VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
pupa rašė:
Lengva Tara,pasakyti tikrai lengva.Tik ,kad bus tik blogiau ir blogiau.Paskui jau man nei arbatos,nei c vit. nieks nepadeda.Greičiau sustosi, greičiau pasveiksi.
Man padėdavo saldi juoda arbata su pienu
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 8mėn. | 20d. |
Pariuke, Pupa - laikykitės, merginos! Aš tokiose situacijose bandydavau fiziškai ką nors daryti. Viešpatie, kai prisimenu - eini leisgyvis, prakaitas upeliais žliaugia, kojos linksta, numirti norisi...
Vakare būtinai parašykit, kaip sekasi kentėti!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 2mėn. | 14d. |
Va va.Išejau pievos pagrebot,pienių papjaustinėt.Tikra rusiška pirtis.Akyse net tamsu.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Va apie ka aš ir kalbu, kaip "sekasi" kančia, na tiesiog man jau protu nesuvokiama, čia ka sadomazochizmo būrelis atsidarė jau?? O pratęsiant pachmielačkos tema tai Tara ne neisižeidžiau, gal pyktelėjau kad nebuvo suprasta mintis, tik apipinta iškart bereikalingais mitais... Gink Dieve dar karta vėl ir vėl gi reikia pabrėžti, kad jei įmanoma apsieiti kita diena be etilo alkoholio taip ir REIKIA padaryti, deja realybė ne visada mus glosto per galva ir yra švelni ir pūkuota..... Tiesiog matyt tai jau labai individualu kas dar sugebės kažkaip išlipti savo jėgomis, o ka taip ir ras toje blaivioje komoje... Arba dar blogiau. Aš nepuoliau niekuomet prie to alaus iš pat ryto kol gelbėjo arbata, Borjomi, Alkostopai, šviežiai spaustos sultys, citrinos, šiltas dušas, "rasolai", kefyrai, vitaminas C, natūralus medus, šilta švari patalynė ir galėčiau čia vardinti vardinti ir vardinti... Bet atėjo ir ta diena, kad viska ka bedarytum stoga rauna vis labiau, vakaryn dar blogiau, dar labiau stogas čiuožia... ir 21.45 val prieš pat uždaryma aš jau prie kasos su pachmui skirtu kiekiu.. klausimas kitas, o kam tada reikėjo visa ta diena save valkioti kaip koki skudura po grindis jei palengvėjo tik tada kai išėjes iš už parduotuves ir padares pora gurkšniu pasijutau daug geriau nei visos dienos alternatyvios pastangos, mmmm???
Neprisijungęs
prasivaikščiojau lauke, užvalgiau. Man irgi labai tinka saldi juoda arbata su pienu. Jau kelintą puodelį šiandien geriu. Labai sunku atsilaikyti, bet atsilaikysiu. Nes vistiek kažkurią dieną reikės tą patį atkentėti, kol atsistatysiu. Tai geriau kuo greičiau.
Neprisijungęs
Oi jei jau valgai ir arbata su pienu geri, nuo kurios mane matyt po gero užgėrimo iškart pravimdytu tai jau tikrai nėra blogai, neskiesk čia tada viešai....
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 8mėn. | 20d. |
Pasiklydes rašė:
Egle13 rašė:
Va apie ka aš ir kalbu, kaip "sekasi" kančia, na tiesiog man jau protu nesuvokiama, čia ka sadomazochizmo būrelis atsidarė jau??
Va tuo tu man ir patinki, Pasiklydęs Mes čia gailim viena kitos, o tu bac prieskonių...
Neprisijungęs
Nu ir gavau velnių nuo psichiatrės šiandien. Ale taip atskaitė moralą, išvadino rigidiška ir liepė tuoj pat atsakyt "kokio velnio noriu iš savęs". Taip paprastai išdėstę ką mato manyje, kad sunku ginčytis. Sava mama tiek nepasakytų.
Žinote, praėjo kažkaip noras gert akimirksniu. Žiūrėsiu kiek ilgam.
Neprisijungęs
Ot man tokia psichiatrė.Mane ligoninėj,kai su stuburu gulėjau ir bliaut pradėjau taip viena pastate daktarė į vietą,kad rodos ir skaudėti praėjo.Sako:šūdas tas skausmas,kentėk kiek gali ir nesioperuok .Man patinka kai su manim griežtai
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Oi jei jau valgai ir arbata su pienu geri, nuo kurios mane matyt po gero užgėrimo iškart pravimdytu tai jau tikrai nėra blogai, neskiesk čia tada viešai....
Gal ir blogai darau, kad rašau apie savo savijautą. Pasistengsiu neberašyti.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 6d. |
pariuke rašė:
Pasiklydes rašė:
Gal ir blogai darau, kad rašau apie savo savijautą. Pasistengsiu neberašyti.
Pariuke, rašyk, nekreipk dėmesio. Yra kam rūpi tavo savijauta. Nelik viena. Neužsidaryk, nepakilsi...
Neprisijungęs
Nū Pariuke,aš atrodo jau gyvensiu.Kaip tu?
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 8d. |
pariuke rašė:
šiandien savijauta nekokia. Geriu arbatą.
pariuke, spauskis obuolių sulčių. Man savo laiku labai tiko, tik gaila, kad labai vėlai jas aptikau. Tik sultys ne iš parduotuvės, žinoma, turi būti, o nusipirk nevaškuotų, kuo negražesnių obuoliukų ir išsispausk namuose. Ir taisykis
Neprisijungęs
Ir aš gyvensiu.
Neprisijungęs
Niekas čia nedraudžia nieko rašyti, tik nereikia jau čia atrodo "mirinėti ant ranku", jau paskutinis atodūsis, kai jomajo jau blemba ir valgo sau patiekalus raito ir arbatas su pienu liurlina, aš maniau jau ten tokia savijauta kad iki tualeto jau nebenueini, stiklinės vandens jau niekas neatneša, traukuliai, agonija, gėdos pariuke turėkis, čia jau tau minimalūs athodai, gyvenk ir žvenk, nafyg tau tie pachmielai.. tokiu atveju beveik niekuomet nevartoju netik alkoholio, bet ir tablečiu jokiu, nerūkau ir išvis labai idomi būsena, toks tarsi pasiruošes KAŽKAM najaum... iki karto kai vėl makt ir dainos šokiai ir smigimas... Vienžo čia jau gali sau maukti tas obuoliu sultis išgirtas, nors nesuprantu kame slypi ju jėga, bet žmonės sako, žmonės žino...
Neprisijungęs
Šiaip jau, jei geri, tai reik užkąst citrina ir gert baltą. Tik ne apie tai šis forumas. Žinau dar vieną būdą išvengt blogumo ryte, bet neetiška čia skelbt. Ir geriau jau nežinočiau, tada mažiau lakčiau, nes žinočiau, kad bus bloga.
Neprisijungęs
Aš išbandes ir žinau būda kaip išvis nelūžti, ir etiška ar ne man pofyg, gramas metamfitamino, dvi "darožkes" iškart sušnioji pro nosi, tada gali maukti nors litra vodkės, nesmigsi niekada, o kada i paryčius jau baigsis atrodo jo poveikis, o jau kelias valandas jau bus pagirios, tada pakartoti, ir jei neištiks miokardo infarktas tai laksi dar kelias paras be miego, taip sutikau savo 20eti kažkada.....
Neprisijungęs
O išgert stiklinę aliejaus prieš gėrimą nebandei? Verslininkai, kurie turi reikalų su rusų verslininkais , sako, kad veikia
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 6d. |
Iškaimo rašė:
O išgert stiklinę aliejaus prieš gėrimą nebandei? Verslininkai, kurie turi reikalų su rusų verslininkais , sako, kad veikia
Ricinos
aliejaus
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Iškaimo rašė:
Ricinos
![]()
![]()
aliejaus
O, idėja! Neliktų laiko alkoholiavimui
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Nebandžiau, nes debilizmas. Oi čia senas bajeris, kitame forume moteris apraše labai puikiai kaip vestuvėse kuriose pati dalyvavo kaip svečias piršlys pries vestuves taip išgerė aliejaus ir tipo "gersiu bet nepasigersiu" programa suruošiu... Suruošė. Aliejus susivirškino galu gale ir visas tas milžiniškas kiekis degtinės kaip tvojo vienu metu per organizma, per smegenis, ir ka?? Balti arkliai, šokinėjimai per langus, riksmai keiksmai, traumos ir reanimacija... ir dar net nepabaiga. nes psichika daug daugiau buvo pažeista, tai tuomet 2 mėnesiai priverstinio gydymo alkoholinės psichozės skyriuje Naujosios Vilnios psichuškeje.. Beje ten mano drauga katik neseniai paguldė užsipuolė motina iniršes smaugė, sulauže ranka, grasino namus uždegti.. išveže med. brigada, sako 3 mėn minimum dabar laikys, varysime lankyti... Pasenes kaimietiškas bajeris. Metafmetaminas tai jau XXI amžiaus variantas, ir jokiu baltu arkliu
Neprisijungęs
Nu nu. Žiūrau erelis miestietis, metamfetaminas ir dar ten kažkas, ko neištariu
Juokauju gi. Xanaxo tabletės užtenka iškart po to kai baigi gert. Ryte gal ir ne "agurkėlis", be dirbt įmanoma. Tik per kepenis gerai kala visa tai. Gal 1 kartą į metus ir nepakenks, bet jei taip kasdien... nežinau... nors man tai vis tiek dažniausiai. Aš net laukiu ko nors mirtino. Nereiktų pačiai, o ir atrodytų ne taip asocialiai
Neprisijungęs
Aš užaugau tiesiog ant tokios bangos, kai man pasakė jaunuoli, gerti jau seniai "nebemadinga" ir gerdavau tik dėl kvapo, kai gryžti namo apsinešes bet kvapo nėra tai daug blogiau pasirodydavo mano artimiesiems... mano draugai stebejosi, kam tas alus?? o sakau ka jūs mastote, gryžtate 5 ryto leisgyviai ir net kvapelio nėra... tada jau daug kas susimaste.. nuo xanaxo irgi kvapo nei kiek... aš esu tos pirmos nepriklausomybės kartos narkomanijos kartos auka, kuri velgi rado dideli išsigelbėjima, oj dabar aš TIK gersiu, nors tada svaiginsiuos "legaliai"... nors aisku tie 40-50 metu forumiečiai niekad to nesupras, nes anuomet jie gėrė nematė tokiu kaip aš ir dabar to geria to ne, netame esmė... tiesiog nustojus vartoti viska išskyrus alkoholi ir problematika kitokia pasidarė, bent išoriškai...
Neprisijungęs
Kaip tu Pariuke?
Neprisijungęs
aš tai normaliai, vakar išsilaikiau neišgėrusi, tai šiandien vėl įjungiau skaitliuką, o kaip tu Pupa?
Neprisijungęs