VšД® "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД® "Aukodeita"

Būk blaivus!

Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#526 2015-04-18 17:38:09

Pasiklydes
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 1632

Re: Girtos naktys

Pagaliau pasibaigÄ— visi darbai, greiÄiau persirengti sugryžus namolio, isijungti telika, atsikimÅ¡ti pirma butelaiti Å¡alto alaus ir ramiai atsijungti nuo rÅ«pesÄiu, užsimirÅ¡ti po sunkios savaitÄ—s, tegyvuoja savaitgalis, valioooooo!  smile

Dangun tiesiasi rankos, aš su bonka einu..

Neprisijungęs

2015-04-18 17:38:09

Google

#527 2015-04-18 19:26:47

Iškaimo
Senbuvis
Registravosi: 2014-04-20
Žinutės: 773

Tu tik neįsižeisk, Pasiklydęs, kad taip parašysiu, bet rašau, ką galvoju. O galvoju, kad Tavo pasisakymas kada ir ką geri, tolygu pasisakymui kada ir kaip kaku darai.
Man tai dzin, kad esi etatinis iÅ¡gÄ—rinÄ—tojas, bet gal gali paaiÅ¡kint, kÄ… nori tuo pasakyt? GalÄ—tum eit į pvz. delfi.lt ir komentuot apie alkoholio naudÄ…. Ten tokių, etilo alkoholį garbinanÄių, personažų, skaiÄius lygus "n".
Nepyk. Esu  atstume netoli TavÄ™s. Tik tikslai neaiÅ¡ku kiek ir kaip skiriasi wink PasiklydÄ™s KÅ«lverstuk, Tu wink

Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti smile

Neprisijungęs

#528 2015-04-19 08:39:38

Pasiklydes
Senbuvis

Mane supykdyti nera taip lengva, bet man keistas pats klausimas apie visokius "delfius" lyg aÅ¡ nedalyvauÄiau diskusijose ir forumuose apie alu ir feisbuko grupÄ—se ir virtualiose forumuose ir realiuose susitikimuose, degustacijose gyvai net ir turintis potrauki iÅ¡gerinÄ—ti jau piktnaudžiavimo lymenyje.. Beje kai renka diskusijai grupe, sekanti bus gegužės 6 diena man (beje ne už dyka - apie 3 val. bÅ«na 20 euru), klausimu ar jus piktanaudžiaujate alkoholiu ar turite problemu su iÅ¡gerinejimu nÄ—ra... Svarbu lytis, amžius, iÅ¡silavinimas, profesija, gaunamos pajamos ir kad nedirbtumei rinkodaros, psichologijos, vieÅ¡uju ryÅ¡iu ir reklamos srityje, viskas.. smile  Niekas man netrukdo ir Äia dalyvauti ar iÅ¡gerusiam ar ne. Jei kažkam nepatinka, tegul Äiaupia snuki ir žiÅ«risi daugiau saves... Kaip ir matyt daugumai man irgi dzin Tu geri ar ne, Å¡iaip tai manau gersi ir dar konkreÄiai ir ne karta, bet tai labai natÅ«ralu, tie visi skaitikliai mano supratimu daliai Å¡itam forume tiesiog "Detskyj Sad" lygio žaidimÄ—lis.. smile Net kai kurie prisigÄ—rÄ™ nespÄ—ja ar "pamirÅ¡ta" juos nusiimti ir toliau bendrauja, nes visgi esmÄ— kitame matyt, kaip tu gyveni kaip jautiesi ar gerdamas ar negerdamas... AÅ¡ skaitau jei negerdamas aÅ¡ jauÄiuosi taip pat ar dar šūdiniau nei gerdamas tai visos tos kalbos apie blaivybes to paÄio "kaku" vertos.. smile  ÄŒia irgi atvirai ir be pykÄio pasakyta.. O dabar pachmielui pora alaus pasivakÅ¡Äiosiu prasieisiu neskubÄ—damas, nes matau jau kioskas tuoj atsidarys, kuris daug arÄiau nei Maxima man nuo namu, tik 100 metru.. big_smile

Neprisijungęs

#529 2015-04-21 18:26:42

Pasiklydes
Senbuvis

Ramiai gražiai vakarojant su baltu vyneliu i kompanija grožiuosi saulÄ—lydžiu, atrodo praneÅ¡a vis gražesnius orus savaitÄ—s bÄ—gyje, labai fainai, tuomet makt ir ilsÄ—tis, nes rytoj vÄ—l kaip voverÄ— rate tekinom...  smile

Neprisijungęs

#530 2015-04-21 18:41:12

Iškaimo
Senbuvis

Nu pavarei, tsakant. SkaiÄiau ir žagsÄ—jau.
Tu į mano tÄ—vukÄ… panaÅ¡us. Jam 63. Geria anksÄiau daug, dabar mažiau. Jis alkoholikas, bet ne toks, kokia aÅ¡. Jis kaip Tu - padariau, iÅ¡gÄ—riau, atsipalaidavau. AÅ¡ - geriu prieÅ¡ darbÄ…, darbo metu, po darbo. Jis  savo rankom susirentÄ— butÄ…, sodÄ…, ir visa kita. AÅ¡ - neturiu nieko. DepresijÄ… ir darbÄ… už minimalkÄ™. Meilužis, ir tas pabÄ—go.
UžÄiaupÄiau snukį, bet negaliu, nes tavo žinutÄ—s mane erzina, ir aÅ¡ negaliu susilaikyt nuo komentarų. Gal kad pavydžiu sugebÄ—jimo kontroliuot save.

Neprisijungęs

#531 2015-04-22 16:27:20

Pasiklydes
Senbuvis

Niekas Äia nieko ir neÄiaupia, aÅ¡ gal irgi kažkiek pavydžiu žmonems kuriu manau yra gana daug, - padirbo, nusikalÄ—, pavargo, gryžo namo, maistai, arbatos, jogos, knygos, vaikuÄiai pabiruÄiai, Å¡uniukai katukai, prasiblaÅ¡kÄ—, pakrutÄ—jo, nuovargio ir streso kaip nebÅ«ta, miegas gilus ir puikus, akys Å¡vyti, apetitas idealus, svoris neauga, nuotaika puiki, gyvenk ir žvenk...  Man taip nesigavo, nesigauna ir vargiai ar gausis. AÅ¡ dažniausiai nusivarau, pavargstu, supykstu, nieko nenoriu nei matyti nei girdÄ—ti geriausiai, gryžtu mažiau ar daugiau suÅ¡ikta nuotaika ir ja "nuplaunu" akimirksniu... Dabar iÅ¡geriau stikline balto vyno tai net lengviau atsikvÄ—piau, o taip atrodo ka savo rankomis pasmaugÄiau kaip nervuoja.. big_smile   Dar Å¡iandien darbe, oi ciocios matrioÅ¡kos, Å¡eÅ¡tadieni užregistravo visa Skyriu i ta akcija DAROM, tipo gausite maiÅ¡us ir pirÅ¡tines ir aplinkos reikÄ—s eiti tvarkyti.. Na žinot ka...  Eina jie visi na..... Taip ir pasakiau garsiai, aÅ¡ puikiai žinau ka Å¡eÅ¡tadienio ryta DARYSIU, o tam reikalui man nei pirÅ¡tiniu nei maiÅ¡u tikrai nereikÄ—s... Kadangi prisigersiu penktadieni vakare, tai Å¡eÅ¡tadieni DARYSIU tik pachmiela ir daugiau nieko kito... smile

Neprisijungęs

#532 2015-04-22 21:42:33

Iškaimo
Senbuvis

Pas mus irgi "Darom" organizuoja. Taip pat pasiunÄiau nafik, nes turiu kÄ… daryt savo kieme. O be to - kÄ… komunalininkas veiks, jei kiti naxaliavai bambalius iÅ¡ paežerių rinks. Nei girta, nei blaivi už kitus dirbt nenoriu.
Pažįstu vieną sėkmingą verslininką. Jam 51. Kas vakarą prieš miegą "padaro" 100 gr gero stipraus dzūkiško samagono. Jau 20 metų taip daro. Stresą nuplauna. Iš esmės tai nematau skirtumo tarp 1 mg xanaxo, ir 100 gr samagono. Ir viena, ir kita - beveik narkotikai. Rezultatas tas pats - nuima nerimą. Tik jam tai gerai - gauna kyšį samagonais ir brendžiais, o man tai iš algos reik šnaps trinken :-/

Neprisijungęs

#533 2015-04-23 07:20:19

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676

Blaivus  6m.  5mÄ—n.  10d. 

Pavedžioji Å¡unių vakare , palplanuoji ateinanÄia diena , ramus vaikÅ¡Äiojimas nuima stresÄ… ir iÅ¡ kur tÄ… prabanga stresas, vadinasi dari kažkÄ… negerai, kad stresuoji. Gerai kai žmogus turi tÄ… stop ,o jei gyveni mintimi , kad ateis vakaras ir įkalsi , tai nieko gero. Kas tinka vienam visiÅ¡kai netinka kitam, reik sugyvent su tuo , kad baigsis tos girtos naktys.

Neprisijungęs

#534 2015-04-23 14:25:26

Pasiklydes
Senbuvis

O aÅ¡ jau susigyvenau kad niekas Äia nesibaigs, visa gyvenima bus tos ir girtos naktys, ir pachmieliukas ryte ir trali vali festivalis.....   Ir iÅ¡ kur ta nesamonÄ— kad jeigu stresas tai vadinasi tu kažka blogai darai?? Tikrai nebÅ«tinai.  Nereikia Äia briedinti ir dar vieÅ¡ai, jei tau kažkoks suÅ¡iktas klientas pis... prota dÄ—l kažkokiu nieku kur nuo taves net nepriklauso, ižeidinÄ—ja, tu dar gryžes namo turi sukti galva kad matai gal Äia "problema manyje"??  tavo pasaulėžiÅ«roje??  Gal perdaug priimi viska skausmingai?? AÅ¡ asmeniÅ¡kai nieko beveik darbe nepriimu, tiesiog natÅ«raliai užknisa ir tiek. Kaip amžina atilsi Å apranauskas sakydavo, vat sako nekenÄiu idiotu, patologiÅ¡kai neperneÅ¡u durniu ir daryk ka nedares vistiek negaliu ju pakesti. Tai Äia savyje reikia knistis toliau??? A vot ir Å¡pyga. Gryžes iÅ¡gersiu ir Å¡iandien po 200 gr., a vot tada ir ramu "ant dūšios" pasidara... smile

Neprisijungęs

#535 2015-04-23 18:26:44

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Pasiklydes rašė:

- padirbo, nusikalÄ—, pavargo, gryžo namo, maistai, arbatos, jogos, knygos, vaikuÄiai pabiruÄiai, Å¡uniukai katukai, prasiblaÅ¡kÄ—, pakrutÄ—jo, nuovargio ir streso kaip nebÅ«ta, miegas gilus ir puikus, akys Å¡vyti, apetitas idealus, svoris neauga, nuotaika puiki, gyvenk ir žvenk...  Man taip nesigavo, nesigauna ir vargiai ar gausis.

Pasiklydes rašė:

Tai Äia savyje reikia knistis toliau??? A vot ir Å¡pyga. Gryžes iÅ¡gersiu ir Å¡iandien po 200 gr., a vot tada ir ramu "ant dūšios" pasidara... smile

Geros mintys, man patiko... smile

Neprisijungęs

#536 2015-04-24 14:32:02

Pasiklydes
Senbuvis

Nu kad taip ir yra, jomajo, sako kam man tas alkoholis kam tos tabletÄ—s, jei aÅ¡ gryžtu namo iÅ¡kart atsijungiu nuo problemu nuo darbu, ramu tylu, gÄ—lytes palaistau, katuka pamaitinu, kvapni arbata, laukia pradÄ—ta neperskaityta knyga, nuostabi nuotaika, vakaras ramus (kaimynai daužosi pykstasi iki vidurnakÄio), atsigulu ir 10 minutÄ—s ir jau miegu (jei neiÅ¡geres atsigulu tai 3 val neužmiegu), keliuosi laisviausiai net žadintuvo nereikia (skamba 15 min žadintuvas kol pagaliau sugebu iÅ¡virsti iÅ¡ lovos)... dvasinÄ— ramybe, pusiausvyra ir visuotinis gÄ—ris... Tai tikrai galvoju kam tada gert jei taip GERAI??... Pas mane matyt yra kitaip ir aÅ¡ tai sprendžiu iÅ¡gÄ—rus, jei nepadÄ—s tas, tai bus tabletÄ—s, nepadÄ—s anas bus intraveniniai narkotikai, tas negelbÄ—s bus perpjautos venos ir viso gero, aÅ¡ toks koks esu, o dabar jau ruoÅ¡tis po darbu namo pro Maxima ir alaus... :)

Neprisijungęs

#537 2015-04-24 16:20:28

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Pasiklydes rašė:

<<<bus perpjautos venos ir viso gero>>>

Dažnai raÅ¡ai apie savižudybÄ™, gal net per daug dažnai. sad Kažkur skaiÄiau, kad savižudžiai niekur „nepabÄ—ga“ vÄ—l ir vÄ—l viskas kartojasi iÅ¡ pradžių ir taip iki begalybÄ—s. Žmogus negali to norÄ—ti, prieÅ¡ingai jis turi labai stiprų iÅ¡gyvenimo instinktÄ…. Susirastum padoriÄ… moteriÅ¡kÄ…, mastymas pasikeistų, vienas begyvendamas ožiu pakvipsi... sad

Neprisijungęs

#538 2015-04-24 16:54:33

Pasiklydes
Senbuvis

2005 metais jau nemasÄiau, o DARIAU ka sumastes, esminÄ— dilema buvo tik pasirinktas bÅ«das nusižudyti ir... atsisveikinimo laiÅ¡kas... PasimeÄiau ka jame raÅ¡yti.. tada galvoju, o gal iÅ¡vis neraÅ¡yti?? ir taip ir taip beryÅ¡io... big_smile    NEPAVYKO.  IÅ¡tempÄ— reanimacija. TampÄ— po psichiatrus, nieko tai nepakeitÄ—. PavedÄ— pasirinktas bÅ«das ir pagal tam tikra logika, niekas nesirenka to paÄio bÅ«do antra karta kuris nepasiteisino, tad venu nesipjvoviau, nors buvo pagunda va kaip filosofas Seneka, prisileido pilna Å¡ilta vonia vandens, nusiprausÄ—, pamaste kažka giliai ir persipjovÄ— sau Å¡velniai venas... ir rado kruvinoje vonioje mirusi, fainai..... labai gerbiu stoiku filosofus, Seneka, Marka Aureliju, gal dÄ—l to, ju Carpe Diem "skink Diena", tas mÅ«su Å iandien gi iÅ¡ ten......... AÅ¡ tuomet už "kompleksine" savižudybe, tarkim persipjovei venas ir atsigulei po traukiniu, jei nenukraujuosi, suvažines traukinys ir panaÅ¡iai... O kad bus kitas bandymas manau tik laiko klausimas nes kuo toliau tuo labiau matau kad esu svetimas visiems ir visur, geriantiems aÅ¡ kažkoks keistas blaiviems irgi nepriimtinas, bet kolkas iÅ¡geri ir nieko, ta dalyka atidedi kitam vÄ—lesniam kartui.. smile  Pagaliau namie, pagaliau savaitgalis, pagaliau iÅ¡gersiu alaus, super!... smile

Neprisijungęs

#539 2015-04-24 17:33:10

Artaz
Senbuvis
Registravosi: 2013-01-06
Žinutės: 736

Blaivus  9m.  9mÄ—n.  25d. 
NerÅ«kau  9m.  9mÄ—n.  18d. 

Bendram išsilavinimui: persipjovus venas galima nukraujuoti tik šiltoje vonioje.

Jei bijai kažką prarasti -
prarask ir daugiau nebijok.

Neprisijungęs

#540 2015-04-24 17:47:02

Pasiklydes
Senbuvis

Aš turiu numates kita būda, koki, nesakysiu kad nebūtu imtasi ten prevenciniu priemoniu, mirtingumas 100 proc., apskritai ten jau nelieka nieko ka būtu galima ideti i karsta, kaip ten sakoma tik "žmogaus kūno fragmentai". Man tai tinka... Visas mano gyvenimas kaip koks sušiktas fragmentas...

Neprisijungęs

#541 2015-04-24 18:24:31

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988

Blaivus  13m.  2mÄ—n.  10d. 

PasiklydÄ™s, žinok, jei jau vistiek neviltis, tai prie to paties visÄ… laikÄ… mudu galim sustikti ikÄ—joj, aÅ¡ tau kaip tÄ…syk apelsininÄ™ žvakÄ™ kaip sakant dÄ—l gyvenimuko padovanoÄiau. wink ..

“I don’t care what you shake, just shake somethingâ€.

Neprisijungęs

#542 2015-04-24 18:58:40

Iškaimo
Senbuvis

Mano psichiatrė papasakojo apie savo tėvuką, kuris visą gyvenimą "gasdindavo" jos motiną, kad pasikars. Po 30 metų taip ir nutiko. Rado 70metį klūpantį svirne su virve ant kaklo.
ÄŒia man ji tokį pavyzdį papasakojo po to, kai iÅ¡sakiau mintį, kad tie, kurie kalba apie savižudybÄ™, tai reiÅ¡kia, kad jiems tik dÄ—mesio trÅ«ksta. Pasirodo nifiga. Jei galvoji, planuoji ir net jei pasakoji kad TAI padarysi, tai ir padarysi anksÄiau ir vÄ—liau.
O po aplankytų psichuškių iš jų pacientų supratau - venas pjaunasi tada, kai viduj skauda. Tada išorinis skausmas nugesiną tą vidinį. Visi, su kuriais bendravau, turi randus, bet yra gyvi. Turbūt "procesorius" galvoj taip susiknisa, kad nebežinai kas, kur ir kodėl esi. Kartais win perinstalas nepadeda. Reik keist "geležį". Bet smegenai juk ne kompas, ir išsipūtusių kondensatorių nepakeisi........

Neprisijungęs

#543 2015-04-24 19:05:43

Egle
Senbuvis

juolab kai atsiranda laiks nuo laiko alkoholis, vaistai ir heiroinas..

Neprisijungęs

#544 2015-04-24 20:10:18

Iškaimo
Senbuvis

Egle rašė:

juolab kai atsiranda laiks nuo laiko alkoholis, vaistai ir heiroinas..

Heroino ar kažko kito panaÅ¡aus net dykai neimÄiau. DidelÄ— tikimybÄ—, kad atsiras noras dar ir dar pabandyt. Labai jau imli visokiom narkatom esu. Nebent gauÄiau tokia dozÄ™, kad iÅ¡kart visam laikui užmigdytų. Bet negausiu. Nes neiÅ¡kosiu specialiai.

Neprisijungęs

#545 2015-04-25 02:51:13

Pasiklydes
Senbuvis

Egle rašė:

PasiklydÄ™s, žinok, jei jau vistiek neviltis, tai prie to paties visÄ… laikÄ… mudu galim sustikti ikÄ—joj, aÅ¡ tau kaip tÄ…syk apelsininÄ™ žvakÄ™ kaip sakant dÄ—l gyvenimuko padovanoÄiau. wink ..

Aš sakau kad tas dalykas yra atidėtas, o ten visi "tu mums rūpi" tai man jau praeitas etapas, kam tikrai rūpiu tas būtu jau 10 metu atgal pasidomėjęs, o ne dabar... smile

Neprisijungęs

#546 2015-04-25 02:52:52

Pasiklydes
Senbuvis

Padarau pachmiela, laika patys matote kada keliuosi ir i ta sušikta DAROM dar užsuksiu Naujamiesti prie Hyper Rimi ten kazkur Savanoriu 16... Noriu išgerti ir tiek... smile

Neprisijungęs

#547 2015-04-25 08:16:56

Egle
Senbuvis

Pasiklydes rašė:

Egle rašė:

Aš sakau kad tas dalykas yra atidėtas, o ten visi "tu mums rūpi" tai man jau praeitas etapas, kam tikrai rūpiu tas būtu jau 10 metu atgal pasidomėjęs, o ne dabar... smile

okis, palengvėjo,bandžiau papokštaut, bet priminiau (;

Neprisijungęs

#548 2015-04-25 18:15:42

Pasiklydes
Senbuvis

ai ai... gersiu.....

Neprisijungęs

#549 2015-04-25 19:48:25

pupa
Narys
Registravosi: 2014-10-27
Žinutės: 46

Blaivus  10m.  0mÄ—n.  0d. 

Ä® sveikatÄ….Ale kam ta visiems deklaruot?

Neprisijungęs

#550 2015-04-25 21:18:57

Iškaimo
Senbuvis

pupa rašė:

Ä® sveikatÄ….Ale kam ta visiems deklaruot?

Kad atkreipt dėmesį į save.

Neprisijungęs

Forumo apaÄia