VšД� "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Aš tavęs visai nesu jokio mačius, tiesiog spėlioju kaip man pasirodo, irt tik nereikia mūsų gąsdinti, nes ir aš ne gėlytė
Jei jau pradėjom apie vaistus, tai paprastai juos geriantys vartoja tam, kad ryte pagirių nebūtų. Vakare įkali tabletę ir išmiegi naktį. Be vaistų alkoholio pavartojus miegas būna prastas, norisi vandens visą naktį, sapnuojasi sapnai, kurie maišosi su realybe, o ryte skauda galvą. Tau nekliūna, tokia būsena?
Nors ir šiaip netikiu, kad geri. Be klaidų rašai, mintys rišlios. Tiek prisišniojęs rašytum kaip beraštis
Nu ir radau filmą. "Trash" vadinasi. Geras pasirodė. Ne melodrama. Net pamiršau,kad išgert norėjau
Neprisijungęs
Ne paistalai Pasiklydęs, ne paistalai... Labai atidžiai perskaičiau tavo postą, bet niekur neradau žodžio VILTIS, tu turbūt šią sąvoką tiesiog pamiršai. Dar paauglystėje skaičiau knygą, įsiminė epizodas: kareivį pastatė prie sienos: „tu neturi išeities“, žinai ką kareivis atsakė: „išeitis visada yra, aš galiu PASIRINKTI garbingą mirtį“. Niekas ir niekada manęs neįtikins kad nėra išeities, IŠEITIS VISADA YRA. Gali būti, kad beieškant išeities ir gyvenimas baigsis, bet tai nereiškia kad jos nėra! Tai va Pasiklydęs, kaip mėgo sakyti senas mano draugas (amžinatilsį): “kojas dėk ant pagalvės, o galva tegul galvoja”. Būtų neblogai jeigu tau pavyktų,
padėtum ne tik sau bet ir kitiems, visi mes čia panašūs…
P.S. Jeigu remčiausi savo 3 – 4 metų blaivybės statistika (mažiausiai klystantis mokslas) tai man iki dienos "X" liko ~ 23 kalendorinės dienos, ne kažin kas... Blaivus vidurkis ~75 – blaivus faktas 52 = 23 blaivios dienos. Teoriškai, gegužės pirmoje pusėje išeinu „planinių“ atostogų, Pasiklydęs VILIUOSI, kad to nebus....
Neprisijungęs
Man kažkaip irgi su ta kasdiene savigrauža negerai. Ėdu ėdu save, dar tas pataloginis nerimas prasideda. Ai, galvoju, susiversiu 200 gr ir dings nerimas ir savigrauža. Tik kad neilgam padeda tokie "vaistai". Nutariau nustot galvot, kad esu bevalė alkoholikė. Kokia esu, tokia. Gal ims ir pasiseks vieną kartą
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 6mėn. | 16d. |
Nesi tu bevalė , viskas gerai , savigraužos taip pat nereikia. Kiekvienas turim savo "taktika" blaivybės siekį. Va Tara nurašė savo . Mano paprasta nesilankau vietose kur geriama, vengiu bet kokių pirmų, lankau grupe išsikalbu joje , bendravimas man daug duoda ir turiu daug užimtumo, darbo.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Tau nekliūna, tokia būsena? Nors ir šiaip netikiu, kad geri. Be klaidų rašai, mintys rišlios. Tiek prisišniojęs rašytum kaip beraštis..
Man dabartinė mano būsena labai stipriai kliūna, galva kaip kaladė, prakaitas žliaugia, skrandyje nežinia koks irgi uraganas, buvo mintis netgi ar dabar šliauka numesti ar dar luktelti... tablečikiu jokiu nera, bet gerai kad šaldytuve atsikėles radau 3 skardines alaus, jos mane prapachmielins tikiuosi stabiliai ir konkrečiai, nes brendi visa sukaliau, kampe voliojasi jau tuščia bonkė... Kita vertus gerai, staigiai šiandien mažinu laipsnius ir kiekius kad rytoj STOP... Šiaip tai ar išgėręs ar blaivus aš rašau gana vienodai nors gal kažkam tai gali pasirodyta gana keista.. Prisimenu visai gatavas nusprendžiau kad nedarysiu čia šeimai ir sau gėdos ir parašysiu prašyma atleisti mane iš darbo nes gėriau jau atrodo 3 diena iš eilės, o darbas žiauriai trukdė gerti... Tas mano "prašymas" parašytas ranka tapo mėnesio topu darbovietėje, nes šiaip buvo apskritai be jokiu klaidu, su kableliais, taškais, data, vieta, parašas, bet raštas koks.... Žvengė bendradarbiai pamatę susiriesdami, nors man tai juoko buvo mažai..... Tiesiog jei labai labai girtas tai net nesijungiu apskritai prie forumu, feisbuku ar skaipu, kad svieto nejuokinti..
Neprisijungęs
Tara rašė:
Ne paistalai Pasiklydęs, ne paistalai...
Labai atidžiai perskaičiau tavo postą, bet niekur neradau žodžio VILTIS, tu turbūt šią sąvoką tiesiog pamiršai...
Ne, tu visai teisingai pastebėjai, bet suklydai kitame, nieko aš nepamiršau, tiesiog nebeturiu jokios vilties, o tie kliedesiai, kad viltis miršta paskutinė, kas mūsų nenužudo padaro stipresniais ir panašūs tai geriau apie juos patylėsiu, nes nenoriu susigadinti ir taip pachmielnos nuotaikos nuo pat ryto..... Tas naivus romantizmas jau pasibaigė, tapau banalus realistas.. Čia kaip mūsų krepšinio rinktinės buvusio trenerio žurnalistai užklausė prieš atrodo Londono Olimpiada, tai kokios mintys treneri? Apie kokius medalius galvojate? Kokius keliate sau uždavinius?... Pagalvojo treneris, na ka čia jums gerbiamieji ir pasakysi.. Pabandyti sužaisti taip kaip mokame, kaip sugebame, nepadaryti nei sau nei Lietuvai gėdos, atiduoti visa save, o kaip ten bus laikas ir parodys realiai viska... Tai čia labai kažkas panašaus.. Gyvenu kaip moku, kaip sugebu, o laikas va ir parodo kas ir kaip.. šiai dienai neikalęs ilgai neišbūnu..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Iškaimo rašė:
Tau nekliūna, tokia būsena? Nors ir šiaip netikiu, kad geri. Be klaidų rašai, mintys rišlios. Tiek prisišniojęs rašytum kaip beraštis..
Man dabartinė mano būsena labai stipriai kliūna, galva kaip kaladė, prakaitas žliaugia, skrandyje nežinia koks irgi uraganas, buvo mintis netgi ar dabar šliauka numesti ar dar luktelti... tablečikiu jokiu nera
Pamenu per TV daktarui buvo užduotas klausimas "ką daryt, kad pagirių nebūtų. Tai tas vardino vandenį, vitaminą C, visokias ten šalto vandens procedūras, o galiausiai, jei niekas nepadeda, tai bizono šūdas tikrai padės
Labas paxmielnas rytas, beje.
Derybos su savim dabar vyksta-važiuot į pardavkę vyno, ar ne. Nenoriu skaitiklio nulint. 70 proc kad važiuot, 30 kad ne. Velnias kaip nervina.
Neprisijungęs
Mūsu didis daktarėlis blaivininkas Aurelijus Veryga atrodo yra pasakęs šiuo klausimu, kad kita diena nebūtu taip blogai nuo pagirių reikia tiesiog negerti išvis ir nebus jokiu problemų... O tai kas pas mane yra širyt tai jau ne priežastys, o tik pasekmės kaip sakant... Šiaip negaliu labai piktai burnoti, nėra kažkas TOKIO labai blogo, situacija kontroliuojama, labai tik trikdė tas bjaurus "aromatas" iš 3 ingridientų vos pabudus... Kambaryje stovėjo brendžio, prakaito ir myžalo derinys, iš čia iškart išvada, kad reikia skubiai plauti grindis, skalbti patalynę ir lysti praustis pačiam... Ai dar gerai išvėdinti namus, tas dalykas irgi stebuklingai padeda..
Neprisijungęs
O tai po stiprių išgertuvių dar buna jėgų tiek tvarkytis?
Neprisijungęs
katyte rašė:
Nelygu ka vadinsime "stipriomis" išgertuvėmis, bet šiaip niekas taip manes gerai neišblaivina kaip namų ruoša, skalbimas, valymas, kuopimas, tuščiu bonkiu skardiniu išnešimas mesti velniop ir tada konkretus dušas ant pabaigos, pračiūchina kaip reikalas.. Patikrinta šiandien 100 proc...
Neprisijungęs
katyte rašė:
Aš ir sakau, kad jis tiek, kiek rašo, negeria. Bet kartais užsimiršta ir persistengia aprašinėdamas
Jau man, kai vemt norisi, tai tikrai jokie forumai nerūpi
Neprisijungęs
...ir tada jau po tų visų dušų pachmieločka:)))
Neprisijungęs
Aš ir nesakiau, kad šiandien vėmiau, tiesiog norėjosi atsikėlus numesti šliauka, bet jau minėjau kad greičiau nuo to šlykštaus kvapo kambaryje, kuri panaikinus dingo ir pykinimas.. Ne, iš tikruju Dievas mato, šiandien sukalsiu dienos bėgyje tas 3 skardines alaus 5 laipsniu stiprumo ir STOP... Užtenka baliavoti uliavoti, laukia darbai šia savaite rimti...
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
katyte rašė:
Aš ir sakau, kad jis tiek, kiek rašo, negeria. Bet kartais užsimiršta ir persistengia aprašinėdamas
Jau man, kai vemt norisi, tai tikrai jokie forumai nerūpi
Ne rašo tiesa , taip įprates , tokia gyvensena. Kažkada ir aš galvojau , kad Pasiklydes meluoja , bet permąsčiau savo gyvensena tai tas pats , lygiai taip elgdavausi tik situacija kita. Todėl dabar kai vynioju meškerias iš tokio gyvenimo , tai sunku , per giliai įklimpes buvau į alkoholį, todėl jei tik turit minčių kuo jaunesni neškit "mėsas" kuo toliau nuo butelio , patikėkit.
Neprisijungęs
man asmeniškai tvarka nerūpėdavo...na gal beveik nerūpėdavo.Pradėdavau tvarkaytis tik nusprandus stabdyt..ir tai gal trečioj dienoj nuo pragulinėjimų ir visų blogumų,nes neturėdavau tiek energijos ir nerūpėdavo tokie dalykai
Neprisijungęs
katyte rašė:
...ir tada jau po tų visų dušų pachmieločka:)))
Taip! Bet matai kaip tiksliai mane žinai, iškart pagavai minti.. Šiaip tada išeinu atsidares balkono langa visas švarus gaivus iš kambario, apsižvalgau išdidžiai, atsikemšu alaus ir padarau pachmieločka, mmmmm..
Neprisijungęs
Šiaip yra toks dalykas , kaip viršuje POKALBIAI , galim ten diskutuot ir temos nesvarbu ir greita.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Šiaip yra toks dalykas , kaip viršuje POKALBIAI , galim ten diskutuot ir temos nesvarbu ir greita.
Tai gali ten ir eiti rybalovas, man ir čia gerai, juolab kad ten man yra užblokuota...
Neprisijungęs
...ir turbūt taip dydziai stovėdamas galvoji:koks aš šaunuolis,..va šitiek čia padariau,tvarkiausi...dabar nusipelniau išgert:)
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
žvejys rašė:
Tai gali ten ir eiti rybalovas, man ir čia gerai, juolab kad ten man yra užblokuota...
Bet čia į forumą prisijungi , o į pokalbiu ką atskirai , ne kažka maišai. Nu nenorit nereik eisu geriau blynų bulvinių kept, bandyt nauja veisle bulvių "dželė" šį pavasarį sodinsiu.
Neprisijungęs
katyte rašė:
...ir turbūt taip dydziai stovėdamas galvoji:koks aš šaunuolis,..va šitiek čia padariau,tvarkiausi...dabar nusipelniau išgert:)
Pataikiai į dešimtuką , taip aš mąstydavau po daugiadienių , norėdavau įtikt.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Bet čia į forumą prisijungi , o į pokalbiu ką atskirai , ne kažka maišai..
Jei žvairas ar bukas esi tai pats ir kaltas, dar karta pakartosiu, Forume rašyti galiu, o Pokalbiuose esu užblokuotas, techniškai tai pilnai imanomas dalykas, nors realiai man nusispjauti kur ir ka ten trina, blokuoja ir pan..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
žvejys rašė:
Bet čia į forumą prisijungi , o į pokalbiu ką atskirai , ne kažka maišai..
Jei žvairas ar bukas esi tai pats ir kaltas, dar karta pakartosiu, Forume rašyti galiu, o Pokalbiuose esu užblokuotas, techniškai tai pilnai imanomas dalykas, nors realiai man nusispjauti kur ir ka ten trina, blokuoja ir pan..
Kaip tu galvoji ar aš matau kas užblokuotas kas ne ir iš kur man žinot ir ar man reik tai žinot , kokios techninės galimybės , tai kas bukas?
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Kaip tu galvoji ar aš matau kas užblokuotas kas ne ir iš kur man žinot ir ar man reik tai žinot , kokios techninės galimybės , tai kas bukas?
Taigi aš tau pasakiau taisyklinga lietuviu kalba, kad negaliu prisijungti prie pokalbiu, todėl rašau čionais ir vargo nematau ir kokio atsiprašant bybio išvis čia pradejai apie tuos pokalbius šneką??! Nori ir valink ten nafyg, kas labai norės ateis ten ir be tavo išskirtinio sušikto kvietimo..
Neprisijungęs
žvejys rašė:
katyte rašė:
Pataikiai į dešimtuką , taip aš mąstydavau po daugiadienių , norėdavau įtikt.
Tu tokia dovana butum kokiai moterytei-ir tvarkigas,ir kiek supratau virėjas,ir šmaikštuolis...kas ta pachmieločka-tik juokas.Šitiek savybių
Neprisijungęs