke
Senbuvis
Registravosi: 2013-12-28
Žinutės: 642

Šiaip tai ir man daug tokių situacijų, kurios asocijuojasi su malonumu ir noru išgerti...

Neprisijungęs

Forumo apačia