VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Pasiklydes rašė:
uz 30 min gera naktis
Viskas cia aisku kad valerija nescia, varom su ja gerti...
Neprisijungęs
Labas rytas, koks Äia rytas, jei pachmielas nedarytas... va bÅ«tent dabar, o ne ten kaip pariuke tipo valgau lapnoju, arbatas gurkÅ¡noju ir lailai kaip mano blogai, vat va dabar pachmieloÄka man bÅ«tina, nes vakar vodkes bonke ir 5 alaus ant virÅ¡aus, Å¡iryt pabudau apie 5 kažkur visas besikratydamas, atsikÄ—liau pamyžti tai kaip sakant, nedetalizuosiu kaip ta dariau, tik vietoje unitazo vonia pasirinkau.. Be jokiu atsikalbinejimu tuoj pat makt 100 gramu ir turiu 2 alaus tam reikalui, padÄ—k man Dieve nepaslysti Å¡itame slidžiame kelyje...
Neprisijungęs
Nu kur ten tau paslyst...viskas jei vyksta pagal tavo programÄ…,tai dar koks 150gr ir oilylia back to normal:)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 10d. |
Tas ryte 100 g. durnas reikalas , po to visa darbo diena lauk kol galėsi 250 įsriegt, iš vis jei dirbi tai dirbi jei geri tai geri.
Neprisijungęs
tau jau pasakyta, durnas kiba, atšoks, šau sako ire girti ir gatovi, tau pogyg, debilas ir tiek,
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 5d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 23d. |
Vyrai, baikit kautis...
Neprisijungęs
nu na kalna dažnai.....
Neprisijungęs
katyte rašė:
Nu kur ten tau paslyst...viskas jei vyksta pagal tavo programÄ…,tai dar koks 150gr ir oilylia back to normal:)
Arba esi verslinykas, kuris pats sau dirikas, arba... esi šiaip dyrikas kam nors, todėl gali sau leist prabangą gert nuo ryto iki vakari
Nors fig suprasi Äia tave...
Neprisijungęs
Joks aš dirikas, padirbu koki mėnesiuka, gaunu babkes ir varau gerti, kaip kitaip, kuo daugiau gauni tuo ilgiau geri, logika geležinė, dabar gersiu visa geguže, oi lyliaaaaa...
Neprisijungęs
na kagis pachmieloÄka..
Neprisijungęs
tas tavo oilyyyyyylia kas kart mane pralinksmina...ar mÄ—gsti vienas dainuot,Pasiklydes?
Neprisijungęs
labai megstu kas karta girtas vemti, ta darau idealiai..
Neprisijungęs
Nium kagis, alaus..
Neprisijungęs
Sudaužiau telefoba, padla, vel užgeriau, nekenÄiu saves, gyventi nesinori....mirti!!!!!!! jei bogu....
Neprisijungęs
gerti...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 6mÄ—n. | 6d. |
Pasiklydes rašė:
gerti...
Ko? Gal vandens su citrina?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mÄ—n. | 0d. |
Ko tai dÄ—l Pasiklydusio neramu.Kur pradingo?
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Joks aš dirikas, padirbu koki mėnesiuka, gaunu babkes ir varau gerti, kaip kitaip, kuo daugiau gauni tuo ilgiau geri, logika geležinė, dabar gersiu visa geguže, oi lyliaaaaa...
Pupa, nėra pagrindo nerimauti, geriau reikia pasidžiaugti, kad žmogus solidžią algą gavo ir dar mėnesį atostogų. Kad ir man taip, tik be tų oi lyliaaaaa.
Neprisijungęs
Vemiu krauju, virve jau paruoÅ¡ta, bet Äia suÅ¡iktas pofigizmas... Tara Å¡mara ir kiti grybai...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 10d. |
Pasiklydes rašė:
Vemiu krauju, virve jau paruoÅ¡ta, bet Äia suÅ¡iktas pofigizmas... Tara Å¡mara ir kiti grybai...
Pasiklydęs..
Neprisijungęs
Å¡i naktis bus kertinis, mirti tai mirsiu, nebijokite paliksiu laiÅ¡ka visiems Pumpiams kumpiams Tarom Å¡marom ir kitiems kurie iÅ¡sityÄiojo...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 10d. |
kam tas laiškas, kai esi Tu
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 0mÄ—n. | 0d. |
Jau net nejuokinga PasiklydÄ™s ir nieks Äia nesitycioja.Susiimk
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Å¡i naktis bus kertinis, mirti tai mirsiu, nebijokite paliksiu laiÅ¡ka visiems Pumpiams kumpiams Tarom Å¡marom ir kitiems kurie iÅ¡sityÄiojo...
Tai dvesi PasiklydÄ™s? Dvesi, bet vis tiek pilnas bjaurasties tara Å¡mara matai įžeidÄ—, gal velnias kojÄ… pakiÅ¡o? Tai kas gi nutiko, prie brendžiuko perÄ—jai ar į taborÄ… nuklydai, kad taip sunku?? Tu raÅ¡yk lengviau bus, gali mane pakeiksnoti, aÅ¡ jau tave suprasiu, tik tu kaip nors kapstykis... smagu Äia su tavim.... nedvesianÄiu...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 5d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 23d. |
Pasiklydes rašė:
ši naktis bus kertinis, mirti tai mirsiu, nebijokite paliksiu laiška <...>
Jeigu rimtai, tai man dėl Pasiklydusio neramu Nuoširdžiai tikiuosi, jeigu kas turi jo kontaktus, su juo susisieks ir reikalui esant padės...
Neprisijungęs