VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 5d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 23d. |
Kai forumas verda šiandien nuo pat ryto Pasitraukiau tik valandžikei o jau belenkiek postų prirašyta.
Neprisijungęs
katyte rašė:
Tu tokia dovana butum kokiai moterytei-ir tvarkigas ir kiek supratau virÄ—jas,ir Å¡maikÅ¡tuolis...kas ta pachmieloÄka - tik juokas. Å itiek savybių
DÄ—l "dovanos" tai nežinau, bet gyvenant vienam visko iÅ¡moksti, neturiu juk asmenines nei tarnaitÄ—s nei virÄ—jos, nei siuvÄ—jos... Bet vat bÅ«tent ta pachmieloÄka daugumai mano artimųjų ir keldavo dideli nepasitenkinimÄ…..
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 10d. |
katyte rašė:
žvejys rašė:
katyte rašė:
...ir turbÅ«t taip dydziai stovÄ—damas galvoji:koks aÅ¡ Å¡aunuolis,..va Å¡itiek Äia padariau,tvarkiausi...dabar nusipelniau iÅ¡gert:)
Pataikiai į dešimtuką , taip aš mąstydavau po daugiadienių , norėdavau įtikt.
Tu tokia dovana butum kokiai moterytei-ir tvarkigas,ir kiek supratau virÄ—jas,ir Å¡maikÅ¡tuolis...kas ta pachmieloÄka-tik juokas.Å itiek savybių
Nesu išskirtinis kiekvienas tai sugeba, gerai turiu atsijugt sugadinau pokalbį jūsų ir tikrai nesikoliosiu.
Neprisijungęs
Man tu Zvejy nieko nesugadinai...gi galima pašmaikštaut iš pat ryto:)
Gi Äia ne kokia baznyÄia su pamaldom,kad visad rimti butume,patys zinom kÄ… ir kaip daryt-gert ar negert
Neprisijungęs
O beje apie BažnyÄia su pamaldomis tai irgi esu nekarta ikalÄ™s buvÄ™s, Å¡nabždÄ—josi pamenu karta davatku batalionas už nugaros, kad tu tik isivaizduok toks matosi jaunas ir apsirengÄ™s tvarkingai, o iÅ¡ kuprinÄ—s "kyÅ¡o ausys" alaus bambalio atidaryto ir ne bet kokio, o 2 litrinio Euro alaus raudona etikete, kas primirÅ¡o tai galiu priminti kad anuomet geltona etiketÄ— bÅ«davo 5 laipsniu, mÄ—lyna 8 laipsniu, o raudona... 9,5... AÅ¡ i kainas jau nežiÅ«rÄ—davau, tik i etiketes kiek laipsniu...
Neprisijungęs
Vat dėl tvarkos,tai pas mane budavo taip:aš prisimenu kaip gerdavom abu su draugu,tai jis daug buitinių darbų padėdavo atlikt-pasiskirstydavom darbais ką kas darys...bet jau po to zinojom,kad šėliosim su bonkėm
Dabar kaip negeriam abu,tai vyksta derybos..tik po kiek laiko supratau,kad tam nebÄ—ra to vadinamo "atlygio"
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
O beje apie BažnyÄia su pamaldomis tai irgi esu nekarta ikalÄ™s buvÄ™s, Å¡nabždÄ—josi pamenu karta davatku batalionas už nugaros, kad tu tik isivaizduok toks matosi jaunas ir apsirengÄ™s tvarkingai, o iÅ¡ kuprinÄ—s "kyÅ¡o ausys" alaus bambalio atidaryto ir ne bet kokio, o 2 litrinio Euro alaus raudona etikete, kas primirÅ¡o tai galiu priminti kad anuomet geltona etiketÄ— bÅ«davo 5 laipsniu, mÄ—lyna 8 laipsniu, o raudona... 9,5...
Aš i kainas jau nežiūrėdavau, tik i etiketes kiek laipsniu...
Nu prajuokinai....ko ten tau reikÄ—jo trainiotis po tÄ… baznyÄiÄ…?Pritrukai romantikos?)
Neprisijungęs
katyte rašė:
Nu prajuokinai....ko ten tau reikÄ—jo trainiotis po tÄ… baznyÄiÄ…?Pritrukai romantikos?
)
Å iaip tai nieko juokingo kaip ir nÄ—ra, tÄ—vo mirties metinÄ—ms buvo užpirktos MiÅ¡ios... Motina tuom dalyku rÅ«pinasi ir visad kaip priekaiÅ¡ta vis man primena, kad va bÅ«tum tu vaikas kaip vaikas "normalus" tai nors i BažnyÄia nueitum, nors ant kapiniu kada apsilankytum.. Tai per praeitas VÄ—lines irgi su buteliu buvau KarveliÅ¡kiu kapinÄ—se, uždegiau žvakute ir tiek žiniu...
Neprisijungęs
Suprantama...koks ten bebutum ale aplankei
Neprisijungęs
Å iaip idomus dalykas, kad neprisimenu TÄ—vo gimimo dienos, bet mirties data gerai prisimenu, kad sausio 11 diena...
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Nesu išskirtinis kiekvienas tai sugeba, gerai turiu atsijugt sugadinau pokalbį jūsų ir tikrai nesikoliosiu.
Sveikas Žvejį, peprasidėk tu su jais, tu tiesiog neįsikirsi blaivas, kosmosas sudėtinga tema.
BÅ«Äiau arÄiau tikrai blynų užsukÄiau. Jeigu prasigiedrins eisiu soda purkÅ¡ti nuo visokių parazitų. Pumpurų daugybÄ—, tuoj tuoj pradÄ—s "sprogti", Å¡iemet bus geras vaismedžių derlius. Nieko nÄ—ra gražiau už žydintį sodÄ…. Rudenį galÄ—tume barterį daryti, pavyzdžiui obuolius į bulves, kÄ… manai??? Ar magaryÄių užmestum blynų receptÄ…???
Neprisijungęs
O kalbant apie Motina, va kaip sykis ir sulaukiau skambuÄio, jauÄia gudri lapÄ— snapÄ—, kad 3 laisvos dienos tai greiÄiausiai aÅ¡ jau gerai pagÄ—rÄ™s esu.. IÅ¡kart su priekaiÅ¡tu, kad atseit per visas dienas net "neradai" laiko atvažiuoti, kuom jau ten toks užimtas buvai visa laikÄ…??... Tai sakau, galiu ir Å¡iandien užsukti vakarop, kai jau "atsigausiu" normaliai.. Tai darome tada toki "plana" chuliganÄ…, pirma alaus ikalu dabar, o kitus antra ir treÄia jau prieÅ¡ miega po vizito pabaigos...
Neprisijungęs
Vsio, iÅ¡geriau alaus ir važiuoju pasisveÄiuoti pas namiÅ¡kius i kita miesto gala, savotiÅ¡kai prasilÄ—ksiu pamatysiu kaip miestas per Å¡ventes atrodo, nes marÅ¡rutas driekiasi pro Naujamiesti, Centra, Å nipiÅ¡kes, Å eÅ¡kinÄ™ ir pan... NeliÅ«dime.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 10d. |
Neprisijungęs
Dar pora mÄ—nesių Pasiklydusio postų, ir bÅ«siu tikra geria jis ar ne (arba gÄ—rÄ™s anksÄiau). Bet kokiu atveju, jis Äia užveda diskusijas, ir gana neblogai palaiko forumÄ…. PusÄ— Äia verdanÄių pokalbių užveda jis. Tai arba natÅ«ralus poreikis bÅ«t dÄ—mesio centre, arba... nutylÄ—siu kÄ… dar manau.
Pasiklydęs, nelaukiu komentaro į šį pasisakymą. Jis neskirtas tau.
Ot
Neprisijungęs
Tau iÅ¡ kaimo reiketu apsilankyti panaÅ¡iame Forume kuriame aktyviai dalyvavau nuo 2008 iki 2014 metu (postai dauguma yra iÅ¡like) ir suprastum viska ÄŒia ir Dabar, nebekiltu jokiu papildomu klausimu kas ir kaip, ten buvo net atskiras man sukurtas "Pasiklydusio skyrelis" visokiems pokÅ¡tams, girtuoklystÄ—ms, pachmielams ir panaÅ¡iems dalykams... Bet mes kaip ir sutarÄ™ esame Äia kad bendraujame Å¡ito Forumo formate, apie kitus stengiamÄ—s nekalbeti, tai Å¡itos linijos ir stengiuosi prisilaikyti, kadangi esu ir asmeniÅ¡kai papraÅ¡ytas..
Miestas kaip iÅ¡mirÄ™s, net nesitiki kad pirmadienis, panaÅ¡u vaizda maÄiau tik sausio pirma diena kai pachmielnas variau nusipirkti alaus ir labai buvo idomu kad duosiu už alu litais, o gausiu atgal eurais... Nu kažkokia buvo tokia atrakcija savotiÅ¡ka... O Å¡iaip dabar jau i vakara jauÄiu vÄ—l kažkoks liÅ«desys atslenka, akivaizdžiai jauÄiu kokybiÅ¡ko miego trÅ«kuma, matyt pachmielna bÅ«sena keiÄiasi, trÅ«ksta smegeninÄ—je endorfinu, tų laimÄ—s hormonu, tai kadangi jau motina nebemato ir nepriekaiÅ¡tauja, galiu atsikimÅ¡ti ir antra Å¡iandieninÄ™ alaus skarba..
Neprisijungęs
Sunkiai, lėtai, bet kažkaip atidirbau ta pirma diena po ilgojo audringo savaitgalio, o nuo šiandien jau padarytas Stop, kaip sakant neribota pertraukėlė visokioms girtuoklystėms lėbavimams, pažiūrėsime kas iš to gausis...
Neprisijungęs
O man, vietoj to, kad būdama 3 dienos kaip blaivi, darbovietės aikštelėj sukūliau Subariko faros purkštuką. Neišsisukau. Girta išsisukdavau... Gal žinot kur dabar tokį gaut? O ir mano golfo durys aptakiai "pakoreguoto dizaino"..
Ir dar vyras stirnÄ… nukirto ryte. Liko be posÅ«kio... Kas per diena?... TÄ—vas, ir tas girtas nosį susikalieÄijo... O juk 20 metų tiek nÄ—ra gÄ—rÄ™s. Ir dar vienas. Ta velykų pilnatis visai ne į temÄ…. Gersiu. DvigubÄ… dozÄ™ uspakajoncų, nes vyras kažkur paslÄ—pÄ— degtinÄ™...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
O man, vietoj to, kad būdama 3 dienos kaip blaivi, darbovietės aikštelėj sukūliau Subariko faros purkštuką. Neišsisukau. Girta išsisukdavau... Gal žinot kur dabar tokį gaut? O ir mano golfo durys aptakiai "pakoreguoto dizaino"..
Ir dar vyras stirnÄ… nukirto ryte. Liko be posÅ«kio... Kas per diena?... TÄ—vas, ir tas girtas nosį susikalieÄijo... O juk 20 metų tiek nÄ—ra gÄ—rÄ™s. Ir dar vienas. Ta velykų pilnatis visai ne į temÄ…. Gersiu. DvigubÄ… dozÄ™ uspakajoncų, nes vyras kažkur paslÄ—pÄ— degtinÄ™...
Sveikiju su treÄia blaivia diena NepatikÄ—si, aÅ¡tunta diena negeriu, Å¡iandien vos nepasitiesiau lygioj vietoj
Kojos pinas. Girta neklupinÄ—jau niekada
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Sveikiju su treÄia blaivia diena
Nepatikėsi, aštunta diena negeriu, šiandien vos nepasitiesiau lygioj vietoj
Kojos pinas. Girta neklupinÄ—jau niekada
Nebemokam blaivūs gyvent... Verta susimąstyt...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 10d. |
merginos, aš taip pat nezgrabna ir kaip nieks nemato netgi tuo didžiuojuosi
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Nebemokam blaivūs gyvent... Verta susimąstyt...
Reiks mokytis iš naujo kojas dėliot
Neprisijungęs
Aš manau, kad tai dėl to, kad žinodama, jog esi "šilta" žinai, kad reikia būt atsargiau. Blaivi atsipalaiduoji, ir atrodo, kad savaime viskas bus gerai. Nu tai ir dėjau atsipalaidavus - juk aš blaivi, vairuoju gerai
Velnias, kaip sunervino. Xanaxo 2 susiversiu.
Neprisijungęs
Nemanau kad Äia nemokejimas blaiviai gyventi, tiesiog neikalus mane daugiau kas erzina, greiÄiau pavargstu ir Å¡iaip galiu pasakyti, ypaÄ darbinis laikas tai slenka labai lÄ—tai... Geriant tai kažkaip viskas ORE..
Neprisijungęs
Artaz mestelėjo anekdota, aš radau geresni kam idomu 15min.lt..
"KaunietÄ— nustebinta: vienas skambutis Lazdijų komisarui – ir bÅ«rys veisiejieÄių metÄ— gerti.."
Neprisijungęs