VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
na reik susitvarkyt ir pasiruost naujam etapui:-):-):-)
Neprisijungęs
katyte rašė:
na reik susitvarkyt ir pasiruost naujam etapui:-):-):-)
Na nežinau kieno čia koks etapas bus, bet su tokiais finansais kaip dabar tai nelabai kažką....
Neprisijungęs
o as kaip viska issikuopdavau,tada butinai kazkas netiketai uzsukdavo ir neuzilgo budavo vel tas pats:-)
Neprisijungęs
Na tai kad pas mane niekas neužsuka gyvenu sau vienas, anksčiau dar su kaimynais kai kuriais pagerdavau, bet dabar irgi anie arba pinigu nebeturi arba sveikatos kad gerti....
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 1mėn. | 8d. |
Nerūkau | 8m. | 5mėn. | 6d. |
Sveiki, na va pagaliau pradedu skaičiuoti blaivas dienas, po daugiadienių ir tokių klaikių pagirių-su gydytojo pagalba....niekaip negaliu atsigaut, nerimas kelinta diena kankina, gėda prieš vaikus ir kitus šeimos narius...nežinau gal kas naudojo medikamentinį gydymą-gavau pasiūlymą iš spec. firmos:(
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 3mėn. | 5d. |
Nida rašė:
Sveiki, na va pagaliau pradedu skaičiuoti blaivas dienas, po daugiadienių ir tokių klaikių pagirių-su gydytojo pagalba....niekaip negaliu atsigaut, nerimas kelinta diena kankina, gėda prieš vaikus ir kitus šeimos narius...nežinau gal kas naudojo medikamentinį gydymą-gavau pasiūlymą iš spec. firmos:(
Nidut, su sveikata gal kas susiję, paprastai nerimas negeriant neturėtų varginti? Ar seniai nebegeri?
Neprisijungęs
Niekada nevėlu apsigalvoti ir teisingai apsispręsti, be to, angelai padeda teisingai apsispręsti. Kartais, kad pasikeistų ar pakeistų savo gyvenimą, žmonės turi patirti sunkumų. Stebuklai vyksta nuolat, tik žmonės jų nemato. Iš knygos: "Angelai man glosto plaukus".
Neprisijungęs
Egle rašė:
Nida rašė:
Nidut, su sveikata gal kas susiję, paprastai nerimas negeriant neturėtų varginti? Ar seniai nebegeri?
ketvirta diena šiandien bus kaip nebevartoju, nerimas toks, kad ryt reikia tėvelį sveikint, o jis žino mano paskutinį nuosmukį, tai ir jaudinuos kaip jam į akis pažiūrėt...
Neprisijungęs
Liepa rašė:
Niekada nevėlu apsigalvoti ir teisingai apsispręsti, be to, angelai padeda teisingai apsispręsti. Kartais, kad pasikeistų ar pakeistų savo gyvenimą, žmonės turi patirti sunkumų. Stebuklai vyksta nuolat, tik žmonės jų nemato. Iš knygos: "Angelai man glosto plaukus".
Aš rimtai bijau angelų, o jei dar jie mane liečia, tikiu kad gali ir paliesti, tai išvis..panika..
Neprisijungęs
Egle rašė:
Liepa rašė:
Aš rimtai bijau angelų, o jei dar jie mane liečia, tikiu kad gali ir paliesti, tai išvis..panika..
su dvasiom bendraujam:cool:
Neprisijungęs
Nida rašė:
Egle rašė:
Nida rašė:
ketvirta diena šiandien bus kaip nebevartoju, nerimas toks, kad ryt reikia tėvelį sveikint, o jis žino mano paskutinį nuosmukį, tai ir jaudinuos kaip jam į akis pažiūrėt...
Nida jis tavo tevas, kuo anksčiau į akis pažvelgsit viens kitam,tuo greičiau nurims nerimas. Aš kai labai nerimauju imu skaldyti malkas. Tavo vietoj jau muset būčiau viena nuvažiavus šiandien ir pasikalbėjus su tėvu..Puikiai pažystu tą nerimo jausmą.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Nida rašė:
Egle rašė:
Nidut, su sveikata gal kas susiję, paprastai nerimas negeriant neturėtų varginti? Ar seniai nebegeri?ketvirta diena šiandien bus kaip nebevartoju, nerimas toks, kad ryt reikia tėvelį sveikint, o jis žino mano paskutinį nuosmukį, tai ir jaudinuos kaip jam į akis pažiūrėt...
Nida jis tavo tevas, kuo anksčiau į akis pažvelgsit viens kitam,tuo greičiau nurims nerimas. Aš kai labai nerimauju imu skaldyti malkas. Tavo vietoj jau muset būčiau viena nuvažiavus šiandien ir pasikalbėjus su tėvu..Puikiai pažystu tą nerimo jausmą.
nedrąsu, viliuosi, kad rytoj šventės proga nutylėsim tą faktą ir labai tikiu, kad daugiau nebepateksiu į tokią klaikią situaciją, ir gėdos nei sau, neisavo šeimos nariams nebeteks patirti...ačiū tau Eglut už palaikymą-man jo tikrai labai reikia.
Neprisijungęs
Nida rašė:
nerimas toks, kad ryt reikia tėvelį sveikint, o jis žino mano paskutinį nuosmukį, tai ir jaudinuos kaip jam į akis pažiūrėt...
O man tiesiog liūdna, nes rytoj jau nebus ko sveikinti tik ant kapu nuvažiuoti i Karveliškes gėlių padėti, nelabai atmintyje jau ir išlikęs tas Tėvo žvilgsnis, balso irgi jau nebeprisimenu, daug metų jau praėjo, kaip ten sakoma ir prisiminimai jau žole upaugo apžėlė... Paskutini karta per Vėlines irgi buvau gerokai ikalęs (tipo kad šilčiau) nuvažiaves ant kapų... Na bet skaičiau geriau nuvažiuosiu toks nei joks... Džiaukites kad turite dar gyvus tėvus, o ne galvokite kad va čia gėda ir panašiai..
Neprisijungęs
tikrai viskas bus gerai, o ką dabar daryt.. dėliotis iš chaoso gyvenimą po truputį link savojo chaosėlio be alkoholio. Viską tu Nidel gerai darai..drąsiai sakyčiau sustojai bėgus. Kvėpuoki giliai ir nesustok pusiaukelėj..
Neprisijungęs
Nida rašė:
ačiū tau Eglut už palaikymą-man jo tikrai labai reikia.
palaikau šimtas procentų!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 29d. |
Nerūkau | 0m. | 2mėn. | 16d. |
Egle rašė:
tikrai viskas bus gerai, o ką dabar daryt.. dėliotis iš chaoso gyvenimą po truputį link savojo chaosėlio be alkoholio. Viską tu Nidel gerai darai..drąsiai sakyčiau sustojai bėgus. Kvėpuoki giliai ir nesustok pusiaukelėj..
Eglel, kai tavo postą skaitau ir kart matau vaizdą Bėgo, bėgo Nida, dabar sustojo kažkur pajūry (nežinau kodėl, bet iškart iškilo pajūris) ir nuo dusulio giliai kvėpuoja
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
Eglel, kai tavo postą skaitau ir kart matau vaizdą
Bėgo, bėgo Nida, dabar sustojo kažkur pajūry (nežinau kodėl, bet iškart iškilo pajūris) ir nuo dusulio giliai kvėpuoja
Nida,jei nusišneku, soriuks..
Neprisijungęs
Egle rašė:
Veronika rašė:
Egle rašė:
Bėgo, bėgo Nida, dabar sustojo kažkur pajūry (nežinau kodėl, bet iškart iškilo pajūris) ir nuo dusulio giliai kvėpuoja
Nida,jei nusišneku, soriuks..
Ups, atsiprašau, gal aš ką "nusirašiau". Aš tik norėjau parašyt, Eglute, kad tavo postai labai vaizdingi. Ir juos rašai nuo dūšios...
Neprisijungęs
dėkui Veronika, bet uij..atsiprašau jei ką galbūt galėjau biškį ir užgaut,aš visai neartikuliuota šiandien. Ką matau tą kalbu..iir negaliu sustot..iš serijos. Reikia pasveikint forumo tėčius.
Neprisijungęs
Nida prisijunk karts nuo kart dažniau dėl palaikymo.
Neprisijungęs
Egle rašė:
dėkui Veronika, bet uij..atsiprašau jei ką galbūt galėjau biškį ir užgaut,aš visai neartikuliuota šiandien. Ką matau tą kalbu..iir negaliu sustot..iš serijos <...>
Tavo postai man visada subalansuoja čakras Įgaunu pusiausvyrą
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
dėkui Veronika, bet uij..atsiprašau jei ką galbūt galėjau biškį ir užgaut,aš visai neartikuliuota šiandien. Ką matau tą kalbu..iir negaliu sustot..iš serijos <...>
Tavo postai man visada subalansuoja čakras
Įgaunu pusiausvyrą
tai todėl kad tu man leidi ) pabandyk neleist Veronika, pamatysi kad man nieko neišeis.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Veronika rašė:
Egle rašė:
Tavo postai man visada subalansuoja čakras
Įgaunu pusiausvyrą
tai todėl kad tu man leidi
) pabandyk neleist Veronika, pamatysi kad man nieko neišeis.
Nenoriu Dabar, tokiai išsitaškiusiai man - būtų labai nesveika
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nida rašė:
nerimas toks, kad ryt reikia tėvelį sveikint, o jis žino mano paskutinį nuosmukį, tai ir jaudinuos kaip jam į akis pažiūrėt...
O man tiesiog liūdna, nes rytoj jau nebus ko sveikinti tik ant kapu nuvažiuoti i Karveliškes gėlių padėti, nelabai atmintyje jau ir išlikęs tas Tėvo žvilgsnis, balso irgi jau nebeprisimenu, daug metų jau praėjo, kaip ten sakoma ir prisiminimai jau žole upaugo apžėlė... Paskutini karta per Vėlines irgi buvau gerokai ikalęs (tipo kad šilčiau) nuvažiaves ant kapų... Na bet skaičiau geriau nuvažiuosiu toks nei joks...
Džiaukites kad turite dar gyvus tėvus, o ne galvokite kad va čia gėda ir panašiai..
ojojoj kokio grieztumo-vien =vilgsnio pakanka
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
tikrai pajūry
Neprisijungęs