VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Šoksiu tango darže šiandien Varau va tuoj pirkt rododendrų
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 14d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 1d. |
Nu pasisuk vieną kart, dabar, gi šventė, 10 dienelių turi, sveikiju
Tavo blaivių dienų skaitiklis greičiau sukasi nei mano
Neprisijungęs
Ai, nu taip, 10. Ačiū už sveikinimą. Net dėmesio nekreipiu į skaitiklį. Tiesiog gyvenu ir negeriu, nes natūraliai nenoriu. Kol kas
Neprisijungęs
ir aš noriu pasakyti, kad Iškaimo gali didžiuotis. 10 dienų tai jau daug. Ir nuotaika matau visai kitokia, yra džiaugsmo gaidelė. Taip ir toliau laikykis.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Būtent! Po 35rių neateina 34ri... prakeikimas, kaip dūstu nuo vis didesnių metų. Ir niekas neįrodys, kad būt 40 taip pat gali būt šaunu, kaip 30ties. Nekenčiu laiko. Negaliu susitaikyt su jo tėkme. Iš proto kraustausi dėl tos prasidėjusios 5tos dešimties. Nenoriu gyvent ilgiau, negu 55eri.
Ir negyvensiu.
Niekus rašai Iškaimo, su metais ateina patirtis, užauga vaikai, atsiranda anūkai, pradedi gyventi jų džiaugsmais... Nors žinai Iškaimo tu iš dalies teisi: žmona sensta..
Neprisijungęs
Tara rašė:
Nors žinai Iškaimo tu iš dalies teisi: žmona sensta..
Pas mus vyrai tik jaunėja ir gražėja
Griūk negyvas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Tara rašė:
Nors žinai Iškaimo tu iš dalies teisi: žmona sensta..
Pas mus vyrai tik jaunėja
ir gražėja
Griūk negyvas
Veronika, pavydas mus priveda prie atkryčių. Mums reikėtu vengti tokių tokių jausmų...
Neprisijungęs
Čia ne pavydas, čia sarkazmas
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Čia ne pavydas, čia sarkazmas
Kažin, kažin moterys labai kompleksuoja dėl metų. Kiek nesveikinau moterų su gimtadieniu, kaip niolikti taip niolikti, nors rožių kažkodėl dovanoja penkiasdešimt...
Neprisijungęs
Ne visos Viena mano pažįstama prisidėdavo prie savo tikro amžiaus penkis metelius, kad visi aikčiotų, kaip ji gerai atrodo
Na nesu jauniklė, bet, jeigu likus kelioms pastraipoms iki pusės, tarp keturiasdešimt ir penkiasdešimt norisi prasilėkt ant britvos - tai tas metų skačiukas man - dzin
Neprisijungęs
Veronika rašė:
norisi prasilėkt ant britvos - tai tas metų skačiukas man - dzin
Pritariu Veronika (visom keturiom), ne skaičiuje esmė, man irgi norisi į klubą nusiraut..
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 19d. |
antisresiniai kokie jus tai si ryta
Neprisijungęs
Čia žinok aš bėgu nuo didžiausio streso namų tvarkymosi. Turiu tokį padarą, kuriam prabėgus krenta žieminis kailis gumulais ir voliojasi kaip dykumų rožės po visą butą. Žvilgčioju į siurblį ir.... toliau rašau
Neprisijungęs
Vėl norisi tau pritart, net anekdotą prisiminiau: ateina vyras pas psichiatrą ir sako: „kažkas atsitiko su mano protu“, psichiatras klausia: „kokie simptomai?“, vyras: „paskutiniu metu žmonos patarimai atrodo labai protingi“ Aš Veronika "vynioju meškeres", turiu darbų visokių priplanavęs.. Ech tos moterys moterys...
Neprisijungęs
Tai ko neatsijungi?? man nepatogu pirmam išeiti ???
Neprisijungęs
Palauksiu, kol vėl prisijungsi
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Palauksiu, kol vėl prisijungsi
Laukianti Moteris... Didžioji visų vyrų Svajonė... beeeet aš gi beveik „pardavęs dūšią“ AA, nepastebėjau tavo postuose baimės , daugiau buvo tokių
emocijų ir tokių
,
ir net tokių
... gal vis gi teisūs sakydami: „neturėk išankstinių nuostatų“??
P.S. Nesidirba man šiandien...
Neprisijungęs
Aš ne prieš AA, o vengiu supermenų iš AA, kurie dedasi viską žiną ir sakosi jau pasiekę laimės žiburį ir jį pačiupinėją... Nemaišyk Ir nesakau NE - AA, nes nežinau ar kada nesugalvosiu grįžt į pirmąją pabandytą grupę. Laikas ir gyvenimas parodys.
Švęskime sekmadienį
Neprisijungęs
Velnias, kaip nesiseka. Nuo rudens pasveikt neina..Visi darbuojasi lauke, kapsto gėlynėlius, o aš lovoj, nes ir bronchitas, ir sloga ir gerklė ir temperatūra.
Organizmas nuo gėrimo imuniteto nebeturi. Pati kalta
Neprisijungęs
O kaip su erke reikalai? Buvai pas gydytoją?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
O kaip su erke? Buvai pas gydytoją?
Buvau, bet ji pasakė, kad padidėję limfmazgiai toje vietoje - sisutapimas, nes nei raudonų plėmų nei aukštos temperatūros nėra. Patarė laukt 2 sav, tada jau galės kraujo tyrimus daryt. Bet manau, kad nereikės. Tiesiog daržely nuo vaikų vėl virusų prisigaudžiau...
Dar liepė nusipirkt lapačio arbatos ir nuolatos gert. Pabandysiu. Vietoj alkoholinių trauktinių
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 19d. |
del viso ko pasidaryk kol dar viskas procese tyrima,kai jau galesi, jei gydytoja atsisakys, raudonos demes gali ir nebuti, be to jei i galva buvo isisiurbus, tai tai nustayti sunku. Jei ne didelius pinigus kainuoja tyrimas ir jei gali, pasidaryk del saves savarankiskai.
Neprisijungęs
Sveik, brangioji, dar nepamiršk medaus prie arbatos Ir gerklę su druska praskalauti.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 8mėn. | 3d. |
žvejys rašė:
Iškaimo rašė:
Apsoliučiai nesutinku , ne dilgėlės auga ten kur jos užsiveisia ir dar vienas dalykas geras ji parodo labai derlinga žemia , jos kap varputis iš šaknies dauginasi, nuo senovės jei sodybo dilgėlynas tai parodo tos sodybos šeimininko tingumą , turint derlingą žemia apleist dilgėlėmis nuodėmė.
Dėl dilgėlių pas mane lygiai tokia pati informacija: dilgėlės auga derlingoje žemėje. Dilgėlėje yra didelė dalis Mendelejevo lentelės, todėl augalas iš kažkur visa tai turi paimti, kad savyje viską teisingai turėtų. O iš kur paims, jei ne iš visa tai turinčios žemės?
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 19d. |
Seniau jas vakuodavo , kaip rūkštynes į stiklainius žiemai , sriuba iš jų žiema pasaka būdavo, tik dabartiniais laikais kažkaip viskas eina į užmarštį.
Neprisijungęs