VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 15d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 2d. |
Troja rašė:
žvejys rašė:
Sveikinu sukaktuvininkus.
Rytas , rūkas , balta balta kur dairais , tyla ir maloni gaiva. Nors man kartais patinka ir trukšmas , patinka stebėti žmonės stovint kamščiuose (Vilnius -Lazdynai...žvejy, kur tu Lazdynuose kamščius matei?
Kaune, Jonavos gatvėj, kaip gyva niekad nemačiau jokių kamščių. Įtariu žvejys sumaišė arba miestus, arba gatves
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 20d. |
Na viskas aišku sugebat išvartyt tik realybė kitokia, gerbiu jūsų nuomone ir dėkui už nekenčiamiausia.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 8mėn. | 4d. |
žvejy, gal tu į Vilnių savo produkciją atveži parduoti?
Neprisijungęs
Troja rašė:
žvejy, gal tu į Vilnių savo produkciją atveži parduoti?
Norėjau į pirkėjus papretenduoti
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 20d. |
Ne , man toli . Kartais važiuoju su krovinine būna reizų ir į Vilnių , daugaiusia Lenkiška produkcija , kas liečia vaisus. Šiaip nelabai žinau Vilniaus , važiuoji pagal navigacija.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Ne , man toli . Kartais važiuoju su krovinine būna reizų ir į Vilnių , daugaiusia Lenkiška produkcija , kas liečia vaisus. Šiaip nelabai žinau Vilniaus , važiuoji pagal navigacija.
Aišku. Maniau, kad į Lazdynus atveži parduot. Čia pas mus visokių turgelių yra nedidelių. Šiaip tai dėl tolumo, tai net iš Telšių pardavėjai atvažiuoja.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Na viskas aišku sugebat išvartyt tik realybė kitokia, gerbiu jūsų nuomone ir dėkui už nekenčiamiausia.
o man žvejio nuomone kažkodėl tai mieliausia.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 4d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 28d. |
Troja rašė:
žvejys rašė:
Aišku. Maniau, kad į Lazdynus atveži parduot. Čia pas mus visokių turgelių yra nedidelių. Šiaip tai dėl tolumo, tai net iš Telšių pardavėjai atvažiuoja.
Šiandien kaiptik busiu su reikalais Lazdynuose, prie Rimi (mobilusturgelis.lt).
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Troja rašė:
žvejys rašė:
Šiandien kaiptik busiu su reikalais Lazdynuose, prie Rimi (mobilusturgelis.lt).
Ka ten gero pirksi?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 4d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 28d. |
Troja rašė:
Artaz rašė:
Troja rašė:
Aišku. Maniau, kad į Lazdynus atveži parduot. Čia pas mus visokių turgelių yra nedidelių. Šiaip tai dėl tolumo, tai net iš Telšių pardavėjai atvažiuoja.Šiandien kaiptik busiu su reikalais Lazdynuose, prie Rimi (mobilusturgelis.lt).
Ka ten gero pirksi?
Aš šiek tiek prisisedu prie šių turgelių administravimo.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 20d. |
patinka tai ką darot, kada Naujamiestin?
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Troja rašė:
Artaz rašė:
(mobilusturgelis.lt).Ka ten gero pirksi?
Aš šiek tiek prisisedu prie šių turgelių administravimo.
Tai tu man pamojuok, Artaz, kai ten būsi
Šiandien savo turgelyje su džiaugsmu nusipirkau glėbį šviežių melisų. Net nustebau, kad jų jau yra. Dabar lauksiu mėtų ir šalavijo. Kad žinotumėt, kokio skonio arbata gaunasi iš šitų trijų žolelių su medumi....... Tiesiog kosminė... tiesiog pati, pati nuostabiausia
O turgelyje, pasirodo, jau daug ko yra: ir jaunų burokėlių su lapais, ir špinatų, fainų agurkų, pomidorų ir visokios egzotikos: abrikosų, trešnių. O aš žioplė dar vis nėjau, galvojau, dar anksti
Neprisijungęs
Opa, pariuke.......
Baik tu, pariuke, eksperimentuoti su ta valia ir greičiau pradėk eiti mano keliu. Jau kas, kas, bet tu tai tikrai juo praeiti gali sėkmingai. Ir užmirši tu tą alkoholį, jis tau bus taip "dzin", kad stebėsiesi ir neatsistebėsi visą likusį gyvenimą
Neprisijungęs
Troja rašė:
Šiandien savo turgelyje su džiaugsmu nusipirkau glėbį šviežių melisų. Net nustebau, kad jų jau yra. Dabar lauksiu mėtų ir šalavijo. Kad žinotumėt, kokio skonio arbata gaunasi iš šitų trijų žolelių su medumi....... Tiesiog kosminė... tiesiog pati, pati nuostabiausia
O turgelyje, pasirodo, jau daug ko yra: ir jaunų burokėlių su lapais, ir špinatų, fainų agurkų, pomidorų ir visokios egzotikos: abrikosų, trešnių. O aš žioplė dar vis nėjau, galvojau, dar anksti
Rytoj nuo pat ryto i turgelį. Net seilės nutyso
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 7mėn. | 7d. |
Veronika,na,ar jau buvai turgely?
p.s.su dviem mėnesiais Tave
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Veronika,na,ar jau buvai turgely?
p.s.su dviem mėnesiais Tave
Ačiū, mieloji, už sveikinimą Baigiu rytinę kavą ir lekiu
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 26d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 8d. |
Veronika, sveikinu su dviem! Šaunuolė! :)
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 20d. |
su dviem Veronika sveikinuuu
Neprisijungęs
ir aš sveikinu Veroniką
Neprisijungęs
SVEIKINU Veronika, tie pirmieji blaivūs mėnesiai ypač vertingi...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 16d. |
Veronika, 1000 sveikinimų!
Neprisijungęs
Ačiū visiems už sveikinimus ir už tai - kad esat
Ryte pagalvojau, kad visai nemažai aš blaiviai pragyvenau... Bet, prieš visą kelią, kurį man dar teks nueiti - tai tokia nedidelė atkarpėlė Ir jeigu dabar imčiau apie tai labai galvoti - turbūt pritrūkčiau drąsos. Svarbiausia, kad šiandien man gerai
nesikankinu. Džiaugiuosi. Minčių tikrai būna, bet jos atsimuša, kaip į apverstą tuščią kibirą ir nulekia. Gaugesys kuriam laikui galvoj lieka, bet ne per daug ilgai. Jį greit išblaško dar gyvi pirmos blaivios savaitės prisiminimai. O buvo tikrai sunku.
Neprisijungęs
Sveikinu Veroniką. Visai liuks terminas. Ne taip paprasta jį pasiekti. Linkiu užtikrintai eiti blaivybės keliu.
Neprisijungęs
Troja rašė:
Sveikinu Veroniką. Visai liuks terminas. Ne taip paprasta jį pasiekti. Linkiu užtikrintai eiti blaivybės keliu.
Ačiū, Troja
Neprisijungęs
Na, o aš nesveikinsiu. Aš geriau pasidžiaugsiu kartu . Ir baltai papavydėsiu
Bijau sveikinti. Prietaringa esu
Pas mane pilnas daržas melisų ir šalavijų, bet šalavijai man neskanūs. Tik žydi gražiai Ramunėlės+melisos-tai gėris
Ir dar stevijos turiu, tai cukru atstoja. Mėgstu visokias nesąmones, kas kitiem bjauru. Pvz anyžiai - net silpna, kaip skanu
Neprisijungęs