VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 2mėn. | 16d. |
valioooooo
Neprisijungęs
imu jausti ir ačiū gabalui, kurį pametėjo draugas
https://www.youtube.com/watch?v=mFUSEnIF5Ko
prie savo keistenybių protarpiais neprisderinu, o jau ką kalbėt prie kitų žmonių keistenybių ..dėlto dažnai įkrentu į savotišką nejautrą ir transą negalios..žinau žinau tik mokaus šiam gyvenime nustatyt ribas idant išsaugočiau save, aš išvis nežinojau kad tokios ribos esti, kaip tai daroma..kaip saugiai tai daryt ne post factum,.gyvenime, darbuose..iki graudžių ašarų, išsekimo..prisimenu kai sykį žmogus man sako dalykus, kaip apsaugot save, o aš negaliu ant tiek skaudu, kad kukčiodama bandau apsigint ne nuo skausmo, o nuo žodžių..kiek bandymų išmokti konfrontuoti pirmiausiai, nežinojau net kad mano teisė anei pareiga..daug kas bandymų būdu mechaniškai. Šiandien bene pirmą sykį taip, kad žiauriai stresinėj ir neprognozuojamoj dienoj, man tiesiog savaime išėjo išsaugot autentiškumą ir sutikti žmonės jautė vidinę jėgą ar laikyseną, spragt išėjo..tikriausiai reik prikaupt bandymų ir neišmest vilties
So Much Magnificence..waves are coming in...waves are come in..
Neprisijungęs
Egle rašė:
https://www.youtube.com/watch?v=mFUSEnIF5Ko
upss..chi chi video su kažkokias laimingais nepažystamaisiais..nu ok
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 10mėn. | 0d. |
Nerūkau | 9m. | 9mėn. | 24d. |
Egle rašė:
Egle rašė:
https://www.youtube.com/watch?v=mFUSEnIF5Koupss..chi chi video su kažkokias laimingais nepažystamaisiais..nu ok
pagal pirmus akordus pagalvojau apie šitą:
„Boards of Canada - Dayvan Cowboy“: https://youtu.be/A2zKARkpDW4
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 11d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 29d. |
Noriu jūsų paklausti... Ar jums taip buvo? Užėjo miego periodas. Niekada nebuvau miegapelė. Kad ir kaip būdavau pavargus per darbo savaitę, užtekdavo vieną naktį gerai išsimiegot ir galėdavau vėl varyti kaip paturbinta. Šitą savaitgalį galėjau pramiegot visą
Ne šiaip pragulėt, bet taip miego norėjau, kad net seilės tiško
Prabėgo mintis, virstu tingine? Ar nervų sistema atsistatinėja?
Neprisijungęs
Man taip yra. Miegu kiek reikia, o ne kiek gražu iš mano pusės miegot, nes visi taip miega, vyras įprato,kad nepasirašinėju ant veiskmo planų, čainiku vadina, neberūstauju.Bet aš taip medotiškai miegu,jei tikiuosi šeštadienio normalesnio, penktadienį grįžtu, išsijungiu prietaisus, apsimedituoju ir kuo anksčiau, net nepadoriai (pvz 20val.) lovoj Tinginystė...nu jau nevartoju šio žodžio kokia ..daug metų..kažkaip jis man ideologinis jau net.
Gal pramiegosi kokį tai periodą pereinamąjį ir atsistatys energijos lygmenys. Saldžių sapnų Veronika.
Neprisijungęs
Egle rašė:
Saldžių sapnų Veronika.
Negaliu, negaliu Šaltas dušas ir į darbą
Neprisijungęs
me too
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Negaliu, negaliu
Šaltas dušas ir į darbą
Aš keliuosi dabar 4 ryto kasdien ir neknisu niekam proto dėl to, nors savaitgali ir pagėręs buvau, o čia matai joms miego kokis tai "trūkumai", bliadtsvos ir tiek... grabe išsimiegosime visi kiek norėsime...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Veronika rašė:
Negaliu, negaliu
Šaltas dušas ir į darbą
Aš keliuosi dabar 4 ryto kasdien ir neknisu niekam proto dėl to, nors savaitgali ir pagėręs buvau, o čia matai joms miego kokis tai "trūkumai", bliadtsvos ir tiek... grabe išsimiegosime visi kiek norėsime...
Įtariu po smerčiaus pragare degsiu, reik pamiegot ramiai nors čia
Neprisijungęs
tai degsiu ir aš pragare ale dabar reikia veikla kokia tai užsiimti ir aisku gerti, nes nežinau ar ten paskui ipils ar ne..... o miegoti jau po mirties..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Veronika rašė:
Negaliu, negaliu
Šaltas dušas ir į darbą
lova ne kaip grabas, o kiap laivas, jei dviviete tai sulipa šeimyna ir plaukia visi per miegus.
Neprisijungęs
Nu kapiec. Dabar tai tikrai gert nebegalėsiu. 7dienį iš galvos išsitraukiau erkę, tokią jau gerai pripampusią, kaip kolorado vabalas. Kasdien plaukus plaunu, nesuprantu kaip spėjo prikibt. O šiandien ties ta vieta visas kaklas ir pusė galvos nusėta skausmingais guzais, nors paraudimo nėra nė milimetro. Kokia čia velniava? Garantuoju ryt daktarė lieps valgyt antibiotikus. Blogai, kad antibiotikai. Gerai, kad alko nevartosiu tikrai kol juos gersiu
Neprisijungęs
O, ne kas, laikykis
Neprisijungęs
Veronika rašė:
O, ne kas, laikykis
Kažkaip mintis vis sukasi - o jei nieko nedaryt..? gal numirčiau tada, atseit sava mirtim?...
Nebeliks problemų - nei guzų, nei priklausomybės alkoholiui.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Veronika rašė:
O, ne kas, laikykis
Kažkaip mintis vis sukasi - o jei nieko nedaryt..? gal numirčiau tada, atseit sava mirtim?...
Nebeliks problemų - nei guzų, nei priklausomybės alkoholiui.
Negalvok taip, tai vistiek savižudybė. Juk tu pati žinosi, kad nieko nedarai (nesigydai), nes nori išeit. Bet iš ten jau negrįši.
Prieš metus turėjau didelių problemų su sveikata. Nesirgau gal 20 metų, kaip kalė liga, tai vos "medinio švarko" negavau (grabo). Patikėk, kai buvo labai blogai, guliu ir galvoju... Buvau sveika, gėriau, nuodijau save, o dabar taip noriu gyvent ir pasveikt, kad tik taip nežmoniškai neskaudėtų...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Prieš metus turėjau didelių problemų su sveikata. Nesirgau gal 20 metų, kaip kalė liga, tai vos "medinio švarko" negavau (grabo). Patikėk, kai buvo labai blogai, guliu ir galvoju... Buvau sveika, gėriau, nuodijau save, o dabar taip noriu gyvent ir pasveikt, kad tik taip nežmoniškai neskaudėtų...
Nenoriu, kad skaudėtų. Noriu greit, bet būt pasiruošus. Kad atsisveikint spėt.
Beje, mano senelis save nuodijo "vaisiuku" ir "prima" iki 75 m.Paskui liovėsi ir mirė būdamas 95...
Man pviena psichologė neoficialiai kartą yra užsiminusi lyg "netyčia"- geriau pasinuodyt tom visom blogybėm, negu gyvent sveikai, bet su nuolatine nervine įtampa. Greičiau nusibaigsi nuo įtampos, nei nuo alkoholio.
Bet čia tik teoriškai. "Giežtai liaukis gėrus", vėliau pasakė...
Neprisijungęs
Mieloji, šešias dieneles turi
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Mieloji, šešias dieneles turi
Taip, 6... bet iki šiol 35 metus laimingus metus turėjau... Stiklinė jau 5 metai kaip pusiau tuščia, nei pusiau pilna. Baltai pavydžiu visiems čia skaičiuojantiems mėnesius... O kantrybės tai išvis 0,1
Neprisijungęs
oi merginos, nesirkim ką...jei sergam tai gydykimės ..tikrai nenoriu būti varna, bet kai viskas pereina į chronines ligas, tai tas pac kaip toną grūzo iki gyvenimo galo gali tempt..aš tai turiu tokį savotišką, tikriausiai keistą iš šono, požiūrį, kad visas ligas aš prieš ateinat planetą jau buvau susiplanavus iš anksto, ir dabar to plano nesuprantu.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Nenoriu, kad skaudėtų. Noriu greit, bet būt pasiruošus. Kad atsisveikint spėt.
Tokią mirtį, manau reikia šiam gyvenime užsitarnaut
Neprisijungęs
Egle rašė:
aš tai turiu tokį savotišką, tikriausiai keistą iš šono, požiūrį, kad visas ligas aš prieš ateinat planetą jau buvau susiplanavus iš anksto, ir dabar to plano nesuprantu.
Visai nekeistas Eglel, kartais man ateina mintis, kad ligos eina per kartas, kaip kokia bausmė, ar atpirkimas kokių nors protėvių veiksmų (negerų). Ką čia žinai žmogau Bet gydytis reikia
Tu teisi.
Neprisijungęs
) aa..biškį žinau, kad mano protėviai savus pričiūdus srebia..
Veronika, apsvarstykite savo priklausomybę nuo protėvių.
na gerai, reik liautis krizent, nesolidu. Koks mėnulis... matosi antram plane blynas, o pirmam pjautuvas, seniai matytas, negaliu pasakyt kad myliu mėnulį..labos nakties. brrr...sunki, bet pusę griausmo diena ir savijauta..
Neprisijungęs
Egle rašė:
Veronika, apsvarstykite savo priklausomybę nuo protėvių
Žinok, jau seniai narstau ir prinarsčiau chi, chi, chi
Labos nakties
Neprisijungęs
Labas rytas,
Iškaimo, tu tikrai nenori mirti, nes yra noras atsisveikinti prieš mirštant. Tau gal reikėtų kažkokio stimulo keistis, siekio, dėmesio, žmogaus šilumos ar panašiai? Pvz. sakei priaugai svorio. Gal užsibrėžk jį numesti ir išgražėti, kad visi aikčiotų- kaip tu vis gražėji ir gražėji O svorio numetimui pirmiausia reikėtų nei lašo alkoholio. Man net nieko nedarant svoris truputį nukrito negeriant. O jei dar pasportuoti, maistą pareguliuoti.
O šiaip tai aš galvoju apie save tam atvejui jei vis dar gersiu- eisiu užsikoduoti. Rami galva tada būtų. Niekad nebandžiau, net neįsivaizduoju kaip ten jautiesi, bet eičiau jei vėl neišbūčiau negėrusi. Anksčiau ir aš galvojau, kad koks skirtumas, geri ar negeri, gyvensi ar mirsi, o kai pabuvau negėrusi kažkiek laiko, tai tikrai nebenoriu mirti, tiek dar daug ką noriu nuveikti, tiek gyvenime dar planų turiu.
Neprisijungęs