VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 8mėn. | 3d. |
žvejys rašė:
Seniau jas vakuodavo , kaip rūkštynes į stiklainius žiemai , sriuba iš jų žiema pasaka būdavo, tik dabartiniais laikais kažkaip viskas eina į užmarštį.
Aš prisidžiovinu jų didelę galybę ir šaltuoju metų laiku kiekvieną dieną deduosi į pietų kokteilį. Sumalu kavamale ir miltelius - į kokteilį. Nepamenu, kada sirgau kokia sloga ar gerklėsopiu
Neprisijungęs
Egle rašė:
del viso ko pasidaryk kol dar viskas procese tyrima,kai jau galesi, jei gydytoja atsisakys, raudonos demes gali ir nebuti, be to jei i galva buvo isisiurbus, tai tai nustayti sunku. Jei ne didelius pinigus kainuoja tyrimas ir jei gali, pasidaryk del saves savarankiskai.
Taip, pasidarysiu tyrimus, dėl visa ko. Bet man loterijose labai nesiseka, tai tikiuosi, kad šita, gyvenime pirma erkė, buvo užkrėsta
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Sveik, brangioji, dar nepamiršk medaus prie arbatos
Ir gerklę su druska praskalauti.
Ačiū, Veronika, už patarimą. Pas mane darbe visą žiemą stovi druskos pakelis,ir vaikai jau žino kaip aš tą gerklę skalauju, tai net patys kartais paprašo ir jiems duot "pagargaliuot"
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 27d. |
Sveiki
O aš va rašau begulėdamas reanimacijos skyriuje - vakar užturėjau infarktą: ryte nutariau prasibėgti (ramiai taip, niekad nesiekiau olimpinių rekordų), "pavarinėti kraują". Pavarinėjau.. Vos iki namų dašliaužiau ir gerai kad nedvejojau dėl greitosios iškvietimo - būtų amen.(daktarai sakė, kad šuntuojant <buvo širdy užsikimšus viena kraujagyslė 100%> buvo klinikinė mirtis). Na, kaip visada (visgi turiu aš angelą sargą )viskas pavyko sėkmingai: variklis "neužkalė", šią parą reikia pragulėti po aparatais, ryt spręs kas ir kaip toliau. Tai va tokios tokelės.
"Tada" besivelkant namo (apie 1km, anksti ryte, žmonių nėra), aišku buvo krūvos įvairiausių padrikų minčių, tame tarpe ir "gal stakaną brendžio, jei pargrįšiu, job.nti?". Bet apie tai toliau net nefantazavau.
Na ką? Gyvename toliau! Geros savaitės.
Neprisijungęs
Oho, kaip negerai Artazui.. Užjaučiu. O dar sako sportas - sveikata. Nu bet ir pasisekė iš kitos pusės. Galėjai ir nebešliaužt, o praeinantys būtų manę, kad girtas guli..
Sveik kuo greičiau
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 14d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 1d. |
Baisu Kiek nedaug žmogui reikia, net pagalvoju, kad pvz. iš darbo galiu ir negrįžt namo.
Žinai Artaz, turbūt Žemėje dar savo misijos neįvykdei, dėl to ir neišėjai
Linkiu greičiau pasveikti
Neprisijungęs
Artaz laikykis, linkiu greičiau pasveikti. Jei tavęs nevarginsiu, papasakok apie savo kaip rašai „padrikas mintis".
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 25d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 7d. |
O tai ir naujiena... Kapstykis, Artaz, nors nelabai kas nuo norų priklauso, bet neleisk varikliukui sustoti.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 22d. |
Man irgi taip buvo.Po tokio įvykio vos neprasigėriau.Linkiu stiprybės ir nemėginti gydytis raudonu vynu,kaip gavau tokių patarimų.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 19d. |
Laikykis zmogau.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 27d. |
Tai viskas man gerai. Svarbu laiku suspėti. Net daugiau: aš paskutiniu metu blogai jausdavausi, dažnai pavargdavau, dieną reikėdavo būtinai pasnausti, jausdavau kaip kalatojasi širdis, nors spaudimas nebuvo itin aukštas (pastoviai buvo apatinis padidėjęs)... Tai dabar viskas stoja į savo vietas ir suprantu kame čia reikalas buvo..
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 15d. |
Sveikatos, sveikatos ir dar kartą sveikatos, Artaz!
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 12d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 29d. |
Artaz rašė:
Tai viskas man gerai. Svarbu laiku suspėti. Net daugiau: aš paskutiniu metu blogai jausdavausi, dažnai pavargdavau, dieną reikėdavo būtinai pasnausti, jausdavau kaip kalatojasi širdis, nors spaudimas nebuvo itin aukštas (pastoviai buvo apatinis padidėjęs)... Tai dabar viskas stoja į savo vietas ir suprantu kame čia reikalas buvo..
Bet kokiu atveju šita problema būt išlindus, gerai kad šitaip. Ir gerai, kad sužinojai dabar. Žinosi ką daryt.
Laikykis, bratka, ir informuok kaip einasi. Rūpi gi :)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mėn. | 9d. |
Sveikatos!Laikytis!
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 25d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 7d. |
Egle13 rašė:
Sveika prisijungus, Egle13 :)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Egle13 rašė:
Sveika prisijungus, Egle13
Ačiū, kad pastebėjot.
Aš jau seniai čia šnipinėju
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 19d. |
labas Eglute13 maciau maciau
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Laikykis Artaz, ši problema ne tokia jau ir baisi. Sveik ir rašyk, rašymas irgi gydo.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
"Tada" besivelkant namo (apie 1km, anksti ryte, žmonių nėra), aišku buvo krūvos įvairiausių padrikų minčių, tame tarpe ir "gal stakaną brendžio, jei pargrįšiu, job.nti?". Bet apie tai toliau net nefantazavau.
Nu jo, kažkurioj vietoj nesumažinai apsukų, už tave gal tą padarė ir tas angelas, ir tas sargas , bet kad ir jis visą parą nedirba. Dėl to stakano, tai prajuokinai, nes prisimenu kažkokį interviu su kadaise buvusiu, prieštaringai vertinamu
(na labai man patinka toks apibūdinimas) Kauno meru, kuris laidos metu ištisai rūkė ir pasakojo apie patirtus du infarktus. Žurnalistė klausė kodėl jis vis rūko, o atsakymas man sukėlė baisų juoką - atsakė "vis tikiuosi, kad gal dar "pramuš". SVEIK ir tik greičiau.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 19d. |
Laikykis brol ,gyvensim , kaip sako pakariausim, svarbu laiku susigriepta.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 14d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 1d. |
Egle13 rašė:
Ačiū, kad pastebėjot.
Aš jau seniai čia šnipinėju
Sveika, turi gražų blaivių dienų krepšelį Pasipasakok kaip sekasi, kokiu keliu ėjai?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle13 rašė:
Ačiū, kad pastebėjot.
Aš jau seniai čia šnipinėjuSveika, turi gražų blaivių dienų krepšelį
Pasipasakok kaip sekasi, kokiu keliu ėjai?
Kelias buvo duobėtas,erškėčiais išklotas. Patirties, kaip ir visiems mūsiškiams, keliems romanams pakaktų.
Dabar, einant pirmyn, svarbiausia nepamiršti, nesumenkinti to kas pergyventa ir iškentėta.
Gyvenimas gražus - atsimerkim, apsidairykim aplinkui ir mėgaukimės kiekviena blaivia diena ir naktimi.
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 12d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 29d. |
Egle13 rašė:
...
Kelias buvo duobėtas,erškėčiais išklotas. Patirties, kaip ir visiems mūsiškiams, keliems romanams pakaktų.
Dabar, einant pirmyn, svarbiausia nepamiršti, nesumenkinti to kas pergyventa ir iškentėta.
Gyvenimas gražus - atsimerkim, apsidairykim aplinkui ir mėgaukimės kiekviena blaivia diena ir naktimi.
Labas, tylusis žmogau.
Tik nepagalvok kad spaudžiu, bet gal galėtum trumpai ką nors apie save? Jokių konkretumų ir asmeniškumų, tiesiog kad aiškiau būtų visiems :)
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 19d. |
Veronika su mėnesiu ir taip pat visus su didelėmis ir mažomis sukaktimis , linkiu kad Gegužio mėnesis taip pat būtų toks pat gražus , saulėtas , šiltas ir blaivus.
Neprisijungęs
Labas, tylusis žmogau.
Tik nepagalvok kad spaudžiu, bet gal galėtum trumpai ką nors apie save? Jokių konkretumų ir asmeniškumų, tiesiog kad aiškiau būtų visiems
Ir tau labas. Pataikyta tiesiai į dešimtuką - tylusis žmogus Tokia ir esu.
Neprisijungęs