VšД "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#251 2015-06-07 15:15:28

Veronika
Senbuvis
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515

Blaivus  10m.  2mėn.  17d. 
Nerūkau  0m.  3mėn.  4d. 

Re: Įvairios nuorodos

Nida rašė:

Veronika rašė:

pariuke rašė:

paskaičiau apie žiurkes. patiko. Ir iš kart pritaikiau- vieniši puola į priklausomybę.

Pariuke, aš nevieniša neutral o vistiek priklausoma... Na, gal tu ir teisi... Pamąsčiau, gyvenu ne viena, bet... esu vieniša...

kas kaip supranta vienišumą-kartais ir bury draugų ar šeimos narių gali jaustis vienišas...o dar tie klausimai ko tau trūksta gyvenime....kodėl geri...o įdomiausia, kad gerdama kompanijoje, visada turėdavau pasislėpusi savo porciją, kurią gerdavau pasislėpus, nes gėrimo tempai budavo man lėtoki...

Prie kitų, tik ne po pilną... Oj, man jau užteks, ačiū... paskui, aišku į savo slėptuvę... O kai kiti apspangsta, tai ir nepastebi, kad aš ne mažiau girta, nei jie... Arba, labai gerai būdavo apsiimti vairuotojo vaidmenį. Tokia tvarkinga, vairuoju - nei lašo (ačiū Dievui, dar šitas supratis nebuvo pragertas), o namuose jau laukdavo cypdamas brendžio butelis... Nereikdavo nei stikliuko, į stakaną ir pirmyn... mad

Neprisijungęs

2015-06-07 15:15:28

Google

#252 2015-06-08 08:13:29

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889

Blaivus  4m.  1mėn.  26d. 
Nerūkau  8m.  5mėn.  25d. 

Veronika rašė:

Nida rašė:

Veronika rašė:

Pariuke, aš nevieniša neutral o vistiek priklausoma... Na, gal tu ir teisi... Pamąsčiau, gyvenu ne viena, bet... esu vieniša...

kas kaip supranta vienišumą-kartais ir bury draugų ar šeimos narių gali jaustis vienišas...o dar tie klausimai ko tau trūksta gyvenime....kodėl geri...o įdomiausia, kad gerdama kompanijoje, visada turėdavau pasislėpusi savo porciją, kurią gerdavau pasislėpus, nes gėrimo tempai budavo man lėtoki...

Prie kitų, tik ne po pilną... Oj, man jau užteks, ačiū... paskui, aišku į savo slėptuvę... O kai kiti apspangsta, tai ir nepastebi, kad aš ne mažiau girta, nei jie... Arba, labai gerai būdavo apsiimti vairuotojo vaidmenį. Tokia tvarkinga, vairuoju - nei lašo (ačiū Dievui, dar šitas supratis nebuvo pragertas), o namuose jau laukdavo cypdamas brendžio butelis... Nereikdavo nei stikliuko, į stakaną ir pirmyn... mad

aš tiesiai iš butelio gerdavau-lengviau pėdsakus paslėpti...makt, užsuki ir tvarkais toliau kaip niekur nieko...

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#253 2015-06-08 08:58:06

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  3mėn.  4d. 

Nida rašė:

aš tiesiai iš butelio gerdavau-lengviau pėdsakus paslėpti...makt, užsuki ir tvarkais toliau kaip niekur nieko...

Bandžiau ir aš iš butelio, bet man buvo per daug rizikinga. Atsisuki, įpieši, užsuki, paslepi... per daug darbo... Jeigu kas greit įeina - ir mišios... Geriau stiklinę buvo paslėpti.

Neprisijungęs

#254 2015-06-08 10:36:19

katyte
Senbuvis
Registravosi: 2014-01-06
Žinutės: 582

Tokie pazistami veiksmai...ir iš butelio ,ir iš stiklinės..pagal situaciją.Atsimenu po darbo einant namo pakeliui nusiperku kazkokios trauktinės ir eidama kiemais uzsukdavau į kokio namo laiptinę..makteldavau iš kakliuko porą gurkšnių ir toliau tipenu mano visa uzšilus..grizus namo prasideda butelaicio dėliones į spinteles ..

Neprisijungęs

#255 2015-06-08 21:32:03

Nida
Senbuvis

katyte rašė:

Tokie pazistami veiksmai...ir iš butelio ,ir iš stiklinės..pagal situaciją.Atsimenu po darbo einant namo pakeliui nusiperku kazkokios trauktinės ir eidama kiemais uzsukdavau į kokio namo laiptinę..makteldavau iš kakliuko porą gurkšnių ir toliau tipenu mano visa uzšilus..grizus namo prasideda butelaicio dėliones į spinteles ..

o paskui kiek išradingumo reikia, kad slapta butelius iš namų išnešti:)

Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

#256 2015-06-08 21:39:13

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  3mėn.  4d. 

Nida rašė:

katyte rašė:

Dažniausiai išnešdavau kailiukus kiekvieną rytą. Jeigu būdavo kiek likę butelyje, visada likutį išpildavau į kriauklę ir tuščią išmesdavau. Vakarui niekada nepalikdavau. Parsinešdavau naują. Na, o jeigu slėptuvėje prisikaupdavo keli tušti buteliai, tuomet juos suvyniodavau papildomai, atskirai, kad šiukšliamaišyje nebarškėtų smile Gėda gi barškančiai per kiemą eit wink

Neprisijungęs

#257 2015-06-08 21:44:14

Nida
Senbuvis

Veronika rašė:

Nida rašė:

katyte rašė:

Dažniausiai išnešdavau kailiukus kiekvieną rytą. Jeigu būdavo kiek likę butelyje, visada likutį išpildavau į kriauklę ir tuščią išmesdavau. Vakarui niekada nepalikdavau. Parsinešdavau naują. Na, o jeigu slėptuvėje prisikaupdavo keli tušti buteliai, tuomet juos suvyniodavau papildomai, atskirai, kad šiukšliamaišyje nebarškėtų smile Gėda gi barškančiai per kiemą eit wink

sukdavau ir aš kiekvieną atskirai į maišelį dėl barškėjimo, bet negaliu gi namie į šiukšlinę mesti-iškart atkreiptų dėmesį kasnors, tai dažniausiai slepdavau mašinoje po sėdyne ir radus progą kur nors išmesdavau:)

Neprisijungęs

#258 2015-06-09 07:50:41

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  7mėn.  18d. 

Nida rašė:

Veronika rašė:

Nida rašė:

sukdavau ir aš kiekvieną atskirai į maišelį dėl barškėjimo, bet negaliu gi namie į šiukšlinę mesti-iškart atkreiptų dėmesį kasnors, tai dažniausiai slepdavau mašinoje po sėdyne ir radus progą kur nors išmesdavau:)

Siaubas, kokios mes visos panašios pasirodo. Viens prie vieno! sad

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#259 2015-06-09 09:55:15

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  3mėn.  4d. 

Gal egzistuoja kokia bendra alkoholikų pasąmonė hmm

Neprisijungęs

#260 2015-06-09 12:48:58

Nida
Senbuvis

Veronika rašė:

matyt užpiltos smegenos panašiai mąsto:)

Neprisijungęs

#261 2015-06-09 13:15:02

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  11mėn.  6d. 
Nerūkau  9m.  10mėn.  30d. 

Nida rašė:

Veronika rašė:

Dauguma žmonių galvoja, kad jie yra išskirtiniai ir kad pas kitus viskas kitaip: niekas taip kaip jie nesielgia, neklysta, nedaro tokių "nesamonių", jiems "kitaip" bloga... Plius/minus mes visi vienodi. Ir užsirakinę, vieni, darome, jei ne taip pat, tai panašiai.

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#262 2015-06-09 13:53:00

Nida
Senbuvis

Artaz rašė:

Nida rašė:

Veronika rašė:

Dauguma žmonių galvoja, kad jie yra išskirtiniai ir kad pas kitus viskas kitaip: niekas taip kaip jie nesielgia, neklysta, nedaro tokių "nesamonių", jiems "kitaip" bloga... Plius/minus mes visi vienodi. Ir užsirakinę, vieni, darome, jei ne taip pat, tai panašiai.

mane tai labai domina ar yra šiame forume, kuriam pavyko be pagalbos iš šono (turiu omeny AA, įv. programos ir t.t.) savarankiškai mesti alko???

Neprisijungęs

#263 2015-06-09 16:03:08

Marijus
Senbuvis
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065

Blaivus  19m.  10mėn.  15d. 
Nerūkau  18m.  11mėn.  1d. 

Nida rašė:

mane tai labai domina ar yra šiame forume, kuriam pavyko be pagalbos iš šono (turiu omeny AA, įv. programos ir t.t.) savarankiškai mesti alko???

Man nepavyko, pradžia buvo su privačiu psichoterapeutu. Iki tol buvo nesėkmingi bandymai pasislėpus vienam, susiląžinus su su bičiuliais, savipagalbų pseudo dvasinių ir psicologinių skaitaliojimai ir t.t. Tiesa tada šito popso tada tokiais kiekiais nebuvo..

Neprisijungęs

#264 2015-06-09 20:57:31

Nida
Senbuvis

Marijus rašė:

Nida rašė:

Man nepavyko, pradžia buvo su privačiu psichoterapeutu. Iki tol buvo nesėkmingi bandymai pasislėpus vienam, susiląžinus su su bičiuliais, savipagalbų pseudo dvasinių ir psicologinių skaitaliojimai ir t.t. Tiesa tada šito popso tada tokiais kiekiais nebuvo..

tai ir galvoju ar rizikuot ir pasikliauti savo jėgomis kabintis, ar pagalbos kreiptis kur, nors žinau, kad neišdrįsiu, nes baisiai gėda...

Neprisijungęs

#265 2015-06-09 21:08:43

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  6mėn.  6d. 

Nida rašė:

Artaz rašė:

Nida rašė:

Tai žinoma, kad yra. smile Aš mečiau be niekieno pagalbos ir į tą pusę net žiūrėti nenoriu. Mečiau, žinoma, ne iš pirmo karto, bet net neabejoju, kad labai užtikrintai ir visam laikui smile

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#266 2015-06-09 22:01:09

Nida
Senbuvis

Troja rašė:

Nida rašė:

Artaz rašė:

Tai žinoma, kad yra. smile Aš mečiau be niekieno pagalbos ir į tą pusę net žiūrėti nenoriu. Mečiau, žinoma, ne iš pirmo karto, bet net neabejoju, kad labai užtikrintai ir visam laikui smile

och tu mano džiaugsme, kaip palengvėjo-reiškia ir man pavyks, nes žinau tikrai, kad niekur nesikreipsiu-nebent i išblaivinimo tarnybą-juokauju tikiu, kad nebeprireiks

Neprisijungęs

#267 2015-06-11 22:36:47

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#268 2015-06-11 22:50:28

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739

Blaivus  12m.  6mėn.  6d. 

Iškaimo rašė:

http://www.manosveikata.lt/lt/temos/toksikologai-narkologai/psichoterapeutas-m-g-maksimalietis-trumpai-apie-alkoholizma

Reiškia aš buvau trečioje degradacinėje alkoholizmo stadijoje.

Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

#269 2015-06-12 08:09:01

Egle13
Senbuvis
Registravosi: 2015-03-23
Žinutės: 590

Blaivus  10m.  7mėn.  18d. 

Iškaimo rašė:

http://www.manosveikata.lt/lt/temos/toksikologai-narkologai/psichoterapeutas-m-g-maksimalietis-trumpai-apie-alkoholizma

Visai simpatiškaas straipsnis. Ačiū.

♐ Sagittarius ♐

Neprisijungęs

#270 2015-06-12 11:25:25

Veronika
Senbuvis

Nerūkau  0m.  3mėn.  4d. 

Negalėjau nepasidalinti...
https://www.youtube.com/watch?v=MN8vlsNfqSc

Neprisijungęs

#271 2015-06-12 12:10:02

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  3mėn.  22d. 

aš irgi negaliu nepasidalint, mieli interneto vartotojai.
Sharyl Attkisson | TEDxUniversityofNevada
https://www.youtube.com/watch?v=-bYAQ-ZZtEU
kaip Wikipedija, manipuliuoja info, apie paslėptus sponsorius, medikamentus  ir apie panašius dalykus, visas TED pokalbis
nekuokinga, bet todėl ir nieko kito nebelieka tik šypsotis. Nebent pabandyt pakaitalioti info wikipedijoje ir pažiūrėt kas bus? cool

“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

#272 2015-06-12 12:14:40

Egle
Senbuvis

Veronika rašė:

Negalėjau nepasidalinti...
https://www.youtube.com/watch?v=MN8vlsNfqSc

išgirsta cool

Neprisijungęs

#273 2015-06-12 12:30:18

Egle
Senbuvis

Bir 9, 2015 | Anonsai, Laidų įrašai, Naktigonė
Vedėja Genovaitė Petronienė
Psichologija facebooke. Kokiais būdais skirtingų charakterių žmonės naudojasi facebooku? Kokius psichologinius poreikius patenkina facebokas? O gal jau esate priklausomas nuo facebooko? Kaip facebookas veikia pavydžius arba bijančius atstūmimo žmones? Kokie pavojai tyko facebooke porų? Kaip facebokas susijęs su darbingumu? O kokių žmonių nėra facbooke? Kaip naudotis facebooku pačiu geriausiu būdu? Pokalbis su Andriumi Jančiausku.
http://www.laisvojibanga.lt/naktigone-2015-06-09/
cool
muset esu tyrinėtojo, stebėtojo ir transliuotojo hibridas

Neprisijungęs

#274 2015-06-12 14:33:41

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Nu, mergos, ale vienas prie vieno - ir aš jaučiuosi taip pat, geriu taip pat ir slepiu taip pat... Aišku, negalima tuo džiaugtis, bet ramiau dūšioj, kad nesi viena tokia. Ir,žinoma, lengviau tvarkytis su tuo bjauriu įpročiu, kai nesijauti VIENIŠA. Va, ko man trūksta... Tokio palaikymo, patirties, empatijos, kokią gaunu šiame forume. Ryte nubundu, vakare einu miegoti su jūsų VISŲ išsakytomis mintimis.
Nu tiesiog visiems virtualūs bučkiai visiems. Ir Pasiklydusiam taip pat. Nors kartais norisi jį nudėt big_smile

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#275 2015-06-13 08:45:35

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  11mėn.  6d. 
Nerūkau  9m.  10mėn.  30d. 

Egle rašė:

Bir 9, 2015 | Anonsai, Laidų įrašai, Naktigonė
Vedėja Genovaitė Petronienė
Psichologija facebooke. Kokiais būdais skirtingų charakterių žmonės naudojasi facebooku? Kokius psichologinius poreikius patenkina facebokas? O gal jau esate priklausomas nuo facebooko? Kaip facebookas veikia pavydžius arba bijančius atstūmimo žmones? Kokie pavojai tyko facebooke porų? Kaip facebokas susijęs su darbingumu? O kokių žmonių nėra facbooke? Kaip naudotis facebooku pačiu geriausiu būdu? Pokalbis su Andriumi Jančiausku.
http://www.laisvojibanga.lt/naktigone-2015-06-09/
cool
muset esu tyrinėtojo, stebėtojo ir transliuotojo hibridas

Aš tai pozityviai žiūriu į fb. Man padeda komunikuoti ir kontaktuoti. Labai padeda jų messenger'is - galima ir skambyti, ir video calls...

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

Forumo apačia